Patrycja Redo-Łabędziewska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

jeÂżeli to byÂłby tylko urlop,to by Pati nie znikaÂła ze stronki TVN.ja juÂż przywykÂłem do Pati w 'wiadomoÂściach' i czekam na debiut :spiewa:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No tak, dziecko Patrycji Redo rzeczywiÂście jest chore, ale nie zmienia to faktu, Âże Patrycja Redo raczej odeszÂła z TVN24. I potwierdziÂło nam to nieoficjalnie kilka wysoko postawionych w TVN24 osĂłb. Jak wspominaÂłem, nie wiadomo jeszcze natomiast kto zastÂąpi PatrycjĂŞ.
Awatar użytkownika
miko
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: miko »

WidzieliÂście kto dziÂś prowadziÂł Fakty popoÂłudniowe? Patrycja! WiĂŞc nie przeszÂła do WiadomoÂści jak podawaÂł serwis tvn.tivi.pl
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No có¿ informacje sprawdzaj¹ sie lub nie. Jestem tylko ciekawy dlaczego wczeœniej j¹ usunêli ze strony TVN24? :neutral: Wiêc musia³o byÌ coœ na rzeczy... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

Mo¿e usunê³a im siê przez przypadek... Fajnie, ¿e zosta³a, chocia¿ troszkê szkoda, ¿e nie rozwinie siê w g³ównych Wiadomoœciach. Ucieszy³em siê, gdy j¹ us³ysza³em dziœ o 16:00 :). Rozeœmia³em siê, gdy przypomnia³em sobie tekst z auto-ocenzurowanego newsa, ¿e serwis - nie poda³ tej informacji o odejœciu czo³owej gwiazdy tvn ze stacji :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Przejœcie Patrycji do Dziennika Telewizyjnego TVP to by³aby bramka samobójcza w jej karierze dziennikarskiej. B³¹d po którym potem mog³aby siê "nie pozbieraÌ" ;(

Dlatego dzisiejsze "Patrycja Redo, Fakty popoÂłudniowe, witam PaĂąstwa" bardzo mnie ucieszyÂło bo jednak chyba Patrycja dobrze wie co robi 8)

Brawo dla Patrycji - co do newsa na tvn.tivi.pl - có¿...nie takie serwisy i stacje podawa³y informacje, które potem siê jakoœ nie potwierdza³y i nic siê nie dzia³o. Wiêc nie wiem w czym sensacja -poprostu nieoficjalna informacja siê narazie niepotwierdzi³a :lol: bo jutro Patrycja tez w "Faktach" :tanczy:
ZIMA
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

Patrycja ponownie w Faktach a juÂż myÂślaÂłem, Âże bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł WiadomoÂści :lol:
MoÂże teÂż tak, Âże poprowadzi Fakty tylko do koĂąca tygodnia i przejdzie do WiadomoÂści.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek[/code]
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

MieliÂśmy bardzo przekonywujÂące wypowiedzi czoÂłowych dziennikarzy TVN24, do tego nieoficjalne opinie z TVN24, iÂż "dzieje siĂŞ coÂś dziwnego", wymijajÂący brak komentarza ze strony wydawcĂłw i rzecznika prasowego, nagÂłe zdjĂŞcie Patrycji Redo z grafiku (o czym rĂłwnieÂż nieoficjalnie siĂŞ dowiedzieliÂśmy) i w koĂącu usuniĂŞcie jej ze stron tvn24.pl. WiĂŞc chyba coÂś musiaÂło byĂŚ na rzeczy? No chyba, Âże tvn24.pl redagowana jest wg informacji dostarczonych przez tvn.tivi.pl.

Tak naprawdĂŞ jeszcze nie wiadomo, czy zostaÂła, czy odchodzi, do kiedy ma umowĂŞ itd. Jak potwierdzi siĂŞ, Âże zostaje w TVN24 - na pewno ustosunkujemy siĂŞ, wytÂłumaczymy, przeprosimy i dokÂładnie opiszemy na jakiej podstawie opublikowaliÂśmy tamtego niusa. Jak na razie wszystko jest jeszcze moÂżliwe, bo dziaÂło siĂŞ coÂś bardzo dziwnego.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ze swojej strony przypomnĂŞ, Âże w artykule podkreÂślane byÂłysÂłowa: prawdopodobnie i nieoficjalnie, a w samym tytule byÂł znak zapytania. Tak wiĂŞc proszĂŞ wybaczyĂŚ, my nie powiedzieliÂśmy, Âże Patrycja Redo na pewno odeszÂła do "WiadomoÂści". Co nie zmienia faktu, Âże caÂły czas byliÂśmy w kontakcie z naszymi informatorami i jeszcze w poniedziaÂłek wieczorem nic nie wskazywaÂło na taki, bardzo zaskakujÂący dla nas obrĂłt wydarzeĂą.
piotr3965
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: piotr3965 »

