Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..'obci¹¿ona' czy w w ci¹¿y to chyba bez znaczenia bo to chyba od pocz¹tku do koùca by³ blef :D

..Magda od rana w sejmie walczy rozmawiajÂąc - wcale siĂŞ nie oszczĂŞdzajÂąc :lol2:
..wrĂłciÂła do reporterstwa bojowego - jak to Miecugow kiedyÂś okreÂśliÂł :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
fuksi
Początkujący
Początkujący

Post autor: fuksi »

fuksi pisze:
azbest-ch³op pisze:Magda ''obci¹¿ona'' :D Wspaniale - gratulujê :brawa: Tylko czy to naprawdê dla niej powód do radoœci? Musi jej byÌ naprawdê ciê¿ko. A minkê to ona ostanio ma nietêg¹ ;( Jakiœ czas temu zaobserwowa³em, ¿e posmutnia³a :roll:
:hmm: obi¹¿ona? a to po jakiemu :hmm:
Po pierwsze to nie wiemy tego napewno , ¿e Magda jest w ci¹¿y.
Po drugie to dlaczego mia³aby byÌ smutna , przecie¿ jest doros³a i œwiadoma :aniol: wiêc ci¹¿a jest jadynie powodem do radoœci
:D Magda Sakowska :D nie wdziêczy siê do kamery . Jest oszczêdna w uœmiechaniu ale trudno siê cieszyÌ jak rzeczywistoœÌ jest taka a nieinna , najczêœciej dramatyczna . Powaga Magdy jest tylko dowodem jej profesjonalizmu a nie smutku. Sakowska jak sytuacja pozwala potrafi piêknie siê uœmiechn¹Ì.
prepraszam za zjedzenie litery w pierwszym sÂłowie
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nie szkodzi fuksi,nikt nie zauwaÂżyÂł :) Czy to prawda,Âże Madzia dziÂś byÂła w sejmie a propos lustracji Zyty?Bo ja tylko KolendĂŞ widziaÂłem w Faktach i RW.....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

:D W poranku Magda rozmawiaÂła z Giertychem :brawa:

:D W dniu na Âżywo relacjonowaÂła gÂłosowania nad ordynacjÂą samorzÂądowÂą :brawa:

:D Po 13 zbieraÂła komentarze w sprawie Gilowskiej :brawa:

:D Boska Sakowska byÂła jak zawsze profesjonalna :brawa: bez zbĂŞdnego biadolenia

:D Nic dodaÌ nic uj¹Ì :brawa: poprostu geniusz :D

:D na 100% nie byÂła smutna :mhm: jedyne co moÂżna dodaĂŚ to napewno , Âże jak zawsze

:D Magda byÂła najpiĂŞkniejsza :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

:D Magda Boska Sakowska,widzĂŞ,Âże byÂła dziÂś w akcji na peÂłnych obrotach - takÂą jÂą chciaÂłem widzieĂŚ..

:D Niestety nie miaÂłem moÂżliwoÂści jej oglÂądaĂŚ jak dziaÂła w sejmie.trudno,domyÂślam siĂŞ,Âże wiele straciÂłem :(

:D dziÂś wiĂŞksze prawdopodobieĂąstwo,Âże uda mi siĂŞ jej kibicowaĂŚ jak w sejmie daje czadu!musi byĂŚ obowiÂązkowo dziÂś jakieÂś gÂłosowanie w obojĂŞtnie jakiej sprawie! :D

:D Jak ona by³a wczoraj ubrana w sejmie??ByÌ mo¿e stosuje ju¿ modê ci¹¿ow¹ ;)

:D bo myœlê,¿e ktoœ tu uroi³ sobie jej ci¹¿ê i teraz chce nam podrzuciÌ tego dzieciaka do forum :>

[ Dodano: Pon Wrz 11, 2006 11:42 am ]
Czy mi siê wydaje,czy Magda relacjonuje podró¿ Benedykta z Niemiec? :shock:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

