pochanke - fan pisze:salladynie, ale masz gust :hmm: ... bez urazy
Czy mi siĂŞ wydawaÂło czy ktoÂś powiedziaÂł Âże o gustach siĂŞ nie dyskutuje :mhm:
Ja wiem. Ona powinna byĂŚ zakÂładniczkÂą waszego gustu, tak
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell pisze:P.S. pochanke - fan'ie nie mĂłgÂłbyÂś dawaĂŚ tych capsĂłw tak jak :: Kamil? Czyli Âżeby byÂły 2 koÂło siebie? Tak moim zdaniem lepiej sie je oglÂąda. [/color]
hmm ... zawsze daje 2 obok siebie :mhm: , wy to inaczej widzicie czy co? :mhm:
u mnie wszystkie 'idÂą' pionowo,ale mnie maÂło to obchodzi :devil:
Szczerze mówi¹c,to dobrze,¿e Pochanke posz³a wreszcie do fryzjera,ale naprawdê tak¹ fryzurê nosz¹ punki(pomijaj¹c szczoty i jeszcze inne extremalne pomys³y ).chodzi o po³¹czenie jej krótkiej czupryny na górze(która najlepiej jej pasuje) z tym co wije jej siê z ty³u szyi.tylko,¿e punki farbuj¹ siê na oczok³uj¹ce kolory.a Pochanke lepiej bez pasemek,chyba,¿e subtelnych.Dziœ po raz 1szy od d³u¿szego czasu wreszcie odzia³a czarny ¿akiet :brawa: :brawa: i tym sposobem lepiej zakoùczê mój wywód na jej fryzurze
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
no i kto mi dzis powie, Âże Justyna nie posluchaÂła siĂŞ naszych rad i nie skrĂłciÂła wÂłosĂłw ? ... codziennie od wtorku miaÂła minimalnie podcinane , Justyno, wyglÂądasz teraz r e w e l a c y j n i e ! :brawa:
Faktycznie wyglÂądajÂą na podciĂŞte. Wczoraj teÂż nie byÂło Âźle, ale dziÂś jest super - fryzura. Hehe i ta dzisiejsza wpadka Justyny z nazwiskiem w zapowiedzi o wpadkach telewizyjnych. Fajnie sie wytÂłumaczyÂła na koĂącu.
œwietne Fakty! :tanczy: takie uwielbiam ju¿ mia³em stwierdziÌ,¿e Pochanke psuje Fakty,ale moje stwierdzenie wyrzucam na œmietnik!Dobór materia³ów 1sza klasa i jeszcze na koùcu te wpadki Finis coronat opus - koniec wieùczy dzie³o,dziœ arcy - dzie³o
UstrzeliÂł ktoÂś moÂże capsa jak Tadla ÂśmiaÂła siĂŞ z AniÂą Jot.? :spiewa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
MateriaÂł o wpadkach byÂł pierwsza klasa! Akurat caÂłe Fakty oglÂądaÂł dziÂś ze mna tata i jak siĂŞ skoĂączyÂły to byÂł taki zadowolony, Âże stwierdziÂł ni stÂąd ni zowÂąd, Âże Justyna Pochanke to wg niego najlepsza dziennikarka w Polsce. Brawo Justi :brawa: i o to chodzi !!