Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

D¿astina pisze:Alchemik, ty jakby wyprorokowa³eœ ;) z tym, ¿e nie wir przedœwi¹tecznych zakupów, a przedœwi¹teczn¹ , wzmo¿on¹ dzia³alnoœÌ kieszonkowców ;) Agata przypomina³a o tym ;) w materiale, w popo³udniowym M24h
IstniaÂło bardzo duÂże prawdopodobieĂąstwo takiej kolei rzeczy, Âżadnym specjalnym proroctwem nie musiaÂłem siĂŞ wykazywaĂŚ ;) Ale miÂło byÂło coÂś wypaplaĂŚ i to nawet trafnie kontekst dla materiaÂłu Panny Agatty :D
:mhm: Zastanawiam siê sk¹d u Agaty taka znajomoœÌ sposobów dzia³ania kieszonkowców ;)

:hahaha: MaÂło nie zapowietrzyÂłem siĂŞ ze Âśmiechu, kiedy sÂłyszaÂłem, jak Agatta chwali siĂŞ znajomoÂściÂą metod okradania, to byÂło cool 8) Black Jack ma na Twoje pytanie na pewno sztandarowÂą odpowiedÂź, Âże dziennikarz musi siĂŞ znaĂŚ ''i na mydle i na powidle'', a ja mam swojÂą teoriĂŞ: dziennikarze za maÂło zarabiajÂą i... :hahaha: OczywiÂście to Âżarcik z mojej strony :aniol:

Sporym zaskoczeniem dla mnie byÂło pojawienie siĂŞ tego materiaÂłu w magazynie 24h :shock: ByÂł Âświetny, to nie ulega wÂątpliwoÂści, ale nie przypominam sobie, Âżeby kiedykolwiek wczeÂśniej zdarzaÂły siĂŞ tego typu atrakcje, w postaci ozdobnika magazynu :)
Black Jack '62 pisze:S¹ stworzone do tego, by w przyp³ywie czu³oœci, szczêœciarz stoj¹cy na wprost Agatki, gapi¹cy siê prosto jej w oczy, finalnie czu³ym gestem odgarn¹³ je d³oni¹ za ucho :szalony:
PoczuÂłem zaintrygowanie :> Nie bacz na obietnice (wiesz, co mam na myÂśli) pisz dalej... :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..nie widziaÂłem materiaÂłu ;(
..ale moja rozpacz nie trwaÂła dzis dÂługo :lol2:
..Agatka w szkole w Siedlimowie :jupi:

..wytÂłumaczcie mi jak to moÂżliwe Âże Agatka jest coraz piĂŞkniejsza :?: :szalony:
..ja nie pojmujĂŞ jak to moÂżliwe :?: :szalony:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
dziÂś boski prawy profillll :szalony:

