Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

aveo pisze:ruskie baby sÂą spoko 8) :lol: матрёшки ;)
:lol: PaweÂł teÂż jest spoko :tanczy:
no jasne,Âże oglÂąda.to ulubiony serial zaÂłogi tvn24 :P PaweÂł moÂże byĂŚ nawet zazdrosny,Âże wiĂŞcej czasu jego Âżona poÂświĂŞca serialowi niÂż jemu,w koĂącu PaweÂł zapracowany :) dÂżoÂłkuje
No nie wiem czy oglÂąda :mhm: z tego co udaÂło nam siĂŞ o niej dowiedzieĂŚ ;) moÂżna wywnioskowaĂŚ, Âże to teÂż zapracowana niewiasta ;)
PaweÂł ma ÂżonĂŞ...nono ;)
:uhh: Nnnno, juÂż ma :rozglada: i dwĂłch synĂłw :rozglada:
ile on moÂże mieĂŚ lat :mhm:
:mhm: TeÂż chciaÂłabym to wiedzieĂŚ :mhm: ale trochĂŞ juÂż ma :rozglada: z wywiadu wiemy, Âże osiem lat pracowaÂł w radio, a w tv :mhm: bĂŞdzie juÂż trzy :spiewa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Pawci chyba jest miejwiĂŞcej w moim wieku czyli tak ok trzydziestki.

dwĂłch synĂłw-fiu fiu -pewnie rozpiera go duma
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..nie wzorowany na ruskie babeczki ale teÂż PaweÂł ;)
:arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:
PaweÂł ma ÂżonĂŞ...nono ;)
:uhh: Nnnno, juÂż ma :rozglada: i dwĂłch synĂłw :rozglada:
DochodzĂŞ do wniosku, Âże kobiety z takÂą - byÂło nie byÂło - poraÂżkÂą, jak posiadanie Âżony przez -byÂło nie byÂło idola - sÂą w stanie szybciej siĂŞ oswoiĂŚ niÂż faceci z faktem, Âże byÂło nie byÂło ... a dobra :devil: wiecie chyba o co mi chodzi :neutral: :devil:
CieszĂŞ siĂŞ, Âże dziewczynom piĂłrka nie opadÂły, kiedy dowiedziaÂły siĂŞ o fakcie posiadania przez PawÂła rodziny, kiedy to wczeÂśniej uwaÂżaÂły, Âże jest wolny jak ptak :lol2:

ile on moÂże mieĂŚ lat :mhm:
:mhm: TeÂż chciaÂłabym to wiedzieĂŚ :mhm: ale trochĂŞ juÂż ma :rozglada: z wywiadu wiemy, Âże osiem lat pracowaÂł w radio, a w tv :mhm: bĂŞdzie juÂż trzy :spiewa:
[/quote]
No na pewno widziaÂł juÂż trochĂŞ ponad trzydzieÂści wiosen :lol: Moim skromnym zdaniem ;)

PaweÂł byÂł wczoraj, tzn. Âże bĂŞdzie teÂż dziÂś - DÂżasta chronologicznie kaÂżdy detal ujmuje :D JeÂśli bĂŞdzie dziÂś, to fajnie siĂŞ skÂłada, bo wczoraj niestety nie mogÂłem ani jednego serwisu widzieĂŚ :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Cholera jasna :? Jeœli mo¿na mieÌ ¿yczenia, to ja jeszcze chcia³abym, ¿eby Pawe³ mia³ dy¿ury tak jak zreszt¹ lubi i tak jak lubiê ja, czyli od rana :) Wczoraj od rana na niego czeka³am, bezskutecznie, ale w pe³nej gotowoœci. A póŸniej t¹ gotowoœÌ musia³am rozdzieliÌ na innych, którzy zdecydowali siê czekaÌ na Paw³a razem ze mn¹ :devil: Jakiœ por¹bany totalnie uk³ad w serwisach :/ Tak szczerze powiedziawszy, to z wra¿eù mogê napisaÌ tyle, co widzia³am, bo us³yszeÌ nic nie by³am w stanie :/ Pawe³ mia³ u mnie w domu straszn¹ konkurencjê :/
A ja i Funcky wprost uwielbiamy poczucie humoru NASZEGO ulubionego pana redaktora, prawda Funcky?

A pewnie, ¿e tak w³aœnie jest 8) Wczoraj widzia³am, ¿e z Zubim na jakiœ temat ¿artuj¹, a nie mog³am zrozumieÌ nawet jednego s³ówka :( Ale wyraz twarzy Paw³a i póŸniejszy Zubiego by³y bardzo wymowne :lol: Mimo to, wielkie dziêki D¿astina za opis :lol:
Wyemitowano fragment rozmowy Piotra Jaconia z JoannÂą Brodzik, w ktĂłrej to rozmowie JacoĂą zapytaÂł siĂŞ w imieniu swojej Âżony (Magdy J) o to czy Magda M w kolejnej edycji serialu wyjdzie za Piotra? PawÂła to rozbawiÂło, tak siĂŞ podÂśmiechiwaÂł po tym materiale :mhm: ciekawe czy Âżona PawÂła oglÂąda MagdĂŞ M :mhm:
O :o To ju¿ nie tylko cz³onkowie za³ogi musz¹ TVN-y ogl¹daÌ, ale tak¿e cz³onkowie ich rodzin :o :devil: A wiêc nigdy nie zwi¹¿ê siê z kimœ z TVN-u :devil: (D¿astina, nie wiem, czy ogl¹dasz TVN, ale Blacky, weŸ to sobie te¿ do serca :lol: ).
DochodzĂŞ do wniosku, Âże kobiety z takÂą - byÂło nie byÂło - poraÂżkÂą, jak posiadanie Âżony przez -byÂło nie byÂło idola - sÂą w stanie szybciej siĂŞ oswoiĂŚ niÂż faceci
Co? :o Ja do tej pory jestem zdruzgotana :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:No na pewno widziaÂł juÂż trochĂŞ ponad trzydzieÂści wiosen :lol: Moim skromnym zdaniem ;)
Jestem tego samego zdania :mhm: tylko chciaÂłabym wiedzieĂŚ dokÂładnie :rozglada: ile wynosi to "trochĂŞ ponad" :lol:
Black Jack '62 pisze: PaweÂł byÂł wczoraj, tzn. Âże bĂŞdzie teÂż dziÂś - DÂżasta chronologicznie kaÂżdy detal ujmuje :D JeÂśli bĂŞdzie dziÂś, to fajnie siĂŞ skÂłada, bo wczoraj niestety nie mogÂłem ani jednego serwisu widzieĂŚ :/
Blacky trzeba byÂło wczoraj czas dla PawÂła wygospodarowaĂŚ :? DziÂś DÂżasta ma puste kartki w notatniku :? O 16.30 zasiadam wygodnie w fotelu, a nie kiedy oglÂądam PawÂła to nie siedzĂŞ w fotelu :rozglada: Zasiadam wygodnie na poduchach :rozglada: metr od telewizora :rozglada: i kto siĂŞ ukazuje moim oczom....Brydzidzia :nie: nie tak miaÂło byĂŚ :?
Funcky, chyba nie byÂłyÂśmy grzeczne :rozglada: i dlatego PaweÂł siĂŞ dziÂś nie pojawiÂł :?
Funckyrella pisze:Cholera jasna :? JeÂśli moÂżna mieĂŚ Âżyczenia, to ja jeszcze chciaÂłabym, Âżeby PaweÂł miaÂł dyÂżury tak jak zresztÂą lubi i tak jak lubiĂŞ ja, czyli od rana :)
ÂŻyczenia zawsze moÂżesz mieĂŚ ;) ale czy zostanÂą speÂłnione :mhm: to juÂż inna sprawa :uhh:
Funckyrella pisze: Tak szczerze powiedziawszy, to z wraÂżeĂą mogĂŞ napisaĂŚ tyle, co widziaÂłam, bo usÂłyszeĂŚ nic nie byÂłam w stanie :/ PaweÂł miaÂł u mnie w domu strasznÂą konkurencjĂŞ :/
Pozostaje nauczyÌ wspó³towarzyszy z uwag¹ podziwiaÌ profesjonalistê przy pracy ;) To trudne zadanie, ale jak siê cz³owiek postara to osi¹gnie cel ;)

