Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze: I pomyÂśleĂŚ, Âże do koĂąca dwa tysiÂące ( :buzi: ) dziesiÂątego, mĂłgÂłbym byĂŚ peÂłnoprawnym pilotem F16 :neutral: :lol2:
..bardzo mi przykro Âże twoje plany wziĂŞÂły w Âłeb :neutral:
..ale teraz znĂłw powrĂłt do tematu z rana :D
..jeszcze obszerniejsza relacja :)
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i mp3 :arrow: http://www.savefile.com/files/415062 :D
G³ów sobie nie poodr¹bywaliœcie :> :lol2:
..nie doszÂło miĂŞdzy nami jeszcze do bezpoÂśredniej konfrontacji :devil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze: Ty Agattê widzia³eœ i s³ysza³eœ :) Ja tak¿e dost¹pi³em zaszczytu zobaczenia i us³yszenia urodziwej i profesjonalnej panny dziennikarki :) A wnioskuj¹c po wczorajszym scenariuszu jaki nakreœli³ Black Jack, i ten mia³ przeczucie chyba, by w³¹czyÌ z rana TVN24 na to wyj¹tkowe ''budzenie'' :)
UÂśmiechniĂŞta buzia, profesjonalna relacja z aktualnej sytuacji SÂłubiczan i odruchach serca ludzi pragnÂących im pomĂłc :)
Ja na razie tylko o poradkowej relacji, poniewa¿ tylko tê widzia³em na ¿ywo - rzeczywiœcie przeczucie mnie wczoraj nie zmyli³o :D Sprawi³a swoim pojawieniem w Poradku, ¿e przebudzi³em siê w jednej sekundzie :D Taaaa, a póŸniej prawie jak na skrzyd³ach wylecia³em z domu :lol2: £apa³em wiatr w ¿agle i nie tylko z powodu natchnienia i ogromnej radoœci z powodu us³yszenia Agatki z samiutkiego ranka, ale tak¿e dlatego, ¿e od 5 minut powinienem byÌ wówczas w pracy :devil:
UÂśmiechniĂŞta dziÂś byÂła szczegĂłlnie :mhm: WÂścibski moÂże jestem, ale powody tej radoÂści mnie frapujÂą :lol2:
G³ów sobie nie poodr¹bywaliœcie :> :lol2:
..nie doszÂło miĂŞdzy nami jeszcze do bezpoÂśredniej konfrontacji :devil:
Ja codziennie modlê siê, by obie¿yœwiatowi nawet w³os z g³owy nie spad³. Có¿ ja bym zrobi³ bez jego empetrójek i capsi¹tek? :P
Alchemik pisze:Nie do koùca tak¹ sam¹, bo zupe³nie inaczej ubran¹, zupe³nie inaczej uczesan¹, w zupe³nie innym miejscu rozlokowan¹, w koùcu w zupe³nie innej tematyce siê poruszaj¹c¹ :D I gdyby nie fakt, i¿ Ty tak¿e widzia³eœ j¹ w Poranku, mówi¹c¹ o S³ubicach, zacz¹³bym przypuszczaÌ, ¿e o 8.25 œni³em :rozglada:
To moÂże sÂą dwie Agatki? :lol: Cudowna :buzi: Dwoi siĂŞ i troi dla nas, byÂśmy byli dobrze poinformowani :)

Wrrrr ... :evil: :twisted: A teraz przerwali Agatce w poÂłowie relacji z powodu konferencji Ziobro :twisted:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Ja codziennie modlê siê, by obie¿yœwiatowi nawet w³os z g³owy nie spad³. Có¿ ja bym zrobi³ bez jego empetrójek i capsi¹tek? :P
..ooo dobrze wiedzieĂŚ :lol2:
Wrrrr ... :evil: :twisted: A teraz przerwali Agatce w poÂłowie relacji z powodu konferencji Ziobro :twisted:
..trochê zd¹¿y³em chwyciÌ :D
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze: Ja codziennie modlê siê, by obie¿yœwiatowi nawet w³os z g³owy nie spad³. Có¿ ja bym zrobi³ bez jego empetrójek i capsi¹tek? :P
WyobraziÌ sobie nawet nie mogê, ¿e Panna Agatta mog³aby nas poró¿niÌ, kiedy do tej pory tak piêknie scala³a :) Tako¿ racja, ¿e bez rzeczonych empetrójek i capsi¹tek by³oby inaczej :)
Black Jack '62 pisze:Wrrrr ... :evil: :twisted: A teraz przerwali Agatce w poÂłowie relacji z powodu konferencji Ziobro :twisted:
To byÂło podÂłe :( W dodatku raport odbyÂł siĂŞ bez Âżadnej relacji z Poznania :(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ju¿ z³oœÌ trochê minê³a od czasu ostatniego wpisu ;) ale tylko trochê ;)
Alchemik pisze:WyobraziÌ sobie nawet nie mogê, ¿e Panna Agatta mog³aby nas poró¿niÌ, kiedy do tej pory tak piêknie scala³a :)