Obrazek

Obrazek

..s³yszeliœcie t¹ wspania³¹ rozmowê :?:
..jeÂśli nie to posÂłuchajcie :arrow: http://www.gigasize.com/get.php/235830/siedlimowo1.mp3
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Siedlimowo1 :> Taki jesteÂś pewien, Âże bĂŞdzie siedlimowo2? :lol2:
Musi byĂŚ :jupi:
..wytÂłumaczcie mi jak to moÂżliwe Âże Agatka jest coraz piĂŞkniejsza :?: :szalony:
No có¿, ja Ci nie odpowiem :) Zjawisko paranormalne :neutral:
To ja sobie ÂśpiewkĂŞ w gÂłowie ukÂładaÂłam, jak to oczywiÂście teraz czekam, aÂż siĂŞ specjalnie dla mnie Agata pojawi :D MiaÂłam zbesztaĂŚ AgatkĂŞ za to, Âże mimo wszystko w stosunku do Was teÂż siĂŞ nie popisaÂła rozbuchanÂą goÂścinnoÂściÂą :devil: ÂŻe najwyÂższy czas to zmieniĂŚ................ aÂż tu nagle Siedlimowo w DnÂż i kogo Danka zapowie? AgatkĂŞ :shock: :tanczy:
A wiĂŞc jednak coÂś w sobie magnetycznego mam, co przyciÂąga AgatkĂŞ :devil:
Sporym zaskoczeniem dla mnie byÂło pojawienie siĂŞ tego materiaÂłu w magazynie 24h :shock: ByÂł Âświetny, to nie ulega wÂątpliwoÂści, ale nie przypominam sobie, Âżeby kiedykolwiek wczeÂśniej zdarzaÂły siĂŞ tego typu atrakcje, w postaci ozdobnika magazynu :)
Black, spec od tworzenia teorii :devil: , ma na to oczywiÂście swojÂą teoriĂŞ :devil: Wczoraj ponoĂŚ we Flashu jakiÂś niespodziewany live z Krakowa byÂł i najprawdopodobniej wypadÂł z programu jakiÂś materiaÂł. Czyj, ano byĂŚ moÂże Agatki ;) No i w ramach rekompensaty sama krĂłlowa stacji, Justyna Pochanke, zareklamowaÂła kawaÂłek ÂświÂątecznej robĂłtki Agaty ;)
By³o tak, czy nie by³o, materia³ o ró¿nych aspektach pomys³owoœci kieszonkowców podoba³ siê i mnie :)
No i widzicie :D Tym razem nie byÂłam Wam potrzebna, bo i beze mnie Agatka zdecydowaÂła siĂŞ do Was wrĂłciĂŚ :devil:

Któr¹ teraz mamy na osi....... jedenasta z minutami :roll: Agaty n ie by³o w serwisie. Pewnie posz³a na drugie œniadanko do sto³ówki :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Teoria ''materiaÂłowa'' bardzo prawdopodobna ;)
Temat dzisiejszych relacji Agatty czyÂżby siĂŞ wyczerpaÂł :> Przynajmniej na dziÂś dzieĂą, juÂż wiadomo, Âże przeÂłomu w rozmowach nie bĂŞdzie - informowaÂła Agatta, ktĂłra chyba prosto ze spotkania wyskoczyÂła i w samej marynarce z dworu nadawaÂła :neutral:
Kolejna odsÂłona walki w poniedziaÂłek :? Jak to tak :> Agatta przysÂłuchiwaÂła siĂŞ rozmowom i to nie pomogÂło w wypracowaniu kompromisu :> Strasznie zatwardziali ludzie w tym Siedlimowie :> Mam jednak nadziejĂŞ, Âże szefowie stacji na ''t'' z liczebnikiem w tytule nie poskÂąpiÂą nam uczty intelektualnej w dalszej czĂŞÂści dnia :) Z powodu wczeÂśniejszej relacji wyjÂście z domu odÂłoÂżyÂłem na ''po'' rozmowie :)
Funckyrella pisze:
NadzmysÂłowe, masz racjĂŞ - nie warto siĂŞ zastanawiaĂŚ, tylko pochÂłaniaĂŚ i czerpaĂŚ :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Siedlimowo1 :> Taki jesteÂś pewien, Âże bĂŞdzie siedlimowo2? :lol2:
Musi byĂŚ :jupi:
..pewnie Âże musiaÂło byĂŚ 8)
:arrow:
http://www.gigasize.com/get.php/235959/siedlimowo2.mp3

..pytanie a wÂłaÂściwie to odpowiedÂź na nie - nie jest juÂż taka oczywista - czy bĂŞdzie siedlimowo3 :?:

