Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

MogÂła by i dla nas daĂŚ jakiÂś prezent a nie tylko tylko wszystko dla mĂŞÂżusia :spiewa: :spiewa:

Dzisiaj Ania w pracy znowu ma wieczorny dyÂżur -juz niewiadomo kogo kiedy siĂŞ spodziewaĂŚ :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

nostromo pisze:Có¿, niejeden by chêtnie spo¿ywa³ kolacjê z Ani¹
i Âśniadanie... :rozglada:
nostromo pisze:Obawiam siĂŞ, Âże paĂąstwo JĂŞdrzejowscy poradzÂą sobie doskonale.
Kto wie, moÂże juÂż Anna pomyÂślaÂła o prezentach. :spiewa:
oni sobie beze mnie nie poradzÂą!nikt tak jak ja nie umie przyrzÂądzaĂŚ zup w proszku :devil:
ciekawe jakie wypasione prezenty kupiÂła.telewizor plazmowy :mhm: ja myÂślĂŞ,Âże jednak coÂś bardziej w stylu zegarek dla mĂŞÂża,kosmetyki,karnet do SPA :D a ona dostanie jakieÂś zÂłoto,diamenty,biÂżuteriĂŞ,w ktĂłrej pokaÂże siĂŞ po ÂświĂŞtach :szalony: najlepszym przyjacielem kobiety sa diamenty i kot :D
adam pisze:MogÂła by i dla nas daĂŚ jakiÂś prezent a nie tylko tylko wszystko dla mĂŞÂżusia :spiewa: :spiewa:
ale przecieÂż Ona w TVN24 na wizji jest najlepszym prezentem :szalony: nam by mogÂła daĂŚ wiĂŞcej usmiechu...

dla Ciebie Nostromo dziÂś prezent od Niej niesamowity,twĂłj ulubiony mundurek - Czarna Dama TVN24 w ÂświetnoÂści! :tanczy: :tanczy: :tanczy:
oczywiÂście zrobiÂłem capsy,ale nie chcÂą siĂŞ otworzyĂŚ.muszĂŞ pogrzebaĂŚ w kompie,bo z tej 'nieotwieralnoÂści' robi siĂŞ powoli horror :neutral: chciaÂłem pochwaliĂŚ siĂŞ moimi zdobyczami,a tu wÂłaÂściwie nic nie wyszÂło,bo sÂłowa nie oddadzÂą przecieÂż tej esencji,tego co najwaÂżniejsze........ :(

no dobra,a my na jaki prezent siĂŞ skÂładamy dla Ani? ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: nostromo »

""i Âśniadanie"

Có¿, drogi Aveo, szczyt marzeù..... :lol: :spiewa: :cicho:

BĂŞdĂŞ ci Aveo wdziĂŞczny jako koneser szaleĂąstwa dzieÂł sztuki innemu koneserowi za Âśliczne capsy.... :D

Jakie prezenty ? có¿....... zapewne Grzegorzowi zegarek, wodê koloùsk¹ Boss albo jakiegoœ Versace...

A Grzegorz Ani ? hmm...pewnie w³aœnie jak¹œ bizuteriê, bro¿kê, bransloetkê, kolczyki, naszyjniczek :lol: , torebkê Armanii........

Wigilie spĂŞdzÂą z rodzinÂą...... w ÂświĂŞta gdzieÂś sami w dwĂłjkĂŞ............................................

Có¿ my, koneserzy dzie³ sztuki, mo¿emy daÌ Ani....zaproponowa³bym jakiœ obraz, :lol: ale chyba nie bêdzie nas staÌ Aveo na jak¹œ "Damê z ³asiczk¹" :lol: albo "Sza³ uniesienia" :lol: :hmm: .......pozostanie byÌ wiernym widzem i liczyÌ na odrobinê szczêœcia....
Może to szaleństwo, ale jest w tym metoda.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ania zdecydowanie powinna daĂŚ plazmĂŞ mi gdyÂż po co mĂŞÂżowi taki telewizor jak moÂże oglÂądaĂŚ jÂą na Âżywo ,a ja mam prawo pglÂądaĂŚ AniĂŞ w lepszym telewizorze

Ania mog³a by nam z³o¿yÌ ¿yczenia na antenie tvn24 i podzienkowaÌ swoim fanom za wytrwa³oœÌ
No to Aveo ja mam wieksze szanse na Âśniadanie z AniÂą gdyÂż parĂŞ potraw sam umiem ugotowaĂŚ-rozumiesz jestem Âżonaty i bojĂŞ siĂŞ Âże bedzie mi coÂś dosypywaĂŚ (arszenik czy coÂś takiego),a wiesz jakie sÂą kobiety
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

hehehe... :D

Nagle nastÂąpi przerwanie Kropki na i "Na ÂŻywo", na wizji pojawi siĂŞ prezes Walter [senior] i zapowie AnnĂŞ JĂŞdrzejowskÂą ze specjalnym oÂświadczeniem Stacji TVN 24 i samej ANNY JĂŞdrzejowskiej.

