Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
ÂŻe za czarno ? hmmmmmmmmmmmmm :uhh:
Z czarnÂą fryzurÂą jej wg. mnie najlepiej, no ale to rzecz gustu.
Anna od kilku dni przybiera ciemne kreacje od g³êbokiego fioletu po czerù....
Wampirzyca - mo¿e wiêcej jasnego ró¿u a mniej fioletu przy make up ?
KreacjĂŞ dobiera siĂŞ jakoÂś chyba pod kolor fruzury w temacie prezenterĂłw.
Kryni nigdy nie widziaÂłem w ciemnej kreacji - zazwyczaj jasne, beÂżowe, biaÂłe.
No ale ona ma fryzurĂŞ blond, a Annie uwaÂżam lepiej jako brunetce.
Z czarnÂą fryzurÂą jej wg. mnie najlepiej, no ale to rzecz gustu.
Anna od kilku dni przybiera ciemne kreacje od g³êbokiego fioletu po czerù....
Wampirzyca - mo¿e wiêcej jasnego ró¿u a mniej fioletu przy make up ?
KreacjĂŞ dobiera siĂŞ jakoÂś chyba pod kolor fruzury w temacie prezenterĂłw.
Kryni nigdy nie widziaÂłem w ciemnej kreacji - zazwyczaj jasne, beÂżowe, biaÂłe.
No ale ona ma fryzurĂŞ blond, a Annie uwaÂżam lepiej jako brunetce.
wampirzycĂŞ
sugerujesz Mandi,Âże Ania Âżeruje na czyjejÂś krwi
w pt. ubraÂła kostium wyÂższej rangi,to byÂł mundur!
jakie wojsko nosi czarne mundury :hmm: rozumiem,Âże miaÂła sÂłuÂżbĂŞ w RW,Ania wziĂŞÂła to sobie baardzo do serca
gdyby zaÂłoÂżyÂła kapelusz z piĂłrkiem,to byÂłaby najpiĂŞkniejszym muszkieterem,jakiego w Âżyciu widziaÂłem :szalony:
ale to prawda,Âże kolor kostiumu musi pasowaĂŚ do wÂłosĂłw
Ewa Demarczyk,czarna madonna polskiej piosenki,a Ania...
Ania i Krynia,black&white - to byÂłby raport niepowtarzalny,moÂżna sobie pomarzyĂŚ narazie 
Nostromo,myÂślĂŞ,Âże Ania nie czytuje for.jest bardzo zapracowanÂą osobÂą,myÂślĂŞ,Âże tak naprawdĂŞ w weekendy ma wolne,a wtedy najwiĂŞcej czasu poÂświĂŞca rodzinie.chociaÂż,jeÂżeli w pon.ma DnÂŻ,to juÂż w niedzielĂŞ musi siĂŞ do niego przygotowywaĂŚ.ZdarzaÂło siĂŞ niekiedy tak,Âże w pon.jej nie byÂło,lub w pt.Najgorzej to czekaĂŚ caÂły weekend na pon.,aby przekonaĂŚ siĂŞ,Âże nadaremno.ale teraz,gdy zaczĂŞÂła siĂŞ moja edukacja,nie odczuwam juÂż tego tak dotkliwie...
zupe³nie mnie zaskoczy³a raportem wieczornym,nie spodziewa³em siê,¿e zrobi tak¹ mi³¹ niespodziankê :tanczy: u mnie na capsach Ania z przymru¿onymi oczami,a na twoich Nostromo z oczami szeroko otwartymi i jak zwykle z³apa³eœ j¹ na gor¹cym uczynku,kiedy zaurocza³a nas ponownie swoim cudownym uœmiechem :szalony: :szalony:
ta przerwa w z¹bkach jest s³odka :szalony: wygl¹da z ni¹ czaruj¹co i zniewala swoim urokiem,nie wyobra¿am sobie Ani bez niej.Kiedyœ w Magazynie 24 godziny,uœmiechnê³a siê do Otylii Jêdrzejczak,¿e sama nie wiedzia³a,¿e pokaza³a górne z¹bki.a wtedy Otylia uœmiechnê³a siê te¿ ca³¹ buzi¹ i ta ca³a sytuacja by³a taka naturalna,taka rozbrajaj¹ca.ah szkoda,¿e niewielu jest takich ludzi w studiu,którzy mogliby sprawiÌ,aby Ania tak siê uœmiecha³a.Dotychczas z Otyli¹,Beata Tadl¹ i Maciejem Knapikiem byly takie chwile.teraz jest ich bardzo ma³o,bo czasami na koùcu serwisów...............
ja teÂż jestem zÂły,Âże tak rzadko jesteÂś w RW

