D¿astina pisze: Jestem równie¿ wdziêczna Agatce, za informacje o stanie zdrowia mojego metropolity :mhm: Dziwne, ¿e nasz proboszcz, który tak bardzo cieszy siê, i¿ nasz¹ djecezjê przy³¹czono do gnieŸnieùskiej w³aœnie, nie raczy³ poinformowaÌ swoich parafian o wypadku abkp :nie: Ale na szczêœcie jest poznaùski oddzia³ tvn24, a w nim reporterka, która spieszy poinformowaÌ o wszystkim swoich wiernych widzów :tanczy:
No proszĂŞ

Agatka robi za plebana

Hm ... hm ... ummm ... :> Mam wizjĂŞ

Agatka z ambony wygÂłaszajÂąca kazanie ...? :szalony:
Black

mam pytanie? Czy Ty przygotowywaÂłeÂś siĂŞ wspĂłlnie z AgatkÂą do relacji? :devil: Tak dokÂładnie orientujesz si ĂŞ w temacie :rozglada:
Tak, pomarzyĂŚ to ja se mogĂŞ

Po prostu sÂłuchaÂłem, sÂłuchaÂłem, sÂłuchaÂłem - nie wiem, natomiast, czy dobrze zrozumiaÂłem

Wiesz, taki jestem codziennie spragniony gÂłosu i widoku Agatki, Âże staram siĂŞ zapamiĂŞtywaĂŚ i rozpamiĂŞtywaĂŚ kaÂżde jej sÂłowo, spojrzenie, gest ...
obieÂżyÂświat - tak mi przykro

:buzi:
A mi jak przykro :? MyÂślaÂłem, Âże znĂłw sobie zgram mp3 na mojÂą komĂłrkĂŞ

ÂŚpiochu :devil: takÂą kobietĂŞ przespaĂŚ :hyh:
DÂżastina pisze:DziÂś powinieneÂś postaraĂŚ siĂŞ o koloratkĂŞ :devil: albo przywdziaĂŚ szaty dominikaĂąskie :devil: Ci ojczulkowie sÂą chĂŞtnie zapraszani do tvn24

Ale wtedy byÂłbym niejako pod kluczem i Agatka nawet przez sekundĂŞ nie spojrzaÂłaby na mnie tak, jakbym chciaÂł, Âżeby spojrzaÂła :devil:
:mhm: coÂś nam siĂŞ klerykalny wÂątek mocno robiÂł :> Ciekawe dlaczego