..niestety tylko na takich maÂłych odsÂłonach stop-klatki siĂŞ zatrzymywaÂły :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i jeszcze boskie baczki w powiĂŞkszeniu :szalony:
:arrow:
Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Cholera jasna :twisted: PrzegapiÂłam to wejÂście!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tym bardziej dziĂŞkujĂŞ Krzysiek za podarki :)
Agatta przysÂłuchiwaÂła siĂŞ rozmowom i to nie pomogÂło w wypracowaniu kompromisu :>
Nie dogadali siê :o Gdyby Agatka by³a stron¹ w sporze, to na pewno by uda³o siê dojœÌ do kompromisu i wszyscy byliby zadowoleni, ale jako pani redaktor musi byÌ ponad wszystkim, czyli obiektywna ;) No, ale za to jest nadzieja, ¿e Agata jeszcze w poniedzia³ek uda siê w pasjonuj¹c¹ podró¿ do kujawsko-pomorskiego ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Cholera jasna :twisted: PrzegapiÂłam to wejÂście!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tym bardziej dziĂŞkujĂŞ Krzysiek za podarki :)
..Funcky dla mnie to naprawdê przyjemnoœÌ :szalony:
..dla mnie to zaszczyt :szalony:
..czasami jednak czujĂŞ siĂŞ niegodny robienia tych capsĂłw i zgrywania mp3'ek :szalony:
..mimo to nie mogĂŞ siĂŞ oprzeĂŚ :szalony:

..a co myÂślicie o takiej 'innowacji' :>

Obrazek

..nieco powiĂŞkszony format :D
..ale czy nie gorsza rozdzielczoœÌ :mhm:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: HERMEN »

obieÂżyÂświat pisze: ..a co myÂślicie o takiej 'innowacji' :>

Innowacja czysto technicznÂą, w znaczeniu ''pozamaterialnym'' Âżadnej innowacji ''na gorsze'' nie dostrzegam (:
Dziêki Panu czyniê za jego ³askawoœÌ i za jego cuda (:

W zwi¹zku z powy¿szym, co rychlej, najszybciej jak to mo¿liwe by³o, pad³em za sterami mojego odbiornika i lotem b³yskawicy piekieln¹ przeby³em zatokê, nie tylko dlatego, ¿e mnie ciekawoœÌ napad³a, ale by móc teraz znaleŸÌ siê w raju (:

Nie umiem skupiĂŚ myÂśli.

PrzybyÂłem dzisiaj, i w domowych pieleszach pierwszy raz Âżyciem Âżywy jestem, od momentu Jej pojawienia (:
Jej charaktery, osobowoœci, indywidualnoœci, urokliwoœci skumulowane w ca³oœÌ - spotkanie powoduje wariacje.
Nic kuriozalnego w tym spostrzeÂżeniu moim, Âże to zasadzka - genialne spoiwo dla Waszych poszczegĂłlnych bogatych sekwencji sÂłownych :brawa:
Alchemik pisze:
Funckyrella pisze:
NadzmysÂłowe, masz racjĂŞ - nie warto siĂŞ zastanawiaĂŚ, tylko pochÂłaniaĂŚ i czerpaĂŚ :)
Czarowna rada (:
Przyczyna?
Mo¿e to przez niez³omn¹ i oddan¹ wiernoœÌ czyj¹? (: Taka prawid³owoœÌ obserwowana nieraz (;
Czy teÂż od patrzenia na PiĂŞkniejszÂą o przyszÂły dzieĂą, Âśmiertelnikowi z dnia na dzieĂą wzrok staje siĂŞ lepszy (:

NiechÂże mi miÂłosierny ktĂłry wytÂłumaczy, co dogodniejsze: Âżonglowanie frazesami, rozwaÂłkowywanie tematĂłw o pingwinach i jajach na piedestale, czy zaspokojenie czÂłowieka, ktĂłry wyposzczony wraca po miesiÂącach absencji i odseparowania od boskich widokĂłw? ):
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..a co myÂślicie o takiej 'innowacji' :>
Jak dla mnie moÂże byĂŚ :D Przynajmniej nie muszĂŞ zasiadaĂŚ tak blisko monitora :lol:
HERMEN pisze:W zwi¹zku z powy¿szym, co rychlej, najszybciej jak to mo¿liwe by³o, pad³em za sterami mojego odbiornika i lotem b³yskawicy piekieln¹ przeby³em zatokê, nie tylko dlatego, ¿e mnie ciekawoœÌ napad³a, ale by móc teraz znaleŸÌ siê w raju (:
Samoloty latajÂą dziĂŞki sile noÂśnej, a Tobie starcza jedna wyjÂątkowa Agatta :D
HERMEN pisze:Mo¿e to przez niez³omn¹ i oddan¹ wiernoœÌ czyj¹? (: Taka prawid³owoœÌ obserwowana nieraz (;
MĂłwiÂąc jaÂśniej - to przez jakiegoÂś mĂŞÂżczyznĂŞ? :D
I mi przewija³y siê przez myœl takie przypuszczenia, ale nie chcia³em g³oœno mówiÌ, znaj¹c wra¿liwoœÌ coniektorych :spiewa:
NiechÂże mi miÂłosierny ktĂłry wytÂłumaczy, co dogodniejsze: Âżonglowanie frazesami, rozwaÂłkowywanie tematĂłw o pingwinach i jajach na piedestale, czy zaspokojenie czÂłowieka, ktĂłry wyposzczony wraca po miesiÂącach absencji i odseparowania od boskich widokĂłw? ):
JeÂśli o mojÂą opiniĂŞ idzie, to mĂłgÂłbym caÂły dzieĂą o dzieciaczkach z Siedlimowa sÂłuchaĂŚ :)
Problem jednak w tym, Âże ekipa pewnie juÂż po poÂłudniu usÂłyszaÂła: wracajcie!
A tym samym temat na dziÂś zamkniĂŞty :/
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Jak dla mnie moÂże byĂŚ :D Przynajmniej nie muszĂŞ zasiadaĂŚ tak blisko monitora :lol:
..i tak tego nawyku siĂŞ nie oduczysz :D
Alchemik pisze:
HERMEN pisze:Mo¿e to przez niez³omn¹ i oddan¹ wiernoœÌ czyj¹? (: Taka prawid³owoœÌ obserwowana nieraz (;
I mi przewija³y siê przez myœl takie przypuszczenia, ale nie chcia³em g³oœno mówiÌ, znaj¹c wra¿liwoœÌ coniektorych :spiewa:
..owszem jestem bardzo wraÂżliwy zwÂłaszcza w pewnych sprawach ale nie jestem gÂłupi i pewne rzeczy sÂą dla mnie jasne jak sÂłoĂące i proste jak drut :D
Dziêki Panu czyniê za jego ³askawoœÌ i za jego cuda (:
..jeszcze nigdy tak jak dzis nie czuÂłem siĂŞ dowartoÂściowany :lol2;
Problem jednak w tym, Âże ekipa pewnie juÂż po poÂłudniu usÂłyszaÂła: wracajcie!
A tym samym temat na dziÂś zamkniĂŞty :/
..wykrakaÂłeÂś ;(
..w raporcie ju¿ ani s³ówkiem nie wspomnieli ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Na wstĂŞpie dziĂŞkujĂŞ, Âże tak piĂŞknie wyraziliÂście moje opinie, trafne spostrzeÂżenia (znacie mnie) na temat materiaÂłu Agatki, ktĂłry byÂł emitowany w ... M24h Obrazek
obieÂżyÂświat pisze:..nieco powiĂŞkszony format :D
Najlepiej bĂŞdzie, jak wyczarujesz nam takÂą AgatkĂŞ w autentycznych proporcjach, czyli 171 cm ... no, dla co niÂższych userĂłw niech bĂŞdzie ze 170 :devil:
Cholera jasna PrzegapiÂłam to wejÂście!!!!!!
Cholera jasna, to niedobrze :twisted:
..jeszcze nigdy tak jak dzis nie czuÂłem siĂŞ dowartoÂściowany
NaleÂży ci siĂŞ, za ten kawaÂł dobrej roboty :D
HERMEN pisze:
Alchemik pisze:
Funckyrella pisze:
Czarowna rada (:
KiedyÂś usÂłyszaÂłem zdanie, ktĂłre przypomina mi siĂŞ, ilekroĂŚ widzĂŞ AgatkĂŞ w tvn24: ona wyglÂąda piĂŞkniej niÂż pozwala na to regulamin :lol2:
Wsio ryba ;) Jak dla mnie bez ró¿nicy miêdzy tymi tematami i to niezrozumia³e, ¿e ktoœ z bli¿ej nieznanych przyczyn upar³ siê, by relacjonowaÌ walkê o tê zaœciankow¹ szko³ê przez tak d³ugi okres czasu :? No rozumiem, chc¹ sprawê zrelacjonowaÌ do koùca, ale na Boga, niech nie fatyguj¹ taki kawa³ drogi, naszej Agatki na dwie relacje tylko :hyh: Mo¿e wpierw, zanim podejm¹ decyzjê o zes³aniu tam Agatki, niech wybuduj¹ autostradê z Poznania do Siedlimowa :D
Ale skoro ju¿ tam by³a, to mog³a porozmawiaÌ nie tylko z rodzicami, opiekunami i wójtem, ale tak¿e z g³ównymi zainteresowanymi, czyli dzieciakami :szalony: Nie chodzi mi o te wypowiedzi, które zdobywa³a poza ''kulisami'', tylko o tak¹ szczer¹ rozmowê na wizji :) A jaka wiemy dziecko, to najtrudniejszy rozmówca. Liczy siê odpowiednie podejœcie ... Ciekaw jestem, jakby sobie Agatka poradzi³a? :)
S¹ stworzone do tego, by w przyp³ywie czu³oœci, szczêœciarz stoj¹cy na wprost Agatki, gapi¹cy siê prosto jej w oczy, finalnie czu³ym gestem odgarn¹³ je d³oni¹ za ucho :szalony:
PoczuÂłem zaintrygowanie :> Nie bacz na obietnice (wiesz, co mam na myÂśli) pisz dalej...
A có¿ mo¿e byÌ dalej :> Policzek i ...
wykrzyczane z kurwikami w oczach: ''trzymaj rĂŞce przy sobie!!!'' :devil:
Alchemik pisze:
WraÂżliwy, jak wraÂżliwy, ale potwornie, powtarzam potwornie, a nie chorobliwie (!) zazdrosny o wszystko, co z niÂą zwiÂązane, a co nie rozbija siĂŞ o mnie :lol2: Najbardziej zazdroszczĂŞ chyba kawie, ktĂłrÂą rano, czy teÂż w ciÂągu dnia, z pewnoÂściÂą codziennie, spoÂżywa :)

