Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Funckyrella pisze:Stó³ na uczcie suto zastawiony - mam nadziejê, ¿e to powrót na sta³e :rydzyk:
Mam nadziejĂŞ, Âże Anita bĂŞdzie teÂż pojawiaĂŚ siĂŞ od czasu do czasu w innych serwisach bo nie jestem typem skowronka. ;( :twisted: SwojÂą drogÂą dzisiaj w telewizji, chyba na TVP 3 widziaÂłam babkĂŞ o gÂłosie podobnym do Naszej Ulubienicy. :roll: ZauwaÂżam podobieĂąstwo miĂŞdzy "wokalami" Anity i Joasi KryĂąskiej. :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Bo¿e :rydzyk: Chcê wierzyÌ, ¿e moje mod³y zosta³y wys³uchane i Anita na sta³e wróci³a do poradków, ¿e to nie by³o tylko jednorazowe zastêpstwo, które wyniknê³o przypadkiem :rydzyk: A mo¿e musia³a :> W raporcie pewnie ju¿ siê nie pojawi, to na mus z powrotem do poradków :devil: Teraz, kiedy tvn24 ma tylu prezenterów upychaj¹ ich gdzie tylko da siê jeszcze kogoœ upchn¹Ì :devil:
Mam nadziejê, ¿e przynajmniej raz w tygodniu (póŸniej bêdziemy prosiÌ o wiêcej :devil: ) bêdzie nas budzi³a Anita :jupi:
RezerwujĂŞ piÂątek, jako dzieĂą poradkom z AnitÂą przeznaczony :] PiÂątki, to wspaniaÂły dzieĂą tygodnia - taki relaksacyjny dzieĂą tygodnia, jak dla mnie idealny!!! :lol2:
No a wczoraj, jak juÂż Funcky pisaÂła, moÂżna byÂło zawrotĂłw gÂłowy dostaĂŚ, ale nie tylko od znakĂłw zapytania, co od iloÂści rozmĂłw, ktĂłre przeprowadziÂła Anita :jupi: RozmĂłw bardzo rzeczowych, co najwaÂżniejsze, ale rĂłwnieÂż szalenie interesujÂących :D
Mandi pisze: SwojÂą drogÂą dzisiaj w telewizji, chyba na TVP 3 widziaÂłam babkĂŞ o gÂłosie podobnym do Naszej Ulubienicy. :roll: ZauwaÂżam podobieĂąstwo miĂŞdzy "wokalami" Anity i Joasi KryĂąskiej. :D
Mandi - skarbie :buzi: JeÂśli ta pani z TVP3 miaÂła wokal tak podobny do wokalu Anity, jak podobnymi sÂą wokale Anity do Joasi, to ... :hahaha: faktycznie miaÂła podobny gÂłos :devil: :buzi:
Pierwsze co rzucaÂło siĂŞ w oczy, to odmieniona fryzura Anity - nowy kolor, taki ciemniejszy, uczesanie teÂż nieco inne Pewnie odmieniÂła siĂŞ na jutrzejszÂą imprezkĂŞ w ÂŁodzi?
:shock: O BoÂże :shock: To juÂż dziÂś?!!!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No wiĂŞc relacja. :D
Anita by³a dziœ w Koperniku. :D Wiem tyle, ¿e mówi³a o tym jak to fajnie w szkole, ¿e mi³o wspomina, ¿e lubi³a tam chodziÌ - to by³a wypowiedŸ dla TVP3. Jako takiego przemówienia nie mia³a. Ponadto nie wyró¿ni³a siê z t³umu (?). Nie by³o te¿ dla niej specjalnego powitania, ¿e witamy Anitê Werner... Powiedzia³a tylko dzieù dobry i inni odpowiedzieli jej dzieù dobry. :neutral:
Ponadto marsz absolwentĂłw, a czy pojawiÂła siĂŞ na balu absolwentĂłw - niestety nie wiem.
Jak inni, sÂłuchaÂła to co biadoli dyrekcja itd. :D A oprĂłcz niej I LO ukoĂączyÂła teÂż m.in. SĂŞdzia Anna Maria WesoÂłowska. Tak wiĂŞc pasmo 16.00 - 17.15 Kopernik sobie zarezerwowaÂł w TVN! :devil:
Pewnie nie usatysfakcjonowaÂła Was moja relacja, ale wiĂŞcej nie wiem. :uhh: Bo udziaÂł Anity, oprĂłcz tego, Âże byÂła - byÂł praktycznie Âżaden. :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Anita byÂła goÂściem, pewnie nawet honorowym, wiĂŞc to wystarczy :lol2:
Szkoda, Âże Âżadnych fotek nie udaÂło Ci siĂŞ zdobyĂŚ ;)
Czemu mielibyÂśmy byĂŚ niezadowoleni z relacji - fajna impreza, wnioskujĂŞ z Twojego opisu. Ja zawsze lubiÂłem sÂłuchaĂŚ wywodĂłw dyrekcji na apelach, zjazdach, uroczystoÂściach ... :devil:
Co do udziaÂłu w niej Anity - przecieÂż nie spodziewaliÂśmy siĂŞ, Âże Anita odznaczy siĂŞ jakoÂś szczegĂłlnie podczas obchodĂłw rocznicy ;) Ona byÂła tam jednym z goÂści, a z racji jej popularnoÂści, jednym z waÂżniejszych goÂści, :) Nie oczekiwaliÂśmy w zwiÂązku z tym, Âże zaprezentuje siĂŞ w czĂŞÂści artystycznej, np. ÂśpiewajÂąc hymn :lol2:
A na stronie poÂświĂŞconej LO i obchodom rocznicy jest wymieniona wÂśrĂłd absolwentĂłw, obok kilku waÂżnych nazwisk: Absolwenci
to byÂła wypowiedÂź dla TVP3.
Ech :/ Szkoda, Âże nie umieÂścili jej na internetowej stronie stacji :/

