Black Jack '62 pisze:No nie Âżartuj, Ty nie masz ÂśmiaÂłoÂści?
No, nie mam :rozglada: A Ty siĂŞ ze mnie nie Âśmiej :stop: Wstydnisiu
adam pisze:Wczoraj myÂślaÂłem Âże jak Pawcio wieczorem robiÂł reporterkĂŞ to zobaczymy go w Podsumowaniu dnia a tu guzik
Nie by³o Paw³a wczoraj w podsumowaniu dnia :uhh: ale to nie znaczy, ¿e znikn¹³ z wizji

ale po kolei
We wtorek mnie zaskoczyÂł pojawiÂł siĂŞ w serwisach nocnych, zupeÂłnie siĂŞ go nie spodziewaÂłam

Na pocz¹tku podsumowania dnia zaliczy³ ma³¹ wpadeczkê :rozglada: kole¿ankê Karolinê Tomaszewicz przedstawi³ jako Katarzynê :rozglada: Echhh....ciekawe czy kole¿anka wybaczy³a swojemu czaruj¹cemu koledze tê pomy³kê :rozglada: Dalsza czêœÌ serwisu przebieg³a bez zak³óceù, czyli sprawnie i profesjonalnie :tanczy: Zawsze uwa¿a³am, ¿e Pawe³ jest przystojny

ale w ten wtorkowy wieczĂłr wyglÂądaÂł jeszcze przystojniej niÂż zwykle

Nie mam dowodĂłw w postaci zdjĂŞĂŚ :rozglada: wiĂŞc musicie mi uwierzyĂŚ na sÂłowo :szalony:
A wczoraj widziaÂłam go popoÂłudniu, krĂŞciÂł siĂŞ po studio i rozmawiaÂł przez telefon :mhm: PomyÂślaÂłam sobie, Âże pewnie wychodzi jakiÂś materiaÂł, ale nie

Pojawi³ siê w raporcie popo³udniowym z relacj¹. Powróci³ do niego temat tragicznie zmar³ych policjantów. Opowiada³ o zarzutach jakie postawi³a prokuratura Tomaszowi Serafinowi z MSWiA, w sprawie œmierci tych policjantów. PóŸniej wróci³ do studia wpad³ mi w oczy w M24h, siedzia³ sobie i czyta³ gazety

Czeka³ na to, by specjalnie dla nas w raporcie wieczornym, wypytaÌ pani¹ Zofiê Ulz, g³ównego inspektora farmaceutycznego, o powrót do aptek i szpitali corhydronu.
:szalony: PaweÂł oprĂłcz nowej , szarej marynary ma teÂż nowy, szary pÂłaszczyk :szalony: Jak jemu jest do twarzy w szarym
adam pisze:a tu guzik byÂła Grysiakowa ku niezadowoleniu co po niektĂłrych :rozglada:
ZwÂłaszcza, Âże Ci co niektĂłrzy woleliby widzieĂŚ innÂą blÂąd lady :rozglada: Adam i na JoannĂŞ przyjdzie czas

Pomyœl o tych, którym radoœÌ sprawi³ widok Brydzi