Kinga Rusin

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Krusin

Post autor: Krusin »

RzeczywiÂście miesnie to ona ma, ho ho... Szkoda ze w necie nie ma moemntu KW z tymi skejcikami, ktorych widzialam na fotkach. Bardzo mi sie rowniez podobala jej odpowiedz kiedy Kuba zaproponowal jej poderwanie Durczoka i innych ,,Kuba, oni maja zony"

[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 7:00 pm ]
Mam nadzieje, ze to co mowisz, Greg Haus jest prawda, na pewno bym ogladala
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Program-marzenie. Klasa Kingi po raz kolejny wysz³a w pe³nej krasie :D Nie da³a siê wci¹gn¹Ì w prowokacje prowadz¹cego, zdecydowanie nieswojo czu³a siê podczas rozmowy Jakuba W. z dwoma panami gdy ci rozmawiali na co najmniej "dziwne" tematy :P
No a te miĂŞÂśnie...ho, ho, ho
ZIMA
Marcin_Bochnia
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marcin_Bochnia »

Program byÂł super :) mi sie podobal to bylo wiadome przeciez ze bedzie ja pytal o lisa i smoktunowicz:) przeciez wiecie jaki jest kuba ale mi sie podoba jak on prowadzi ten program wsyztko powie prosto w oczy zadaje pytania nic nie wydziwiajac i taki powienien byc ten program:) i jest...:) A Kinga jak zwykle podchodzila do tego z dystansem poprostu jest Kibieta z klasa:) ale podobaly mi sie jej odpoweidzia zwiezle krutko:P dobre bylo to z jajakami co kuba sie pytal czy rzuca w televizor jak sa wydarzenia:P albo ten wierszyk:P Co z ta PolskÂą? Co z ta Rusin?:) bardzo fajny program dlamnie bomba!!:) a jesli chodzi o fryzure to mi sie zdaje ze peruÂłka bo rzeczywiscie to by bylo zawfzesnie dopiero miala krutkie to kiedy ona by je sciela i jeszcz ezdjeci by jej zrobili to jest chyba niemozliwe tak mi sie zdaje :) ale tak jak muwicie zobaczymy za 2 tyg w ddtvn:) osobiscie mi sie kinga podoba w dlugich wlosach :) ale w krutkich tez jest niezle :) ale to ona decyduje jakie bedzie miala wlosy wkoncu jej zycie:) ale w sumie pomyslcie ze taka gazeta znana jak GALA opublokowala by djecia Kingi w krutkich wlosach ?? a naprawde ma dlugi jakby tak bylo to troche dziwne by to bylo no nie ? bo przeciez tyle ludzi oglada ta gazete i kazdy patrzya o kinga w krutkich wlosach a jakby byl jakis program to wifza ja w dlugich wiec ja juz sam nie wiem :) ale zostawmy to w spokoju dowiemy sie za 2 tyg:) pzdr dla wzytkich:):)

[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 7:52 pm ]
odrazu was przepraszam za bÂłedy:):) ale szybko pisze i sie myle :(
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Krusin pisze:Mam nadzieje, ze to co mowisz, Greg Haus jest prawda, na pewno bym ogladala
O swoim proramie sama Kinga mowiÂła :P Mam nadzieje Âże Miszczak da jej ten program - byle Âżeby byÂł w TVN, a nie TVN style 8)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

a pamiĂŞtacie ten moment jak Kuba zapytaÂł jÂą o program "Co z ta PolskÂą?" -czy go oglÂąda, co o nim sÂądzi i co sÂądzi o prowadzÂącym- miaÂłam wĂłwczas wraÂżenie, Âże aÂż siĂŞ Kindze Âłezka w oku zakrĂŞciÂła i jeszcze powiedziaÂła,Âże ona do tego podchodzi bardzo emocjonalnie, bo pomagaÂła przy tworzeniu tego programu na samym poczÂątku.
Acha, a nic nie mówicie o taùcu Kini z Koterskim :D widzieliœcie jak siê rusza³a??!, i pewnie nie do mnie ta kwestia nalezy (bo jestem bab¹ :P ) ale w tych kozakach i tej sukience obcis³ej wygl¹da³a baaardzo sexy. Kuba chyba nie móg³ potem w nocy zasn¹Ì :lol:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Nika pisze:(...)Acha, a nic nie mówicie o taùcu Kini z Koterskim :D widzieliœcie jak siê rusza³a??!, i pewnie nie do mnie ta kwestia nalezy (bo jestem bab¹ :P ) ale w tych kozakach i tej sukience obcis³ej wygl¹da³a baaardzo sexy. Kuba chyba nie móg³ potem w nocy zasn¹Ì :lol:
Taniec boski - faktycznie - niedopatrzenie. A co do wygl¹du Kini w kozakach i sukience...có¿... :hyh: :devil:
ZIMA
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Ale poruszaÂła siĂŞ Âświetnie :P
Patrycja
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Patrycja »

