Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Te¿ widzia³am j¹ we Flashu, w którym najlepszym momentem :D jak dla mnie :D by³o ³¹czenie z Paw³em £ukasikiem :D
Anita tak fajnie go zapowiedziaÂła: " czekamy na decyzjĂŞ prezydenta, a wÂśrĂłd oczekujÂących jest nasz reporter PaweÂł ÂŁukasik, Pawle..." :tanczy:
W dniu na Âżywo tradycyjnie moÂżna byÂło podziwiaĂŚ jak przygotowuje siĂŞ do faktĂłw :D w jednym wejÂściu zajadaÂła siĂŞ takim ogromnym jabÂłkiem ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

MoÂże mi ktoÂś wyjaÂśni, dlaczego nie ma Anity dziÂś na stanowisku i dlaczego wczoraj nie zaprosiÂła na dziÂś :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Jak to :> Dlaczego taki zastĂłj :> Czy to oznacza, Âże Anita w tym tygodniu byÂła tylko w poniedziaÂłkowym Flashu? :shock:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jak nie byÂło chĂŞtnych do ripostowania, to z kim miaÂłem dyskutowaĂŚ? :devil: Ale fakt faktem, czasu teÂż miaÂłem maÂło :/
Anita byÂła w ÂśrodĂŞ we Flashu i w czwartek i dziÂś w Poradku :)
Flash byÂł krĂłtki i Anita fajnie byÂła ubrana :lol2:
Wczoraj by³a trochê ³adniej ubrana ni¿ dziœ. Wczoraj garnitur pr¹¿ki, dziœ powrót do obcis³ej be¿owej bluzki, pod któr¹ nie wiadomo po co, by³ jeszcze bia³y t-shirt :lol2: Jeœli chodzi o formê, to mniej wiêcej tak¹ sam¹ prezentowa³a w obu Poradkach :) W czwartek rozmawia³a z Grasiem z PO o raporcie z likwidacji WSI. Ca³kiem ³agodna rozmowa :) Dziœ rozmawia³a z dr S³awomirem Dêbskim o stosunkach polsko-radziecko-fiùskich :lol2: Krótka, ale rzeczowa rozmowa.
To tak pokrótce, jak mi siê coœ przypomni to dopiszê. Na razie myœli mi gdzieœ uciekaj¹ w przysz³oœÌ i nie mogê siê skupiÌ na wspomnieniach :neutral
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:Anita byÂła w ÂśrodĂŞ we Flashu i w czwartek i dziÂś w Poradku :)
Flash byÂł krĂłtki i Anita fajnie byÂła ubrana :lol2:
a ja juÂż siĂŞ martwiÂłem,Âże zniknĂŞÂła na caÂły tydzieĂą.z AnitÂą jestem niestety caÂłkowicie do tyÂłu :( myÂślaÂłem,Âże ten tydzieĂą bĂŞdzie czarnÂą dziurÂą,Âże wyjechaÂła z powodu DP,Âżeby zrobiĂŚ wywiad o kolejnej dziwnej osobie,z Mussolini to byÂło dziwne :shock: aczkolwiek te wspĂłlne zakupy,to temat rzeka,wÂłaÂściwie z kaÂżdÂą kobietÂą budzÂącÂą wiele sprzecznych emocji najlepiej rozmawia siĂŞ o typowo kobiecych sprawach,wÂłaÂśnie zakupy to neutralny temat.kiedy wreszcie bĂŞdzie Condoleeza albo Hillary Clinton albo Fotyga :lol: albo jakaÂś sÂławna zagraniczna dziennikarka,o ktĂłrej nie mam pojĂŞcia!a moÂże znajdzie kogoÂś ciekawego w Rosji,bo na razie Europa,kierunek Turcja teÂż byÂłby ciekawy :mhm:

Black Jack '62 pisze:stosunkach polsko-radziecko-fiĂąskich :lol2:
eeej noo czemu radzieckich,a nie rosyjskich :> chyba ¿e chodzi³o o przesz³e czasy :hmm: mimo wszystko jestem bardzo do ty³u i polegam na waszych relacjach,które s¹ szczegó³owe i s¹ dla mnie jedynym pocieszeniem..........
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:
Black Jack '62 pisze:stosunkach polsko-radziecko-fiĂąskich :lol2:
eeej noo czemu radzieckich,a nie rosyjskich :> chyba Âże chodziÂło o przeszÂłe czasy :hmm:
Jak dla mnie dzisiejsza Rosja niewiele ró¿ni siê od by³ego Zwi¹zku Radzieckiego ;) Ale to nie miejsce na tak¹ dyskusjê ;)
mimo wszystko jestem bardzo do ty³u i polegam na waszych relacjach,które s¹ szczegó³owe i s¹ dla mnie jedynym pocieszeniem..........
Czy a¿ tak szczegó³owe? no nie wiem ;) Ale jeszcze mi siê przypomnia³a przemi³a rozmowa z Kajdanem z czwartku - chichot by³o s³ychaÌ na chwilê przed wejœciem na wizjê ;) I jeszcze chcia³bym napisaÌ o równie mi³ym spotkaniu z Jackiem Pa³asiùskim, z którym rozprawiali m.in. o jednej z Dam Pik - pani Royal, której nazwisko polskie edytory tekstu zamieniaj¹ na ''rogal'' :lol:
zrobiĂŚ wywiad o kolejnej dziwnej osobie,z Mussolini to byÂło dziwne
MoÂże chcÂą byĂŚ kontrowersyjni :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Jak dla mnie dzisiejsza Rosja niewiele ró¿ni siê od by³ego Zwi¹zku Radzieckiego ;) Ale to nie miejsce na tak¹ dyskusjê ;)
to zdecydowanie nie miejsce na tak¹ dyskusjê,ale nie mogê siê powstrzymaÌ,by wtr¹ciÌ coœ króciutko only! :rydzyk: w³adza ma³o siê ró¿ni od CCCP,zgadzam siê z tob¹,ale ludzie(nie wszyscy oczywiœcie)s¹ ju¿ inni,mentalnoœÌ,i pojawili siê tzw.nowobogaccy..itd obiecujê,¿e ju¿ nie bêdê tego porusza³ w tym temacie! :xx: :xx: :xx:
Czy a¿ tak szczegó³owe? no nie wiem ;)
dla mnie szczegó³owe,bo poznajê takie fakty,które byc mo¿e inny by nie zauwa¿y³ :) zupe³nie godziny mi nie pasuj¹,aby 'spotkaÌ siê' z Anit¹ :(
MoÂże chcÂą byĂŚ kontrowersyjni :lol2::xx: :xx: :xx: :xx:
a moÂże damy pikowe siĂŞ koĂączÂą,njeee :> gdyby chcieli byĂŚ kontrowersyjni tak na maxa,to kazaliby Anicie zrobiĂŚ dredy :shock: :shock: (broĂą BoÂże!)
a kto teraz bĂŞdzie w kolejnej DP??
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Kurcze, w³aczy³am telewizjê o 15.50 myœl¹c, ¿e nareszcie po d³ugiej przerwie bêdê mog³a nacieszyÌ oczy Dam¹ Pik z Allesandr¹ Mussolini, zw³aszcza, ¿e na to czeka³am. No i rzeczywiœcie by³ 5 minutowy program, po czym us³ysza³am, i¿ wiecej bedzie mozna zobaczyÌ dopiero 25 listopada. :evil: Dotychczas wydawa³o mi siê, ¿e premiera by³a w 1wsz¹ albo 2g¹ sobotê miesiaca a wychodzi na to, ¿e to dopiero pod koniec. :evil: Jak tak dalej pójdzie to na premierowy odcinek trzeba bedzie czekaÌ pó³ roku. :evil:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

