Kinga Rusin
Moderator: Łukasz
RzeczywiÂście miesnie to ona ma, ho ho... Szkoda ze w necie nie ma moemntu KW z tymi skejcikami, ktorych widzialam na fotkach. Bardzo mi sie rowniez podobala jej odpowiedz kiedy Kuba zaproponowal jej poderwanie Durczoka i innych ,,Kuba, oni maja zony"
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 7:00 pm ]
Mam nadzieje, ze to co mowisz, Greg Haus jest prawda, na pewno bym ogladala
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 7:00 pm ]
Mam nadzieje, ze to co mowisz, Greg Haus jest prawda, na pewno bym ogladala
-
- Nowicjusz
Program byÂł super
mi sie podobal to bylo wiadome przeciez ze bedzie ja pytal o lisa i smoktunowicz:) przeciez wiecie jaki jest kuba ale mi sie podoba jak on prowadzi ten program wsyztko powie prosto w oczy zadaje pytania nic nie wydziwiajac i taki powienien byc ten program:) i jest...
A Kinga jak zwykle podchodzila do tego z dystansem poprostu jest Kibieta z klasa:) ale podobaly mi sie jej odpoweidzia zwiezle krutko:P dobre bylo to z jajakami co kuba sie pytal czy rzuca w televizor jak sa wydarzenia:P albo ten wierszyk:P Co z ta PolskÂą? Co z ta Rusin?:) bardzo fajny program dlamnie bomba!!:) a jesli chodzi o fryzure to mi sie zdaje ze peruÂłka bo rzeczywiscie to by bylo zawfzesnie dopiero miala krutkie to kiedy ona by je sciela i jeszcz ezdjeci by jej zrobili to jest chyba niemozliwe tak mi sie zdaje
ale tak jak muwicie zobaczymy za 2 tyg w ddtvn:) osobiscie mi sie kinga podoba w dlugich wlosach
ale w krutkich tez jest niezle
ale to ona decyduje jakie bedzie miala wlosy wkoncu jej zycie:) ale w sumie pomyslcie ze taka gazeta znana jak GALA opublokowala by djecia Kingi w krutkich wlosach ?? a naprawde ma dlugi jakby tak bylo to troche dziwne by to bylo no nie ? bo przeciez tyle ludzi oglada ta gazete i kazdy patrzya o kinga w krutkich wlosach a jakby byl jakis program to wifza ja w dlugich wiec ja juz sam nie wiem
ale zostawmy to w spokoju dowiemy sie za 2 tyg:) pzdr dla wzytkich:):)
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 7:52 pm ]
odrazu was przepraszam za bÂłedy:):) ale szybko pisze i sie myle

[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 7:52 pm ]
odrazu was przepraszam za bÂłedy:):) ale szybko pisze i sie myle

a pamiĂŞtacie ten moment jak Kuba zapytaÂł jÂą o program "Co z ta PolskÂą?" -czy go oglÂąda, co o nim sÂądzi i co sÂądzi o prowadzÂącym- miaÂłam wĂłwczas wraÂżenie, Âże aÂż siĂŞ Kindze Âłezka w oku zakrĂŞciÂła i jeszcze powiedziaÂła,Âże ona do tego podchodzi bardzo emocjonalnie, bo pomagaÂła przy tworzeniu tego programu na samym poczÂątku.
Acha, a nic nie mĂłwicie o taĂącu Kini z Koterskim
widzieliÂście jak siĂŞ ruszaÂła??!, i pewnie nie do mnie ta kwestia nalezy (bo jestem babÂą
) ale w tych kozakach i tej sukience obcis³ej wygl¹da³a baaardzo sexy. Kuba chyba nie móg³ potem w nocy zasn¹Ì 
Acha, a nic nie mĂłwicie o taĂącu Kini z Koterskim

Taniec boski - faktycznie - niedopatrzenie. A co do wygl¹du Kini w kozakach i sukience...có¿... :hyh: :devil:Nika pisze:(...)Acha, a nic nie mówicie o taùcu Kini z Koterskimwidzieliœcie jak siê rusza³a??!, i pewnie nie do mnie ta kwestia nalezy (bo jestem bab¹
) ale w tych kozakach i tej sukience obcis³ej wygl¹da³a baaardzo sexy. Kuba chyba nie móg³ potem w nocy zasn¹Ì
ZIMA
to byÂło wzruszajÂąceNika pisze:a pamiĂŞtacie ten moment jak Kuba zapytaÂł jÂą o program "Co z ta PolskÂą?" -czy go oglÂąda, co o nim sÂądzi i co sÂądzi o prowadzÂącym- miaÂłam wĂłwczas wraÂżenie, Âże aÂż siĂŞ Kindze Âłezka w oku zakrĂŞciÂła i jeszcze powiedziaÂła,Âże ona do tego podchodzi bardzo emocjonalnie, bo pomagaÂła przy tworzeniu tego programu na samym poczÂątku.

Kinia byÂła najbardziej naturalnÂą kobietÂą w programie WojewĂłdzkiego,zero pozerowania,pozowania,rewelka.Koter jÂą nieÂźle zaskoczyÂł tym taĂącem,ale poradziÂła sobie.przekonaÂłem siĂŞ do niej.

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Nowicjusz
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie ..!! !!
jestem KOLEJNA ogromna fanka Kingi Rusin, uwazam ze jest super babka z klasa, Âładna i tyle.
W tancu od poczatku byÂła moja faworytkÂą, ze Stefano stworzyli prawdziwy show..
We wczorajszym odcinku "Kuby" byÂła rewelacyjna bo prawdziwa, nie udawaÂła (swoja droga zajrzyjcie na strone kuby i tam sa filmiki tzw "bonusy" kawaÂłki nieemitowane
Nie widziaÂłam tylko "kropki nad i " z Kinga bo sie nie spodziewaÂłam zobaczyc jej u Moniki Olejnik ;] wiec mam ogromna prosbe czy ma to ktos np na kompie i mĂłgÂłby zapodac linka ?
PozdrĂłwki
jestem KOLEJNA ogromna fanka Kingi Rusin, uwazam ze jest super babka z klasa, Âładna i tyle.
W tancu od poczatku byÂła moja faworytkÂą, ze Stefano stworzyli prawdziwy show..
We wczorajszym odcinku "Kuby" byÂła rewelacyjna bo prawdziwa, nie udawaÂła (swoja droga zajrzyjcie na strone kuby i tam sa filmiki tzw "bonusy" kawaÂłki nieemitowane

Nie widziaÂłam tylko "kropki nad i " z Kinga bo sie nie spodziewaÂłam zobaczyc jej u Moniki Olejnik ;] wiec mam ogromna prosbe czy ma to ktos np na kompie i mĂłgÂłby zapodac linka ?
PozdrĂłwki