Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..chciaÂłem napisaĂŚ Âże taka reklama mi siĂŞ przypomniaÂła: jak siĂŞ powiedziaÂło wio to teraz trzeba nazad powiedzieĂŚ :hahaha:
To ja powinienem napisaÌ, ¿e teraz to ju¿ za póŸno :devil:

Niestety gdzieÂś nam wciĂŞÂło PannĂŞ AgattĂŞ :/
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..nasze sÂłoneczko byÂło juÂż wstaÂło wczeÂśniej :?: ;(
Tak, dziÂś znĂłw bĂŞdzie prĂłbowaÂło konkurowaĂŚ z PannÂą AgattÂą 8) I to pewne, Âże znĂłw przegra z kretesem :spiewa:
Alchemik pisze:CzyÂżby jednak PoznaĂą za wiatrem stĂŞskniony :> Ten hula po studio i jak wandal obchodzi siĂŞ z fryzurÂą Panny Agaty :lol2:
ZajrzaÂłam na forum, nieÂśmiaÂło :rozglada: spodziewajÂąc siĂŞ ciekawych interpretacji zjawisk sÂłoneczno wiaterkowych :D i proszĂŞ panowie mnie nie zawiedli :D Czekam z niecierpliwoÂściÂą na wraÂżenia trzeciego pana :D
Nie sÂądzicie, Âże poczÂątek tego roku, ku naszej uciesze :tanczy: urodzajny jest w relacje Agatki? :P Black pewnie siĂŞ wzruszy ;) o ile dobrze pamiĂŞtam AgatkĂŞ po raz pierwszy zobaczyÂł i usÂłyszaÂł w tv ;) rozprawiajÂącÂą o sepsie wÂłaÂśnie ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ChÂłopakom humorki dziÂś dopisujÂą - nawet wiem, dlaczego :lol2:
DÂżastina pisze:
Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..nasze sÂłoneczko byÂło juÂż wstaÂło wczeÂśniej :?: ;(
Tak, dziÂś znĂłw bĂŞdzie prĂłbowaÂło konkurowaĂŚ z PannÂą AgattÂą 8) I to pewne, Âże znĂłw przegra z kretesem :spiewa:
Alchemik pisze:CzyÂżby jednak PoznaĂą za wiatrem stĂŞskniony :> Ten hula po studio i jak wandal obchodzi siĂŞ z fryzurÂą Panny Agaty :lol2:
ZajrzaÂłam na forum, nieÂśmiaÂło :rozglada: spodziewajÂąc siĂŞ ciekawych interpretacji zjawisk sÂłoneczno wiaterkowych :D i proszĂŞ panowie mnie nie zawiedli :D Czekam z niecierpliwoÂściÂą na wraÂżenia trzeciego pana :D
Och, D¿astina, Black dziœ nie spe³ni Twoich oczekiwaù, bo strasznie doskwiera mu brak czasu, a poza tym bardzo mu siê spieszy :( Black jest dziœ okrutnikiem, ale nie mo¿e odmówiÌ sobie przyjemnoœci i nie oddaÌ s³ownego ho³du porannej piêknoœci, która zagoœci³a u niego w domu tu¿ przed wpó³ do dziewi¹tej :)
Po tak zacnej goœcinie z rana, ca³y dzieù dochodzi³em do siebie :red: Sam nie wiem, czym zas³u¿y³em sobie na takie wyró¿nienie i to po raz drugi w tym tygodniu :)
Black pewnie siĂŞ wzruszy ;) o ile dobrze pamiĂŞtam AgatkĂŞ po raz pierwszy zobaczyÂł i usÂłyszaÂł w tv ;) rozprawiajÂącÂą o sepsie wÂłaÂśnie ;)
Tak, od sepsy w jednostce wojskowej w Skwierzynie wszystko siê zaczê³o :) Pamiêtam Agatkê jak przez mg³ê, kiedy sta³a i pod t¹ jednostk¹ i pod szpitalem w Gorzowie :) Nawet zamierza³em udaÌ siê na seans hipnozy, ¿eby coœ wiêcej sobie z tych wydarzeù przypomnieÌ :devil:
tu juÂż po czĂŞÂści odpowiedziaÂłem na pytanie Alchemika, ktĂłry dociekaÂł, czy Agatka po dodatkowym fakultecie z medycyny jest - nie wiem, czy jest, ale faktem jest, Âże doÂświadczenie w dziedzinie choroby zwanej sepsÂą, zdobywaÂła juÂż rok temu :)

A jeÂśli mogĂŞ zabraĂŚ siĂŞ za stopniowanie jej piĂŞkna, to pokuszĂŞ siĂŞ o stwierdzenie, Âże o poranku jest naj ... naj ... naj ... :szalony:

Marynara - aktualnie jedyna do stu procentowego zaakceptowania :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:To ja powinienem napisaÌ, ¿e teraz to ju¿ za póŸno :devil:
..miejmy nadziejĂŞ Âże juÂż tak nigdy nie bĂŞdziemy musieli pisaĂŚ :)
..Âże te zabiegi techniczne pomogÂły :)
..dokÂładnie od momentu kiedy napisaÂłeÂś te sÂłowa Agatki nie byÂło :/
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..miejmy nadziejĂŞ Âże juÂż tak nigdy nie bĂŞdziemy musieli pisaĂŚ :)
..Âże te zabiegi techniczne pomogÂły :)
:> Dzisiaj teÂż nie jest zbyt Âłatwo posta wysÂłaĂŚ :roll:
obieÂżyÂświat pisze:
..dokÂładnie od momentu kiedy napisaÂłeÂś te sÂłowa Agatki nie byÂło :/
Fakt :? ani wczoraj :? ani dziÂś :?
Black Jack '62 pisze:Och, DÂżastina, Black dziÂś nie speÂłni Twoich oczekiwaĂą, bo strasznie doskwiera mu brak czasu, a poza tym bardzo mu siĂŞ spieszy :(
:lol: Jak na aÂż taki wielki brak czasu, niezÂłe dzieÂło stworzyÂłeÂś :lol:
Tak, od sepsy w jednostce wojskowej w Skwierzynie wszystko siê zaczê³o :) Pamiêtam Agatkê jak przez mg³ê, kiedy sta³a i pod t¹ jednostk¹ i pod szpitalem w Gorzowie :)
:> Jak na mgliste, jak sam stwierdziÂłeÂś ;) wspomnienia, to i tak zadziwiajÂąco duÂżo pamiĂŞtasz ;)
Marynara - aktualnie jedyna do stu procentowego zaakceptowania :)
Taaak, pozwolisz, Âże podzielĂŞ TwojÂą opiniĂŞ :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze:Fakt :? ani wczoraj :? ani dziÂś :?
Gorzej trafiĂŚ nie mogÂła :nie:
Stoi biedaczyna w deszczu i na wietrze w jakimÂś zad... :xx:
;( ;( ;(
Sytuacja wyglÂąda na takÂą, w ktĂłrej reporterĂłw postawiono w stan najwyÂższej gotowoÂści :rozglada: Ale dlaczego tak ich nie oszczĂŞdzajÂą... :>
Black Jack '62 pisze:Tak, od sepsy w jednostce wojskowej w Skwierzynie wszystko siê zaczê³o :) Pamiêtam Agatkê jak przez mg³ê, kiedy sta³a i pod t¹ jednostk¹ i pod szpitalem w Gorzowie :)
WiĂŞc nie byÂła to mi... :xx: nie byÂło to zauroczenie od pierwszego wejrzenia? :lol2:

Niech Panna Agatta wraca czym prĂŞdzej w bezpieczne miejsce... :rydzyk:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Gorzej trafiĂŚ nie mogÂła :nie:
Stoi biedaczyna w deszczu i na wietrze w jakimÂś zad... :xx:
;( ;( ;(
..ja nic nie widziaÂłem :hmm:
..mama i tato zreszt¹ oboje naraz zdawali mi relacje ¿e w³¹czyli tvn24 ¿eby pos³uchaÌ jak du¿e i jak realne jest zagro¿enie huraganem i opowiedzieli mi ¿e Agatka sta³a miêdzy jakimiœ dzerwami ca³a przemokniêta i przestrzega³a przed silnym wiatrem ;(
..naprawdĂŞ stoi miĂŞdzy drzewami :shock: czy staruszkom coÂś siĂŞ przywidziaÂło :>
..to byÂłoby nierozsÂądne :shock:
Alchemik pisze:Niech Panna Agatta wraca czym prĂŞdzej w bezpieczne miejsce... :rydzyk:
.. :rydzyk: :rydzyk:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