WrĂłciÂłem z wakacji , gdzie nie miaÂłem dostĂŞpu do TVN24.
WrĂłciÂłem dziÂś o Âświcie i jaka miÂła niespodzianka :tanczy: Serwis o 8:00 prowadzi :tanczy:
:D Boska Sakowska :D

:D Je¿eli ktoœ chce umiliÌ sobie chwilê uroczym widokiem tej wyj¹tkowo piêknej kobiety :D polecam w³¹czenie TVN24 Magda wygl¹da jak zawsze cudownie :D
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Ah...zazdroszcze wam ze macie wystarczajaco duzo czasu by ogladac Magde "w akcji" :D I co ,jest w koncu w ciazy czy nie?:>
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja myœlê,¿e z t¹ ci¹¿¹ to by³a prowokacja.koniec zap³adniania na forum!zajmijmy siê tym co wiadomo.a wiadomo,¿e dziœ Magda prowadzi serwisy i jedzie z³oty dwadzieœcia na godzinê 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

Moim zdaniem ogromnym atutem Magdy jest jej naturalnoœÌ.
Magda nie odgrywa roli , Magda jest dziennikarzem , Magda przekazuje widomoÂści
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

To prawda,i ma poczucie humoru do tego,co brakuje czasem dziennikarzom...W Szkle byÂł kiedyÂś taki fragment,kiedy zapytaÂła siĂŞ nie pamiĂŞtam dokÂładnie kogo,moÂże Giertycha :mhm: :'I co,znowu pan dzisiaj byÂł w Szkle'.Dobre :P
dziœ prowadzi serwisy w stroju Robin Hooda :D taki garniturek zielony,krój wojskowy.kiedyœ z reszt¹ mia³a podobny,ale br¹zowy,z tego co pamiêtam :mhm: kiedy mia³a ³¹czenie z Agat¹ Adamek,Adamek mia³a podobny,te¿ zielony,ale rozpiêty.Adamek te¿ mia³a kiedyœ taki br¹zowy jak Magda.Dziennikarze TVN24 musz¹ czuÌ siê jak na prawdziwej s³u¿bie ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

Magda zawsze wyglÂąda bardzo Âładnie.
LubiĂŞ oglÂądaĂŚ TVN24 jak serwisy prowadzi wÂłaÂśnie Sakowska .
Jednak bardziej od jej Âślicznej buzi ceniĂŞ jej profesjonalizm dziennikarski to , Âże zawsze jest przygotowana i nie plecie .
A najbardziej podoba mi siê u niej naturalnoœÌ . Sakowska jest prawdziwa , nie wdziêczy siê bez ustanku do kamery , nie robi dziwnych min i nie uœmiecha siê przy ka¿dej okazji.
UwaÂżam , Âże Magda jest najlepsza.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

fuksi pisze:nie wdziĂŞczy siĂŞ bez ustanku do kamery , nie robi dziwnych min i nie uÂśmiecha siĂŞ przy kaÂżdej okazji.
dziwnych min,tzn? :> a sÂłuchaj,czy ktoÂś z prezenterĂłw/ek wdziĂŞczy siĂŞ,uÂśmiecha?nie lubiĂŞ wszystkich pr./ek,ale nie zauwaÂżyÂłem w nich wymuszonej mimiki i w ogĂłle,sztucznie to mogÂą co niektĂłrzy wyglÂądaĂŚ,ale swojÂą profesjonalnÂą pracÂą wypersfadowywujÂą tÂą myÂśl i udowadniajÂą raz jeszcze,Âże po wyglÂądzie nie ocenia siĂŞ ludzi.poznajÂąc czÂłowieka,jednak piewrsze wraÂżenie to wyglÂąd,to taka dygresja maÂła byÂła :lol2:

Magda w sejmie,to byÂły czasy...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to mi siĂŞ oczywiÂście najbardziej podoba :szalony:

Obrazek

http://iminiplus.prv.pl thx to aero :) capsĂłw wykopalisko,Madzi tam napewno wiĂŞcej,ale ja jestem wiĂŞcej skupiony na innej osobie :spiewa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
fuksi
Początkujący
Początkujący

aveo pisze:
fuksi pisze:nie wdziĂŞczy siĂŞ bez ustanku do kamery , nie robi dziwnych min i nie uÂśmiecha siĂŞ przy kaÂżdej okazji.
dziwnych min,tzn? :> a sÂłuchaj,czy ktoÂś z prezenterĂłw/ek wdziĂŞczy siĂŞ,uÂśmiecha?nie lubiĂŞ wszystkich pr./ek,ale nie zauwaÂżyÂłem w nich wymuszonej mimiki i w ogĂłle,sztucznie to mogÂą co niektĂłrzy wyglÂądaĂŚ,ale swojÂą profesjonalnÂą pracÂą wypersfadowywujÂą tÂą myÂśl i udowadniajÂą raz jeszcze,Âże po wyglÂądzie nie ocenia siĂŞ ludzi.poznajÂąc czÂłowieka,jednak piewrsze wraÂżenie to wyglÂąd,to taka dygresja maÂła byÂła :lol2:

Magda w sejmie,to byÂły czasy...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to mi siĂŞ oczywiÂście najbardziej podoba :szalony:

Obrazek

http://iminiplus.prv.pl thx to aero :) capsĂłw wykopalisko,Madzi tam napewno wiĂŞcej,ale ja jestem wiĂŞcej skupiony na innej osobie :spiewa:
Nie bĂŞde wyliczaÂł bo nie chcĂŞ nikomu sprawiĂŚ przykroÂści.
W TV wyglÂąd , obycie przed kamerÂą , to jak dziennikarz siĂŞ zachowuje , jakÂą ma mimikÂą , czy potrafi zapanowaĂŚ nad grymasami , czy uÂśmiecha siĂŞ wtedy kiedy moÂżna , czy przez caÂły czas . Obok wiedzy i inteligencji rzeczy najwaÂżniejsze i bardzo czĂŞsto to po wyglÂądzie a nie po treÂści zapamiĂŞtuje siĂŞ reportera czy prezentera

[ Dodano: Sob Wrz 23, 2006 10:49 am ]
Magda w ÂśrodĂŞ i czwartek rzÂądziÂła w Sejmie :brawa: Jak w polskiej polityce wrze Sakowska jest niezastÂąpiona a , Âże wrze prawie bez przerwy taka reporterka to istny skarb.
Przez te dwa dni by³a ci¹gle :brawa: co pó³ godziny relacja na ¿ywo i za ka¿dym razem coœ nowego nam serwowa³a :D Magda super wygl¹da i doskonale czuje co robi ale jej najwiêkszym dziennikarskim atutem s¹ wiadomoœci , przecie¿ to Magda pierwsza mówi³a o rozpadzie koalicji o wywaleniu Lepcia :brawa: sk¹d wykopuje te informacje :mhm: to ju¿ jej sekret i niech tak zostanie :spiewa:a mo¿e kiedyœ o tym coœ powie , mo¿e napisze , mog³oby byÌ ciekawe :mhm:
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Heh dzis Boska Sakowska jak zwykle relacjonuje gorace wydarzenia w sejmie :D
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
fuksi
Początkujący
Początkujący

Po ostatnim wybuchu w Teraz My :spiewa:
Magda od bladego œwitu rozmawia³a z goœÌmi w Sejmie :brawa:
ByÂło to kilka dni temu i wydaje mi siĂŞ , Âże od tamtej pory jej nie ma. :mhm: moÂże coÂś przegapiÂłem?
;( Czy ktoÂś widziaÂł ostatnio MagdĂŞ? ;(

[ Dodano: Czw PaÂź 05, 2006 9:17 am ]
:D Boska Sakowska :tanczy: prowadzi dzieĂą na Âżywo :brawa:

[ Dodano: Sob PaÂź 07, 2006 8:05 am ]
:D DziÂś Magda prowadzi serwisy. WidziaÂłem JÂą o 9:00 , wyglÂąda jak zawsze bosko :D
ODPOWIEDZ