Na wstĂŞpie dziĂŞkujĂŞ, Âże tak piĂŞknie wyraziliÂście moje opinie, trafne spostrzeÂżenia (znacie mnie) na temat materiaÂłu Agatki, ktĂłry byÂł emitowany w ... M24h
obieÂżyÂświat pisze:..nieco powiĂŞkszony format

..ale czy nie gorsza rozdzielczoœÌ :mhm:
Najlepiej bĂŞdzie, jak wyczarujesz nam takÂą AgatkĂŞ w autentycznych proporcjach, czyli 171 cm ... no, dla co niÂższych userĂłw niech bĂŞdzie ze 170 :devil:
Cholera jasna PrzegapiÂłam to wejÂście!!!!!!
Cholera jasna, to niedobrze
..jeszcze nigdy tak jak dzis nie czuÂłem siĂŞ dowartoÂściowany
NaleÂży ci siĂŞ, za ten kawaÂł dobrej roboty
HERMEN pisze:
Alchemik pisze:
Funckyrella pisze:
..wytÂłumaczcie mi jak to moÂżliwe Âże Agatka jest coraz piĂŞkniejsza

:szalony:
No có¿, ja Ci nie odpowiem

Zjawisko paranormalne

NadzmysÂłowe, masz racjĂŞ - nie warto siĂŞ zastanawiaĂŚ, tylko pochÂłaniaĂŚ i czerpaĂŚ

Czarowna rada (:
KiedyÂś usÂłyszaÂłem zdanie, ktĂłre przypomina mi siĂŞ, ilekroĂŚ widzĂŞ AgatkĂŞ w tvn24:
ona wyglÂąda piĂŞkniej niÂż pozwala na to regulamin
NiechÂże mi miÂłosierny ktĂłry wytÂłumaczy, co dogodniejsze: Âżonglowanie frazesami, rozwaÂłkowywanie tematĂłw o pingwinach i jajach na piedestale, czy zaspokojenie czÂłowieka, ktĂłry wyposzczony wraca po miesiÂącach absencji i odseparowania od boskich widokĂłw? ):
Wsio ryba

Jak dla mnie bez ró¿nicy miêdzy tymi tematami i to niezrozumia³e, ¿e ktoœ z bli¿ej nieznanych przyczyn upar³ siê, by relacjonowaÌ walkê o tê zaœciankow¹ szko³ê przez tak d³ugi okres czasu :? No rozumiem, chc¹ sprawê zrelacjonowaÌ do koùca, ale na Boga, niech nie fatyguj¹ taki kawa³ drogi, naszej Agatki na dwie relacje tylko :hyh: Mo¿e wpierw, zanim podejm¹ decyzjê o zes³aniu tam Agatki, niech wybuduj¹ autostradê z Poznania do Siedlimowa
Ale skoro ju¿ tam by³a, to mog³a porozmawiaÌ nie tylko z rodzicami, opiekunami i wójtem, ale tak¿e z g³ównymi zainteresowanymi, czyli dzieciakami :szalony: Nie chodzi mi o te wypowiedzi, które zdobywa³a poza ''kulisami'', tylko o tak¹ szczer¹ rozmowê na wizji

A jaka wiemy dziecko, to najtrudniejszy rozmĂłwca. Liczy siĂŞ odpowiednie podejÂście ... Ciekaw jestem, jakby sobie Agatka poradziÂła?
S¹ stworzone do tego, by w przyp³ywie czu³oœci, szczêœciarz stoj¹cy na wprost Agatki, gapi¹cy siê prosto jej w oczy, finalnie czu³ym gestem odgarn¹³ je d³oni¹ za ucho :szalony:
PoczuÂłem zaintrygowanie :> Nie bacz na obietnice (wiesz, co mam na myÂśli) pisz dalej...
A có¿ mo¿e byÌ dalej :> Policzek i ...
wykrzyczane z kurwikami w oczach: ''trzymaj rĂŞce przy sobie!!!'' :devil:
Alchemik pisze:HERMEN pisze:Mo¿e to przez niez³omn¹ i oddan¹ wiernoœÌ czyj¹? (: Taka prawid³owoœÌ obserwowana nieraz (;
MĂłwiÂąc jaÂśniej - to przez jakiegoÂś mĂŞÂżczyznĂŞ?
I mi przewija³y siê przez myœl takie przypuszczenia, ale nie chcia³em g³oœno mówiÌ, znaj¹c wra¿liwoœÌ coniektorych :spiewa:
WraÂżliwy, jak wraÂżliwy, ale potwornie, powtarzam potwornie, a nie chorobliwie (!) zazdrosny o wszystko, co z niÂą zwiÂązane, a co nie rozbija siĂŞ o mnie

Najbardziej zazdroszczĂŞ chyba kawie, ktĂłrÂą rano, czy teÂż w ciÂągu dnia, z pewnoÂściÂą codziennie, spoÂżywa
[ Dodano: PiÂą Gru 15, 2006 10:06 pm ]
ZmieniÂłem zdanie

Pora i pewne okolicznoÂści mnie wÂłaÂśnie natchnĂŞÂły

Bardziej niÂż o kawĂŞ, jestem zazdrosny o wodĂŞ, ktĂłra (byĂŚ moÂże nawet teraz) spÂływa po jej ciele