Funckyrella pisze:
Wyemitowano fragment rozmowy Piotra Jaconia z JoannÂą Brodzik, w ktĂłrej to rozmowie JacoĂą zapytaÂł siĂŞ w imieniu swojej Âżony (Magdy J) o to czy Magda M w kolejnej edycji serialu wyjdzie za Piotra? PawÂła to rozbawiÂło, tak siĂŞ podÂśmiechiwaÂł po tym materiale :mhm: ciekawe czy Âżona PawÂła oglÂąda MagdĂŞ M :mhm:
O :o To ju¿ nie tylko cz³onkowie za³ogi musz¹ TVN-y ogl¹daÌ, ale tak¿e cz³onkowie ich rodzin :o :devil: A wiêc nigdy nie zwi¹¿ê siê z kimœ z TVN-u :devil: (D¿astina, nie wiem, czy ogl¹dasz TVN, ale Blacky, weŸ to sobie te¿ do serca :lol: ).
:nie: Ja nie mam z tym problemu :uhh: ja tam juÂż nikogo dla siebie nie widzĂŞ :lol:

Funckyrella pisze:
Black Jack'62 pisze:DochodzĂŞ do wniosku, Âże kobiety z takÂą - byÂło nie byÂło - poraÂżkÂą, jak posiadanie Âżony przez -byÂło nie byÂło idola - sÂą w stanie szybciej siĂŞ oswoiĂŚ niÂż faceci
Co? :o Ja do tej pory jestem zdruzgotana :lol:
Wiesz Blacky, to tylko tak na zewnÂątrz dobrze wyglÂąda :uhh: ( :mhm: chociaÂż, podobno w dniu, kiedy siĂŞ o tym dowiedziaÂłam, jakiÂś dziwny wyraz twarzy miaÂłam :rozglada: ) A w Âśrodku :uhh: Âżycie zaczĂŞÂło ze mnie uchodziĂŚ, wtedy 03.05.06 :rozglada:
Ale masz racjê ;) piórka mam nie opad³y i :rozglada: póki co nie zamierzaj¹ opaœÌ :nie: :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:No na pewno widziaÂł juÂż trochĂŞ ponad trzydzieÂści wiosen :lol: Moim skromnym zdaniem ;)
Jestem tego samego zdania :mhm: tylko chciaÂłabym wiedzieĂŚ dokÂładnie :rozglada: ile wynosi to "trochĂŞ ponad" :lol:
A próbowa³aœ kiedyœ tê informacjê od Paw³a wyci¹gn¹Ì :mhm: W koùcu faceci, wiêkszoœÌ facetów, nie jest wra¿liwa na punkcie wieku :lol2:
Pozostaje nauczyÌ wspó³towarzyszy z uwag¹ podziwiaÌ profesjonalistê przy pracy ;) To trudne zadanie, ale jak siê cz³owiek postara to osi¹gnie cel ;)
Adres dobrego i niestrudzonego tresera poproszê :D Jak¹œ tak¹ supernianiê :devil:
Wiesz Blacky, to tylko tak na zewnÂątrz dobrze wyglÂąda :uhh: ( :mhm: chociaÂż, podobno w dniu, kiedy siĂŞ o tym dowiedziaÂłam, jakiÂś dziwny wyraz twarzy miaÂłam :rozglada: ) A w Âśrodku :uhh: Âżycie zaczĂŞÂło ze mnie uchodziĂŚ, wtedy 03.05.06 :rozglada:
Ale masz racjê ;) piórka mam nie opad³y i :rozglada: póki co nie zamierzaj¹ opaœÌ :nie: :lol:
Nawet data Ci siĂŞ w pamiĂŞci wyryÂła :lol:
Zasiadam wygodnie na poduchach :rozglada: metr od telewizora :rozglada: i kto siĂŞ ukazuje moim oczom....Brydzidzia :nie: nie tak miaÂło byĂŚ :?
Funcky, chyba nie byÂłyÂśmy grzeczne :rozglada: i dlatego PaweÂł siĂŞ dziÂś nie pojawiÂł :?
Nie mam osobiÂście nic do Brygidy, nawet jÂą lubiĂŞ, ale jak mam wybieraĂŚ miĂŞdzy niÂą a PawÂłem to wybĂłr jest oczywisty ;) Ona mogÂłaby sobie w tygodniu pracowaĂŚ, jak mnie nie ma z TVN24, a dla PawÂła powinny byĂŚ weekendy :(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: A próbowa³aœ kiedyœ tê informacjê od Paw³a wyci¹gn¹Ì :mhm: W koùcu faceci, wiêkszoœÌ facetów, nie jest wra¿liwa na punkcie wieku :lol2:
Jeszcze nie prĂłbowaÂłam :uhh: jakoÂś nie mam ÂśmiaÂłoÂści :rozglada:
Adres dobrego i niestrudzonego tresera poproszê :D Jak¹œ tak¹ supernianiê :devil:
Ja poradziÂłam sobie sama ;)ale tresury Twojego towarzystwa siĂŞ nie podejmĂŞ :lol:

AdziÂś PaweÂł chce siĂŞ z nami spotkaĂŚ w podsumowaniu dnia :D Strona tvn24 tak donosi :mhm: sprawdzimy, sprawdzimy ;) a jutro rozliczymy :spiewa:

[ Dodano: Wto Sty 16, 2007 12:08 am ]
:szalony: Ju¿ po spotkaniu :rozglada: Pawe³ w nowej marynarze :P szarej w pr¹¿ki :P ( :o zupe³nie jak mój kocurek :szalony: ) Podsumowa³ dzieù, sprawnie przechodz¹c od tematu do tematu :tanczy: Na koniec uraczy³ nas przegl¹dem prasy jutrzejszej :D Pan Poradek jutro :mhm: a w³aœciwie to dzisiaj :rozglada: ju¿ niczym mnie nie zaskoczy ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze: A próbowa³aœ kiedyœ tê informacjê od Paw³a wyci¹gn¹Ì :mhm: W koùcu faceci, wiêkszoœÌ facetów, nie jest wra¿liwa na punkcie wieku :lol2:
Jeszcze nie prĂłbowaÂłam :uhh: jakoÂś nie mam ÂśmiaÂłoÂści :rozglada:
No nie Âżartuj, Ty nie masz ÂśmiaÂłoÂści? :lol:
AdziÂś PaweÂł chce siĂŞ z nami spotkaĂŚ w podsumowaniu dnia :D Strona tvn24 tak donosi :mhm: sprawdzimy, sprawdzimy ;) a jutro rozliczymy :spiewa:

[ Dodano: Wto Sty 16, 2007 12:08 am ]
:szalony: Ju¿ po spotkaniu :rozglada: Pawe³ w nowej marynarze :P szarej w pr¹¿ki :P
WidzĂŞ, ÂżeÂś szczĂŞÂśliwa, to i ja Twoim szczĂŞÂściem uradowany :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Wczoraj myÂślaÂłem Âże jak Pawcio wieczorem robiÂł reporterkĂŞ to zobaczymy go w Podsumowaniu dnia a tu guzik byÂła Grysiakowa ku niezadowoleniu co po niektĂłrych :rozglada:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:No nie Âżartuj, Ty nie masz ÂśmiaÂłoÂści? :lol:
No, nie mam :rozglada: A Ty siĂŞ ze mnie nie Âśmiej :stop: Wstydnisiu :lol:
adam pisze:Wczoraj myÂślaÂłem Âże jak Pawcio wieczorem robiÂł reporterkĂŞ to zobaczymy go w Podsumowaniu dnia a tu guzik
Nie by³o Paw³a wczoraj w podsumowaniu dnia :uhh: ale to nie znaczy, ¿e znikn¹³ z wizji :D ale po kolei :D
We wtorek mnie zaskoczy³ pojawi³ siê w serwisach nocnych, zupe³nie siê go nie spodziewa³am :D Na pocz¹tku podsumowania dnia zaliczy³ ma³¹ wpadeczkê :rozglada: kole¿ankê Karolinê Tomaszewicz przedstawi³ jako Katarzynê :rozglada: Echhh....ciekawe czy kole¿anka wybaczy³a swojemu czaruj¹cemu koledze tê pomy³kê :rozglada: Dalsza czêœÌ serwisu przebieg³a bez zak³óceù, czyli sprawnie i profesjonalnie :tanczy: Zawsze uwa¿a³am, ¿e Pawe³ jest przystojny :P ale w ten wtorkowy wieczór wygl¹da³ jeszcze przystojniej ni¿ zwykle :P Nie mam dowodów w postaci zdjêÌ :rozglada: wiêc musicie mi uwierzyÌ na s³owo :szalony:
A wczoraj widzia³am go popo³udniu, krêci³ siê po studio i rozmawia³ przez telefon :mhm: Pomyœla³am sobie, ¿e pewnie wychodzi jakiœ materia³, ale nie :D Pojawi³ siê w raporcie popo³udniowym z relacj¹. Powróci³ do niego temat tragicznie zmar³ych policjantów. Opowiada³ o zarzutach jakie postawi³a prokuratura Tomaszowi Serafinowi z MSWiA, w sprawie œmierci tych policjantów. PóŸniej wróci³ do studia wpad³ mi w oczy w M24h, siedzia³ sobie i czyta³ gazety ;) Czeka³ na to, by specjalnie dla nas w raporcie wieczornym, wypytaÌ pani¹ Zofiê Ulz, g³ównego inspektora farmaceutycznego, o powrót do aptek i szpitali corhydronu.
:szalony: PaweÂł oprĂłcz nowej , szarej marynary ma teÂż nowy, szary pÂłaszczyk :szalony: Jak jemu jest do twarzy w szarym :P
adam pisze:a tu guzik byÂła Grysiakowa ku niezadowoleniu co po niektĂłrych :rozglada:
Zw³aszcza, ¿e Ci co niektórzy woleliby widzieÌ inn¹ bl¹d lady :rozglada: Adam i na Joannê przyjdzie czas ;) Pomyœl o tych, którym radoœÌ sprawi³ widok Brydzi ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nie byÂło PawÂła wczoraj w podsumowaniu dnia :uhh:
Obstawiam Âże dziÂś bĂŞdzie :roll:
Zw³aszcza, ¿e Ci co niektórzy woleliby widzieÌ inn¹ bl¹d lady :rozglada: Adam i na Joannê przyjdzie czas ;) Pomyœl o tych, którym radoœÌ sprawi³ widok Brydzi ;)
Mnie widok GrusiakĂłwny odpowiada ale w rozpuszczonych wÂłosach :rozglada:

Wcale Pawcia na reporterce nie widziaÂłem wiĂŞc chyba wieczorna zmiana :mhm:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No, no :> PaweÂł dziÂś w Ustce - ale go przewiaÂło :lol:

[ Dodano: PiÂą Sty 19, 2007 4:34 pm ]
O :D A teraz PaweÂł opisuje krajobraz po burzy :rozglada:
adam
Fan Forum
Fan Forum

ByÂł i wytrzymaÂł sztorm

Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..nie poznaÂłem go :lol: