Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

ZostaÂł tylko raport popoÂłudniowy.
..a sÂłowo staÂło siĂŞ ciaÂłem :lol2:
:arrow:

Obrazek

..chyba zaskoczyÂł AgatkĂŞ wyrok :mhm:
..wyglÂąda na zaskoczonÂą :lol2:
Obrazek

Obrazek

..i mp3 :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/230234/raport.mp3

..co za wspaniaÂły dzieĂą :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Uuuuuuu...koledzy ile stron nastukali :D Ale nie mo¿na siê dziwiÌ taki efektowny dy¿ur Agaty nam dziœ saserwowano :P na czêstotliwoœÌ pojawiania siê naszej ulubienicy te¿ nie mo¿emy narzekaÌ :tanczy:
:> Teraz coœ ch³opaki przystopowa³y :mhm: czy¿by pora zbyt póŸna :mhm: a mo¿e tak Was to spotkanie dzisiejsze z Agat¹ wymêczy³o :rozglada:
Alchemik pisze: NadziejĂŞ ÂżywiÂłeÂś gorÂącÂą i udaÂło siĂŞ :tanczy:
Panna Agatta w Poranku olÂśniÂła nas swoim blaskiem w ten pochmurny dzieĂą minut kilkadziesiÂąt po Ăłsmej :)
Powiedzmy sobie szczerze ( :szalony: ) nie miaÂła innego wyjÂścia :rozglada: tak na niÂą wszyscy czekaliÂśmy, Âże nawet gdyby nie miaÂła zamiaru siĂŞ dziÂś pojawiĂŚ :lol2: musiaÂła to dla nas zrobiĂŚ :jupi: Trzeba przyznaĂŚ, Âże zrehabilitowaÂła siĂŞ dzisiejszym dyÂżurem za te dÂługie dni nieobecnoÂści :tanczy:
Black Jack '62 pisze: A wszyscy inspirowani 1 jedynym wywiadem :lol2: I pomyœleÌ, ¿e Agatka tak stroni od wywiadów :( chyba nie zdaje sobie sprawy z tego jak¹ przykroœÌ nam tym wyrz¹dza :(
Trzeba znale¿Ì jakiœ sposób, ¿eby ten fakt uœwiadomiÌ pannie Agacie :mhm:
obieÂżyÂświat pisze:
ZostaÂł tylko raport popoÂłudniowy.
..a sÂłowo staÂło siĂŞ ciaÂłem
..co za wspaniaÂły dzieĂą :jupi:
A co to? Panowie juÂż siĂŞ poddali? MateriaÂłu Dariusza ÂŁapiĂąskiego nikt nie widziaÂł? AgatĂŞ byÂło troszku widaĂŚ ;) z mikrpfonem tvnu kroczyÂła za policjantami ;) i troszku byÂło sÂłychaĂŚ, zadawaÂła policjantom pytanie :mhm: chyba takie czy moÂżna prosiĂŚ o komentarz?
No, nazbiera³a siê Agata materia³ów dla wa¿niaka z faktów ;)