Od najdawniejszych czasów kobieta - ucieleœnienie idealnego piêkna, jest inspiracj¹, ale g³ównie przyczyn¹ cierpienia i zguby mê¿czyzn :D Acha, a o tym mêskim szowinizmie, to z Funcky najprêdzej w pi¹tek bêdziesz móg³ pogadaÌ :devil:
MoÂże nie tylko z racji zawodowej koniecznoÂści poinformowania widzĂłw, Agatta podaÂła jako ciekawostkĂŞ fakt, iÂż wojsko zorganizowaÂło nabĂłr na pilotĂłw takÂże dla osĂłb cywilnych :D WiedziaÂłem o tym juÂż wczeÂśniej, jednakÂże nie speÂłniaÂłem jednego istotnego kryterium :spiewa: Agatta nie miaÂłaby z nim, tym akurat, problemu :lol2:
Alchemik, nie wiem, o które kryterium Ci chodzi, ale to wykluczone - wiêkszoœÌ kobiet ma tzw. ''lêk wysokoœci'' - mo¿e Agatka te¿ :lol: ChoÌ w¹tpiê - sprawia wra¿enie bardzo odwa¿nej i w ogóle ... nie lêkaj¹cej siê wyzwaù 8) Podejrzewam równie¿, ¿e gdyby ju¿ zasiad³a w F16, mielibyœmy jedn¹ maszynê mniej :devil: Nic z³ego nie mam na myœli, tylko wczuwam siê po prostu w sytuacjê pilota - instruktora, który ma w podorêdziu Agatkê za pasa¿erkê - uczennicê :lol2:
TakoÂż racja, Âże bez rzeczonych empetrĂłjek i capsiÂątek byÂłoby inaczej
No rzeczywiœcie, nie móg³bym ods³uchaÌ np. interesuj¹cej rozmowy z panem majorem :D A tak ... ;) Bardzo interesuj¹ca sprawa z tymi dzisiejszymi relacjami z Krzesin :mhm: Czy¿by do Wa-wy dotar³y jakieœ informacje o jakichœ kolejnych defektach F16 i Agata musia³a iœÌ to sprawdziÌ :> A skoro jej nie wpuœcili na teren lotniska, to coœ musia³o byÌ na rzeczy :roll: Z drugiej strony, gdyby by³o, Agatka na pewno jakimiœ swoimi sposobami by siê o tym dowiedzia³a :)
Te relacje o pomocy dla SÂłubic teÂż byÂły Âświetne :)
Znowu ''moÂżemy'', jak mĂłwiÂła, co podkreÂślaÂła Agatka, pomĂłc poszkodowanym :)

Zaczynam naprawdĂŞ mocno snuĂŚ podejrzenia, Âże one - Agaty Tomaszewskie sÂą co najmniej dwie :lol2: Jedna chyba nie wytrzymaÂłaby takiego tempa pracy :>
Przecie¿ tu nie chodzi ju¿ tylko, choÌ g³ównie, o zdobywanie newsów z ró¿nych dziedzin, ale tak¿e o ci¹g³e zmiany ... no choÌby strojów ... no choÌby fryzur ... no choÌby lokalizacji :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

ProszĂŞ, proszĂŞ :D NiektĂłrzy to majÂą szcĂŞÂście. Jednego dnia sobie zaÂżyczÂą, a drugiego majÂą to co chcieli :D Budzenie przez AgatkĂŞ oczywiÂście mam na myÂśli :D Ja niestety nie miaÂłam moÂżliwoÂści widzieĂŚ dziÂś naszej ulubienicy przy pracy :? Ale dziĂŞki obrazom, dÂźwiĂŞkom, no i oczywiÂście Waszym wyczerpujÂącym opisom :D wiem co wiedzieĂŚ powinnam :D ÂŚmiaÂło mogĂŞ powiedzieĂŚ, Âże Agatka wykonaÂło dziÂś duÂżo dobrej roboty :tanczy:
Black Jack '62 pisze:Zaczynam naprawdĂŞ mocno snuĂŚ podejrzenia, Âże one - Agaty Tomaszewskie sÂą co najmniej dwie :lol2:
Panowie, a moÂże trzecia siĂŞ znajdzie :rozglada: Wtedy kaÂżdy z Was bĂŞdzie miaÂł swojÂą AgatĂŞ :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Same przyjemne scenariusze dziÂś... DÂżastiny to wÂłaÂściwie wczoraj... siĂŞ kreÂślÂą :hahaha:
DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:Zaczynam naprawdĂŞ mocno snuĂŚ podejrzenia, Âże one - Agaty Tomaszewskie sÂą co najmniej dwie :lol2:
Panowie, a moÂże trzecia siĂŞ znajdzie :rozglada: Wtedy kaÂżdy z Was bĂŞdzie miaÂł swojÂą AgatĂŞ :rozglada:
Ja nie mam z rozdwojeniem widzenia problemu 8) WidzĂŞ jednÂą profesjonalnÂą dziennikarkĂŞ, ktĂłra jednakowoÂż faktycznie sporÂą robotĂŞ czĂŞsto wykonywaĂŚ musi 8)

