Ha - Pochanke-fanie - farciarz z Ciebie. Co ja siê oszuka³em daty przyjœcia na œwiat Justyny i znaleŸÌ nigdzie nie mog³em. A ten odrazu No dobra - mo¿e nie odrazu ale z wiêkszym szczêsciem.
A dziœ mi siê ogólne wra¿enie nie podoba³o. Justyna jakaœ dziwna by³a - brakowa³o mi pazurka-có¿ - jakaœ taka "md³a" by³a po raz 1 od d³u¿szego czasu
MoÂże to efekt tego, Âże z upÂływajÂącymi Faktami przybliÂżaÂło siĂŞ jej wolne Nie wiem
TVN_FAN pisze:Ha - Pochanke-fanie - farciarz z Ciebie. Co ja siê oszuka³em daty przyjœcia na œwiat Justyny i znaleŸÌ nigdzie nie mog³em. A ten odrazu No dobra - mo¿e nie odrazu ale z wiêkszym szczêsciem.
:spiewa:
TVN_FAN pisze:A dziœ mi siê ogólne wra¿enie nie podoba³o. Justyna jakaœ dziwna by³a - brakowa³o mi pazurka-có¿ - jakaœ taka "md³a" by³a po raz 1 od d³u¿szego czasu
w porĂłwaniu z wczorajszymi faktami wypadlo moze faktycznie gorzej, bez polotu ... Styska wyciszona :mhm: chociaÂż materiaÂł o domenie wzbudziÂł usmiech na jej twarzy , mogÂło byĂŚ ciekawie ... nie wyrobili siĂŞ, szkoda
Ale jakie jest prawdopodobieĂąstwo, Âże ta data jest prawdziwa?
Charakterystyka fajna, nie wierzê w ani jedno s³owo ... sk¹d pochodzi? takim dziwnym jêzykiem napisana.... XIX wiek czy póŸniej?
SzczegĂłlnie podoba mi siĂŞ to zdanie: JuÂż bardzo wczeÂśnie zapowiada siĂŞ jako geniusz - lecz prawie nigdy nim nie zostaje. :> Jakie szczere, co nie?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
TVN_FANnie ... dziœ jak ogólne wra¿enie? ... ja oceniam bardzo pozytywne, podoba³o mi siê ... duzo ciekawych materia³ów, Justyna wypad³a bardzo dobrze
hmmm.....ja mogĂŞ powiedzieĂŚ tylko co widziaÂłam. Bo niestety FaktĂłw, nie sÂłyszaÂłam gdyz byÂłam na impezce, wiĂŞc mogÂłam tylko "oglÂądaĂŚ".
ZdawaÂło mi siĂŞ, ze juz na koĂącu gdy kamera "odlatywaÂła" Justyna siĂŞ zaczĂŞÂła smiaĂŚ..? ale moze tylko mi sie wydawaÂło.
Za to jestem pewna jednego, miaÂła fantastyczny Âżakiet!!!:)
Pozdrawiam.
A jak wra¿enia z wczoraj ?? No có¿...napewno Justyna siê bardziej wyspa³a ni¿ przedwczoraj i napewno by³a bardziej ¿wawsza. A tak poza tym to by³o dobrze. Ale dalej czekam na to jak bêdê móg³ powiedzieÌ bardzo dobrze :brawa:
No có¿...kobiet nie wyczujesz :devil: raz na bia³o, raz na czarno :devil: a tak powa¿nie to nie wiem czemu ale zmieni³y siê ostatnio moje upodobania chyba. Jak wczeœniej wola³em Pani¹ J. :devil: w M24 w³aœnie to teraz zdecydowanie bardziej wolê j¹ ogladac o 19:00.
TVN_FAN pisze:a tak powaÂżnie to nie wiem czemu ale zmieniÂły siĂŞ ostatnio moje upodobania chyba. Jak wczeÂśniej wolaÂłem PaniÂą J. :devil: w M24 wÂłaÂśnie to teraz zdecydowanie bardziej wolĂŞ jÂą ogladac o 19:00.
StyÂśka prowadzi Fakty z takÂą werwÂą, dynamizmem aÂż zapiera dech w piersiach ... ach
uuu ... nie mam juÂż, poszÂła reszta do kosza , nie oglÂądaÂłem dziÂś niestety faktĂłw ... myslaÂłem ze daÂłem wszystkie capsy oprĂłcz z logo "teraz my" ...
------------------------------------------------------------------------- Fakty
Faktomaniaku caps z J. Sobieniowskim specjalnie dla ciebie