Ju¿ z³oœÌ trochê minê³a od czasu ostatniego wpisu

ale tylko trochĂŞ
Alchemik pisze:WyobraziÌ sobie nawet nie mogê, ¿e Panna Agatta mog³aby nas poró¿niÌ, kiedy do tej pory tak piêknie scala³a
Od najdawniejszych czasów kobieta - ucieleœnienie idealnego piêkna, jest inspiracj¹, ale g³ównie przyczyn¹ cierpienia i zguby mê¿czyzn

Acha, a o tym mĂŞskim szowinizmie, to z Funcky najprĂŞdzej w piÂątek bĂŞdziesz mĂłgÂł pogadaĂŚ :devil:
MoÂże nie tylko z racji zawodowej koniecznoÂści poinformowania widzĂłw, Agatta podaÂła jako ciekawostkĂŞ fakt, iÂż wojsko zorganizowaÂło nabĂłr na pilotĂłw takÂże dla osĂłb cywilnych

WiedziaÂłem o tym juÂż wczeÂśniej, jednakÂże nie speÂłniaÂłem jednego istotnego kryterium :spiewa: Agatta nie miaÂłaby z nim, tym akurat, problemu
Alchemik, nie wiem, o które kryterium Ci chodzi, ale to wykluczone - wiêkszoœÌ kobiet ma tzw. ''lêk wysokoœci'' - mo¿e Agatka te¿

ChoĂŚ wÂątpiĂŞ - sprawia wraÂżenie bardzo odwaÂżnej i w ogĂłle ... nie lĂŞkajÂącej siĂŞ wyzwaĂą

Podejrzewam rĂłwnieÂż, Âże gdyby juÂż zasiadÂła w F16, mielibyÂśmy jednÂą maszynĂŞ mniej :devil: Nic zÂłego nie mam na myÂśli, tylko wczuwam siĂŞ po prostu w sytuacjĂŞ pilota - instruktora, ktĂłry ma w podorĂŞdziu AgatkĂŞ za pasaÂżerkĂŞ - uczennicĂŞ
TakoÂż racja, Âże bez rzeczonych empetrĂłjek i capsiÂątek byÂłoby inaczej
No rzeczywiÂście, nie mĂłgÂłbym odsÂłuchaĂŚ np. interesujÂącej rozmowy z panem majorem

A tak ...

Bardzo interesuj¹ca sprawa z tymi dzisiejszymi relacjami z Krzesin :mhm: Czy¿by do Wa-wy dotar³y jakieœ informacje o jakichœ kolejnych defektach F16 i Agata musia³a iœÌ to sprawdziÌ :> A skoro jej nie wpuœcili na teren lotniska, to coœ musia³o byÌ na rzeczy

Z drugiej strony, gdyby byÂło, Agatka na pewno jakimiÂś swoimi sposobami by siĂŞ o tym dowiedziaÂła

Te relacje o pomocy dla SÂłubic teÂż byÂły Âświetne

Znowu ''moÂżemy'', jak mĂłwiÂła, co podkreÂślaÂła Agatka, pomĂłc poszkodowanym
Zaczynam naprawdĂŞ mocno snuĂŚ podejrzenia, Âże one - Agaty Tomaszewskie sÂą co najmniej dwie

Jedna chyba nie wytrzymaÂłaby takiego tempa pracy :>
Przecie¿ tu nie chodzi ju¿ tylko, choÌ g³ównie, o zdobywanie newsów z ró¿nych dziedzin, ale tak¿e o ci¹g³e zmiany ... no choÌby strojów ... no choÌby fryzur ... no choÌby lokalizacji