o wÂłasnie ogladam fakty a tam Patrycja Redo myÂśleÂłem ze juÂż przszÂła do TVP moÂże zostanie w TVN :tanczy: :tanczy:
Nogi Nogi roztańczone tańczą tańczą jak szalone kto je ma? Właśnie ja Kinga Rusin
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Patrycja w filmie Egzekutor z 1999 roku.
filmik 1 filmik 2

Jest tam takÂże Marcin PawÂłowski, oczywiÂście jak znajdĂŞ ten fragment to teÂż z uploaduje go.

[ Dodano: Sob 21 PaÂź, 2006 23:20 ]
z innego forum

Kod: Zaznacz cały

... Patrycja ma bardzo silnÂą pozycjĂŞ w TVN (to znaczy ogĂłlnie maÂło robi, ma duÂżo wakacji i ma programy niewymagajÂące wysiÂłku, koncentracji i myÂślenia i moim zdaniem jest to jej na rĂŞkĂŞ - w normalnej sytuacji osoba, ktĂłra stoi w miejcu zostaÂłaby juÂż dawno zwolniona)... 
w tym moÂże byĂŚ ziarnko prawdy a nawet dwa ziarnka. Nie wiem ale moÂże coÂś poza FP jeszcze ma do powiedzenia.

.: OÂświadczenie dziennikarzy TVN :.
"Fakty"
Kamil Durczok
Grzegorz JĂŞdrzejowski
Justyna Pochanke
Patrycja Redo
...
...
...

jeÂśli to nie przypadek to czy to znaczy, Âże jest czwarta osobÂą co do waÂżnoÂści w Faktach ?
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

ÂŁukasz napisaÂł:

Tak naprawdĂŞ jeszcze nie wiadomo, czy zostaÂła, czy odchodzi, do kiedy ma umowĂŞ itd. Jak potwierdzi siĂŞ, Âże zostaje w TVN24 - na pewno ustosunkujemy siĂŞ, wytÂłumaczymy, przeprosimy i dokÂładnie opiszemy na jakiej podstawie opublikowaliÂśmy tamtego niusa. Jak na razie wszystko jest jeszcze moÂżliwe, bo dziaÂło siĂŞ coÂś bardzo dziwnego.

SytuÂłacja sie wyjaÂśnila Âże Patrycja zostaje w TVN 24 i Faktach ale dalej nie wiemy na jakiej
podstawie napisaliscie Âże czoÂłowa dziennikarka TVN-u odchodzi z TVN 24 .

Min¹³ juz ponad miesi¹c od waszej informacji a mu w dalszym ci¹gu nie mamy wyjœnieù w tej sprawie !!!!l
NOWA ERA W TVN
redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Hmmm, czy to kolejna degradacja? Od dwĂłch miesiĂŞcy nie miaÂła dyÂżuru w DnÂŻ :x a ma tylko FP, ktoÂś zepsuÂł chyba grafik. A tak wogĂłle to zapraszam do czĂŞstszego pisania w tym temacie :)
Rogal
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Rogal »

czesto .. zdarza mi sie .. obejzec fakty popoludniowe o 16:00 .. wÂłasnie z Patrycja.. i nie wiem ale mijajÂą juz kolejne .. lata.. ale uroda tej pani zawsze promienieje..
(E)kwador Ever
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

redix pisze:Hmmm, czy to kolejna degradacja? Od dwĂłch miesiĂŞcy nie miaÂła dyÂżuru w DnÂŻ :x a ma tylko FP, ktoÂś zepsuÂł chyba grafik.
:mhm: UpÂłynĂŞÂło juÂż trochĂŞ czasu od kiedy to napisaÂłeÂś, a Patrycji nadal w dniu na Âżywo nie widaĂŚ, a szkoda bo bardzo lubiĂŞ jÂą w tej roli oglÂądaĂŚ ;) W faktach popoÂłudniowych ostatnio teÂż czĂŞsciej pojawiaÂła siĂŞ Anita. No, ale dziÂś wrĂłciÂła Patrycja, pewnie teraz zostanie nadÂłuÂżej :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