..Magda od rana w sejmie walczy rozmawiajÂąc - wcale siĂŞ nie oszczĂŞdzajÂąc

..wrĂłciÂła do reporterstwa bojowego - jak to Miecugow kiedyÂś okreÂśliÂł

Moderator: Łukasz
prepraszam za zjedzenie litery w pierwszym s³owiefuksi pisze::hmm: obi¹¿ona? a to po jakiemu :hmm:azbest-ch³op pisze:Magda ''obci¹¿ona''Wspaniale - gratulujê :brawa: Tylko czy to naprawdê dla niej powód do radoœci? Musi jej byÌ naprawdê ciê¿ko. A minkê to ona ostanio ma nietêg¹
JakiÂś czas temu zaobserwowaÂłem, Âże posmutniaÂła
Po pierwsze to nie wiemy tego napewno , ¿e Magda jest w ci¹¿y.
Po drugie to dlaczego mia³aby byÌ smutna , przecie¿ jest doros³a i œwiadoma :aniol: wiêc ci¹¿a jest jadynie powodem do radoœci
Magda Sakowska
nie wdziêczy siê do kamery . Jest oszczêdna w uœmiechaniu ale trudno siê cieszyÌ jak rzeczywistoœÌ jest taka a nieinna , najczêœciej dramatyczna . Powaga Magdy jest tylko dowodem jej profesjonalizmu a nie smutku. Sakowska jak sytuacja pozwala potrafi piêknie siê uœmiechn¹Ì.
dziwnych min,tzn? :> a sÂłuchaj,czy ktoÂś z prezenterĂłw/ek wdziĂŞczy siĂŞ,uÂśmiecha?nie lubiĂŞ wszystkich pr./ek,ale nie zauwaÂżyÂłem w nich wymuszonej mimiki i w ogĂłle,sztucznie to mogÂą co niektĂłrzy wyglÂądaĂŚ,ale swojÂą profesjonalnÂą pracÂą wypersfadowywujÂą tÂą myÂśl i udowadniajÂą raz jeszcze,Âże po wyglÂądzie nie ocenia siĂŞ ludzi.poznajÂąc czÂłowieka,jednak piewrsze wraÂżenie to wyglÂąd,to taka dygresja maÂła byÂłafuksi pisze:nie wdziĂŞczy siĂŞ bez ustanku do kamery , nie robi dziwnych min i nie uÂśmiecha siĂŞ przy kaÂżdej okazji.
Nie bĂŞde wyliczaÂł bo nie chcĂŞ nikomu sprawiĂŚ przykroÂści.aveo pisze:dziwnych min,tzn? :> a sÂłuchaj,czy ktoÂś z prezenterĂłw/ek wdziĂŞczy siĂŞ,uÂśmiecha?nie lubiĂŞ wszystkich pr./ek,ale nie zauwaÂżyÂłem w nich wymuszonej mimiki i w ogĂłle,sztucznie to mogÂą co niektĂłrzy wyglÂądaĂŚ,ale swojÂą profesjonalnÂą pracÂą wypersfadowywujÂą tÂą myÂśl i udowadniajÂą raz jeszcze,Âże po wyglÂądzie nie ocenia siĂŞ ludzi.poznajÂąc czÂłowieka,jednak piewrsze wraÂżenie to wyglÂąd,to taka dygresja maÂła byÂłafuksi pisze:nie wdziĂŞczy siĂŞ bez ustanku do kamery , nie robi dziwnych min i nie uÂśmiecha siĂŞ przy kaÂżdej okazji.![]()
Magda w sejmie,to byÂły czasy...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a to mi siĂŞ oczywiÂście najbardziej podoba :szalony:
Obrazek
http://iminiplus.prv.pl thx to aerocapsĂłw wykopalisko,Madzi tam napewno wiĂŞcej,ale ja jestem wiĂŞcej skupiony na innej osobie :spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości