Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Black Jack '62 pisze:Poczekaj do pojutrza ;) BĂŞdzie druga czêœÌ ;) Za tydzieĂą trzecia ;) A za dwa tygodnie caÂłoœÌ ;) OdrobinĂŞ cierpliwoÂści w to wmieszaj i da siĂŞ przetrwaĂŚ … dotrwaĂŚ :D
To Dama Pik jest puszczana w czêœciach? :shock: WidaÌ w TVNie wol¹ dawkowaÌ emocje powoli i oszczêdnie. :evil: Przecie¿ mo¿na or³a wywin¹Ì czekaj¹c tak i czekaj¹c... w nieskoùczonoœÌ. :evil: Jak puszczali ca³oœÌ od razu za jednym zamachem to bylo o wiele lepiej. :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:Poczekaj do pojutrza ;) BĂŞdzie druga czêœÌ ;) Za tydzieĂą trzecia ;) A za dwa tygodnie caÂłoœÌ ;) OdrobinĂŞ cierpliwoÂści w to wmieszaj i da siĂŞ przetrwaĂŚ … dotrwaĂŚ :D
niez³y plan :mhm: ja proponujê Mandi jeszcze jedn¹ mo¿liwoœÌ,któr¹ ja stosujê,bo inaczej bym zwariowa³.ogl¹dam ca³oœÌ bez zajawek,bo zajawki tylko podsycaj¹ mój apetyt i koùczy siê na kacu :D
Black Jack '62 pisze:A có¿ to on :uhh: Wzorzec moralny, który swego czasu solidaryzowa³ siê ze œrodowiskami gejowskimi, którego nale¿y pytaÌ o opinie :>
myœlê,¿e zaprosili Na³êcza bo seks-afera zdominowa³a wszelkie wiadomoœci i to robi siê monotonne.ile mo¿na o tym rozprawiaÌ u¿ywaj¹c synonimów i spekulowaÌ.
:mhm: Hmmm z twojej wypowiedzi wynika,Âże ludziom,ktĂłrzy zadajÂą siĂŞ z takimi Âśrodowiskami jest daleko od moralnoÂści.niemoralni sÂą rĂłwnieÂż ci,ktĂłrzy siĂŞ z nimi nie zadajÂą,toxyny i hipokryzja sÂą wszĂŞdzie,wiĂŞc nie zgodzĂŞ siĂŞ z TobÂą Black :>
wiêc wizyta Na³êcza u Anity w poradku to strza³ w dziewi¹tkê :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Anita o poranku

Obrazek

Sorry chÂłopaki :spiewa: :spiewa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Czysta z³oœliwoœÌ :>
Nie wierzĂŞ, Âże nie udaÂło Ci siĂŞ lepszych capsĂłw zrobiĂŚ ;)
ja proponujê Mandi jeszcze jedn¹ mo¿liwoœÌ,któr¹ ja stosujê,bo inaczej bym zwariowa³.ogl¹dam ca³oœÌ bez zajawek,bo zajawki tylko podsycaj¹ mój apetyt i koùczy siê na kacu
Ale, drogi aveo, poprzez to wiele równie¿ tracisz :D Zdarza siê, ¿e w zajawkach s¹ fragmenty - bardzo czasem ciekawe, o które póŸniej ubo¿szy jest premierowy odcinek :tanczy:
Hmmm z twojej wypowiedzi wynika,Âże ludziom,ktĂłrzy zadajÂą siĂŞ z takimi Âśrodowiskami jest daleko od moralnoÂści.niemoralni sÂą rĂłwnieÂż ci,ktĂłrzy siĂŞ z nimi nie zadajÂą,toxyny i hipokryzja sÂą wszĂŞdzie,wiĂŞc nie zgodzĂŞ siĂŞ z TobÂą Black
No to moÂże nie ma w polskiej polityce zbyt wielu autorytetĂłw moralnych, ale mogli poprosiĂŚ do studia kogoÂś, komu do tego autorytetu znacznie bliÂżej :]