[ Dodano: PiÂą Gru 15, 2006 10:06 pm ]
ZmieniÂłem zdanie :D Pora i pewne okolicznoÂści mnie wÂłaÂśnie natchnĂŞÂły :lol2: Bardziej niÂż o kawĂŞ, jestem zazdrosny o wodĂŞ, ktĂłra (byĂŚ moÂże nawet teraz) spÂływa po jej ciele :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black, Ty zbereŸniku :o :devil: Co ciê podkusi³o, ¿eby w³¹czaÌ o tak póŸnej porze komputer :devil: Mog³eœ poczekaÌ do dzisiaj :lol: Mam nadziejê, ¿e nikt nie poczu³ siê zgorszony, czy ura¿ony Twoj¹ wypowiedzi¹, zw³aszcza t¹ dodan¹ ;)
Nie umiem skupiĂŚ myÂśli.
HERMEN i tu masz powĂłd do wielkiej radoÂści :D Popatrz na Blacka, co wypisuje, kiedy za mocno skupiÂł myÂśli :devil:

Jakby to najdelikatniej powiedzieĂŚ, ÂżebyÂście nie popadli w skrajÂą rozpacz :mhm: Nic kojÂącego mi nie przychodzi do gÂłowy, wiĂŞc walĂŞ prosto z mostu. Agatki dzisiaj nie bĂŞdzie ;( Na posterunku Artur. No, ale chyba nie chcielibyÂście sÂłuchaĂŚ z ust Agaty o tym, jak oporzÂądza siĂŞ karpia? :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze:Black, Ty zbereÂźniku :o :devil:
O jedno ... piwo za daleko :devil: Co siĂŞ staÂło, to siĂŞ nie odstanie :red: Trzeba ÂżyĂŚ dalej, a przynajmniej prĂłbowaĂŚ :red:
Jakby to najdelikatniej powiedzieĂŚ, ÂżebyÂście nie popadli w skrajÂą rozpacz :mhm: Nic kojÂącego mi nie przychodzi do gÂłowy, wiĂŞc walĂŞ prosto z mostu. Agatki dzisiaj nie bĂŞdzie ;(
Dobre wieÂści za to nadeszÂły z ''ÂŻycia Wa-wy'' :D Przynajmniej ÂżywiĂŞ takÂą nadziejĂŞ ;)
Mianowicie, z artykuliku z ''ÂŻycia Wa-wy'' wynika, Âże w tvn24 bĂŞdzie mniej polityki, a wiĂŞcej spraw spoÂłecznych :D A wszystko to przynajmniej ma siĂŞ rozegraĂŚ w nowym 20 min. programie pt. ''Prosto z Polski'', w ktĂłrym majÂą byĂŚ prezentowane materiaÂły dotyczÂące problemĂłw zwykÂłych ludzi :) W kontekÂście codziennych zajĂŞĂŚ Agatki to mnie pĂłki co bardzo cieszy, bo to oznacza, Âże najprawdopodobniej teraz regiony bĂŞdÂą miaÂły troszkĂŞ wiĂŞcej do powiedzenia :jupi: Mam nadziejĂŞ ;)
No, ale chyba nie chcielibyÂście sÂłuchaĂŚ z ust Agaty o tym, jak oporzÂądza siĂŞ karpia? :D
Agatka nie ma w sobie nic z ''kuby rozpruwacza'' :aniol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: O jedno ... piwo za daleko :devil: Co siĂŞ staÂło, to siĂŞ nie odstanie :red: Trzeba ÂżyĂŚ dalej, a przynajmniej prĂłbowaĂŚ :red:
:mhm: Chyba wiĂŞcej niÂż jedno :lol:
A wszystko to przynajmniej ma siĂŞ rozegraĂŚ w nowym 20 min. programie pt. ''Prosto z Polski'', w ktĂłrym majÂą byĂŚ prezentowane materiaÂły dotyczÂące problemĂłw zwykÂłych ludzi :) W kontekÂście codziennych zajĂŞĂŚ Agatki to mnie pĂłki co bardzo cieszy, bo to oznacza, Âże najprawdopodobniej teraz regiony bĂŞdÂą miaÂły troszkĂŞ wiĂŞcej do powiedzenia :jupi: Mam nadziejĂŞ ;)

Bardziej aktywne regiony powiadasz :mhm: to samo sobie pomyÂślaÂłam kiedy przeczytaÂłam ten artykuÂł :D A jak bĂŞdzie :mhm: czas pokaÂże ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..i tak tego nawyku siĂŞ nie oduczysz :D
Pewnie nie :D Ale po co siĂŞ przyjemnoÂści oduczaĂŚ? :D
Black Jack pisze:A có¿ mo¿e byÌ dalej :> Policzek i ...
wykrzyczane z kurwikami w oczach: ''trzymaj rĂŞce przy sobie!!!'' :devil:
Ten bojowy opis w ogóle nie pasuje mi do Panny Agatty :nie: Musia³eœ mieÌ stycznoœÌ z iœcie walecznymi kobietami :devil:
Black Jack pisze:Najbardziej zazdroszczĂŞ chyba kawie, ktĂłrÂą rano, czy teÂż w ciÂągu dnia, z pewnoÂściÂą codziennie, spoÂżywa :)
[ ... ]
ZmieniÂłem zdanie :D Pora i pewne okolicznoÂści mnie wÂłaÂśnie natchnĂŞÂły :lol2: Bardziej niÂż o kawĂŞ, jestem zazdrosny o wodĂŞ, ktĂłra (byĂŚ moÂże nawet teraz) spÂływa po jej ciele :)
Sprytnie to obszedÂłeÂś :devil: A ja i tak nie wierzĂŞ tej Twojej tak wyraÂżonej zazdroÂści :devil:
Bardziej aktywne regiony powiadasz :mhm:
Marzenie kaÂżdego fana regionalnej reporterki :P
ODPOWIEDZ