Dzisiaj na zakoĂączenie Automaniaka byÂła zapowiedÂź o czym bĂŞdzie za tydzieĂą wiĂŞc znalazÂło siĂŞ tam miejsce na zapowiedÂź Âże u Martyny Wojciechowskiej goÂściĂŚ bĂŞdzie Anita

Moderator: Łukasz
nie obchodzi mnie co ta MeÂłgwa robi i gdzie jest.zabraniam mu wrĂłciĂŚ do Anity.juÂż jedna mĂŞÂżatka mi wystarczyBlack Jack '62 pisze:A jeÂśli wrĂłciÂł, to moÂże nie tylko do tvn-u, ale i do Anity?
A ja juÂż myÂślaÂłam, Âże z przyjaÂżniÂą Anity i Martyny jest coÂś nie takEric pisze:Dzisiaj na zakoĂączenie Automaniaka byÂła zapowiedÂź o czym bĂŞdzie za tydzieĂą wiĂŞc znalazÂło siĂŞ tam miejsce na zapowiedÂź Âże u Martyny Wojciechowskiej goÂściĂŚ bĂŞdzie Anita
MyÂślĂŞ, Âże Anita jednak lepiejAgnieszka Holland fajnie siĂŞ prezentowaÂła na tle klifĂłw w Bretanii.
A ja myœla³em, ¿e po prostu drugi raz dziêkuje mu za relacjê :> A co mrucza³a?podczas ³¹czenia z Arkiem Wierzukiem, myœl¹c, ¿e jej nie s³ychaÌ, mrucza³a coœ pod nosem
JeÂśli mam byĂŚ szczery, to od Âładnych paru lat liczy siĂŞ tak naprawdĂŞ tylko A … a … a … :szalony:mruczaÂła:'Black,kto jest w koĂącu waÂżniejszy:ja czy Agata Tomaszewska
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 37 gości