Ale doœÌ o wczoraj, dziœ znacznie bardziej trafiony trafny :> w³aœciwy (!) goœÌ, mianowicie Aleksandra Natalii-Œwiat z Pis-u. Tylko rozmowa na ten sam, co wczoraj temat, rozbudowana jedynie o propozycjê,, jak¹ z³o¿y³a PO. Ale ogólnie, to krótko panie ze sob¹ rozmawia³y.
I tak jak tak rozmowa caÂły poradek zdominowany przez sex aferĂŞ i jej konsekwencje. Anita dwoiÂła siĂŞ i troiÂła, by zbieraĂŚ komentarze i te prasowe i te, ktĂłre wypÂływaÂły podczas rozmĂłw z dziennikarzami innych mediĂłw – gazet. Nie liczyÂłem z iloma, ale z wieloma redaktorami rozmawiaÂła.
To Dama Pik jest puszczana w czĂŞÂściach?
Mandi jesteÂś chyba jedynÂą osobÂą, z piszÂących w tym wÂątku, ktĂłra o tym nie wiedziaÂła :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Przepraszam za swoj¹ z³osliwoœÌ :rydzyk:
:rydzy musiaÂłem sie nim podzieliĂŚ dlaczego - teraz nie wiem
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Black Jack '62 pisze:Mandi jesteÂś chyba jedynÂą osobÂą, z piszÂących w tym wÂątku, ktĂłra o tym nie wiedziaÂła :devil:
OdkÂąd siĂŞgam pamiĂŞciÂą to Dama Pik zawsze byÂła nadawana w caÂłoÂści a wczeÂśniej leciaÂły powtĂłrki "starych" odcinkĂłw. :shock: Po pewnym czasie usÂłyszaÂłam o zajawkach, ale byÂłam ÂświĂŞcie przekonana, Âże to jakaÂś reklama lub zapowiedÂź a nie kawaÂłek programu. :evil: Na capsie zrobionym przez adama Anita wyglÂąda jak wampir majÂący ochotĂŞ poÂżreĂŚ operatora kamery lub jeszcze chĂŞtniej widzĂłw. ;(
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Mandi pisze:Na capsie zrobionym przez adama Anita wyglÂąda jak wampir majÂący ochotĂŞ poÂżreĂŚ operatora kamery lub jeszcze chĂŞtniej widzĂłw. ;(
a ja chĂŞtnie chciaÂłbym byĂŚ poÂżarty przez takiego wampira :D staÂłbym siĂŞ przecieÂż dziĂŞki temu nieÂśmiertelny ;)
Black Jack '62 pisze:Zdarza siê, ¿e w zajawkach s¹ fragmenty - bardzo czasem ciekawe, o które póŸniej ubo¿szy jest premierowy odcinek :tanczy:
no co tyyy :shock: chyba Âżartujesz :shock: :shock: naprawdĂŞ puszczajÂą to czego nie ma w peÂłniej wersji???!!! :o :o :o :o

super...no to znowu jak zwykle jestem ze wszystkim do przodu... :/
Black Jack '62 pisze:No to moÂże nie ma w polskiej polityce zbyt wielu autorytetĂłw moralnych, ale mogli poprosiĂŚ do studia kogoÂś, komu do tego autorytetu znacznie bliÂżej :]

Na³êcz te¿ nie jest taki clean wzorcem,wiêc strza³ w dziesi¹tkê to nie by³,tutaj mam podobne zdanie :) je¿eli mia³eœ to na myœli na samym pocz¹tku,to dopiero teraz zakuma³em :rozglada: :lol2:

pani Nataliii w M24 by³a,a teraz w poradku,wszyscy siê wymieniaj¹ goœÌmi w swoich programach :lol: ;)

Adam doceniamy twoje dobre intencje.......... :>
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Z tym wampirem ...... coÂś w tym jest ,wczoraj tvn pokazaÂł -Blade- wieczny Âłowca
czyÂżby nieszczĂŞÂśliwy zbieg okolicznosci...........? :spiewa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

to znowu jakiÂś spisek TVN,napewno Subotic maczaÂł w tym palce! :D

a obejrzaÂłem wczoraj specjalnie zajawke i nie ÂżaÂłujĂŞ :tanczy: :tanczy: Anita Âślicznie wyglÂądaÂła w sweterku :szalony: mam mieszane uczucia,bo z 1 strony cieszĂŞ siĂŞ,a z drugiej liczĂŞ dni do 23...nie mogĂŞ sobie jednak pozwoliĂŚ,by wrĂłciĂŚ do punktu wyjÂścia czy startu,jak to siĂŞ mĂłwi :hmm: no wiecie o co chodzi :D

teraz wiem,czemu VondrackovÂą zaprosili do TzG :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

