..a sÂłowo staÂło siĂŞ ciaÂłemZostaÂł tylko raport popoÂłudniowy.

..chyba zaskoczyÂł AgatkĂŞ wyrok :mhm:
..wyglÂąda na zaskoczonÂą

..i mp3

..co za wspaniaÂły dzieĂą :jupi:
Moderator: Łukasz
..a sÂłowo staÂło siĂŞ ciaÂłemZostaÂł tylko raport popoÂłudniowy.
Powiedzmy sobie szczerze ( :szalony: ) nie miaÂła innego wyjÂścia :rozglada: tak na niÂą wszyscy czekaliÂśmy, Âże nawet gdyby nie miaÂła zamiaru siĂŞ dziÂś pojawiĂŚAlchemik pisze: NadziejĂŞ ÂżywiÂłeÂś gorÂącÂą i udaÂło siĂŞ :tanczy:
Panna Agatta w Poranku olÂśniÂła nas swoim blaskiem w ten pochmurny dzieĂą minut kilkadziesiÂąt po Ăłsmej![]()
Trzeba znale¿Ì jakiœ sposób, ¿eby ten fakt uœwiadomiÌ pannie Agacie :mhm:Black Jack '62 pisze: A wszyscy inspirowani 1 jedynym wywiademI pomyœleÌ, ¿e Agatka tak stroni od wywiadów
chyba nie zdaje sobie sprawy z tego jak¹ przykroœÌ nam tym wyrz¹dza
![]()
A co to? Panowie juÂż siĂŞ poddali? MateriaÂłu Dariusza ÂŁapiĂąskiego nikt nie widziaÂł? AgatĂŞ byÂło troszku widaĂŚobieÂżyÂświat pisze:..a sÂłowo staÂło siĂŞ ciaÂłemZostaÂł tylko raport popoÂłudniowy.
..co za wspaniaÂły dzieĂą :jupi:
Ech noDÂżastina pisze:Uuuuuuu...koledzy ile stron nastukali![]()
TrochĂŞ takAlchemik pisze:TrochĂŞ juÂż jÂą ''znasz'', to i oko masz bardziej wyczulone
Tak od wczesnych godzin popo³udniowych mog³em wczoraj Agatkê obserwowaÌ, to by³ dok³adnie pó³metek jej dy¿uru ca³odniowego ... :> Zaczê³o siê poradkiem, a skoùczy³o raportemna czêstotliwoœÌ pojawiania siê naszej ulubienicy te¿ nie mo¿emy narzekaÌ :tanczy:
Ja muszê siê przyznaÌ, ¿e wieczorami ... a nie bêdê siê chwali³:> Teraz coœ ch³opaki przystopowa³y :mhm: czy¿by pora zbyt póŸna :mhm: a mo¿e tak Was to spotkanie dzisiejsze z Agat¹ wymêczy³o :rozglada:
Ja jeszcze w pe³ni zrehabilitowany siê nie czujê :devil: Wci¹¿ mi ma³oTrzeba przyznaÌ, ¿e zrehabilitowa³a siê dzisiejszym dy¿urem za te d³ugie dni nieobecnoœci :tanczy:
£atwo napisaÌ, znacznie trudniej wykonaÌ :/Trzeba znale¿Ì jakiœ sposób, ¿eby ten fakt uœwiadomiÌ pannie Agacie :mhm:
Wiem, ¿e czas jakiœ temu obiecywa³em, ¿e bêdê g³ówne ogl¹da³, ale trudno mi tej obietnicy dotrzymaÌ :hmm:D¿asta pisze: A co to? Panowie ju¿ siê poddali? Materia³u Dariusza £apiùskiego nikt nie widzia³?
No to teraz mam spore powody znowu, by zmotywowaĂŚ siĂŞ do oglÂądania tego nielubianego przeze mnie dziennikaAgatĂŞ byÂło troszku widaĂŚz mikrpfonem tvnu kroczyÂła za policjantami
i troszku byÂło sÂłychaĂŚ, zadawaÂła policjantom pytanie :mhm: chyba takie czy moÂżna prosiĂŚ o komentarz?
No, nazbiera³a siê Agata materia³ów dla wa¿niaka z faktów
Ja nie miaÂłbym nic przeciwko, zwÂłaszcza, ze mam duuuÂżo wolnego czasu dziÂś.:mhm: ChÂłopaki, a mielibyÂście coÂś przeciwko temu, Âżeby jutro Agata teÂż krĂłlowaÂła z relacjami w dniu na Âżywo :rozglada:
Moja czujnoœÌ ca³kowicie by³a uœpiona :?Black Jack '62 pisze:No to teraz mam spore powody znowu, by zmotywowaÌ siê do ogl¹dania tego nielubianego przeze mnie dziennikaD¿astina pisze:Agatê by³o troszku widaÌz mikrpfonem tvnu kroczy³a za policjantami
i troszku byÂło sÂłychaĂŚ, zadawaÂła policjantom pytanie :mhm: chyba takie czy moÂżna prosiĂŚ o komentarz?
Szczêœliwi posiadacze Neostrady, którzy mog¹ sobie w archiwach multimedialnych materia³y z wczorajszych Faktów odszukaÌ i odtworzyÌAlchemik pisze: Moja czujnoœÌ ca³kowicie by³a uœpiona :?
A oglÂądaÂłem Fakty :>
Teraz wydaÂło siĂŞ jak ''uwaÂżnie'' :hmm:
Moja strata
Ty to siĂŞ lepiej mĂłdl, Âżeby Agatka jak najczĂŞÂściej miaÂła dyÂżury..czytam szybko i oddycham z ulgÂą.. :rozglada:
..dzis mnie nic nie minĂŞÂło :rydzyk:
Pan ''ciacho''?..od razu teÂż przyszedÂł mi na myÂśl ten co zarzuciÂł Agatce Âże w ogĂłle siĂŞ nie uÂśmiecha :devil:
Mnie nie obdarowaÂła uÂśmiechem - nie byÂło mi dane zobaczyĂŚ i wzruszyĂŚ siĂŞ po raz kolejny na widok tego jej jaÂśniejÂącego lica..i jak tak rozpamiĂŞtujĂŞ wczorajszy dzieĂą przypomina mi siĂŞ jak piĂŞknie uÂśmiechaÂła siĂŞ przed kaÂżdym wejÂściem na powitanie![]()
Jak zwykleBlack Jack '62 pisze: Ja jeszcze w pe³ni zrehabilitowany siê nie czujê :devil: Wci¹¿ mi ma³o![]()
Ja g³ównych nie ogl¹dam zbyt czêsto, prawie wcaleAlchemik pisze:Moja czujnoœÌ ca³kowicie by³a uœpiona :?Black Jack '62 pisze:No to teraz mam spore powody znowu, by zmotywowaÌ siê do ogl¹dania tego nielubianego przeze mnie dziennikaD¿astina pisze:Agatê by³o troszku widaÌz mikrpfonem tvnu kroczy³a za policjantami
A oglÂądaÂłem Fakty :>
Teraz wydaÂło siĂŞ jak ''uwaÂżnie'' :hmm:
Moja strata
W obliczu takiego przypuszczenia spĂŞdzaÂłeÂś czas przy komputerze, zamiast ruszyĂŚ w poszukiwania Agatty, ktĂłra byĂŚ moÂże wpadÂła w szalony wir przedÂświÂątecznych zakupow? :oBlack Jack '62 pisze: Niestety nie mogĂŞ siĂŞ wykazaĂŚ, bo brak mi podstaw ku temu :/ Ale moÂżna domniemywaĂŚ, Âże Agata miaÂł dziÂś wolny dzionek![]()
Za darem uÂśmiechu stoi jakaÂś dziwna siÂła..i jak tak rozpamiĂŞtujĂŞ wczorajszy dzieĂą przypomina mi siĂŞ jak piĂŞknie uÂśmiechaÂła siĂŞ przed kaÂżdym wejÂściem na powitanie![]()