ZaÂś wczorajsza zajawka DP Âświetna - tak dynamicznie-spontanicznej rozmowy Anita nie przeprowadziÂła jeszcze z ÂżadnÂą damÂą :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nom to teraz wszystko jasne chyba, Anity dyÂżur o Poranku nie byÂł przypadkowy. MyÂślaÂłem, Âże moÂże Porada siĂŞ rozchorowaÂł, ale i dziÂś i wczoraj ma serwisy.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Szkoda, Âże nie ma Âżadnych fotek z tej imprezki :/ Taka byÂłam ciekawa brata Anitki :lol2:

Rozstania i powroty – BoÂże jakie to romantyczne :lol2:
Anita wraca do Poradków, a myœmy jeszcze pó³ roku temu tak biadolili, ¿e b³êdem jest to, co ona robi rzucaj¹c dla raportów wieczornych wspania³e poranne pasmo :devil: No i proszê - wszystko na to wskazuje wróci³a :D Mam nadziejê, ¿e ten powrót, to tak od serca a nie z musu ;)

Acha, jeszcze najnowszy Newsweek, a w Âśrodku piĂŞkna fotka ,,rodzinna'' :lol2:
Oni musz¹ odejœÌ

Kryzys rzÂądowy.
O rozchwytywanej Platformie, czerwonym kapeluszu, Andrzeju Lepperze w tuÂżurku i o tym, czy JarosÂław KaczyĂąski jest jak krĂłl Pontu, z Janem RokitÂą rozmawiajÂą Anita Werner (TVN24) i PaweÂł Siennicki.

NEWSWEEK: SÂłucha pan Âżony?
JAN MARIA ROKITA: KierujĂŞ siĂŞ rozumem i sumieniem, a opinie innych ludzi biorĂŞ pod uwagĂŞ. Do tych innych ludzi zaliczam mojÂą ÂżonĂŞ.
ÂŻona ma rzuciĂŚ legitymacjĂŞ partyjnÂą, jeÂśli Platforma zbliÂży siĂŞ do Samoobrony.
- No i o co paĂąstwo chcÂą mnie zapytaĂŚ?

Martwimy siĂŞ o spokĂłj w paĂąskim domu. Bo juÂż rozmawiacie z SamoobronÂą.
- ZamieniliÂśmy siĂŞ teraz z PiS rolami. Do ubiegÂłego tygodnia PiS miaÂł partnerĂłw koalicyjnych, a my nie. Teraz my moÂżemy wybieraĂŚ miĂŞdzy PiS, SamoobronÂą i SLD.(...)