:mhm: ChÂłopaki, a mielibyÂście coÂś przeciwko temu, Âżeby jutro Agata teÂż krĂłlowaÂła z relacjami w dniu na Âżywo :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Uuuuuuu...koledzy ile stron nastukali :D
Ech no ;) Wcale nie tak duÂżo - chciaÂłoby siĂŞ wiĂŞcej :D
Alchemik pisze:TrochĂŞ juÂż jÂą ''znasz'', to i oko masz bardziej wyczulone
TrochĂŞ tak :D A oko mam rzeczywiÂście nieobojĂŞtne na piĂŞkne widoki :lol2:
na czêstotliwoœÌ pojawiania siê naszej ulubienicy te¿ nie mo¿emy narzekaÌ :tanczy:
Tak od wczesnych godzin popo³udniowych mog³em wczoraj Agatkê obserwowaÌ, to by³ dok³adnie pó³metek jej dy¿uru ca³odniowego ... :> Zaczê³o siê poradkiem, a skoùczy³o raportem :)
Zw³aszcza te telefoniczne ³¹czenia bardzo mi³o wspominam, bo wtedy mogê siê skupiÌ znacznie bardziej na tym, co i jak Agatka mówi :)
:> Teraz coœ ch³opaki przystopowa³y :mhm: czy¿by pora zbyt póŸna :mhm: a mo¿e tak Was to spotkanie dzisiejsze z Agat¹ wymêczy³o :rozglada:
Ja muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże wieczorami ... a nie bĂŞdĂŞ siĂŞ chwaliÂł :lol2: Brakuje mi w kaÂżdym bÂądÂź razie czasu na oglÂądanie telewizji i surfowanie po sieci ;)
Trzeba przyznaĂŚ, Âże zrehabilitowaÂła siĂŞ dzisiejszym dyÂżurem za te dÂługie dni nieobecnoÂści :tanczy:
Ja jeszcze w pe³ni zrehabilitowany siê nie czujê :devil: Wci¹¿ mi ma³o :D
Trzeba znale¿Ì jakiœ sposób, ¿eby ten fakt uœwiadomiÌ pannie Agacie :mhm:
ÂŁatwo napisaĂŚ, znacznie trudniej wykonaĂŚ :/
DÂżasta pisze: A co to? Panowie juÂż siĂŞ poddali? MateriaÂłu Dariusza ÂŁapiĂąskiego nikt nie widziaÂł?
Wiem, ¿e czas jakiœ temu obiecywa³em, ¿e bêdê g³ówne ogl¹da³, ale trudno mi tej obietnicy dotrzymaÌ :hmm:
AgatĂŞ byÂło troszku widaĂŚ ;) z mikrpfonem tvnu kroczyÂła za policjantami ;) i troszku byÂło sÂłychaĂŚ, zadawaÂła policjantom pytanie :mhm: chyba takie czy moÂżna prosiĂŚ o komentarz?
No to teraz mam spore powody znowu, by zmotywowaĂŚ siĂŞ do oglÂądania tego nielubianego przeze mnie dziennika :neutral:
:mhm: ChÂłopaki, a mielibyÂście coÂś przeciwko temu, Âżeby jutro Agata teÂż krĂłlowaÂła z relacjami w dniu na Âżywo :rozglada:
Ja nie miaÂłbym nic przeciwko, zwÂłaszcza, ze mam duuuÂżo wolnego czasu dziÂś.
Ale wÂątpiĂŞ, czy tvn24 rzuci okiem na PoznaĂą i tutejsze obchody rocznicy :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:AgatĂŞ byÂło troszku widaĂŚ ;) z mikrpfonem tvnu kroczyÂła za policjantami ;) i troszku byÂło sÂłychaĂŚ, zadawaÂła policjantom pytanie :mhm: chyba takie czy moÂżna prosiĂŚ o komentarz?
No to teraz mam spore powody znowu, by zmotywowaĂŚ siĂŞ do oglÂądania tego nielubianego przeze mnie dziennika :neutral:
Moja czujnoœÌ ca³kowicie by³a uœpiona :?
A oglÂądaÂłem Fakty :>
Teraz wydaÂło siĂŞ jak ''uwaÂżnie'' :hmm:
Moja strata ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: Moja czujnoœÌ ca³kowicie by³a uœpiona :?
Moja strata ;(
SzczĂŞÂśliwi posiadacze Neostrady, ktĂłrzy mogÂą sobie w archiwach multimedialnych materiaÂły z wczorajszych FaktĂłw odszukaĂŚ i odtworzyĂŚ :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..czytam szybko i oddycham z ulgÂą.. :rozglada:
..dzis mnie nic nie minĂŞÂło :rydzyk:

..co do wczorajszego materia³u o procesie z Faktów g³ównych..
..widziaÂłem go :D
..ale niestety nie zd¹¿y³em uchwyciÌ Agatki piêknego lewego profilu i r¹czki trzymaj¹cej mikrofon z ¿ó³t¹ kostk¹ tvn :(
..sÂłyszaÂłem teÂż pytanie jakie zadawaÂła policjantom :]
..napracowaÂła siĂŞ sporo wczoraj..
..sama zbieraÂła wszystkie komentarze wszystkich stron w procesie :)
..kolega ÂŁapiĂąski chyba byÂł jej wdziĂŞczny za tak rzetelnie i skrupulatnie zebrany materiaÂł :)
..i jak tak rozpamiĂŞtujĂŞ wczorajszy dzieĂą przypomina mi siĂŞ jak piĂŞknie uÂśmiechaÂła siĂŞ przed kaÂżdym wejÂściem na powitanie :)
..od razu teÂż przyszedÂł mi na myÂśl ten co zarzuciÂł Agatce Âże w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiecha :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

..czytam szybko i oddycham z ulgÂą.. :rozglada:
..dzis mnie nic nie minĂŞÂło :rydzyk:
Ty to siê lepiej módl, ¿eby Agatka jak najczêœciej mia³a dy¿ury :D Dzisiaj bym Ci, na tyle na ile potrafiê, streœci³ ka¿de wejœcie :/ Niestety nie mogê siê wykazaÌ, bo brak mi podstaw ku temu :/ Ale mo¿na domniemywaÌ, ¿e Agata mia³ dziœ wolny dzionek :) Skoro nawet o wypuszczonym na wolnoœÌ dyrygencie ''S³owików'' nie opowiada³a :>
..od razu teÂż przyszedÂł mi na myÂśl ten co zarzuciÂł Agatce Âże w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiecha :devil:
Pan ''ciacho''? :lol: A moÂże przypomniaÂł ci siĂŞ przez to, Âże Agatka miaÂła tĂŞ kremowÂą marynarĂŞ? :lol:
..i jak tak rozpamiĂŞtujĂŞ wczorajszy dzieĂą przypomina mi siĂŞ jak piĂŞknie uÂśmiechaÂła siĂŞ przed kaÂżdym wejÂściem na powitanie :)
Mnie nie obdarowaÂła uÂśmiechem - nie byÂło mi dane zobaczyĂŚ i wzruszyĂŚ siĂŞ po raz kolejny na widok tego jej jaÂśniejÂącego lica :( A Ty teÂż nie kwapiÂłeÂś siĂŞ by ten moment uwieczniĂŚ :(
Tak wiĂŞc czekam niecierpliwie na kolejnÂą okazjĂŞ do mniej wiĂŞcej takiego :) uÂśmiechu, okazjĂŞ, ktĂłra mam nadziejĂŞ nastÂąpi niebawem :)
Nie zniosĂŞ kolejnego dÂługiego rozstania ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Ja jeszcze w pe³ni zrehabilitowany siê nie czujê :devil: Wci¹¿ mi ma³o :D
Jak zwykle :lol: w tej kwestii to Ty juÂż nic nowego nie wymyÂślisz :lol:
Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:AgatĂŞ byÂło troszku widaĂŚ ;) z mikrpfonem tvnu kroczyÂła za policjantami ;) i troszku byÂło sÂłychaĂŚ, zadawaÂła policjantom pytanie :mhm: chyba takie czy moÂżna prosiĂŚ o komentarz?
Moja czujnoœÌ ca³kowicie by³a uœpiona :?
Moja strata ;(
Ja g³ównych nie ogl¹dam zbyt czêsto, prawie wcale ;) Materia³ £apiùskiego w raporcie wieczornym widzia³am ;)
A jutro ;) ÂżyczĂŞ sobie ;) i Wam :rozglada: duÂżo relacji w wykonaniu Agaty ;)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Niestety nie mogĂŞ siĂŞ wykazaĂŚ, bo brak mi podstaw ku temu :/ Ale moÂżna domniemywaĂŚ, Âże Agata miaÂł dziÂś wolny dzionek :)
W obliczu takiego przypuszczenia spĂŞdzaÂłeÂś czas przy komputerze, zamiast ruszyĂŚ w poszukiwania Agatty, ktĂłra byĂŚ moÂże wpadÂła w szalony wir przedÂświÂątecznych zakupow? :o
Za darem uÂśmiechu stoi jakaÂś dziwna siÂła :)
Ja tego dnia zauwaÂżyÂłem dodatkowo coÂś zupeÂłnie innego. mianowicie, Âże sÂądownictwo to chyba ''konik'' Agatty :) Tak na gorÂąco, ale takÂże w ciÂągu dnia, przed rozprawÂą, tak precyzyjnie komentowaÂła zachodzÂący w sÂądzie bieg wydarzeĂą, posÂługujÂąc siĂŞ sprawnie terminologiÂą z zakresu sÂądownictwa :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:W obliczu takiego przypuszczenia spĂŞdzaÂłeÂś czas przy komputerze, zamiast ruszyĂŚ w poszukiwania Agatty, ktĂłra byĂŚ moÂże wpadÂła w szalony wir przedÂświÂątecznych zakupow? :o
No i jak to sobie wyobraÂżasz :> Na 10 dni przed GwiazdkÂą miaÂłbym juÂż wiedzieĂŚ, co Agatka ma zamiar podarowaĂŚ na ÂŚwiĂŞta? :lol2:

No dobrze, a teraz juÂż powaÂżnie :D
WspĂłlnymi siÂłami, tzn. moimi i kilku userĂłw z innego forum dokonaliÂśmy cudu :D
Tak ten cud siê prezentuje :lol2: To ten fragment z materia³u z g³ównych, w którym widaÌ i s³ychaÌ Agatkê :D

ObrazekObrazek

MoÂżna to sobie w kilkusekundowym filmiku obejrzeĂŚ :D

Nie rozumiem tych policjantĂłw, dosÂłownie nie kumam, jak moÂżna byÂło Agatce odmĂłwiĂŚ udzielenia komentarza? :x W dodatku, kiedy tak Âładnie ich prosiÂła :x Chamstwo!!! :x

Ja tego dnia zauwaÂżyÂłem dodatkowo coÂś zupeÂłnie innego. mianowicie, Âże sÂądownictwo to chyba ''konik'' Agatty :)
No wiesz, dobry dziennikarz zna siĂŞ na wszystkim :) Musi wiedzieĂŚ nawet o systemie uzupeÂłniania paliwa w powietrzu u F16 :D

O cholerka :o
Agatka wÂłaÂśnie mignĂŞÂła w serwisie :jupi:
opowiada³a o ks. prof, Wêc³awskim, który zakoùczy³ wspó³pracê z miesiêcznikiem ''Znak''. Posz³o o lustracjê.

Ale piĂŞkna byÂła ... :P
:tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
No i jak to sobie wyobraÂżasz :> Na 10 dni przed GwiazdkÂą miaÂłbym juÂż wiedzieĂŚ, co Agatka ma zamiar podarowaĂŚ na ÂŚwiĂŞta? :lol2:
PodarowaĂŚ Tobie? :devil:
Tak ten cud siê prezentuje :lol2: To ten fragment z materia³u z g³ównych, w którym widaÌ i s³ychaÌ Agatkê :D
R¹czki ca³ujê wszystkim ³askawym i szczodrym :aniol: :) Tylko jeszcze wyt³umacz, jak ten film œci¹gn¹Ì :uhh:
Black Jack '62 pisze: Agatka wÂłaÂśnie mignĂŞÂła w serwisie :jupi:
opowiada³a o ks. prof, Wêc³awskim, który zakoùczy³ wspó³pracê z miesiêcznikiem ''Znak''.
MoÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem, ale abp Paetz to chyba Juliusz, a nie StanisÂław :mhm:
Agatta szybko mĂłwiÂła, moÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:PodarowaĂŚ Tobie? :devil:
Tylko mi nie mĂłw, Âże prosiÂłem w tym roku ÂŚw. MikoÂłaja o zbyt wiele ;( ;( :devil:
Tylko jeszcze wyt³umacz, jak ten film œci¹gn¹Ì :uhh:
klikasz w link, póŸniej szukasz przycisku free, a jak siê za³aduje strona wpisujesz w kwadracik ten kolorowy kod i ENTER :D
Alchemik pisze: MoÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem, ale abp Paetz to chyba Juliusz, a nie StanisÂław :mhm:
Agatta szybko mĂłwiÂła, moÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem :roll:

Hmmm ... jak powiedzia³a nie pamiêtam, rzeczywiœcie szybko mówi³a, pojawi³a siê tak niespodziewanie, wiêc trzeba by³o mieÌ wyj¹tkowo sprawn¹ podzielnoœÌ uwagi, by j¹ w ca³oœci ogarn¹Ì :szalony: nie popisa³em siê, ale Paetz to na pewno Juliusz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ja teÂż nie wiem bo z relacji wiem tyle ile widaĂŚ poniÂżej :neutral:
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

..czyli i tak bardzo duÂżo :jupi:
MoÂżna to sobie w kilkusekundowym filmiku obejrzeĂŚ :D
..woo hoo :jupi:
..Black to jest Âświetne :tanczy:
..lubiĂŞ AgatkĂŞ z profilu widzieĂŚ :szalony:
..te baczki doprowadzaj¹ mnie do ob³êdu :szalony:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A co to :o Nowa marynara :> Czy tylko przy tym wieczornym Âświetle czerĂą wyglÂąda jak brÂąz :> Eeee, chyba nowa :D Podoba mi siĂŞ :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze: ..lubiĂŞ AgatkĂŞ z profilu widzieĂŚ :szalony:
..te baczki doprowadzaj¹ mnie do ob³êdu :szalony:
S¹ stworzone do tego, by w przyp³ywie czu³oœci, szczêœciarz stoj¹cy na wprost Agatki, gapi¹cy siê prosto jej w oczy, finalnie czu³ym gestem odgarn¹³ je d³oni¹ za ucho :szalony:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Niech zgadnĂŞ ;) i pewnie Ty chciaÂłbyÂś byĂŚ na miejscu tego odgarniajÂącego :lol2:
Black Jack '62 pisze: O cholerka :o
Agatka wÂłaÂśnie mignĂŞÂła w serwisie :jupi:
opowiada³a o ks. prof, Wêc³awskim, który zakoùczy³ wspó³pracê z miesiêcznikiem ''Znak''. Posz³o o lustracjê.
Niestety :? zaÂłapaÂłam siĂŞ tylko na koĂącĂłwkĂŞ tej relacji :?
Black Jack pisze:Ale piĂŞkna byÂła ... :P
:tanczy:
DopĂłki nie zajrzaÂłam na forum ;) dokÂładnie tyle wiedziaÂłam z relacji :D
Alchemik pisze: W obliczu takiego przypuszczenia spĂŞdzaÂłeÂś czas przy komputerze, zamiast ruszyĂŚ w poszukiwania Agatty, ktĂłra byĂŚ moÂże wpadÂła w szalony wir przedÂświÂątecznych zakupow? :o
Alchemik, ty jakby wyprorokowa³eœ ;) z tym, ¿e nie wir przedœwi¹tecznych zakupów, a przedœwi¹teczn¹ , wzmo¿on¹ dzia³alnoœÌ kieszonkowców ;) Agata przypomina³a o tym ;) w materiale, w popo³udniowym M24h :mhm: Zastanawiam siê sk¹d u Agaty taka znajomoœÌ sposobów dzia³ania kieszonkowców ;) Wymieni³a, jak sama powiedzia³a, najpopularniejsze ;) zza parawanu i na tak zwany sztuczny t³um ;) Tych, którzy nie widzieli materia³u informujê, i¿ panny Agaty widaÌ nie by³o ;) no, ja przynajmniej nie widzia³am :rozglada:
ODPOWIEDZ