A jednak mnie... nas nie posÂłuchali :nie:
Jeszcze w magazynie 24h Agatta nadawaÂła relacjĂŞ z aktualnej i oÂśmielĂŞ siĂŞ napisaĂŚ planowanej sytuacji na zachodzie :roll:
A gdzie¿ ona by³a :roll: W miejscowoœci Trz... - tyle pamiêtam :/ Chyba to gdzieœ daleko, poniewa¿ mówi³a o podró¿y samochodem przez las :o Sta³a chyba przy jakiejœ trasie :mhm:
Ale tym razem przynajmniej sucha byÂła :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Jak tylko rano zobaczyÂłam te szalejace wichury, to czuÂłam juz podskĂłrnie, Âże NIESTETY na pewno AgatkĂŞ wyslÂą na zdawanie relacji na tym ziÂąbie. Ale po co oni jÂą wywozili do TRz..(tez nie dosÂłyszaÂłam, moÂże Trzcianka?, 3/4 drogi to lasy) i jeszcze jÂą ustawili miĂŞdzy drzewami, oj nierozsÂądne to byÂło...Mogli chociaz Jej pozwoliĂŚ zaÂłozyc czapkĂŞ, a tak to wÂłosy miaÂła caÂłkowicie przemoczone jak jÂą widziaÂłam, w ktĂłrejÂś z wieczornych relacji :roll: miejmy nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie rozch....., nie bĂŞdĂŞ pisaĂŚ caÂłego wyrazu, by nie wykrakaĂŚ!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Ale nam armiĂŞ ''zdziesiÂątkowaÂło'' :o Nie mĂłwcie, Âże to z powodu wiatru? :o
Nika pisze:Jak tylko rano zobaczyÂłam te szalejace wichury, to czuÂłam juz podskĂłrnie, Âże NIESTETY na pewno AgatkĂŞ wyslÂą na zdawanie relacji na tym ziÂąbie.
A ja miaÂłem mimo wszystko nadziejĂŞ, Âże oszczĂŞdzÂą jÂą ;(
Ale po co oni jÂą wywozili do TRz..(tez nie dosÂłyszaÂłam, moÂże Trzcianka?, 3/4 drogi to lasy)

