Ja teraz jestem najbardziej zÂły i wcale mnie nie cieszy powrĂłt rymana.
Nie chciaÂłbym juÂż go w faktach wiĂŞcej oglÂądaĂŚ a on znĂłw tu bĂŞdzie. Co najwyÂżej zniosĂŞ go 2 razy w tygodniu ale nie zniosĂŞ go jako szefa faktĂłw.
Ja teÂż siĂŞ nie cieszĂŞ, Âże jutro bĂŞdzie znĂłw Rymanek. Ale najwyÂżej po prostu nie obejrzĂŞ.
A reklama bardzo mi siĂŞ podoba, logo niestety mniej... :?
Mnie ani reklama ani tym bardziej logo siĂŞ nie podoba.
Logo jest po prostu beznadziejne. Jak takie ma byĂŚ logo to ja siĂŞ nie zgadzam. Ale rĂłwnie dobrze moÂże byĂŚ to taka zmyÂła.
Baryla, a gdzie widzia³eœ - w szklanej kuli, czy w fusach po herbacie u wró¿ki?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
nie! ktos kto uwaznie ogladal dzis telewizje (np. tvn kolo 19:59) mogl zauwazyc zdjecie. gdzie nie powiem, dopoki sam sie nie upewnie. To byl na pewno newsroom, ale nie wiem czy nie przypadkiem rezyserka. Ale wygladalo to na studio...
Wybacz, ale w tym czasie oglÂądam TVP1.
Ale z Twojej wypowiedzi wynika, i¿ jakieœ szczegó³y mo¿na poznaÌ ogl¹daj¹Ì program UWAGA. Mo¿e zosta³ ju¿ przeniesiony do MBC?
Ale jedno trzeba im przyznaÌ - nikt jeszcze w Polsce nie reklamowa³ zmainy studia b¹dŸ scenografii programu informacyjnego. Zazwyczaj takie informacje by³y g³êboko ukrywane - nikt nie tylko nie zna³ zmian (tak jak obecnie - TVN) ale widzowie nawet nie podejrzewali, ¿e jakiekolwiek zmiany zostan¹ przeprowadzone.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
A wiĂŞc lizodup na macierzyĂąskim , a niektĂłrzy pisali, Âże w jego przypadku, to raczej niemoÂżliwe
Ale dlaczego wzi¹³ urlop tylko na 3 tygodnie, z regu³y takie urlopy trwaj¹ œrednio pó³ roku
To siĂŞ lizodup ustawiÂł, tvn daÂł nawet info do gazety!
Jak tak dalej pĂłjdzie, to za jakieÂś 20 lat w tvn zabraknie miejsc dla dzieci pracownikĂłw i pracodawcĂłw
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
TydzieĂą temu w sobotĂŞ i niedzielĂŞ Fakty prowadziÂła Justyna Pochanke.
2 tygodnie temu w sobotê i niedzielê Fakty prowadzi³ Bogdan Rymanowski, tymczasem soboty i niedziele by³y zawsze dla Kajdanowicza. Czy¿by w TVN zauwa¿yli swój b³¹d Czekam do soboty. Jak bêdzie Ryman to wielka fiesta
Ale jednak Fakty nawet z Rymanem oglÂąda siĂŞ duÂżo ciekawiej, niÂż sami wiecie z kim