No i jak to sobie wyobraÂżasz :> Na 10 dni przed GwiazdkÂą miaÂłbym juÂż wiedzieĂŚ, co Agatka ma zamiar podarowaĂŚ na ÂŚwiĂŞta?Alchemik pisze:W obliczu takiego przypuszczenia spĂŞdzaÂłeÂś czas przy komputerze, zamiast ruszyĂŚ w poszukiwania Agatty, ktĂłra byĂŚ moÂże wpadÂła w szalony wir przedÂświÂątecznych zakupow? :o
No wiesz, dobry dziennikarz zna siĂŞ na wszystkimJa tego dnia zauwaÂżyÂłem dodatkowo coÂś zupeÂłnie innego. mianowicie, Âże sÂądownictwo to chyba ''konik'' Agatty![]()
PodarowaĂŚ Tobie? :devil:Black Jack '62 pisze:
No i jak to sobie wyobraÂżasz :> Na 10 dni przed GwiazdkÂą miaÂłbym juÂż wiedzieĂŚ, co Agatka ma zamiar podarowaĂŚ na ÂŚwiĂŞta?![]()
R¹czki ca³ujê wszystkim ³askawym i szczodrym :aniol:Tak ten cud siê prezentujeTo ten fragment z materia³u z g³ównych, w którym widaÌ i s³ychaÌ Agatkê
![]()
MoÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem, ale abp Paetz to chyba Juliusz, a nie StanisÂław :mhm:Black Jack '62 pisze: Agatka wÂłaÂśnie mignĂŞÂła w serwisie :jupi:
opowiada³a o ks. prof, Wêc³awskim, który zakoùczy³ wspó³pracê z miesiêcznikiem ''Znak''.
Tylko mi nie mĂłw, Âże prosiÂłem w tym roku ÂŚw. MikoÂłaja o zbyt wieleAlchemik pisze:PodarowaĂŚ Tobie? :devil:
klikasz w link, póŸniej szukasz przycisku free, a jak siê za³aduje strona wpisujesz w kwadracik ten kolorowy kod i ENTERTylko jeszcze wyt³umacz, jak ten film œci¹gn¹Ì :uhh:
Alchemik pisze: MoÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem, ale abp Paetz to chyba Juliusz, a nie StanisÂław :mhm:
Agatta szybko mĂłwiÂła, moÂże siĂŞ przesÂłyszaÂłem
..woo hoo :jupi:MoÂżna to sobie w kilkusekundowym filmiku obejrzeĂŚ![]()
S¹ stworzone do tego, by w przyp³ywie czu³oœci, szczêœciarz stoj¹cy na wprost Agatki, gapi¹cy siê prosto jej w oczy, finalnie czu³ym gestem odgarn¹³ je d³oni¹ za ucho :szalony:obie¿yœwiat pisze: ..lubiê Agatkê z profilu widzieÌ :szalony:
..te baczki doprowadzaj¹ mnie do ob³êdu :szalony:
Niestety :? zaÂłapaÂłam siĂŞ tylko na koĂącĂłwkĂŞ tej relacji :?Black Jack '62 pisze: O cholerka :o
Agatka wÂłaÂśnie mignĂŞÂła w serwisie :jupi:
opowiada³a o ks. prof, Wêc³awskim, który zakoùczy³ wspó³pracê z miesiêcznikiem ''Znak''. Posz³o o lustracjê.
DopĂłki nie zajrzaÂłam na forumBlack Jack pisze:Ale piĂŞkna byÂła ...![]()
:tanczy:
Alchemik, ty jakby wyprorokowaÂłeÂśAlchemik pisze: W obliczu takiego przypuszczenia spĂŞdzaÂłeÂś czas przy komputerze, zamiast ruszyĂŚ w poszukiwania Agatty, ktĂłra byĂŚ moÂże wpadÂła w szalony wir przedÂświÂątecznych zakupow? :o
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 20 gości