Paweł Łukasik
Moderator: Łukasz
Wczoraj jeszcze paradowaÂł po studio w czasie trwania raportu popoÂłudniowego, a dziÂśBlack Jack '62 pisze:No, no :> PaweÂł dziÂś w Ustce - ale go przewiaÂło![]()

W relacji, ktĂłrÂą ja widziaÂłam, nie wyglÂądaÂł na niezadowolonegoadam pisze:Pawcio pewnie tĂŞskni za cieplutkim studiem.
Pewnie myÂśli sobie Âże nie po to studiowaÂł aby caÂły dzieĂą staĂŚ teraz na dworzu :spiewa: :spiewa:

KoleÂżanka Anna JĂŞdrzejowska po relacji powiedziaÂła, Âże to co widaĂŚ za PawÂła plecami nie wyglÂąda dobrze :mhm: ale ten, ktĂłrego widaĂŚ byÂło na pierwszym planie prezentowaÂł siĂŞ bardzo atrakcyjnie

Ch³opaki dziêki za capsy :* moja wdziêcznoœÌ jest ogromna, zwa¿ywszy na to, jak ma³o mog³am dziœ podziwiaÌ mojego ulubieùca w akcji

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. 

Zgadzam siĂŞ, PaweÂł to czÂłowiek, ktĂłry urodziÂł siĂŞ by byĂŚ reporterem i to jest Jego ÂżywioÂłDÂżastina pisze: W relacji, ktĂłrÂą ja widziaÂłam, nie wyglÂądaÂł na niezadowolonegoEnergiczny, ÂżywioÂłowy, bardzo obrazowo relacjonujÂący sytuacjĂŞ nad morzem

Z tym, Âże KiryÂł juz uciekÂł, a PaweÂł dzielnie przetrwaÂł ...

Ja bym jeszcze nie ÂświĂŞtowaÂł zwyciĂŞstwa Pawcia nad strasznym ÂżywioÂłemZgadzam siĂŞ, PaweÂł to czÂłowiek, ktĂłry urodziÂł siĂŞ by byĂŚ reporterem i to jest Jego ÂżywioÂłA dziÂś wyszedÂł na spotkanie z huraganem - no i dwa ÂżywioÂły siĂŞ spotkaÂły
Z tym, Âże KiryÂł juz uciekÂł, a PaweÂł dzielnie przetrwaÂł ...

Martwi mnie to ¿e nierówn¹ walkê móg³ przyp³aciÌ prze¿êbieniem :rozglada:
w najbliÂższych dniach wszystko siĂŞ wyda kto z kim wygraÂł :spiewa:
Chyba wygra³ t¹ nierówn¹ walkê,przynajmniej na antenie wydaje siê,¿e z jego g³osem wszystko okMartwi mnie to ¿e nierówn¹ walkê móg³ przyp³aciÌ prze¿êbieniem
w najbliÂższych dniach wszystko siĂŞ wyda kto z kim wygraÂł