Reszta jak zwykle w najnowszym wydaniu Newsweeka :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..nie wiem czy wiecie o tym artykule :arrow:
PANI (sierpieĂą 2006), Marta, Martyna, Marysia...
..dla was zapewne najciekawsze fragmenty :arrow:
MaÂło znam osĂłb rĂłwnie ciepÂłych, opiekuĂączych, energetycznych co ona -potwierdza te spostrzeÂżenia Anita Werner, dziennikarka TVN 24, bliska przyjació³ka Martyny. – Ludzie w jej towarzystwie czujÂą siĂŞ bezpiecznie i wyjÂątkowo. Ona ma taki dar, Âże umie "obwiÂązywaĂŚ kokardÂą" - dodaje. CzyÂżby byÂły wiĂŞc dwie Martyny? Ta ambitna, bojowa, stawiajÂąca na swoim i ta druga - opiekuĂącza, domowa, ciepÂła? - MoÂże coÂś w tym jest... Bo naprawdĂŞ mam na imiĂŞ Marta. Tak jak patronka wszystkich gospodyĂą, piastunka domowego ogniska - mĂłwi Wojciechowska.
(...) "MarysiÂą" jest teÂż dla Anity Werner – Gdy leÂżaÂła w szpitalu ze zÂłamanym krĂŞgosÂłupem, chciaÂłam sprawiĂŚ, Âżeby siĂŞ przez moment uÂśmiechnĂŞÂła. PrzyniosÂłam jej dwie pluszowe poduszki - jedna byÂła z KÂłapouchym, druga z Prosiaczkiem. Najpierw siĂŞ popÂłakaÂła, ale potem zaczĂŞÂłyÂśmy siĂŞ obie ÂśmiaĂŚ - wspomina Werner.(...).
Jako najwierniejsz¹ przyjació³kê wymienia Anitê Werner. Gdy Martyna by³a w Himalajach, Anita wyprowadza³a jej dwa psy na d³ugie spacery. Wtedy Martyna dostawa³a sms-y. "Ja i psy ca³ujemy Ciê z Twojej ulubionej ³¹czki w Kampinosie. Pepsi z radoœci zjad³a szyszkê".
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tak, juÂż to przerabialiÂśmy :lol2:
Rozstania i powroty - BoÂże jakie to romantyczne
Podobno nie wchodzi siĂŞ drugi raz do tej samej rzeki (nienawidzĂŞ tej zasady - zabobon :evil: ), lecz kto nie ryzykuje ten nie wygrywa (tĂŞ uwielbiam i wcielam :) ).
W miÂłoÂści, w pracy - czÂłowiek czĂŞsto jest wĂŞdrowcem przez Âżycie :lol2: Czasem zdarza siĂŞ, Âże pokonuje ten sam trudny szlak dwukrotnie - moÂże to wynikaĂŚ z koniecznoÂści, przypadku, bÂądÂź przeznaczenia :)
W pewnym momencie wydaje Ci siê, ¿e rozstanie to najlepsze rozwi¹zanie, póŸniej nastêpuje nag³y zwrot wydarzeù .. znów przypadek :roll: ... przeznaczenie :roll: i myœlisz sobie: warto ryzykowaÌ ponownie :mhm: I myœl ta nie daje Ci spokoju ... i albo zatruwa ¿ycie ... albo paradoxalnie dodaje skrzyde³ :lol2:
A im mniej siê rozumie z ca³ej sytuacji, tym bardziej pragnie siê powrotu i bliskoœci a finalna radoœÌ jest wiêksza i bardziej odczuwalna przeradza siê w euforiê :lol2: Wiele osób przecie¿ co jakiœ czas siê z kimœ lub czymœ rozstaje po to, aby przekonaÌ siê, ¿e z tak¹ luk¹, takim brakiem nie da siê ¿yÌ i normalnie egzystowaÌ :lol2:
...a o czym to ja tak wÂłaÂściwie ... :roll: aaaa ... suuuper, Âże Anitka znĂłw w poradkach bĂŞdzie siĂŞ pojawiaÂła :lol2: :lol2:

Ale dziÂś na razie jeszcze Flash :D

[ Dodano: Pon Wrz 25, 2006 7:47 pm ]
Flash jaki byÂł kaÂżdy widziaÂł :lol2:

Fotki z soboty z ''Kopra'' nie ma, ale jest teskt z gazety.pl
Najlepszy fragment:
[..]dawni uczniowie prosili nauczycieli o autografy, Anita Werner z TVN udzielaÂła wywiadĂłw, a w tÂłumie migali inni znani absolwenci, m.in. sĂŞdzia Anna WesoÂłowska i dziennikarz Krzysztof Turowski. [...]
DzieĂą zakoĂączyÂł siĂŞ balem w sali Lodeksu przy al. Politechniki. Orkiestra graÂła hity ABBY, a ostatni goÂście opuÂścili parkiet grubo po Âświcie.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:...a o czym to ja tak wÂłaÂściwie ...
No wÂłaÂśnie, o czym ty tak wÂłaÂściwie.......? :devil: :devil:
Chyba nie chcesz nam uzmysÂłowiĂŚ, Âże Anity przeznaczeniem jest prowadzenie PorankĂłw? :lol:
Black Jack '62 pisze:Fotki z soboty z ''Kopra'' nie ma, ale jest teskt z gazety.pl
Ostatnio nie synchronizujemy naszych informacji nt. Anity :D Ja wÂłaÂśnie chciaÂłam o tym artykule poinformowaĂŚ :lol2:
No ale do jasnej cholery!!! Taka impreza i nie ma Âżadnych fotek?!!!
Ale dziÂś na razie jeszcze Flash
I tak moÂżna rĂłwnieÂż dzisiaj napisaĂŚ. Anita w biaÂłej koszuli (chyba) od ranka siedzi na stanowisku :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nie chyba a napewno ;) A do FP odzia³a marynarê.Pewnie zajada³a jak zwykle przed kompem pizzê,poplami³a œnie¿nobia³¹ biel upran¹ w vanishu i musia³a to ukryÌ :devil: Dobrze,¿e w koùcu zdecydowa³a siê wyst¹piÌ przed wiernymi widzami TVN24 i nie tylko :P w kolorystyce ciemnych akcentach! :tanczy: wysz³o to nienagannie i niebanalnie :devil:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aÂż siĂŞ Anitce Âłezka krĂŞci w oku,przez GucwiĂąskich :(
PiĂŞkne FP :szalony:
Ostatnio zmieniony wtorek 26 wrz 2006, 17:28 przez aveo, łącznie zmieniany 1 raz.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Och dziĂŞkujĂŞ - czym sobie zasÂłuÂżyÂłem na te capsy ... :lol2:
Funckyrella pisze:Chyba nie chcesz nam uzmysÂłowiĂŚ, Âże Anity przeznaczeniem jest prowadzenie PorankĂłw? :lol:
Nic siĂŞ nie dziejĂŞ przypadkiem, a to, Âże Anita wrĂłciÂła do poradkĂłw o czymÂś Âświadczy :>
Funckyrella pisze:Ostatnio nie synchronizujemy naszych informacji nt. Anity :D
ZaniedbujĂŞ CiĂŞ :buzi: Jeszcze dojdzie do tego, ze znienawidzisz przyczynĂŞ takiego stanu rzeczy ... :> :lol2: :lol2:
I tak moÂżna rĂłwnieÂż dzisiaj napisaĂŚ. Anita w biaÂłej koszuli (chyba) od ranka siedzi na stanowisku :)
DziÂś jak zwykle zadziaÂłaÂła we flashu naprawdĂŞ skuteczna komunikacja KISS - Keep It Short & Simple 8) :lol2:
Zapowiedzi materia³ów by³y natomiast wyj¹tkow¹ gr¹ s³ów :D Nie powtórzê wszystkiego - bom nie jest na tyle rozgarniêty, ¿eby je spamiêtaÌ ;) Ale dajmy chocia¿ tê z rozumianymi na kilka sposóbów ''wnioskami''; czy zapowiedŸ materia³u Kanika o panu Gucwiùskim, ''który by³ z kamer¹ wœród zwierz¹t'' - Kanik rzecz jasna :lol2:

Na koniec flasha Anita daÂła nam do myÂślenia :D ZaprosiÂła na jutrzejszy flash w imieniu Patrycji ...
:mhm: CzyÂżby zatem Anita gotowaÂła siĂŞ na poradek? :D
OdpowiedÂź na to pytanie poznamy jutro, wczesnym rankiem :D
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Black Jack '62 pisze:Podobno nie wchodzi siĂŞ drugi raz do tej samej rzeki (nienawidzĂŞ tej zasady - zabobon :evil: ), lecz kto nie ryzykuje ten nie wygrywa (tĂŞ uwielbiam i wcielam :) ).
W miÂłoÂści, w pracy - czÂłowiek czĂŞsto jest wĂŞdrowcem przez Âżycie :lol2: Czasem zdarza siĂŞ, Âże pokonuje ten sam trudny szlak dwukrotnie - moÂże to wynikaĂŚ z koniecznoÂści, przypadku, bÂądÂź przeznaczenia :)
Czy ja dobrze rozumiem, Âże Anita wrĂłciÂła do swojego narzeczonego Eryka (tego niÂższego od niej :lol2: )?
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

