Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Na pocz¹tek napiszê, ¿e o sporym szczêœciu mo¿emy pisaÌ, poniewa¿, gdyby sensacyjna informacja o rzekomo odwo³anym ingresie dotar³a do mediów 10 minut wczeœniej, wszelkie relacje, serwisy, które wprawdzie te¿ dotyczy³y ingresu, ale jednak specyfika tvn24 jest taka, ¿e od mementu pojawienia siê sensacji, zbierane s¹ wy³¹cznie te tzw. gor¹ce komentarze, to wszystko inne idzie w odstawkê :?
..a ja na poczÂątek napiszĂŞ Âże o sporym pechu mogĂŞ mĂłwiĂŚ ;( :hmm:
..sobie spaÂłem kiedy Agatka nadawaÂła relacjĂŞ ;( :hmm:

..i to pewnie dzis ostatni dzieĂą tego maratonu relacji w ktĂłrym przegraÂłem wiele bojĂłw o capsy :hmm:

..nie tak do koĂąca miaÂł wyglÂądaĂŚ nowy rok ;(
..ale to z mojej winy nie wyglÂąda tak jak sobie tego ÂżyczyÂłem :x
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:Na poczÂątek napiszĂŞ, Âże o sporym szczĂŞÂściu moÂżemy pisaĂŚ(...)
Jak widaĂŚ nie kaÂżdy ;( obieÂżyÂświat - tak mi przykro :( :buzi:
Alchemik pisze:DziÂś zaskoczyÂła juÂż o nieludzko wczesnej godzinie, bo chwilĂŞ po Ăłsmej rano :spiewa:
Nieludzka pora jak, ale tylko na niedzielĂŞ :D
MusiaÂło byĂŚ w tej relacji coÂś szczegĂłlnie wyjÂątkowego, bo na mnie teÂż zrobiÂła piorunujÂące wraÂżenie :) OczywiÂście ,,coÂś'' poza emocjonujÂącym powodem, ktĂłry tĂŞ relacjĂŞ sprowokowaÂł ;)
DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ja mu dam AgatĂŞ Tomaszewicz :twisted: PaweÂł ÂŁukasikowski jeden :devil:
:lol: ÂŁukasikowski, teÂż Âładnie :D Wybacz mu Krzysiu ;) PaweÂł ma w Warszawie koleÂżankĂŞ KarolinĂŞ Tomaszewicz, wiĂŞc pewnie stÂąd ta pomyÂłka ;) Przyznasz, Âże bardzo podobnie brzmiÂące nazwiska, ale tylko nazwiska podobne ;) WeÂź pod uwagĂŞ to, Âże gdyby nie ta PawÂłowa pomyÂłka ;) nie zobaczyÂłbyÂś tego delikatnego, acz piĂŞknego uÂśmiechu Agaty :lol2:
A poza tym Pawe³ szybko naprawi³ swój b³¹d :D
Jaka ta pomyÂłka byÂła ,,sÂłodka" w skutkach :P A powĂłd mĂłgÂł byĂŚ jeszcze jeden ;) Mianowicie, chwilĂŞ przed rozmowÂą z AgatkÂą, PaweÂł rozmawiaÂł z MartÂą Gordziewicz, no i ta koĂącĂłwka z nazwiska siĂŞ go ewidentnie uczepiÂła :lol2:
Black Jack '62 pisze:Z jednej strony radoœÌ z tego, co by³o, z drugiej smutek, bo wiemy, przekonaliœmy siê o tym wczeœnie rano, o tym, i¿ Agatka jest w pracy, ale to tkwienie na posterunku nie bêdzie oznacza³o wiêkszej iloœci spotkaù Agatki z nami w kolejnych relacjach :(
obieÂżyÂświat pisze:..i to pewnie dzis ostatni dzieĂą tego maratonu relacji w ktĂłrym przegraÂłem wiele bojĂłw o capsy :hmm:
Nie da siĂŞ ukryĂŚ, Âże lekki pesymizm was chwyciÂł :/
BÂądÂźmy jednak mimo wszystko dobrej myÂśli i peÂłni nadziei :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Stanowiska tak wa¿nego hierarchy nie mog³o zabrakn¹Ì, wszak decyzj¹ papie¿a prymasostwo ma powróciÌ do Gniezna :) Spodziewa³am siê relacji na ten temat :) i cieszê siê ogromnie, ¿e to Agatka o poranku mnie szczegó³owo poinformowa³a jak sytuacja siê przedstawia :tanczy: Jestem równie¿ wdziêczna Agatce, za informacje o stanie zdrowia mojego metropolity :mhm: Dziwne, ¿e nasz proboszcz, który tak bardzo cieszy siê, i¿ nasz¹ djecezjê przy³¹czono do gnieŸnieùskiej w³aœnie, nie raczy³ poinformowaÌ swoich parafian o wypadku abkp :nie: Ale na szczêœcie jest poznaùski oddzia³ tvn24, a w nim reporterka, która spieszy poinformowaÌ o wszystkim swoich wiernych widzów :tanczy:

Black :D mam pytanie? Czy Ty przygotowywaÂłeÂś siĂŞ wspĂłlnie z AgatkÂą do relacji? :devil: Tak dokÂładnie orientujesz si ĂŞ w temacie :rozglada:
Black Jack '62 pisze:No wiesz, w kaÂżdej chwili mogÂłem zrzuciĂŚ szaty porzuconego dziecka, i przywdziaĂŚ szaty uÂżytkownika wadliwej pompy infuzyjnej :D MyÂślisz, Âże przyszÂłaby zapytaĂŚ jak siĂŞ czujĂŞ? :D
DziÂś powinieneÂś postaraĂŚ siĂŞ o koloratkĂŞ :devil: albo przywdziaĂŚ szaty dominikaĂąskie :devil: Ci ojczulkowie sÂą chĂŞtnie zapraszani do tvn24 ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

D¿astina pisze: Jestem równie¿ wdziêczna Agatce, za informacje o stanie zdrowia mojego metropolity :mhm: Dziwne, ¿e nasz proboszcz, który tak bardzo cieszy siê, i¿ nasz¹ djecezjê przy³¹czono do gnieŸnieùskiej w³aœnie, nie raczy³ poinformowaÌ swoich parafian o wypadku abkp :nie: Ale na szczêœcie jest poznaùski oddzia³ tvn24, a w nim reporterka, która spieszy poinformowaÌ o wszystkim swoich wiernych widzów :tanczy:
No proszĂŞ :lol: Agatka robi za plebana :lol: Hm ... hm ... ummm ... :> Mam wizjĂŞ :lol: Agatka z ambony wygÂłaszajÂąca kazanie ...? :szalony:
Black :D mam pytanie? Czy Ty przygotowywaÂłeÂś siĂŞ wspĂłlnie z AgatkÂą do relacji? :devil: Tak dokÂładnie orientujesz si ĂŞ w temacie :rozglada:
Tak, pomarzyĂŚ to ja se mogĂŞ ;) Po prostu sÂłuchaÂłem, sÂłuchaÂłem, sÂłuchaÂłem - nie wiem, natomiast, czy dobrze zrozumiaÂłem :D Wiesz, taki jestem codziennie spragniony gÂłosu i widoku Agatki, Âże staram siĂŞ zapamiĂŞtywaĂŚ i rozpamiĂŞtywaĂŚ kaÂżde jej sÂłowo, spojrzenie, gest ... :)

obieÂżyÂświat - tak mi przykro :( :buzi:
A mi jak przykro :? MyÂślaÂłem, Âże znĂłw sobie zgram mp3 na mojÂą komĂłrkĂŞ ;( ÂŚpiochu :devil: takÂą kobietĂŞ przespaĂŚ :hyh:
DÂżastina pisze:DziÂś powinieneÂś postaraĂŚ siĂŞ o koloratkĂŞ :devil: albo przywdziaĂŚ szaty dominikaĂąskie :devil: Ci ojczulkowie sÂą chĂŞtnie zapraszani do tvn24 ;)
Ale wtedy byÂłbym niejako pod kluczem i Agatka nawet przez sekundĂŞ nie spojrzaÂłaby na mnie tak, jakbym chciaÂł, Âżeby spojrzaÂła :devil:

:mhm: coÂś nam siĂŞ klerykalny wÂątek mocno robiÂł :> Ciekawe dlaczego :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ja siĂŞ tylko do jednego ustosunkujĂŞ :D
DÂżastina pisze: Black :D mam pytanie? Czy Ty przygotowywaÂłeÂś siĂŞ wspĂłlnie z AgatkÂą do relacji? :devil: Tak dokÂładnie orientujesz si ĂŞ w temacie :rozglada:
MyÂślĂŞ, a nawet jestem tego pewna, Âże Black jest, czy byÂłby ;) , ostatniÂą osobÂą, ktĂłrej Agatka by wysÂłuchaÂła, a juÂż na pewno nigdy nie posÂłuchaÂłaby jego rady :devil: :hahaha:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:

obieÂżyÂświat - tak mi przykro :( :buzi:
A mi jak przykro :? MyÂślaÂłem, Âże znĂłw sobie zgram mp3 na mojÂą komĂłrkĂŞ ;( ÂŚpiochu :devil: takÂą kobietĂŞ przespaĂŚ :hyh:
..nie musisz mi tego tak brutalnie uÂświadamiaĂŚ ;(
..sam doskonale zdajĂŞ sobie sprawĂŞ z tego co straciÂłem :hmm:

..a czy ktoÂś dzis widziaÂł AgatkĂŞ :?:
..pytam bo dopiero niedawno komputer i nie wiem co dziaÂło siĂŞ wczeÂśniej :rozglada:
..a zd¹¿y³em obczaiÌ ¿e ³¹czeù z regionami te¿ jest sporo..
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:No proszĂŞ :lol: Agatka robi za plebana :lol: Hm ... hm ... ummm ... :> Mam wizjĂŞ :lol: Agatka z ambony wygÂłaszajÂąca kazanie ...? :szalony:
ChciaÂłbyÂś, Âżeby CiĂŞ karciÂła, nakazywaÂła, zabraniaÂła przyjemnoÂści, rozgrzeszaÂła? :D
..a czy ktoÂś dzis widziaÂł AgatkĂŞ :?:
Ja niestety nie :(
Funckyrella pisze:MyÂślĂŞ, a nawet jestem tego pewna, Âże Black jest, czy byÂłby ;) , ostatniÂą osobÂą, ktĂłrej Agatka by wysÂłuchaÂła, a juÂż na pewno nigdy nie posÂłuchaÂłaby jego rady :devil: :hahaha:
Myœlê, ¿e powa¿na Panna Agatta od tego lekkoducha mog³aby wielu szalonych rad zaczerpn¹Ì, ale mo¿e niekoniecznie wykorzystaÌ w pracy i niekoniecznie tu wdra¿aÌ zdobyt¹ wiedzê :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze: ChciaÂłbyÂś, Âżeby CiĂŞ karciÂła, nakazywaÂła, zabraniaÂła przyjemnoÂści, rozgrzeszaÂła? :D
:lol: W pewnym stopniu Agata, poprzez swojÂą pracĂŞ ;) tak wÂłaÂśnie czyni ;)
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a czy ktoÂś dzis widziaÂł AgatkĂŞ :?:
Ja te¿ nie :( ale dajmy dziewczynie odsapn¹Ì ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..a czy ktoÂś dzis widziaÂł AgatkĂŞ :?:
Ja te¿ nie :( ale dajmy dziewczynie odsapn¹Ì ;)
..cholera :/
..i dzis dyskusja moÂże byĂŚ w tym samym tonie :?

..tĂŞskniĂŚ zaczynam :(
..tzn. coraz bardziej tĂŞskniĂŚ :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Niestety nie daje nam Agata powodĂłw do dyskusji :? Program "Prosto z Polski" teÂż nie ma dla nas, pĂłki co, ciekawych propozycji :?
A zresztÂą... :rozglada:
:roll: A gdzie jest Black? Jego teÂż nie ma od :mhm: dwĂłch dni :mhm:
Blacky, przyznaj siĂŞ ;) dokÂąd porwaÂłeÂś AgatkĂŞ? :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Niestety nie daje nam Agata powodĂłw do dyskusji :? Program "Prosto z Polski" teÂż nie ma dla nas, pĂłki co, ciekawych propozycji :?
..chyba trochê zbyt wczeœnie siê cieszyliœmy i za wczeœnie przek³adaliœmy fakt powstania tego programu na czêstsze emisje materia³ów Agatki :/
..juÂż nawet w Faktach dawno nic z jej kuÂźni nie byÂło :/
DÂżastina pisze: :roll: A gdzie jest Black? Jego teÂż nie ma od :mhm: dwĂłch dni :mhm:
..byÂłby takim egoistÂą :o :?:
..nie wybaczylibyÂśmy mu :nie: :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze: :roll: A gdzie jest Black? Jego teÂż nie ma od :mhm: dwĂłch dni :mhm:
..byÂłby takim egoistÂą :o :?:
..nie wybaczylibyÂśmy mu :nie: :devil:
CzyÂżby jÂą wypuÂściÂł? :D
Panna Agatta przed momentem skoĂączyÂła rozmawiaĂŚ z dyrektorem poznaĂąskiego zoo :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:CzyÂżby jÂą wypuÂściÂł? :D
Panna Agatta przed momentem skoĂączyÂła rozmawiaĂŚ z dyrektorem poznaĂąskiego zoo :D
..wszystko na to by wskazywaÂło :tanczy:

..oto mp3 :arrow: http://savefile.com/files/402280

..niestety nie bĂŞdzie capsĂłw z powodu niezaleÂżnych ode mnie problemĂłw technicznych :(
..szkoda bo nie zobaczycie jaki Agatka miaÂła taki fajny szalik w biaÂło czarne pasy :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No, no proszĂŞ :? CzÂłowiek zniknie na kilka dni, Âżeby siĂŞ wyciszyĂŚ, uspokoiĂŚ i uporzÂądkowaĂŚ skoÂłatane myÂśli, a tu zrobiÂą z Ciebie, kidnapera, egoistĂŞ, lekkoducha :( NaprawdĂŞ tak Wam siĂŞ daÂłem poznaĂŚ? :lol2: MiÂło mi :)
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:CzyÂżby jÂą wypuÂściÂł? :D
..wszystko na to by wskazywaÂło :tanczy:
A sk¹d pewnoœÌ, ze razem z Agatk¹ w tym ZOO siê nie zamkn¹³em? :D I to by³o jedyne miejsce, w którym mog³a siê pojawiÌ :devil:
DziĂŞki :)
..szkoda bo nie zobaczycie jaki Agatka miaÂła taki fajny szalik w biaÂło czarne pasy :lol2:
Czy to byÂł szalik w takÂą modnÂą aktualnie zebrĂŞ? :lol2:
A byli w Starym ZOO, przy Zwierzynieckiej, czy w Nowym ZOO bliÂżej Malty :>
JeÂśli w Nowym, to lepiej - wspaniaÂłe miejsce na romantyczne spacery :lol2:
Uhhh :hmm: tymi pytaniami wydaÂłem siĂŞ, Âże mnie tam nie byÂło :devil:
..chyba trochê zbyt wczeœnie siê cieszyliœmy i za wczeœnie przek³adaliœmy fakt powstania tego programu na czêstsze emisje materia³ów Agatki :/
..juÂż nawet w Faktach dawno nic z jej kuÂźni nie byÂło :/
No to moÂże dziÂś - prosto z ZOO :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..o Black wrĂłciÂłeÂś - ale dlaczego na tak krĂłtko :>
..chyba nie pobiegÂłeÂś Agatki szukac :?:
A byli w Starym ZOO, przy Zwierzynieckiej, czy w Nowym ZOO bliÂżej Malty :>
..nie wiem - ja tylko we WrocÂławskim ZOO raz byÂłem :D

..juÂż po 3. relacjach jesteÂśmy :D

:arrow: http://savefile.com/files/402358