Ale nam armiĂŞ ''zdziesiÂątkowaÂło'' :o Nie mĂłwcie, Âże to z powodu wiatru? :o
Nika pisze:Jak tylko rano zobaczyÂłam te szalejace wichury, to czuÂłam juz podskĂłrnie, Âże NIESTETY na pewno AgatkĂŞ wyslÂą na zdawanie relacji na tym ziÂąbie.
A ja miaÂłem mimo wszystko nadziejĂŞ, Âże oszczĂŞdzÂą jÂą
Ale po co oni jÂą wywozili do TRz..(tez nie dosÂłyszaÂłam, moÂże Trzcianka?, 3/4 drogi to lasy)
To by³a miejscowoœÌ Trzciel na granicy województw Wlkp. i Lubuskiego. Hmmm :mhm: Jechali taki kawa³ drogi w tak¹ niepogodê, zupe³nie jak gdyby w Poznaniu nie wia³o :?
Co do podró¿owania wczoraj :spiewa: Chroù nas Bo¿e w przysz³oœci przed takimi wichurami :rydzyk: Te¿ musia³em nagle i pilnie wyjechaÌ - prawie jak lekarz albo reporter na wezwanie

DziĂŞki uprzejmoÂści rodzinki - cholera, ale my mamy wporzo rodzinĂŞ

mogÂłem sÂłyszeĂŚ relacjĂŞ Agatki z magazynu

Agatka sÂłusznie mĂłwiÂła wczoraj, Âże po tym jak wyjechaÂło siĂŞ zza Âściany lasu zarzucaÂło autem jak wÂściekÂłe :? To znaczy Agatka oczywiÂście piĂŞkniej to ujĂŞÂła

PóŸniej ostrze¿enia, porady i boski by³ fina³ jej relacji: z ¿ywio³em dyskutowaÌ nie mo¿na

Marciniakowi siĂŞ spodobaÂło, bo powtĂłrzyÂł to za AgatkÂą

Na szczêœcie póŸniej pozwolili jej odpocz¹Ì odpocz¹Ì

jak tu pisaĂŚ o odpoczynku, kiedy wiatr hula z prĂŞdkoÂściÂą130 km/h :hmm:
[...]i jeszcze jÂą ustawili miĂŞdzy drzewami, oj nierozsÂądne to byÂło...Mogli chociaz Jej pozwoliĂŚ zaÂłozyc czapkĂŞ, a tak to wÂłosy miaÂła caÂłkowicie przemoczone jak jÂą widziaÂłam, w ktĂłrejÂś z wieczornych relacji

miejmy nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie rozch....., nie bĂŞdĂŞ pisaĂŚ caÂłego wyrazu, by nie wykrakaĂŚ!
Nie kraczemy

Ale fakt - serce mi pĂŞkaÂło, kiedy widziaÂłem jÂą takÂą przemokniĂŞtÂą i owianÂą

Trudno byÂło teÂż siĂŞ o niÂą nie martwiĂŚ, nie mĂłwiÂąc o usiedzeniu w spokoju, kiedy byÂło siĂŞ Âświadkiem tego, co dzieje siĂŞ na zewnÂątrz :spiewa:
Bez wzglĂŞdu na to, po tym wypadzie za miasto, na szczĂŞÂście dali jej wrĂłciĂŚ do domu, aby dziÂś z samego ranka juÂż stawiĂŚ siĂŞ w pracy, by podliczaĂŚ szkody, jakie wiatr wyrzÂądziÂł w Wielkopolsce

Taaaaka piĂŞkna z upiĂŞtymi, acz rozwianymi wÂłoskami i co waÂżne znowu w tej Âładnej i przede wszystkim ciepÂłej kurtce

Jaka szkoda, ze nikt nie zrobiÂł z dnia capsĂłw

Có¿ za rozczarowanie

DziÂś byÂła m.in. w miejscowoÂści jakÂże wymownej - OwieĂąska

Zobaczymy, albo i nie - w zaleÂżnoÂści od tego jak mocno bĂŞdzie wiaÂło, czy Agatka pojawi siĂŞ jeszcze dziÂś - juÂż spokojniejszy o niÂą jestem
[ Dodano: PiÂą Sty 19, 2007 3:30 pm ]
No dalej - czekam na jakieœ szczegó³y dy¿uru dzisiejszego Agatki :> Bo ja cholernie ma³o widzia³em