Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
i œniadanie... :rozglada:nostromo pisze:Có¿, niejeden by chêtnie spo¿ywa³ kolacjê z Ani¹
oni sobie beze mnie nie poradzÂą!nikt tak jak ja nie umie przyrzÂądzaĂŚ zup w proszku :devil:nostromo pisze:Obawiam siĂŞ, Âże paĂąstwo JĂŞdrzejowscy poradzÂą sobie doskonale.
Kto wie, moÂże juÂż Anna pomyÂślaÂła o prezentach. :spiewa:
ciekawe jakie wypasione prezenty kupiÂła.telewizor plazmowy :mhm: ja myÂślĂŞ,Âże jednak coÂś bardziej w stylu zegarek dla mĂŞÂża,kosmetyki,karnet do SPA

ale przecieÂż Ona w TVN24 na wizji jest najlepszym prezentem :szalony: nam by mogÂła daĂŚ wiĂŞcej usmiechu...adam pisze:MogÂła by i dla nas daĂŚ jakiÂś prezent a nie tylko tylko wszystko dla mĂŞÂżusia :spiewa: :spiewa:
dla Ciebie Nostromo dziÂś prezent od Niej niesamowity,twĂłj ulubiony mundurek - Czarna Dama TVN24 w ÂświetnoÂści! :tanczy: :tanczy: :tanczy:
oczywiÂście zrobiÂłem capsy,ale nie chcÂą siĂŞ otworzyĂŚ.muszĂŞ pogrzebaĂŚ w kompie,bo z tej 'nieotwieralnoÂści' robi siĂŞ powoli horror

no dobra,a my na jaki prezent siĂŞ skÂładamy dla Ani?

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
""i Âśniadanie"
Có¿, drogi Aveo, szczyt marzeù.....
:spiewa: :cicho:
BĂŞdĂŞ ci Aveo wdziĂŞczny jako koneser szaleĂąstwa dzieÂł sztuki innemu koneserowi za Âśliczne capsy....
Jakie prezenty ? có¿....... zapewne Grzegorzowi zegarek, wodê koloùsk¹ Boss albo jakiegoœ Versace...
A Grzegorz Ani ? hmm...pewnie w³aœnie jak¹œ bizuteriê, bro¿kê, bransloetkê, kolczyki, naszyjniczek
, torebkĂŞ Armanii........
Wigilie spĂŞdzÂą z rodzinÂą...... w ÂświĂŞta gdzieÂś sami w dwĂłjkĂŞ............................................
Có¿ my, koneserzy dzie³ sztuki, mo¿emy daÌ Ani....zaproponowa³bym jakiœ obraz,
ale chyba nie bêdzie nas staÌ Aveo na jak¹œ "Damê z ³asiczk¹"
albo "SzaÂł uniesienia"
:hmm: .......pozostanie byĂŚ wiernym widzem i liczyĂŚ na odrobinĂŞ szczĂŞÂścia....
Có¿, drogi Aveo, szczyt marzeù.....

BĂŞdĂŞ ci Aveo wdziĂŞczny jako koneser szaleĂąstwa dzieÂł sztuki innemu koneserowi za Âśliczne capsy....

Jakie prezenty ? có¿....... zapewne Grzegorzowi zegarek, wodê koloùsk¹ Boss albo jakiegoœ Versace...
A Grzegorz Ani ? hmm...pewnie w³aœnie jak¹œ bizuteriê, bro¿kê, bransloetkê, kolczyki, naszyjniczek

Wigilie spĂŞdzÂą z rodzinÂą...... w ÂświĂŞta gdzieÂś sami w dwĂłjkĂŞ............................................
Có¿ my, koneserzy dzie³ sztuki, mo¿emy daÌ Ani....zaproponowa³bym jakiœ obraz,

Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
Ania zdecydowanie powinna daĂŚ plazmĂŞ mi gdyÂż po co mĂŞÂżowi taki telewizor jak moÂże oglÂądaĂŚ jÂą na Âżywo ,a ja mam prawo pglÂądaĂŚ AniĂŞ w lepszym telewizorze
Ania mog³a by nam z³o¿yÌ ¿yczenia na antenie tvn24 i podzienkowaÌ swoim fanom za wytrwa³oœÌ
No to Aveo ja mam wieksze szanse na Âśniadanie z AniÂą gdyÂż parĂŞ potraw sam umiem ugotowaĂŚ-rozumiesz jestem Âżonaty i bojĂŞ siĂŞ Âże bedzie mi coÂś dosypywaĂŚ (arszenik czy coÂś takiego),a wiesz jakie sÂą kobiety
Ania mog³a by nam z³o¿yÌ ¿yczenia na antenie tvn24 i podzienkowaÌ swoim fanom za wytrwa³oœÌ
No to Aveo ja mam wieksze szanse na Âśniadanie z AniÂą gdyÂż parĂŞ potraw sam umiem ugotowaĂŚ-rozumiesz jestem Âżonaty i bojĂŞ siĂŞ Âże bedzie mi coÂś dosypywaĂŚ (arszenik czy coÂś takiego),a wiesz jakie sÂą kobiety
hehehe...
Nagle nastÂąpi przerwanie Kropki na i "Na ÂŻywo", na wizji pojawi siĂŞ prezes Walter [senior] i zapowie AnnĂŞ JĂŞdrzejowskÂą ze specjalnym oÂświadczeniem Stacji TVN 24 i samej ANNY JĂŞdrzejowskiej.
Pojawi siĂŞ nagle studio DnÂż, i Anna w najbardziej wystrzaÂłowej kreacji - czarna bluzka z duÂżym dekoltem, czerwona marynarka, czarne wÂłosy rozpuszczone i zaczesane do tyÂłu i caÂły czas peÂłna promiennego uÂśmiechu, ogÂłosi w prestizowym "prime time" stacji TVN iÂż, skÂłada niezwykÂłe wyrazy wdziĂŞcznoÂści i podziĂŞkowania panom Aveo, Nostromo, Adamowi za opiewanie urody , udowadnianie walorĂłw i niespotykanych uzdolenieĂą zawodowych swojej osoby - Anny JĂŞdrzejowskiej. Specjalne podziĂŞkowania i prywatne odpowiedzi zostanÂą skierowane na prywatne skrzynki e-mail ww. PanĂłw. Promienny i gorÂący uÂśmiech z bÂłyskiem w oczach i dÂźwiĂŞkowa kocĂłwka dnÂż zakoĂączÂą oÂświadczenie. Po chwili przerwy wrĂłci na antenĂŞ Monika Olejnik i wrĂłci do rozmowy na Âżywo z Premierem RP w Kancelarii Prezesa Rady MinistrĂłw.........................
:rydzyk:
:hmm:

Nagle nastÂąpi przerwanie Kropki na i "Na ÂŻywo", na wizji pojawi siĂŞ prezes Walter [senior] i zapowie AnnĂŞ JĂŞdrzejowskÂą ze specjalnym oÂświadczeniem Stacji TVN 24 i samej ANNY JĂŞdrzejowskiej.
Pojawi siĂŞ nagle studio DnÂż, i Anna w najbardziej wystrzaÂłowej kreacji - czarna bluzka z duÂżym dekoltem, czerwona marynarka, czarne wÂłosy rozpuszczone i zaczesane do tyÂłu i caÂły czas peÂłna promiennego uÂśmiechu, ogÂłosi w prestizowym "prime time" stacji TVN iÂż, skÂłada niezwykÂłe wyrazy wdziĂŞcznoÂści i podziĂŞkowania panom Aveo, Nostromo, Adamowi za opiewanie urody , udowadnianie walorĂłw i niespotykanych uzdolenieĂą zawodowych swojej osoby - Anny JĂŞdrzejowskiej. Specjalne podziĂŞkowania i prywatne odpowiedzi zostanÂą skierowane na prywatne skrzynki e-mail ww. PanĂłw. Promienny i gorÂący uÂśmiech z bÂłyskiem w oczach i dÂźwiĂŞkowa kocĂłwka dnÂż zakoĂączÂą oÂświadczenie. Po chwili przerwy wrĂłci na antenĂŞ Monika Olejnik i wrĂłci do rozmowy na Âżywo z Premierem RP w Kancelarii Prezesa Rady MinistrĂłw.........................