teraz wiem,czemu VondrackovÂą zaprosili do TzG
NaprawdĂŞ? :D A to dobre :lol:
chyba Âżartujesz naprawdĂŞ puszczajÂą to czego nie ma w peÂłniej wersji???!!!
Nie myœl czasem, ¿e to jakieœ pó³godzinne wstawki :devil: Te bonusy trwaj¹, jeœli w ogóle s¹, od 3 do 5 sekund :devil:
I jedynie fan z wyostrzonym apetytem je dostrzeÂże ;) Nie wiem, czy Ty SiĂŞ do nich zaliczasz? :D
a obejrzaÂłem wczoraj specjalnie zajawke i nie ÂżaÂłujĂŞ
Ja teÂż widziaÂłem :D ChoĂŚ myÂślaÂłem, Âże przez konferencjĂŞ Dorna bodajÂże zajawka przepadnie. Na szczĂŞÂście staÂło siĂŞ inaczej :D ZauwaÂżyÂłem, Âże Anita z nie-politykami rozmawia bardziej ludzko :) Tak bardziej serdecznie, bardziej spontanicznie, napisaÂłbym nawet :)

Za to we Flashu jak zwykle: szybko, energicznie, bez wiĂŞkszych emocji ... chociaÂż :> kiedy na koniec mĂłwiÂła o pÂływakach, ktĂłrzy przypÂłynĂŞli z medalami, zdawaÂła siĂŞ byĂŚ bardzo uÂśmiechniĂŞta :) I z takim samym uÂśmiechem zaprosiÂła na jutro na 16-stÂą :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nie tylko Anita z nie politykami rozmawia po ludzku .
Politycy jak zwierzĂŞta mĂłwiÂą ludzkim gÂłosem tylko w wigiliĂŞ(takie swiĂŞto majÂą).
Wcale siĂŞ nie dziwiĂŞ Âże niektĂłrzy dziennikarze z pogarda traktuja politykĂłw -przecieÂż sami sobie tego ÂżyczÂą :mhm:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

A mnie coÂś takiego udaÂło siĂŞ zaobserwowaĂŚ dziÂś o poranku :rozglada: Po Ăłsmej Anita pojawiÂła siĂŞ na swoim stanowisku, odziana w pÂłaszcz ;) WykÂładaÂła coÂś z torebki na biurko, zdjĂŞÂła pÂłaszcz i zabraÂła siĂŞ do przygotowywania flasha ;) Podczas jednego przeglÂądu prasy zebraÂło jej siĂŞ na pogaduszki :rozglada: StaÂła , a wÂłaÂściwie to nachylaÂła siĂŞ nad BeatÂą TadlÂą i panem, ktĂłry siedziaÂł obok Beaty ;) JednÂą rĂŞkÂą trzymaÂła fotel Beaty, a drugÂą fotel tego pana i z zapaÂłem, i uÂśmiechem na twarzy z nimi o czymÂś rozprawiaÂła ;) Ubrana byÂła w dÂżinsy i czarny sweterek :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:I jedynie fan z wyostrzonym apetytem je dostrzeÂże ;) Nie wiem, czy Ty SiĂŞ do nich zaliczasz? :D
a Ty? ;)

Nie s¹dzi³em,¿e to powiem,ale szkoda,¿e Anita bêdzie jutro w FP bo niestety co wtorek zajêcia w nieskoùczonoœÌ.Znów zaczyna siê ta dziura czasowa,kiedy wychodzi siê z domu i jest ciemno,a póŸniej wraca te¿ w ciemnicy.Przyda³yby siê bia³e noce :rydzyk: Anita powinna zdecydowanie,dostosowaÌ swój grafik do mojego,ale jest niesamowicie uparta :evil:

to ona powinna zataùczyÌ w TzG,tylko czy mia³aby równie¿ wysokiego partnera? :mhm: Vondrackova nieŸle sobie dawa³a radê taùcz¹c w zajawce.barokowy uk³ad taneczny wystarczy,¿eby TVN zaproponowa³o wspó³pracê :lol:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

a Ty?
A ja siĂŞ nieskromnie w ich poczet zaliczam :lol2:

I dajcie juÂż spokĂłj z tym TaĂącem :devil: PrzecieÂż wiecie jaka Anita zapracowana :)