ale to prawda,Âże kolor kostiumu musi pasowaĂŚ do wÂłosĂłw

Nostromo,myÂślĂŞ,Âże Ania nie czytuje for.jest bardzo zapracowanÂą osobÂą,myÂślĂŞ,Âże tak naprawdĂŞ w weekendy ma wolne,a wtedy najwiĂŞcej czasu poÂświĂŞca rodzinie.chociaÂż,jeÂżeli w pon.ma DnÂŻ,to juÂż w niedzielĂŞ musi siĂŞ do niego przygotowywaĂŚ.ZdarzaÂło siĂŞ niekiedy tak,Âże w pon.jej nie byÂło,lub w pt.Najgorzej to czekaĂŚ caÂły weekend na pon.,aby przekonaĂŚ siĂŞ,Âże nadaremno.ale teraz,gdy zaczĂŞÂła siĂŞ moja edukacja,nie odczuwam juÂż tego tak dotkliwie...
zupe³nie mnie zaskoczy³a raportem wieczornym,nie spodziewa³em siê,¿e zrobi tak¹ mi³¹ niespodziankê :tanczy: u mnie na capsach Ania z przymru¿onymi oczami,a na twoich Nostromo z oczami szeroko otwartymi i jak zwykle z³apa³eœ j¹ na gor¹cym uczynku,kiedy zaurocza³a nas ponownie swoim cudownym uœmiechem :szalony: :szalony:

ta przerwa w z¹bkach jest s³odka :szalony: wygl¹da z ni¹ czaruj¹co i zniewala swoim urokiem,nie wyobra¿am sobie Ani bez niej.Kiedyœ w Magazynie 24 godziny,uœmiechnê³a siê do Otylii Jêdrzejczak,¿e sama nie wiedzia³a,¿e pokaza³a górne z¹bki.a wtedy Otylia uœmiechnê³a siê te¿ ca³¹ buzi¹ i ta ca³a sytuacja by³a taka naturalna,taka rozbrajaj¹ca.ah szkoda,¿e niewielu jest takich ludzi w studiu,którzy mogliby sprawiÌ,aby Ania tak siê uœmiecha³a.Dotychczas z Otyli¹,Beata Tadl¹ i Maciejem Knapikiem byly takie chwile.teraz jest ich bardzo ma³o,bo czasami na koùcu serwisów...............