Pojawi siĂŞ nagle studio DnÂż, i Anna w najbardziej wystrzaÂłowej kreacji - czarna bluzka z duÂżym dekoltem, czerwona marynarka, czarne wÂłosy rozpuszczone i zaczesane do tyÂłu i caÂły czas peÂłna promiennego uÂśmiechu, ogÂłosi w prestizowym "prime time" stacji TVN iÂż, skÂłada niezwykÂłe wyrazy wdziĂŞcznoÂści i podziĂŞkowania panom Aveo, Nostromo, Adamowi za opiewanie urody , udowadnianie walorĂłw i niespotykanych uzdolenieĂą zawodowych swojej osoby - Anny JĂŞdrzejowskiej. Specjalne podziĂŞkowania i prywatne odpowiedzi zostanÂą skierowane na prywatne skrzynki e-mail ww. PanĂłw. Promienny i gorÂący uÂśmiech z bÂłyskiem w oczach i dÂźwiĂŞkowa kocĂłwka dnÂż zakoĂączÂą oÂświadczenie. Po chwili przerwy wrĂłci na antenĂŞ Monika Olejnik i wrĂłci do rozmowy na Âżywo z Premierem RP w Kancelarii Prezesa Rady MinistrĂłw......................... :lol: :rydzyk:
:hmm:
adam
Fan Forum
Fan Forum

nostromo a dlaczego nie....... :devil:

Moja wizja wyglÂąda nastepujaco;

Dzisiaj telewizja tvn nienada orĂŞdzia prezydenta 4-tej rzeszy a Âżyczenia Anny JĂŞdrzejowskiej dla Aveo Nostromo i dla Adama za to jacy sÂą wspaniali i wogĂłle.....

TroszeczkĂŞ ÂświrujĂŞ :hmm: moÂże powoli powinienem szukaĂŚ dobrego psuchologa :spiewa:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

nostromo pisze:Pojawi siĂŞ nagle studio DnÂż, i Anna w najbardziej wystrzaÂłowej kreacji - czarna bluzka z duÂżym dekoltem, czerwona marynarka, czarne wÂłosy rozpuszczone i zaczesane do tyÂłu i caÂły czas peÂłna promiennego uÂśmiechu, ogÂłosi w prestizowym "prime time" stacji TVN iÂż, skÂłada niezwykÂłe wyrazy wdziĂŞcznoÂści i podziĂŞkowania panom Aveo, Nostromo, Adamowi za opiewanie urody , udowadnianie walorĂłw i niespotykanych uzdolenieĂą zawodowych swojej osoby - Anny JĂŞdrzejowskiej.(..)Po chwili przerwy wrĂłci na antenĂŞ Monika Olejnik i wrĂłci do rozmowy na Âżywo z Premierem RP w Kancelarii Prezesa Rady MinistrĂłw......................... :lol: :rydzyk: :hmm:
Ty siê œmiejesz,a ja o tym marzê :P no mo¿e troszkê ma³a przesada,ale faaaajnie by by³o,zlecia³bym z kanapy...Nostromo,to co napisa³eœ jest lepsze ni¿ rzeczywistoœÌ,w której to raczej nigdy siê nie spe³ni...

Adamie nie Âświrujesz! :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

PomaÂżyĂŚ fajna sprawa ale trzeba przygotowaĂŚ siĂŞ na ostatni dyÂżur przed Âświetami ,to moze jakies Âżyczenia usÂłyszymy :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

ten ostatni dyÂżur wypada jutro,a zdaje siĂŞ Ani dziÂś nie byÂło w DnÂŻ,bo w RW to juÂż na 100%.jest obawa,Âże ten ostatni dyÂżur byÂł wczoraj :shock: liczĂŞ,Âże zobaczĂŞ jÂą jutro przed ÂświĂŞtami :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: ona musi siĂŞ pojawiĂŚ ;( :rydzyk: :rydzyk:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

hehe :lol:

I obrazek na panelu ulegÂł zmianie -

Jutro wklejĂŞ capsy z wczoraj. Jutro bo na innym komputerze uwiecznione.........

Jutro dyÂżur....w oczekiwaniu szaleĂąstwa........... :roll:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

..i siĂŞ pojawiÂła siĂŞ :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Czy Ania zÂłoÂżyÂła nam Âżyczenia -przerwali transmisjie i byÂło tak jak planowaliÂśmy
Mam w domu niezÂły meksyk jak to przed ÂświĂŞtami wiec nawet nie widziaÂłem czy Ania dzisiaj byÂła :rozglada:
nostromo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:lol:

ByÂła !!! :jupi:

SzaleĂąstwo dla oczu... :spiewa:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:roll:
Wczoraj i dziœ zd¹¿y³em pouwieczniaÌ œlicznoœci dzie³ sztuki :)

Ot i koledzy Aveo i Adamie prezent ÂświÂąteczny macie :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ho ho ho co za seksowna czerwona bluzeczka ... :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

nooooo...nie tylko bluzeczka :szalony: :szalony:

dziĂŞx Nostromo za prezent,niestety jedna seria capsĂłw nie chce mi siĂŞ owtorzyĂŚ-nie kumam czemu,a "mundurek" przepadÂł gdzieÂś w kompie.przypuszczam,Âże jakieÂś zazdrosne Tornado przeszÂło przez mĂłj pokĂłj :wariat: :devil:

pojawiÂła sie...i akurat ostatniego dnia nie widziaÂłem :( sprzÂątanie,sprzÂątanie i Tadle dziÂś w DnÂŻ znalazÂłem,co mnie nie pociesza.Nostromo,ty siĂŞ nacieszyÂłeÂś widokiem Ani i na Âświeta powinno Ci wystarczyĂŚ,a ja.....mam wspomnienia :szalony: i capsy z mikoÂłajowÂą bluzeczkÂą ;) :) :) :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ODPOWIEDZ