To by³a miejscowoœÌ Trzciel na granicy województw Wlkp. i Lubuskiego. Hmmm :mhm: Jechali taki kawa³ drogi w tak¹ niepogodê, zupe³nie jak gdyby w Poznaniu nie wia³o :?
Co do podró¿owania wczoraj :spiewa: Chroù nas Bo¿e w przysz³oœci przed takimi wichurami :rydzyk: Te¿ musia³em nagle i pilnie wyjechaÌ - prawie jak lekarz albo reporter na wezwanie :lol2: Dziêki uprzejmoœci rodzinki - cholera, ale my mamy wporzo rodzinê 8) mog³em s³yszeÌ relacjê Agatki z magazynu :lol2: Agatka s³usznie mówi³a wczoraj, ¿e po tym jak wyjecha³o siê zza œciany lasu zarzuca³o autem jak wœciek³e :? To znaczy Agatka oczywiœcie piêkniej to ujê³a :lol2: PóŸniej ostrze¿enia, porady i boski by³ fina³ jej relacji: z ¿ywio³em dyskutowaÌ nie mo¿na 8) Marciniakowi siê spodoba³o, bo powtórzy³ to za Agatk¹ 8) Na szczêœcie póŸniej pozwolili jej odpocz¹Ì odpocz¹Ì :roll: jak tu pisaÌ o odpoczynku, kiedy wiatr hula z prêdkoœci¹130 km/h :hmm:
[...]i jeszcze jÂą ustawili miĂŞdzy drzewami, oj nierozsÂądne to byÂło...Mogli chociaz Jej pozwoliĂŚ zaÂłozyc czapkĂŞ, a tak to wÂłosy miaÂła caÂłkowicie przemoczone jak jÂą widziaÂłam, w ktĂłrejÂś z wieczornych relacji :roll: miejmy nadziejĂŞ, Âże siĂŞ nie rozch....., nie bĂŞdĂŞ pisaĂŚ caÂłego wyrazu, by nie wykrakaĂŚ!
Nie kraczemy :lol: Ale fakt - serce mi pĂŞkaÂło, kiedy widziaÂłem jÂą takÂą przemokniĂŞtÂą i owianÂą ;( Trudno byÂło teÂż siĂŞ o niÂą nie martwiĂŚ, nie mĂłwiÂąc o usiedzeniu w spokoju, kiedy byÂło siĂŞ Âświadkiem tego, co dzieje siĂŞ na zewnÂątrz :spiewa:
Bez wzglĂŞdu na to, po tym wypadzie za miasto, na szczĂŞÂście dali jej wrĂłciĂŚ do domu, aby dziÂś z samego ranka juÂż stawiĂŚ siĂŞ w pracy, by podliczaĂŚ szkody, jakie wiatr wyrzÂądziÂł w Wielkopolsce ;(
Taaaaka piêkna z upiêtymi, acz rozwianymi w³oskami i co wa¿ne znowu w tej ³adnej i przede wszystkim ciep³ej kurtce :) Jaka szkoda, ze nikt nie zrobi³ z dnia capsów :( Có¿ za rozczarowanie ;( Dziœ by³a m.in. w miejscowoœci jak¿e wymownej - Owieùska :)
Zobaczymy, albo i nie - w zaleÂżnoÂści od tego jak mocno bĂŞdzie wiaÂło, czy Agatka pojawi siĂŞ jeszcze dziÂś - juÂż spokojniejszy o niÂą jestem ;)

[ Dodano: PiÂą Sty 19, 2007 3:30 pm ]
No dalej - czekam na jakieœ szczegó³y dy¿uru dzisiejszego Agatki :> Bo ja cholernie ma³o widzia³em ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Ale nam armiĂŞ ''zdziesiÂątkowaÂło'' :o Nie mĂłwcie, Âże to z powodu wiatru? :o
..bo cholera jak nie przerwy w dostawie prÂądu to znĂłw problemy techniczne na forum i tak od wczoraj :hmm:
DziÂś byÂła m.in. w miejscowoÂści jakÂże wymownej - OwieĂąska :)
..i tylko to mam :(
..ale za to co :lol2:
:arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..ummmm :P (moÂżna lekko powiĂŞkszyĂŚ :lol2: )
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A to, to ja lubiĂŞ :lol2:
..ummmm :P (moÂżna lekko powiĂŞkszyĂŚ :lol2: )
Ummmm ... z pewnoÂściÂą to uczyniĂŞ :lol2:

Czy mi siĂŞ wydawaÂło, czy Agatka w F16 przed chwilÂą byÂła i nadawaÂła relacjĂŞ z jakiegoÂś pola, na ktĂłrym energetycy naprawiali linie energetyczne :> Nie mogÂłem siĂŞ myliĂŚ :) To byÂła ona :)

BoÂże jakiÂż to zawĂłd podwyÂższonego ryzyka :(
Cholerny szczĂŞÂściarz mimo wszystko ten operator tej tajemniczej maszyny, ktĂłry musiaÂł uwaÂżaĂŚ, by Agatki nam nie potrÂąciĂŚ, a do ktĂłrego to ona finalnie tak siĂŞ skromnie, acz piĂŞknie uÂśmiechnĂŞÂła :lol2: :lol2:

Ale gdzie ona znowu ... :mhm: Podpisane by³o Poznaù, ale to chyba gdzieœ na obrze¿ach by³o ... :> O w mordê :shock: Muszê wygl¹dn¹Ì za okno a nu¿ ... :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Black :> no nie wiem :mhm: ale wydaje mi siĂŞ Âże powinieneÂś chyba byĂŚ zazdrosny o takie ÂżyczliwoÂści :lol:
..ja byÂłem :D
..to chyba jakiÂś straÂżak byÂł ktĂłremu na Âżarty siĂŞ zebraÂło :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..sound póŸniej ;)