Kolejny bardzo obiecuj¹cy scenariusz zacz¹³ siê pisaÌ takimi samym wstêpem jak i wczoraj - Panna Agatta w Poranku o tej¿e samej co wczoraj godzinie :)Czy ona jest po jakimœ dodatkowym fakultecie medycznym? :D Tematy medyczne jak ma³o kogo trzymaj¹ siê jej mocno :)
Black Jack '62 pisze: A skoro jej nie wpuÂścili na teren lotniska, to coÂś musiaÂło byĂŚ na rzeczy :roll:
Nie wpuszczono jej z prostej przyczyny :] W F16 przed kabinÂą pilota jest zamontowane urzÂądzenia elektrooptyczne... wyobraÂżasz sobie, iÂż taki kadet byÂłby sobie w stanie wyobraziĂŚ, gdyby jÂą namierzyÂł, a namierzyÂłby bez wÂątpienia, iÂż Agatta to wrĂłg do zwalczenia :lol: Bo ja nie 8)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Kolejny bardzo obiecuj¹cy scenariusz zacz¹³ siê pisaÌ takimi samym wstêpem jak i wczoraj - Panna Agatta w Poranku o tej¿e samej co wczoraj godzinie :)
..co :?: :!: :!:
..nasze sÂłoneczko byÂło juÂż wstaÂło wczeÂśniej :?: ;(
..och jej ;(
..dla mnie to jest zdecydowanie za wczesna godzina :hmm:
..aÂż do bĂłlu podobna do wczorajszej sytuacja :hmm:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..dla mnie to jest zdecydowanie za wczesna godzina :hmm:
..aÂż do bĂłlu podobna do wczorajszej sytuacja :hmm:
AÂż do bĂłlu ;) Rankiem teÂż byÂła aÂż do bĂłlu piĂŞkna 8)
Tyle, Âże poranna relacja byÂła bogatsza o szczeciĂąski wÂątek zachorowaĂą ;)
..nasze sÂłoneczko byÂło juÂż wstaÂło wczeÂśniej :?: ;(
Tak, dziÂś znĂłw bĂŞdzie prĂłbowaÂło konkurowaĂŚ z PannÂą AgattÂą 8) I to pewne, Âże znĂłw przegra z kretesem :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Rankiem teÂż byÂła aÂż do bĂłlu piĂŞkna 8)
..nie ma jak to porzÂądne pocieszenie ;(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..sound :arrow: http://savefile.com/files/417348 - yeah :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Nie masz li pocieszenia? PrzecieÂż Panna Agaatta jak kukuÂłka z zegara szwajcarskiego niemal co godzinĂŞ za naciÂśniĂŞciem guziczka wyskakuje :D

CzyÂżby jednak PoznaĂą za wiatrem stĂŞskniony :> Ten hula po studio i jak wandal obchodzi siĂŞ z fryzurÂą Panny Agaty :lol2:

A sprawa zmarÂłego dziecka caÂły czas nierozwikÂłana :roll:

[ Dodano: Wto Sty 16, 2007 11:27 am ]
obieÂżyÂświat pisze:
Nie masz li pocieszenia? PrzecieÂż Panna Agatta jak kukuÂłka z zegara szwajcarskiego niemal co godzinĂŞ za naciÂśniĂŞciem guziczka wyskakuje :D

CzyÂżby jednak PoznaĂą za wiatrem stĂŞskniony :> Ten hula po studio i jak wandal obchodzi siĂŞ z fryzurÂą Panny Agaty :lol2:

A sprawa zmarÂłego dziecka caÂły czas nierozwikÂłana :roll:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a ty podobno :arrow:
Alchemik pisze:Ja nie mam z rozdwojeniem widzenia problemu 8)
:lol:
Nie masz li pocieszenia? PrzecieÂż Panna Agaatta jak kukuÂłka z zegara szwajcarskiego niemal co godzinĂŞ za naciÂśniĂŞciem guziczka wyskakuje :D
..a pewnie Âże siĂŞ ciesze :tanczy:
..ale cieszyÂłbym siĂŞ bardziej gdybym Poranka nie przespaÂł :neutral:

Obrazek

Obrazek

:arrow: mp3 http://savefile.com/files/417416 :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak siĂŞ tego pozbyĂŚ? Do diaska :hmm: Do cholery :hmm: Do groma :hmm: Jasny gwint :hmm:
A niech to :/ ChciaÂłem niepostrzeÂżenie pomyÂłkĂŞ nareperowaĂŚ :neutral:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

No wiĂŞc :> Szukam ratunku... :neutral:

WidzĂŞ, Âże teÂż padÂłeÂś ofiarÂą technicznych niedogodnoÂści :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..chciaÂłem napisaĂŚ Âże taka reklama mi siĂŞ przypomniaÂła: jak siĂŞ powiedziaÂło wio to teraz trzeba nazad powiedzieĂŚ :hahaha:

..chyba nic siĂŞ nie da juÂż z tym zrobiĂŚ ;)
ODPOWIEDZ