ja teÂż jestem zÂły,Âże tak rzadko jesteÂś w RW

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Fakt, Aveo weekend pod znakiem domu i rodziny pewnie. :mhm:
W zaleÂżnoÂści pewnie od grafiku, moÂże juÂż dziÂś przygotowywuje siĂŞ na jutrzejszy dzieĂą na Âżywo.
Ja tam mam nadziejĂŞ :rydzyk: Âże bĂŞdzie z jej udziaÂłem jakiÂś RW w tygodniu.
TeÂż nie mogĂŞ stale podglÂądaĂŚ
Anny w pracy. Ze wzglĂŞdu na swojÂą pracĂŞ
I rĂłwnieÂż czekam na jakieÂś wspĂłlne wydanie :rydzyk: wydanie ANNY w tej nie do zapomnienia czerni
i JOANNY blond w biaÂłej kreacji :spiewa:
I dalej myÂślĂŞ, Âże te rozpuszczone wÂłosy wraz z uniformem miaÂły podkreÂśliĂŚ wizualnie ten charakter.
Tego Aveo nie wiemy na pewno , czy ANNA nie zaglÂąda albo nigdy nie zaglÂądaÂła in free time na to forum i tenÂże wÂątek. Nie wÂątpiĂŞ, Âże praca prezentera bardzo jÂą pochÂłania.
No ale jakie efekty
MoÂże :devil: Mister JĂŞdrzejowski zaglÂąda ?
W zaleÂżnoÂści pewnie od grafiku, moÂże juÂż dziÂś przygotowywuje siĂŞ na jutrzejszy dzieĂą na Âżywo.
Ja tam mam nadziejĂŞ :rydzyk: Âże bĂŞdzie z jej udziaÂłem jakiÂś RW w tygodniu.
TeÂż nie mogĂŞ stale podglÂądaĂŚ

I rĂłwnieÂż czekam na jakieÂś wspĂłlne wydanie :rydzyk: wydanie ANNY w tej nie do zapomnienia czerni

I dalej myÂślĂŞ, Âże te rozpuszczone wÂłosy wraz z uniformem miaÂły podkreÂśliĂŚ wizualnie ten charakter.
Tego Aveo nie wiemy na pewno , czy ANNA nie zaglÂąda albo nigdy nie zaglÂądaÂła in free time na to forum i tenÂże wÂątek. Nie wÂątpiĂŞ, Âże praca prezentera bardzo jÂą pochÂłania.
No ale jakie efekty

MoÂże :devil: Mister JĂŞdrzejowski zaglÂąda ?
ANNA poprowadziÂła dziÂś dzieĂą na Âżywo !
Znowu deja vu czy cicha podÂświadoma sugestia z forum
NarzekaliÂście na ciemne kreacje ANNY
a dziÂś rĂłwnie Âśliczna kontrastujÂąca kreacja.
Od poÂłowy tygodnia albo od czwartku i w piÂątek moÂże poprowadzi RW.
Tak byÂło w ubiegÂłym tygodniu.
Tyle Âże Tadla wrĂłciÂła i grafik mogli zmieniĂŚ.
Znowu deja vu czy cicha podÂświadoma sugestia z forum

NarzekaliÂście na ciemne kreacje ANNY

Od poÂłowy tygodnia albo od czwartku i w piÂątek moÂże poprowadzi RW.
Tak byÂło w ubiegÂłym tygodniu.
Tyle Âże Tadla wrĂłciÂła i grafik mogli zmieniĂŚ.
:hahaha: Âświetny txt!Erwin pisze:Za to dzis Beata Tadla wrĂłciÂła z urlopu. I zgadnijcie - byÂła na czarno. MoÂże Ania Jot jÂą ugryzÂła![]()

wyglÂąda na to,Âże dziÂś jedynÂą ofiarÂą Ani(chociaÂż kto wie

Mandi,teÂż rozwaÂżaÂłem takÂą opcjĂŞ,Âże czerĂą Ani moÂże mieĂŚ ÂściÂśle z czymÂś zwiÂązek,ale ona tak w kratkĂŞ z tÂą black.
Jak to dobrze,Âże mogĂŞ zobaczyĂŚ jak Ania dziÂś szalaÂła w DnÂŻ.

jutro teÂż mnie ominie DnÂŻ,wiĂŞc liczĂŞ na Was

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
a ja teÂż czekam na ten mundurek :devil:
dziĂŞki twoim capsom mogĂŞ stwierdziĂŚ,Âże dla mnie jej kreacja nie jest niczym nowym.
marynarka wydaje mi siĂŞ znajoma,ale ta bluzka o ciekawej konstrukcji pojawiÂła siĂŞ po raz ostatni 14.08.06,sie wieee
to byÂł DnÂŻ oczywiÂście :tanczy: czy marynara w takim razie ta sama? :mhm: Ania zdecydowaÂła siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ swojÂą ciekawÂą bluzkĂŞ jak widaĂŚ po 2 miesiÂącach.i tak nie da siĂŞ obliczyĂŚ co zaÂłoÂży jutro,bo kobieta zmiennÂą jest,a Ania to kobieta o wysokim temperamencie
od 2 miesiĂŞcy nawet teÂż nie prowadzi Magazynu 24 Godziny,chciaÂłbym jÂą zobaczyĂŚ jako Pani Redaktor,choĂŚ wiem,Âże byÂłoby to tak samo dla mnie stresujÂące jak dla Niej.jestem o wiele spokojniejszy,kiedy prowadzi serwisy i raporty.aczkolwiek z tym spokojem moÂżna polemizowaĂŚ :szalony: :szalony: :szalony:
[ Dodano: Wto PaÂź 10, 2006 9:09 pm ]
AÂłaaaa Pochankeee
RzeczywiÂście,coÂś ta moda prezenterska nam siĂŞ Âściemnia.Albo to rezultat ponurej jesieni,bohaterki-batwoman,albo prezenterki naÂśladujÂą modĂŞ Ani,aby zabÂłyszczeĂŚ.nic z tego,wiadomo kto gĂłrÂą,ten uÂśmiech mĂłwi sam za siebie
jest boski :szalony:
dziĂŞki twoim capsom mogĂŞ stwierdziĂŚ,Âże dla mnie jej kreacja nie jest niczym nowym.

to byÂł DnÂŻ oczywiÂście :tanczy: czy marynara w takim razie ta sama? :mhm: Ania zdecydowaÂła siĂŞ zaÂłoÂżyĂŚ swojÂą ciekawÂą bluzkĂŞ jak widaĂŚ po 2 miesiÂącach.i tak nie da siĂŞ obliczyĂŚ co zaÂłoÂży jutro,bo kobieta zmiennÂą jest,a Ania to kobieta o wysokim temperamencie

[ Dodano: Wto PaÂź 10, 2006 9:09 pm ]
AÂłaaaa Pochankeee

RzeczywiÂście,coÂś ta moda prezenterska nam siĂŞ Âściemnia.Albo to rezultat ponurej jesieni,bohaterki-batwoman,albo prezenterki naÂśladujÂą modĂŞ Ani,aby zabÂłyszczeĂŚ.nic z tego,wiadomo kto gĂłrÂą,ten uÂśmiech mĂłwi sam za siebie

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
a to sÂą moje ulubione Anie :szalony:
M24h
i kiedy pojawiÂła siĂŞ pierwszy raz po 3-tygodniowym urlopie 31.07.06,jeszcze optymalnie opalona
tej bluzki Ania ani razu nie miaÂła od 1.08.06
a tutaj bluzka z serii: koÂłnierzyk i niebezpiecznie nisko zapiĂŞte guziki...
Ania stara siĂŞ dobieraĂŚ "bezpieczne" bluzki zapiĂŞtĂŞ po szyjĂŞ,od pewnego czasu rĂłwnieÂż nawet te z koÂłnierzykami
kiedy Ania siĂŞ uÂśmiecha,koÂłnierzyki siĂŞ nie liczÂą
powoli,powoli i caÂłkiem rozpracujemy Ani garderobĂŞ

M24h

i kiedy pojawiÂła siĂŞ pierwszy raz po 3-tygodniowym urlopie 31.07.06,jeszcze optymalnie opalona

tej bluzki Ania ani razu nie miaÂła od 1.08.06

a tutaj bluzka z serii: koÂłnierzyk i niebezpiecznie nisko zapiĂŞte guziki...
Ania stara siĂŞ dobieraĂŚ "bezpieczne" bluzki zapiĂŞtĂŞ po szyjĂŞ,od pewnego czasu rĂłwnieÂż nawet te z koÂłnierzykami

kiedy Ania siĂŞ uÂśmiecha,koÂłnierzyki siĂŞ nie liczÂą

powoli,powoli i caÂłkiem rozpracujemy Ani garderobĂŞ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...