Mam nadziejê, ¿e Anita bêdzie te¿ pojawiaÌ siê od czasu do czasu w innych serwisach bo nie jestem typem skowronka.Funckyrella pisze:Stó³ na uczcie suto zastawiony - mam nadziejê, ¿e to powrót na sta³e :rydzyk:

Moderator: Łukasz
Mam nadziejê, ¿e Anita bêdzie te¿ pojawiaÌ siê od czasu do czasu w innych serwisach bo nie jestem typem skowronka.Funckyrella pisze:Stó³ na uczcie suto zastawiony - mam nadziejê, ¿e to powrót na sta³e :rydzyk:
Mandi - skarbie :buzi: JeÂśli ta pani z TVP3 miaÂła wokal tak podobny do wokalu Anity, jak podobnymi sÂą wokale Anity do Joasi, to ... :hahaha: faktycznie miaÂła podobny gÂłos :devil: :buzi:Mandi pisze: SwojÂą drogÂą dzisiaj w telewizji, chyba na TVP 3 widziaÂłam babkĂŞ o gÂłosie podobnym do Naszej Ulubienicy.ZauwaÂżam podobieĂąstwo miĂŞdzy "wokalami" Anity i Joasi KryĂąskiej.
Pierwsze co rzucaÂło siĂŞ w oczy, to odmieniona fryzura Anity - nowy kolor, taki ciemniejszy, uczesanie teÂż nieco inne Pewnie odmieniÂła siĂŞ na jutrzejszÂą imprezkĂŞ w ÂŁodzi?
Ech :/ Szkoda, Âże nie umieÂścili jej na internetowej stronie stacji :/to byÂła wypowiedÂź dla TVP3.
Reszta jak zwykle w najnowszym wydaniu NewsweekaOni musz¹ odejœÌ
Kryzys rzÂądowy.
O rozchwytywanej Platformie, czerwonym kapeluszu, Andrzeju Lepperze w tuÂżurku i o tym, czy JarosÂław KaczyĂąski jest jak krĂłl Pontu, z Janem RokitÂą rozmawiajÂą Anita Werner (TVN24) i PaweÂł Siennicki.
NEWSWEEK: SÂłucha pan Âżony?
JAN MARIA ROKITA: KierujĂŞ siĂŞ rozumem i sumieniem, a opinie innych ludzi biorĂŞ pod uwagĂŞ. Do tych innych ludzi zaliczam mojÂą ÂżonĂŞ.
ÂŻona ma rzuciĂŚ legitymacjĂŞ partyjnÂą, jeÂśli Platforma zbliÂży siĂŞ do Samoobrony.
- No i o co paĂąstwo chcÂą mnie zapytaĂŚ?
Martwimy siĂŞ o spokĂłj w paĂąskim domu. Bo juÂż rozmawiacie z SamoobronÂą.
- ZamieniliÂśmy siĂŞ teraz z PiS rolami. Do ubiegÂłego tygodnia PiS miaÂł partnerĂłw koalicyjnych, a my nie. Teraz my moÂżemy wybieraĂŚ miĂŞdzy PiS, SamoobronÂą i SLD.(...)
MaÂło znam osĂłb rĂłwnie ciepÂłych, opiekuĂączych, energetycznych co ona -potwierdza te spostrzeÂżenia Anita Werner, dziennikarka TVN 24, bliska przyjació³ka Martyny. – Ludzie w jej towarzystwie czujÂą siĂŞ bezpiecznie i wyjÂątkowo. Ona ma taki dar, Âże umie "obwiÂązywaĂŚ kokardÂą" - dodaje. CzyÂżby byÂły wiĂŞc dwie Martyny? Ta ambitna, bojowa, stawiajÂąca na swoim i ta druga - opiekuĂącza, domowa, ciepÂła? - MoÂże coÂś w tym jest... Bo naprawdĂŞ mam na imiĂŞ Marta. Tak jak patronka wszystkich gospodyĂą, piastunka domowego ogniska - mĂłwi Wojciechowska.
(...) "MarysiÂą" jest teÂż dla Anity Werner – Gdy leÂżaÂła w szpitalu ze zÂłamanym krĂŞgosÂłupem, chciaÂłam sprawiĂŚ, Âżeby siĂŞ przez moment uÂśmiechnĂŞÂła. PrzyniosÂłam jej dwie pluszowe poduszki - jedna byÂła z KÂłapouchym, druga z Prosiaczkiem. Najpierw siĂŞ popÂłakaÂła, ale potem zaczĂŞÂłyÂśmy siĂŞ obie ÂśmiaĂŚ - wspomina Werner.(...).
Jako najwierniejsz¹ przyjació³kê wymienia Anitê Werner. Gdy Martyna by³a w Himalajach, Anita wyprowadza³a jej dwa psy na d³ugie spacery. Wtedy Martyna dostawa³a sms-y. "Ja i psy ca³ujemy Ciê z Twojej ulubionej ³¹czki w Kampinosie. Pepsi z radoœci zjad³a szyszkê".
Podobno nie wchodzi siĂŞ drugi raz do tej samej rzeki (nienawidzĂŞ tej zasady - zabobonRozstania i powroty - BoÂże jakie to romantyczne
[..]dawni uczniowie prosili nauczycieli o autografy, Anita Werner z TVN udzielaÂła wywiadĂłw, a w tÂłumie migali inni znani absolwenci, m.in. sĂŞdzia Anna WesoÂłowska i dziennikarz Krzysztof Turowski. [...]
DzieĂą zakoĂączyÂł siĂŞ balem w sali Lodeksu przy al. Politechniki. Orkiestra graÂła hity ABBY, a ostatni goÂście opuÂścili parkiet grubo po Âświcie.
No wÂłaÂśnie, o czym ty tak wÂłaÂściwie.......? :devil: :devil:Black Jack '62 pisze:...a o czym to ja tak wÂłaÂściwie ...
Ostatnio nie synchronizujemy naszych informacji nt. AnityBlack Jack '62 pisze:Fotki z soboty z ''Kopra'' nie ma, ale jest teskt z gazety.pl
I tak moÂżna rĂłwnieÂż dzisiaj napisaĂŚ. Anita w biaÂłej koszuli (chyba) od ranka siedzi na stanowiskuAle dziÂś na razie jeszcze Flash
Nic siĂŞ nie dziejĂŞ przypadkiem, a to, Âże Anita wrĂłciÂła do poradkĂłw o czymÂś Âświadczy :>Funckyrella pisze:Chyba nie chcesz nam uzmysÂłowiĂŚ, Âże Anity przeznaczeniem jest prowadzenie PorankĂłw?
ZaniedbujĂŞ CiĂŞ :buzi: Jeszcze dojdzie do tego, ze znienawidzisz przyczynĂŞ takiego stanu rzeczy ... :>Funckyrella pisze:Ostatnio nie synchronizujemy naszych informacji nt. Anity![]()
DziÂś jak zwykle zadziaÂłaÂła we flashu naprawdĂŞ skuteczna komunikacja KISS - Keep It Short & SimpleI tak moÂżna rĂłwnieÂż dzisiaj napisaĂŚ. Anita w biaÂłej koszuli (chyba) od ranka siedzi na stanowisku
Czy ja dobrze rozumiem, Âże Anita wrĂłciÂła do swojego narzeczonego Eryka (tego niÂższego od niejBlack Jack '62 pisze:Podobno nie wchodzi siĂŞ drugi raz do tej samej rzeki (nienawidzĂŞ tej zasady - zabobon), lecz kto nie ryzykuje ten nie wygrywa (tĂŞ uwielbiam i wcielam
).
W miÂłoÂści, w pracy - czÂłowiek czĂŞsto jest wĂŞdrowcem przez ÂżycieCzasem zdarza siĂŞ, Âże pokonuje ten sam trudny szlak dwukrotnie - moÂże to wynikaĂŚ z koniecznoÂści, przypadku, bÂądÂź przeznaczenia
Wyrabia, wyrabiaWidocznie Jakub P. nie wyrabia
Mandi pisze:Czy ja dobrze rozumiem, Âże Anita wrĂłciÂła do swojego narzeczonego Eryka (tego niÂższego od niejBlack Jack '62 pisze:Podobno nie wchodzi siĂŞ drugi raz do tej samej rzeki (nienawidzĂŞ tej zasady - zabobon), lecz kto nie ryzykuje ten nie wygrywa (tĂŞ uwielbiam i wcielam
).
W miÂłoÂści, w pracy - czÂłowiek czĂŞsto jest wĂŞdrowcem przez ÂżycieCzasem zdarza siĂŞ, Âże pokonuje ten sam trudny szlak dwukrotnie - moÂże to wynikaĂŚ z koniecznoÂści, przypadku, bÂądÂź przeznaczenia
)?
AÂż dziw, Âże nie zwaliÂłaÂś caÂłej winy na mnie :?Dla mnie dzisiaj zabrakÂło miejsca podczas porannego seansu - nie dostaÂłam zaproszenia![]()
Anita zapowiedziaÂła nawet, kto bĂŞdzie prasĂŞ przeglÂądaÂł: Grzegorz Kajdanowicz
A tego skÂąd i po co tu przyniosÂło? PomyÂślaÂłam![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Adek5450, Google [Bot] i 28 gości