Anita tak fajnie go zapowiedziaÂła: " czekamy na decyzjĂŞ prezydenta, a wÂśrĂłd oczekujÂących jest nasz reporter PaweÂł ÂŁukasik, Pawle..." :tanczy:
W dniu na Âżywo tradycyjnie moÂżna byÂło podziwiaĂŚ jak przygotowuje siĂŞ do faktĂłw

Moderator: Łukasz
a ja juÂż siĂŞ martwiÂłem,Âże zniknĂŞÂła na caÂły tydzieĂą.z AnitÂą jestem niestety caÂłkowicie do tyÂłuBlack Jack '62 pisze:Anita byÂła w ÂśrodĂŞ we Flashu i w czwartek i dziÂś w Poradku
Flash byÂł krĂłtki i Anita fajnie byÂła ubrana![]()
eeej noo czemu radzieckich,a nie rosyjskich :> chyba ¿e chodzi³o o przesz³e czasy :hmm: mimo wszystko jestem bardzo do ty³u i polegam na waszych relacjach,które s¹ szczegó³owe i s¹ dla mnie jedynym pocieszeniem..........Black Jack '62 pisze:stosunkach polsko-radziecko-fiùskich![]()
Jak dla mnie dzisiejsza Rosja niewiele ró¿ni siê od by³ego Zwi¹zku Radzieckiegoaveo pisze:eeej noo czemu radzieckich,a nie rosyjskich :> chyba ¿e chodzi³o o przesz³e czasy :hmm:Black Jack '62 pisze:stosunkach polsko-radziecko-fiùskich![]()
Czy a¿ tak szczegó³owe? no nie wiemmimo wszystko jestem bardzo do ty³u i polegam na waszych relacjach,które s¹ szczegó³owe i s¹ dla mnie jedynym pocieszeniem..........
MoÂże chcÂą byĂŚ kontrowersyjnizrobiĂŚ wywiad o kolejnej dziwnej osobie,z Mussolini to byÂło dziwne
to zdecydowanie nie miejsce na tak¹ dyskusjê,ale nie mogê siê powstrzymaÌ,by wtr¹ciÌ coœ króciutko only! :rydzyk: w³adza ma³o siê ró¿ni od CCCP,zgadzam siê z tob¹,ale ludzie(nie wszyscy oczywiœcie)s¹ ju¿ inni,mentalnoœÌ,i pojawili siê tzw.nowobogaccy..itd obiecujê,¿e ju¿ nie bêdê tego porusza³ w tym temacie!Black Jack '62 pisze:Jak dla mnie dzisiejsza Rosja niewiele ró¿ni siê od by³ego Zwi¹zku RadzieckiegoAle to nie miejsce na tak¹ dyskusjê
dla mnie szczegó³owe,bo poznajê takie fakty,które byc mo¿e inny by nie zauwa¿y³Czy a¿ tak szczegó³owe? no nie wiem![]()
a moÂże damy pikowe siĂŞ koĂączÂą,njeee :> gdyby chcieli byĂŚ kontrowersyjni tak na maxa,to kazaliby Anicie zrobiĂŚ dredyMoÂże chcÂą byĂŚ kontrowersyjni:xx:
x:
x:
x:
OdpÂłaciÂł za tamtÂą niegdysiejszÂą zajawkĂŞ, ktĂłrej przez niego nie byÂło :devil:Funckyrella pisze:MyÂślĂŞ, Âże i tak moÂżesz mĂłwiĂŚ o sporym szczĂŞÂściu, skoro trafiÂłaÂś w tĂŞ zajawkĂŞKto by pomyÂślaÂł, Âże premier KaczyĂąski bĂŞdzie na tyle Âłaskaw, by w porĂŞ przerwaĂŚ konferencjĂŞ
![]()
W zwi¹zku z tym Paw³owi nale¿¹ siê podziêkowaniaJa czeka³am na serwis z Paw³em, wiêc telewizor by³ w³¹czony, ale gdyby Paw³a nie by³o, to z pewnoœci¹ bym zajawê przegapi³a![]()
Naprawdê? :o To siê cieszêNo, dzisiaj w trochê innym tonie ogólna wymowa - za wy³¹czeniem ewentualnych zakupów, myœlê ¿e mo¿emy spodziewaÌ siê krytyki dzia³alnoœci tej damy pik
PamiĂŞtam, pamiĂŞtam :devil:OdpÂłaciÂł za tamtÂą niegdysiejszÂą zajawkĂŞ, ktĂłrej przez niego nie byÂło
Ale jakieÂż to przyjĂŞcie bez GoÂścia nr 1 :>DorzucilibyÂście kaÂżdy z osobna po kilka wpisĂłw do wÂątku, to juÂż byÂśmy ÂświĂŞtowali :tanczy: A tak....... szampan w lodĂłwce nam zamarznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości