To Dama Pik jest puszczana w czêœciach?Black Jack '62 pisze:Poczekaj do pojutrzaBêdzie druga czêœÌ
Za tydzieĂą trzecia
A za dwa tygodnie ca³oœÌ
OdrobinĂŞ cierpliwoÂści w to wmieszaj i da siĂŞ przetrwaĂŚ … dotrwaĂŚ

Moderator: Łukasz
To Dama Pik jest puszczana w czêœciach?Black Jack '62 pisze:Poczekaj do pojutrzaBêdzie druga czêœÌ
Za tydzieĂą trzecia
A za dwa tygodnie ca³oœÌ
niez³y plan :mhm: ja proponujê Mandi jeszcze jedn¹ mo¿liwoœÌ,któr¹ ja stosujê,bo inaczej bym zwariowa³.ogl¹dam ca³oœÌ bez zajawek,bo zajawki tylko podsycaj¹ mój apetyt i koùczy siê na kacuBlack Jack '62 pisze:Poczekaj do pojutrzaBêdzie druga czêœÌ
Za tydzieĂą trzecia
A za dwa tygodnie ca³oœÌ
![]()
myœlê,¿e zaprosili Na³êcza bo seks-afera zdominowa³a wszelkie wiadomoœci i to robi siê monotonne.ile mo¿na o tym rozprawiaÌ u¿ywaj¹c synonimów i spekulowaÌ.Black Jack '62 pisze:A có¿ to on :uhh: Wzorzec moralny, który swego czasu solidaryzowa³ siê ze œrodowiskami gejowskimi, którego nale¿y pytaÌ o opinie :>
Ale, drogi aveo, poprzez to wiele równie¿ traciszja proponujê Mandi jeszcze jedn¹ mo¿liwoœÌ,któr¹ ja stosujê,bo inaczej bym zwariowa³.ogl¹dam ca³oœÌ bez zajawek,bo zajawki tylko podsycaj¹ mój apetyt i koùczy siê na kacu
No to moÂże nie ma w polskiej polityce zbyt wielu autorytetĂłw moralnych, ale mogli poprosiĂŚ do studia kogoÂś, komu do tego autorytetu znacznie bliÂżej :]Hmmm z twojej wypowiedzi wynika,Âże ludziom,ktĂłrzy zadajÂą siĂŞ z takimi Âśrodowiskami jest daleko od moralnoÂści.niemoralni sÂą rĂłwnieÂż ci,ktĂłrzy siĂŞ z nimi nie zadajÂą,toxyny i hipokryzja sÂą wszĂŞdzie,wiĂŞc nie zgodzĂŞ siĂŞ z TobÂą Black
Mandi jesteÂś chyba jedynÂą osobÂą, z piszÂących w tym wÂątku, ktĂłra o tym nie wiedziaÂła :devil:To Dama Pik jest puszczana w czĂŞÂściach?
OdkÂąd siĂŞgam pamiĂŞciÂą to Dama Pik zawsze byÂła nadawana w caÂłoÂści a wczeÂśniej leciaÂły powtĂłrki "starych" odcinkĂłw.Black Jack '62 pisze:Mandi jesteÂś chyba jedynÂą osobÂą, z piszÂących w tym wÂątku, ktĂłra o tym nie wiedziaÂła :devil:
a ja chĂŞtnie chciaÂłbym byĂŚ poÂżarty przez takiego wampiraMandi pisze:Na capsie zrobionym przez adama Anita wyglÂąda jak wampir majÂący ochotĂŞ poÂżreĂŚ operatora kamery lub jeszcze chĂŞtniej widzĂłw.![]()
no co tyyyBlack Jack '62 pisze:Zdarza siê, ¿e w zajawkach s¹ fragmenty - bardzo czasem ciekawe, o które póŸniej ubo¿szy jest premierowy odcinek :tanczy:
Black Jack '62 pisze:No to moÂże nie ma w polskiej polityce zbyt wielu autorytetĂłw moralnych, ale mogli poprosiĂŚ do studia kogoÂś, komu do tego autorytetu znacznie bliÂżej :]
NaprawdĂŞ?teraz wiem,czemu VondrackovÂą zaprosili do TzG
Nie myœl czasem, ¿e to jakieœ pó³godzinne wstawki :devil: Te bonusy trwaj¹, jeœli w ogóle s¹, od 3 do 5 sekund :devil:chyba ¿artujesz naprawdê puszczaj¹ to czego nie ma w pe³niej wersji???!!!
Ja teÂż widziaÂłema obejrzaÂłem wczoraj specjalnie zajawke i nie ÂżaÂłujĂŞ
a Ty?Black Jack '62 pisze:I jedynie fan z wyostrzonym apetytem je dostrzeÂżeNie wiem, czy Ty SiĂŞ do nich zaliczasz?
![]()
A ja siĂŞ nieskromnie w ich poczet zaliczama Ty?
Wszystko racja, ale jako, ¿e jestem jak to I pijako-ZOMOwiec IV RP okreœli³ "prze¿arty z³oœliwoœci¹"(czy jakoœ tak) nie mog³em nie zauwa¿yÌ pewnej niepoprawnoœci jêzykowej u Anity. Mianowicie przy ³¹czeniu z Wachulcem na koniec powiedzia³a "Dziêkujê Konrad", a nie, jak powinna "Dziêkujê KonradzieBlack Jack '62 pisze:Wczoraj FlashTrochê krótki, ale zawsze coœ :devil: By³o sporo ³¹czeù na ¿ywo, tote¿ program jeszcze bardziej dynamiczny.
Jacek PaÂłasiĂąski o Anicie Werner, spotkaniach w poranku TVN24 i pogaduszkach przed wejÂściami pisze:Przy Anicie czujĂŞ siĂŞ Âświetnie, to wspaniaÂła KoleÂżanka i godna podziwu profesjonalistka. NieprawdÂą jest jakoby miaÂła 182 cm (ma 222) i caÂła sprawa ze stopniami to teÂż nieprawda, ale nie bĂŞdziemy zdradzali tajemnic kuchennych.
No, tylko musze uwaÂżaĂŚ, Âżeby nie gawĂŞdziĂŚ za miÂło, bo potem dzwoni Âżona i wyrzuca mi, Âże siĂŞ nachalnie zalecam. GdzieÂż ja, marny staruszek...
Użytkownicy przeglądający to forum: Efcia, Semrush [Bot] i 21 gości