..kurde :/
..relacja w raporcie pewnie miaÂła byĂŚ a przez tÂą cholernÂą konferencjĂŞ nie byÂło ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

U mnie teÂż strasznie wiaÂło :(
Zobaczcie tylko jak dÂługo musiaÂłam ÂłapaĂŚ poziom :lol:

ObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazekObrazekObrazek

DziÂś mi siĂŞ na Âżarty zebraÂło, ale jak przypomnĂŞ sobie noc brrrr... Tak jak minionej nocy to siĂŞ jeszcze nigdy nie baÂłam. Kiedy wczoraj zobaczyÂłam AgatkĂŞ w raporcie popoÂłudniowym, ostrzegajÂącÂą o nadciÂągajÂącym huraganie przypomniaÂło mi siĂŞ lato. AgatkĂŞ wysÂłali na ÂŚlÂąsk, Âżeby relacjonowaÂła powĂłdÂź, a kiedy Agatka tam dotarÂła okazaÂło siĂŞ, Âże wielka woda nie przyjdzie :) MiaÂłam nadziejÂą, Âże sytuacja siĂŞ powtĂłrzy i nie bĂŞdzie tak mocno wiaÂło :uhh: staÂło siĂŞ inaczej, ale teraz jest lepiej i tego siĂŞ trzymajmy :D A z dziÂś widziaÂłam tylko relacjĂŞ w F16 :uhh: efekty wichury, problemy z prÂądem :uhh:
Black Jack '62 pisze:Ale gdzie ona znowu ... :mhm: Podpisane by³o Poznaù, ale to chyba gdzieœ na obrze¿ach by³o ... :> O w mordê :shock: Muszê wygl¹dn¹Ì za okno a nu¿ ... :lol:
I jakiÂż widok ukazaÂł siĂŞ Twoim oczom? :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack pisze:
Nika pisze: Ale po co oni jÂą wywozili do TRz..(tez nie dosÂłyszaÂłam, moÂże Trzcianka?, 3/4 drogi to lasy)

To by³a miejscowoœÌ Trzciel na granicy województw Wlkp. i Lubuskiego. Hmmm :mhm: Jechali taki kawa³ drogi w tak¹ niepogodê, zupe³nie jak gdyby w Poznaniu nie wia³o :?
Oni chyba lubi¹ du¿o podró¿owaÌ, szczególnie gdy ma sie u boku tak¹ fantastyczn¹ reporterkê ... :D wtedy ka¿dy powód jest dobry, by d³u¿ej czas z Ni¹ spêdziÌ ..
Black Jack pisze:TeÂż musiaÂłem nagle i pilnie wyjechaĂŚ - prawie jak lekarz albo reporter na wezwanie
dzieliÂłeÂś tÂą samÂą dolĂŞ co Agatka, tyle, Âże osobno.. :?
Black Jack pisze: musiaÂła dziÂś z samego ranka juÂż stawiĂŚ siĂŞ w pracy, by podliczaĂŚ szkody, jakie wiatr wyrzÂądziÂł w Wielkopolsce ;(

tak, nadawa³a od rana relacjê z Owiùsk, na belce b³êdnie pdopisali miescowoœc jako Owieùska, to miescowoœc w okolicach Czerwonaka
Black Jack pisze:Taaaaka piĂŞkna z upiĂŞtymi, acz rozwianymi wÂłoskami i co waÂżne znowu w tej Âładnej i przede wszystkim ciepÂłej kurtce :)
Kurtka z tym ciÌkiem wok³ szyi jest œwietna a co do upietej grzywki na bok to dobrze Agata zrobi³a przy tym wietrze, ja identycznie sobie podpinam grzywke spinka jak wieje, jest zbyt gor¹co, albo mam dzieù, ¿e mnie po prostu denerwuja w³osy wokó³ twarzy :lol:
ODPOWIEDZ