Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Eric
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Eric »

Marcinie Erykiem MeÂłgwÂą nie jestem (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo) :)

Dzisiaj na zakoĂączenie Automaniaka byÂła zapowiedÂź o czym bĂŞdzie za tydzieĂą wiĂŞc znalazÂło siĂŞ tam miejsce na zapowiedÂź Âże u Martyny Wojciechowskiej goÂściĂŚ bĂŞdzie Anita :)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:A jeÂśli wrĂłciÂł, to moÂże nie tylko do tvn-u, ale i do Anity? :lol2:
nie obchodzi mnie co ta MeÂłgwa robi i gdzie jest.zabraniam mu wrĂłciĂŚ do Anity.juÂż jedna mĂŞÂżatka mi wystarczy :evil: 4 listopada bĂŞdĂŞ ÂśledziÂł ten program BARDZO dokÂładnie :twisted:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ta Dama Pik to strasznie krĂłtka jest. WÂłaczyÂłam TVN24 o 15.45 a o 16.00 juÂż byÂł koniec. :shock: Co ciekawe, czekaÂła mnie niespodzianka bo nie musiaÂłam walczyĂŚ o dostĂŞp do telewizora. :devil: Nie tylko ja byÂłam zainteresowana.;) Anita miaÂła na sobie Âładne ciuchy, zwÂłaszcza ta biaÂła bluzka. :D Agnieszka Holland fajnie siĂŞ prezentowaÂła na tle klifĂłw w Bretanii. Sama chciaÂłabym tam byĂŚ. :P
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Eric pisze:Dzisiaj na zakoĂączenie Automaniaka byÂła zapowiedÂź o czym bĂŞdzie za tydzieĂą wiĂŞc znalazÂło siĂŞ tam miejsce na zapowiedÂź Âże u Martyny Wojciechowskiej goÂściĂŚ bĂŞdzie Anita :)
A ja juÂż myÂślaÂłam, Âże z przyjaÂżniÂą Anity i Martyny jest coÂś nie tak :lol2:
Œwietnie, ¿e w koùcu postanowi³y razem wyst¹piÌ - mam nadziejê, ¿e poszar¿uj¹ na drogach siedz¹c za kó³kiem :devil:
Agnieszka Holland fajnie siĂŞ prezentowaÂła na tle klifĂłw w Bretanii.
MyÂślĂŞ, Âże Anita jednak lepiej :lol2:
Bardzo polityczna ta Dama pik byÂła :D NastawiaÂłam siĂŞ jednak, Âże wiĂŞkszy nacisk Anita poÂłoÂży na sztukĂŞ tworzenia filmu, ale jak widaĂŚ polityka juÂż jÂą bardziej pociÂąga :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A wczoraj i dziœ rz¹dzi³a w faktach popo³udniowych :) Je¿eli s³uch mnie nie myli³, to we wczorajszych faktach, podczas ³¹czenia z Arkiem Wierzukiem, myœl¹c, ¿e jej nie s³ychaÌ, mrucza³a coœ pod nosem :lol: A dziœ, mia³a now¹ marynarê, chyba :) Krótkie, te fakty :? jak zwykle :?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

D¿astina pisze: Je¿eli s³uch mnie nie myli³, to we wczorajszych faktach, podczas ³¹czenia z Arkiem Wierzukiem, myœl¹c, ¿e jej nie s³ychaÌ, mrucza³a coœ pod nosem :lol::?
co niektĂłrzy takie pomrukiwanie najlepiej do uszka chcieliby co dzieĂą sÂłyszec od Anity :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

zgadza siĂŞ :D ja bym chciaÂł aby Anita wyszeptaÂła mi do ucha,Âże wygraÂłem 1.000.000.000 euro w totka :P

ciekawe jak bĂŞdzie wyglÂądaÂł grafik dyÂżurĂłw 1.11 i przez resztĂŞ wolnych dni,ten dÂługi weekend ma chyba rekordowo 5 dni! :shock:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Od rana Poradek jako tako dziœ nie fukcjonuje (mam na mysli pasmo poranne, nie Jakuba :D ) Za to sam Jakub jest i to w roli prowadz¹cego serwisy na zmianê co pó³ godziny z Sakowsk¹! Anity nie widaÌ, pewnie dzieù wolny i spaceruje po cmentarzach....
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No tak, mamy listopad juÂż :] PrzydaÂłoby siĂŞ jakieÂś podsumowanie paÂździernika :)
TeÂż bĂŞdzie imponujÂąco wyglÂądaĂŚ :tanczy:

Flash, zarĂłwno poniedziaÂłkowy, jak i wtorkowy, byÂły bardzo dynamiczne. To zasÂługa live'Ăłw. W kaÂżdy dzieĂą po dwa, w tym dwa niezaplanowane.
podczas ³¹czenia z Arkiem Wierzukiem, myœl¹c, ¿e jej nie s³ychaÌ, mrucza³a coœ pod nosem
A ja myÂślaÂłem, Âże po prostu drugi raz dziĂŞkuje mu za relacjĂŞ :> A co mruczaÂła? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

mruczaÂła:'Black,kto jest w koĂącu waÂżniejszy:ja czy Agata Tomaszewska :evil: '

;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

:arrow: :brawa: za dzisiejszy Poranek i za tÂą spĂłdnicĂŞ dla Anity 8) Nie czĂŞsto moÂżna teraz spotkaĂŚ panie pracujÂące w tivi w tej jakÂże kobiecej kreacji :P
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Bardzo efektownie prezentowa³a siê dziœ. To prawda :D Nastrój równie¿ wyœmienity i myslê, ¿e wszystko prze³o¿y³o siê na odbiór przeze mnie ca³ego programu :) Rozdawa³a uœmiechy ju¿ od 6-stej na lewo, prawo i przed siebie :) Ja - widz by³em kontent :) koledzy z redakcji pewnie te¿ ;) Dziœ nawet z Kowalskim jakoœ tak serdeczniej rozmawia³a :) W kierunku Kajdana równie¿ wymierzy³a pe³n¹ serdecznoœÌ i nie sk¹pi³a mi³ych s³ów :)
Nawet przeglÂądy prasy miaÂły swĂłj wyjÂątkowy urok :P A byÂło ich dziÂś szalenie duÂżo :szalony:
ZaÂś rozmowa z prezesem ZNP, SÂławomirem Broniarzem byÂła ÂświetnÂą okazjÂą do skrytykowania dziaÂłaĂą ministra edukacji :)
mruczaÂła:'Black,kto jest w koĂącu waÂżniejszy:ja czy Agata Tomaszewska
JeÂśli mam byĂŚ szczery, to od Âładnych paru lat liczy siĂŞ tak naprawdĂŞ tylko A … a … a … :szalony:

Acha :D Bym zapomniaÂł:
Obrazek
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Anita :arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Wow! Anita pomykajÂąca w mini dÂługim korytarzem- to jest bombowy caps! I te szpilki Panowie i Panie! :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

nika pisze:Wow! Anita pomykajÂąca w mini dÂługim korytarzem- to jest bombowy caps! I te szpilki Panowie i Panie! :D
teÂż tak uwaÂżam.caps iÂście artystyczny 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