No i kolejna miÂła czwartkowa niespodzianka i Pani Anita Werner w Poranku :D MoÂże te czĂŞstsze pojawianie siĂŞ AW w porannym pasmie TVN24 sprawia, Âże ta wrĂłci do Poranka ?? Widocznie Jakub P. nie wyrabia :devil:
ZIMA
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Widocznie Jakub P. nie wyrabia
Wyrabia, wyrabia ;) Nawet o weekendowe serwisy zahacza :twisted:
Z AnitÂą chodzi o to, Âże po tym jak okrojono RW nie miaÂłaby gdzie pracowaĂŚ i musiaÂła wrĂłciĂŚ do Poradka :lol:
Mandi pisze:
Black Jack '62 pisze:Podobno nie wchodzi siĂŞ drugi raz do tej samej rzeki (nienawidzĂŞ tej zasady - zabobon :evil: ), lecz kto nie ryzykuje ten nie wygrywa (tĂŞ uwielbiam i wcielam :) ).
Czy ja dobrze rozumiem, Âże Anita wrĂłciÂła do swojego narzeczonego Eryka (tego niÂższego od niej :lol2: )?
:lol: Nie, nie o ten powrĂłt Blackowi chodziÂło :devil:
O powrĂłt do PoradkĂłw ;)
Mówi³am Blackowi, ¿eby prywaty na stó³ nie wyk³ada³, bo to tylko wprowadzi zamêt do dyskusji o powrocie Anity do porannego pasma ;)

Dla mnie dzisiaj zabrakÂło miejsca podczas porannego seansu - nie dostaÂłam zaproszenia ;( , ale mogĂŞ z dumÂą powiedzieĂŚ, Âże widziaÂłam autorski przeglÂąd prasy :]
Anita zapowiedziaÂła nawet, kto bĂŞdzie prasĂŞ przeglÂądaÂł: Grzegorz Kajdanowicz :shock:
A tego skÂąd i po co tu przyniosÂło? :twisted: pomyÂślaÂłam :twisted: Ale sprytny, nie daÂł siĂŞ ,,poniÂżyĂŚ'' :devil: PrzeglÂąd dzisiaj wyjÂątkowo na siedzÂąco byÂł :lol: :hahaha: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jakiej tam znowu prywaty :> ÂŻyciowe mÂądroÂści caÂłkiem zrozumiale gÂłosiÂłem :lol2:
Dla mnie dzisiaj zabrakÂło miejsca podczas porannego seansu - nie dostaÂłam zaproszenia ;(
AÂż dziw, Âże nie zwaliÂłaÂś caÂłej winy na mnie :?
Ten powrĂłt Anity do poradkĂłw przestaÂł mnie cieszyĂŚ w momencie, kiedy dotarÂło do mnie, Âże w zamian za oddane Anicie poradki Jakub Porada wraca do serwisĂłw :/ No, ale trudno – wiele rzeczy musiaÂłem juÂż w Âżyciu znosiĂŚ dl finalnej przyjemnoÂści :lol2:
Nie sprawdziÂły siĂŞ nasze przypuszczenia, jakoby Anita miaÂła w piÂątki goÂściĂŚ w porannym paÂśmie. DziÂś mamy czwartek :D Co nie oznacza wcale, Âże nie bĂŞdzie jej teÂż jutro ;)
Ale skupmy siĂŞ na czwartku ...
WidaĂŚ, a wÂłaÂściwie, to bardziej sÂłychaĂŚ niÂż widaĂŚ, Âże Anita odzwyczaiÂła siĂŞ od pracy tak wczesnÂą porÂą, poniewaÂż byÂło w jej gÂłosie sÂłychaĂŚ porannÂą leniwÂą chrypkĂŞ :D
W zachowaniu tego lenistwa te¿ by³o troszkê widaÌ ;) Nie musia³a siê za bardzo wysilaÌ, poniewa¿ zbieraniem komentarzy (w sejmie) zajmowa³a siê Brygida i jej w³aœnie nader czêsto Anita oddawa³a g³os. Czêœciej od wejœÌ Brygidy Anita zaprasza³a jedynie na prognozê pogody ;) Jedyn¹ rozmow¹ w studio jak¹ przeprowadzi³a, by³a rozmowa z marsza³kiem P³a¿yùskim. Anita usi³owa³a u¿ywaj¹c swojego uroku wydobyÌ z niego, jakie plotki ma na myœli, mówi¹c o tym, ¿e po korytarzach sejmowych takowe kr¹¿¹ ;)
Anita zapowiedziaÂła nawet, kto bĂŞdzie prasĂŞ przeglÂądaÂł: Grzegorz Kajdanowicz
A tego skÂąd i po co tu przyniosÂło? PomyÂślaÂłam :twisted:

Bez komentarza :evil: :evil:
M.in. dlatego musiaÂłem odczekaĂŚ i uspokoiĂŚ siĂŞ :devil:
Nie ÂżyczĂŞ sobie wiĂŞcej takich niespodzianek z rana!!! :evil:

Dobrej nocy :lol2:
Ach - obudziĂŚ siĂŞ jutro w tak doborowym towarzystwie jak dziÂś :rozglada: :P :lol:
ODPOWIEDZ