Nie sÂądzicie, Âże pierwsza gwiazdka :aniol: zabÂłysÂła w tym roku wyjÂątkowo wczeÂśnie?

:jupi: :tanczy:
Agatka opowiadaÂła o symbolice przystrajania choinek. Hmmm ... :> ... patrzÂąc na AgatkĂŞ, majÂąc w uszach jeszcze jej sÂłowa, wnioskujĂŞ, Âże u niej w domu najwiĂŞcej zawsze byÂło na choince jabÂłek (gwarant urody) :szalony:
..zobaczenie jej uÂśmiechniĂŞtej buzi wynagrodziÂło mi brak ÂżyczeĂą od niej
RzeczywiÂście wszelki Âżal odszedÂł w niepamiĂŞĂŚ
..ale myÂślĂŞ Âże ja i Black jesteÂśmy winni

..Agatka przez nas ma swoich fanĂłw serdecznie dosyĂŚ i dlatego nikomu nie odpisaÂła

W moim zamyÂśle ... przecieÂż ja nie chciaÂłem niczego zÂłego ... ja tego nie chciaÂłem

A mo¿e ... przez ca³y rok odpisywa³a, to na koniec zdecydowa³a siê na chwilê wytchnienia i, ¿e siê tak wyra¿ê, odmiany :rozglada: A mo¿e najzwyczajniej w œwiecie nie ma czasu

W czasie wolnym przyjaciele, rodzina i moÂże ... ktoÂś tam jeszcze, a po tym - do roboty, a tu juÂż nie ma czasu na myÂślenie o przyjemnoÂściach, tylko o pracy! :mhm:
Rano sÂłyszaÂłem w radio najsmutniejszy ze ÂświÂątecznych utworĂłw w wykonaniu Elvisa: ''I'll have a blue blue Christmas without you I'll be so blue thinking about you /Decorations of red on a green Christmas tree / Won't mean a thing if you're not here with me [...]''
Sobie pomyÂślaÂłem, w kontekÂście Agaty - jeszcze tego mi potrzeba
AÂż tu nagle ... pojawiÂła siĂŞ ... :aniol:
ÂŻal jednak, Âże nie bierze udziaÂłu w gorÂączce przygotowywania wieczerzy wigilijnej w domu ...

Firmowe Wigilie nie majÂą juÂż tego wspaniaÂłego klimatu ...