z tÂą ÂłezkÂą w oku miaÂłam dokÂładnie takie same wraÂżenie, jak by siĂŞ miaÂła zaraz popÂłakaĂŚ, coÂś okropnego:( biedactwo.... ale i tak kobieta z klasa:):D
Krusin

kurcze, tak komentujecie,ze to bylo takie swietne,a ja nie moglam tego obejrzec, mi tez chyba niedlugo lezka sie w oku zakreci :(
Bardzo sie ciesze, ze Kinga bedzie miala swoj program :tanczy: :tanczy: :tanczy: , moze bedzie tam poruszac ,,powazne tematy" hehe
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Nika pisze:a pamiĂŞtacie ten moment jak Kuba zapytaÂł jÂą o program "Co z ta PolskÂą?" -czy go oglÂąda, co o nim sÂądzi i co sÂądzi o prowadzÂącym- miaÂłam wĂłwczas wraÂżenie, Âże aÂż siĂŞ Kindze Âłezka w oku zakrĂŞciÂła i jeszcze powiedziaÂła,Âże ona do tego podchodzi bardzo emocjonalnie, bo pomagaÂła przy tworzeniu tego programu na samym poczÂątku.
to byÂło wzruszajÂące ;(
Kinia by³a najbardziej naturaln¹ kobiet¹ w programie Wojewódzkiego,zero pozerowania,pozowania,rewelka.Koter j¹ nieŸle zaskoczy³ tym taùcem,ale poradzi³a sobie.przekona³em siê do niej. 8) Kuba uprzedzi³ j¹,¿e padnie 2 razy s³owo Smoktunowicz i ani razu nie pad³o w pytaniu do Kini.Kuba zmiêk³ strasznie,oj bêdzie mu siê œniÌ Kinia :D mi to nie grozi,z wiadomych powodów ;) D³ugo czasu mi zajê³o,¿eby dojœÌ do tego,¿e Kinia jest wporzo.... :brawa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ona czyli ja
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ona czyli ja »

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie ..!! !!

jestem KOLEJNA ogromna fanka Kingi Rusin, uwazam ze jest super babka z klasa, Âładna i tyle.
W tancu od poczatku byÂła moja faworytkÂą, ze Stefano stworzyli prawdziwy show..
We wczorajszym odcinku "Kuby" byÂła rewelacyjna bo prawdziwa, nie udawaÂła (swoja droga zajrzyjcie na strone kuby i tam sa filmiki tzw "bonusy" kawaÂłki nieemitowane :)

Nie widziaÂłam tylko "kropki nad i " z Kinga bo sie nie spodziewaÂłam zobaczyc jej u Moniki Olejnik ;] wiec mam ogromna prosbe czy ma to ktos np na kompie i mĂłgÂłby zapodac linka ?

PozdrĂłwki :)
harry
Początkujący
Początkujący

Post autor: harry »

Ja uwa¿am, ¿e Kuba z lekka przegi¹³ :evil: Ile mo¿na by³o mêczyÌ Kingê tym lisem i haniuch¹ :evil: Niby siê œmia³a, ale tak naprawdê by³o widaÌ, ¿e momentami by³o jej przykro :?
Kinga pokazaÂła wielkÂą klasĂŞ poraz kolejny! Brawo Kinga! :D
Krusin

na youtube.com jest 2/3 Kuby Wojeowdzkiego z Kinga!!!
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Na pewno niedlugo pojawi sie czesc 3. Ktos nas raczy wszystkimi odcinkami w calosci Kuby Wojewodzkiego na Youtube :):) Pieknie
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
Krusin

No juz sa 3 czesci;)
ODPOWIEDZ