MyÂślĂŞ, Âże i tak moÂżesz mĂłwiĂŚ o sporym szczĂŞÂściu, skoro trafiÂłaÂś w tĂŞ zajawkĂŞ ;) Kto by pomyÂślaÂł, Âże premier KaczyĂąski bĂŞdzie na tyle Âłaskaw, by w porĂŞ przerwaĂŚ konferencjĂŞ :lol:
Ja czeka³am na serwis z Paw³em, wiêc telewizor by³ w³¹czony, ale gdyby Paw³a nie by³o, to z pewnoœci¹ bym zajawê przegapi³a :D
No, dzisiaj w trochê innym tonie ogólna wymowa - za wy³¹czeniem ewentualnych zakupów, myœlê ¿e mo¿emy spodziewaÌ siê krytyki dzia³alnoœci tej damy pik ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:MyÂślĂŞ, Âże i tak moÂżesz mĂłwiĂŚ o sporym szczĂŞÂściu, skoro trafiÂłaÂś w tĂŞ zajawkĂŞ ;) Kto by pomyÂślaÂł, Âże premier KaczyĂąski bĂŞdzie na tyle Âłaskaw, by w porĂŞ przerwaĂŚ konferencjĂŞ :lol:
OdpÂłaciÂł za tamtÂą niegdysiejszÂą zajawkĂŞ, ktĂłrej przez niego nie byÂło :devil:
Ja czeka³am na serwis z Paw³em, wiêc telewizor by³ w³¹czony, ale gdyby Paw³a nie by³o, to z pewnoœci¹ bym zajawê przegapi³a :D
W zwi¹zku z tym Paw³owi nale¿¹ siê podziêkowania :D
No, dzisiaj w trochê innym tonie ogólna wymowa - za wy³¹czeniem ewentualnych zakupów, myœlê ¿e mo¿emy spodziewaÌ siê krytyki dzia³alnoœci tej damy pik ;)
NaprawdĂŞ? :o To siĂŞ cieszĂŞ :D MĂłwiÂłaÂś mi teÂż coÂś o tym, Âże o bohaterce, jako o eurodeputowanej, wypowiadali siĂŞ nasi eurodeputowani ... m.in. Siwiec, Czarnecki i Lewandowski :>
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Bo byli :D Ale nie pamiĂŞtam co mĂłwili :devil:
OdpÂłaciÂł za tamtÂą niegdysiejszÂą zajawkĂŞ, ktĂłrej przez niego nie byÂło
PamiĂŞtam, pamiĂŞtam :devil:

Hej ludzie :D DorzucilibyÂście kaÂżdy z osobna po kilka wpisĂłw do wÂątku, to juÂż byÂśmy ÂświĂŞtowali :tanczy: A tak....... szampan w lodĂłwce nam zamarznie :lol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Funckyrella pisze:A tak....... szampan w lodĂłwce nam zamarznie :lol:
No to idealnie siĂŞ skÂłada, a gdzieÂż temu szampanowi bĂŞdzie lepiej jak nie w Luksusowej LodĂłwce :D ??!!
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Co do ewentualnej krytyki Alessandry Mussolini to raczej nie zrobiÂą tego gdyÂż jest to postaĂŚ maÂło znaczÂąca w Âświecie polityki, co zresztÂą moÂżna byÂło zobaczyĂŚ w zajawce gdy eurodeputowani wyÂśmiewali potomkiniĂŞ Duce. Mam nadziejĂŞ, Âże Dama Pik nie pĂłjdzie tym Âśladem bo jednak gÂłupio by to wyglÂądaÂło - zaprosiĂŚ goÂścia po to by siĂŞ z niego/niej naÂśmiewaĂŚ.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nika pisze:No to idealnie siĂŞ skÂłada, a gdzieÂż temu szampanowi bĂŞdzie lepiej jak nie w Luksusowej LodĂłwce :D ??!!
masz dobrÂą pamiĂŞĂŚ Nika! :D

czy Anity dziÂś nigdzie nie byÂło,czy ja o czymÂś nie wiem? :shock:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nie :( Nie byÂło jej wczoraj nigdzie ;( Nie byÂło Anity we Flashu ;( Nie ma juÂż od … nie wiem kiedy artykuÂło-wywiadĂłw w Newsweeku ;( CiĂŞÂżko bĂŞdzie dobrn¹Ì do czterechsetki ;( ;( :devil:

DziÂś nie ma w Poradku, nie bĂŞdzie jej rĂłwnieÂż we Flashu ;(
DorzucilibyÂście kaÂżdy z osobna po kilka wpisĂłw do wÂątku, to juÂż byÂśmy ÂświĂŞtowali :tanczy: A tak....... szampan w lodĂłwce nam zamarznie :lol:
Ale jakieÂż to przyjĂŞcie bez GoÂścia nr 1 :> ;( ;(
ODPOWIEDZ