Wczoraj Flash :D Trochê krótki, ale zawsze coœ :devil: By³o sporo ³¹czeù na ¿ywo, tote¿ program jeszcze bardziej dynamiczny.
A dziÂś niespodziewanie pojawiÂła siĂŞ w Poradku :o
Jak nie trudno siĂŞ domyÂśliĂŚ, w wiĂŞkszoÂści poÂświĂŞcony rocznicy wprowadzenia stanu wojennego, ale byÂły tez inne sprawy jak na przykÂład kolejna odsÂłona sex-afery w Samoobronie.
No, ale wracaj¹c do najwa¿niejszego, czyli 13 grudnia 25 lat temu, z tej okazji Anita przeprowadzi³a mnóstwo rozmów, miêdzy innymi telefonicznych z Paszkowskim, w studio w Wa-wie z Joann¹ Szczêsn¹, pisark¹, z Chrisem Niedenthalem, fotografem, autorem zdjêcia ''Czas apokalipsy'', i z Janem Lityùskim, by³ym dzia³aczem KSS KOR, ale to ju¿za pomoc¹ tele³¹czy, bo goœÌ by³ w studio we Wroc³awiu.
ByÂło duÂżo wspomnieĂą, Anita z Knapikeim wspominali, Âże byli wtedy dzieĂŚmi :D
A Anita jakoœ dziwnie rozkojarzona :> W jednym z wejœÌ pogodowych tak siê zaczyta³a, ¿e nie s³ysza³a nawet, ¿e Zubi skoùczy³ ju¿ mówiÌ :x A po jednym z serwisów, w którym nie by³o wcale zagranicznych tematów, wydedukowa³a sta³¹ œpiewkê: ''by³y informacje z kraju, by³y informacje z zagranicy, wiêc czas na prognozê pogody'' :devil:
Pod wzglĂŞdem image'u - sukowato :D

Cieszê siê, ¿e by³a ju¿ dziœ w Poradku, ale od razu oczywiœcie zastanawiam siê, dlaczego? :devil: No i si³¹ rzeczy zastanawiam siê nad tym, kiedy ma zamiar nie pojawiÌ siê w Poradku :>
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

BĂŞdĂŞ cytowaÂł Black'a :devil:

:o O w mordĂŞ bity :D
Jak ja mogÂłem to przeoczyĂŚ? :?

Tylko ty przeoczyÂłeÂś 1 serwis Asi, a ja caÂły Poranek. :evil:

W³¹czy³em dzisiaj Poranek-serwis, poszed³em zrobiÌ œniadanie, przychodzê-rozmowa Kasi Kolendy z Celiùskim. Wiêc œwiêcie przekonany, ¿e w Poradku niepodzielnie panuje Pan Porada poszed³em na zakupy. Przychodzê, wchodzê na forum i czytam, ze Anita by³a w Poradku. I na szczêœcie widok Asi w Dn¯ mi trochê humor poprawi³.

A wracajÂąc do wczorajszego flasha.
Black Jack '62 pisze:Wczoraj Flash :D Trochê krótki, ale zawsze coœ :devil: By³o sporo ³¹czeù na ¿ywo, tote¿ program jeszcze bardziej dynamiczny.
Wszystko racja, ale jako, ¿e jestem jak to I pijako-ZOMOwiec IV RP okreœli³ "prze¿arty z³oœliwoœci¹"(czy jakoœ tak) nie mog³em nie zauwa¿yÌ pewnej niepoprawnoœci jêzykowej u Anity. Mianowicie przy ³¹czeniu z Wachulcem na koniec powiedzia³a "Dziêkujê Konrad", a nie, jak powinna "Dziêkujê Konradzie

To tyle jeœli chodzi o czepianie siê. Musia³em wy³adowaÌ z³oœÌ za stracony Poranek. :devil:

A teraz oddaje gÂłos jednemu z moich ulubionych dziennikarzy-Jackowi PaÂłasiĂąskiemu
Jacek PaÂłasiĂąski o Anicie Werner, spotkaniach w poranku TVN24 i pogaduszkach przed wejÂściami pisze:Przy Anicie czujĂŞ siĂŞ Âświetnie, to wspaniaÂła KoleÂżanka i godna podziwu profesjonalistka. NieprawdÂą jest jakoby miaÂła 182 cm (ma 222) i caÂła sprawa ze stopniami to teÂż nieprawda, ale nie bĂŞdziemy zdradzali tajemnic kuchennych.
No, tylko musze uwaÂżaĂŚ, Âżeby nie gawĂŞdziĂŚ za miÂło, bo potem dzwoni Âżona i wyrzuca mi, Âże siĂŞ nachalnie zalecam. GdzieÂż ja, marny staruszek...
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
ODPOWIEDZ