:hmm:
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
nostromo a dlaczego nie....... :devil:
Moja wizja wyglÂąda nastepujaco;
Dzisiaj telewizja tvn nienada orĂŞdzia prezydenta 4-tej rzeszy a Âżyczenia Anny JĂŞdrzejowskiej dla Aveo Nostromo i dla Adama za to jacy sÂą wspaniali i wogĂłle.....
TroszeczkĂŞ ÂświrujĂŞ :hmm: moÂże powoli powinienem szukaĂŚ dobrego psuchologa :spiewa:
Moja wizja wyglÂąda nastepujaco;
Dzisiaj telewizja tvn nienada orĂŞdzia prezydenta 4-tej rzeszy a Âżyczenia Anny JĂŞdrzejowskiej dla Aveo Nostromo i dla Adama za to jacy sÂą wspaniali i wogĂłle.....
TroszeczkĂŞ ÂświrujĂŞ :hmm: moÂże powoli powinienem szukaĂŚ dobrego psuchologa :spiewa:
Ty siĂŞ Âśmiejesz,a ja o tym marzĂŞnostromo pisze:Pojawi siĂŞ nagle studio DnÂż, i Anna w najbardziej wystrzaÂłowej kreacji - czarna bluzka z duÂżym dekoltem, czerwona marynarka, czarne wÂłosy rozpuszczone i zaczesane do tyÂłu i caÂły czas peÂłna promiennego uÂśmiechu, ogÂłosi w prestizowym "prime time" stacji TVN iÂż, skÂłada niezwykÂłe wyrazy wdziĂŞcznoÂści i podziĂŞkowania panom Aveo, Nostromo, Adamowi za opiewanie urody , udowadnianie walorĂłw i niespotykanych uzdolenieĂą zawodowych swojej osoby - Anny JĂŞdrzejowskiej.(..)Po chwili przerwy wrĂłci na antenĂŞ Monika Olejnik i wrĂłci do rozmowy na Âżywo z Premierem RP w Kancelarii Prezesa Rady MinistrĂłw.........................:rydzyk: :hmm:

Adamie nie Âświrujesz!

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ten ostatni dyÂżur wypada jutro,a zdaje siĂŞ Ani dziÂś nie byÂło w DnÂŻ,bo w RW to juÂż na 100%.jest obawa,Âże ten ostatni dyÂżur byÂł wczoraj
liczĂŞ,Âże zobaczĂŞ jÂą jutro przed ÂświĂŞtami :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: ona musi siĂŞ pojawiĂŚ
:rydzyk: :rydzyk:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nooooo...nie tylko bluzeczka :szalony: :szalony:
dziĂŞx Nostromo za prezent,niestety jedna seria capsĂłw nie chce mi siĂŞ owtorzyĂŚ-nie kumam czemu,a "mundurek" przepadÂł gdzieÂś w kompie.przypuszczam,Âże jakieÂś zazdrosne Tornado przeszÂło przez mĂłj pokĂłj :wariat: :devil:
pojawiÂła sie...i akurat ostatniego dnia nie widziaÂłem
sprzÂątanie,sprzÂątanie i Tadle dziÂś w DnÂŻ znalazÂłem,co mnie nie pociesza.Nostromo,ty siĂŞ nacieszyÂłeÂś widokiem Ani i na Âświeta powinno Ci wystarczyĂŚ,a ja.....mam wspomnienia :szalony: i capsy z mikoÂłajowÂą bluzeczkÂą

dziĂŞx Nostromo za prezent,niestety jedna seria capsĂłw nie chce mi siĂŞ owtorzyĂŚ-nie kumam czemu,a "mundurek" przepadÂł gdzieÂś w kompie.przypuszczam,Âże jakieÂś zazdrosne Tornado przeszÂło przez mĂłj pokĂłj :wariat: :devil:
pojawiÂła sie...i akurat ostatniego dnia nie widziaÂłem

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...