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
TeÂż siĂŞ o jego zdrowie martwiÂłam Ufffff.....na szczĂŞÂście caÂły i zdrowy pojawiÂł siĂŞ wczoraj za biurkiem
ten maraton trwa juÂż dÂłuÂżej niÂż Tour de France :rozglada: Nie, Âżebym siĂŞ nie cieszyÂła, dosÂłownie szalejĂŞ z radoÂści :szalony: PokrzyÂżowaÂł mi trochĂŞ plany na sobotnie popoÂłudnie i wieczĂłr, tym swoim pojawieniem siĂŞ
ale spokojnie wszystko da siê jakoœ zgrabnie po³¹czyÌ w jedn¹ ca³oœÌ
JeÂżeli coÂś dotyczy PawÂła, nie ma takiej moÂżliwoÂści, Âżeby to byÂło niemoÂżliwe
Zastanawiam siĂŞ czy ten ktoÂś, kto jest odpowiedzialny za to czĂŞste pojawianie siĂŞ PawÂła, chce, Âżeby on siĂŞ nam
znudziÂł :mhm: NIEDOCZEKANIE
A teraz trochĂŞ o wczoraj
ZaczĂŞÂło siĂŞ o 17.00
Jeden serwis zosta³ przerwany przez konferencjê PO, któr¹ to konferencjê Pawe³ potem piêknie zrelacjonowa³ :tanczy: Nie ma to, jak reporter na stanowisku prezentera :tanczy: Fajn¹ mia³ minê, kiedy by³y problemy z po³¹czeniem siê z Magd¹ Hykawy
Ona nieÂświadoma tego, Âże jest na wizji, odstawiaÂła w tym sejmie, a PaweÂł wyglÂądaÂł tak, jakby baÂł siĂŞ o to co to dziewczĂŞ moÂże jeszcze zrobiĂŚ
W raporcie wieczornym byÂła rozmowa z Dariuszem Dziekanowskim i Ryszardem Czarneckim. Jak fajnie PaweÂł zapowiedziaÂł tĂŞ rozmowĂŞ na koniec pierwszej czĂŞÂści rw
Na poczÂątek dali wypowiedÂź Leppera, ktĂłra brzmiaÂła mniej wiĂŞcej tak: ChciaÂłbym powiedzieĂŚ, Âże Ryszard Czarnecki na pewno nadaje siĂŞ na prezesa PZPNu
na co PaweÂł: A ja chciaÂłbym powiedzieĂŚ, Âże Ryszard Czarnecki na pewno bĂŞdzie goÂściem drugiej czĂŞÂści raportu
a jak piêknie siê wtedy do nas uœmiechn¹³ pan redaktor :szalony: W serwisie o 23.30 zaprosi³ na kalejdoskop tygodnia, w którym m.in. mo¿na byy³o zobaczyÌ nowy image J. Tymoszenko, Pawe³ powiedzia³, ¿e naprawdê warto
CzyÂżby PawÂłowi podobaÂły siĂŞ blondynki :mhm: Funcky co Ty na to? 
I spokojnej nocy nam ÂżyczyÂł
I juÂż wiem, z pewnego ÂźrĂłdÂła, Âże i dziÂś spotka siĂŞ z nami :szalony:
Ps. Funcky moja zÂłota :rozglada: DostaÂłam info, iÂż napisaÂłaÂś do mnie na pw, ale w skrzynce nie mam od Ciebie wiadomoÂści
mogÂłabyÂś jÂą odtworzyĂŚ :rydzyk: strasznie ciekawa jestem kiedy do Wawy jedziemy? :rozglada:

znudziÂł :mhm: NIEDOCZEKANIE

A teraz trochĂŞ o wczoraj

na co PaweÂł: A ja chciaÂłbym powiedzieĂŚ, Âże Ryszard Czarnecki na pewno bĂŞdzie goÂściem drugiej czĂŞÂści raportu

Zgadzam siĂŞ z TobÂą maxxxmaxxx pisze:Chyba wygraÂł tÂą nierĂłwnÂą walkĂŞ,przynajmniej na antenie wydaje siĂŞ,Âże z jego gÂłosem wszystko ok..Âładnie podsumowaÂł dzieĂą :spiewa:

Ps. Funcky moja zÂłota :rozglada: DostaÂłam info, iÂż napisaÂłaÂś do mnie na pw, ale w skrzynce nie mam od Ciebie wiadomoÂści

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
I wszystko juÂż Âśmiga :jupi:
DziĂŞki Krzysiek za capsy :buzi: No i widaĂŚ nowe szaty PawÂła
Szalenie przystojnie wyglÂąda, to fakt
No tak, forum nie dzia³a³o, to nie mog³am pouboloewaÌ, ¿e Pawe³ mi nie wynagradza³ nieprzespanej wichrowej nocy. Dzisiaj ju¿ wyspana jestem to nie bêdê ubolewaÌ, tylko do³¹czê siê do zachwytów wczorajszym dy¿urem Paw³a
I nastrĂłj wczoraj caÂły dzieĂą miaÂł wyÂśmienity
W rw trzymaÂł tak wysoki poziom, iÂż czuÂłam siĂŞ jak na prawdziwym seansie publicystycznym :brawa:
Ale ........... ale i tak siĂŞ cieszĂŞ
No w sumie to, facetom podobajÂą siĂŞ blondynki, a ÂżeniÂą siĂŞ z brunetkami :devil:
DziĂŞki Krzysiek za capsy :buzi: No i widaĂŚ nowe szaty PawÂła

No tak, forum nie dzia³a³o, to nie mog³am pouboloewaÌ, ¿e Pawe³ mi nie wynagradza³ nieprzespanej wichrowej nocy. Dzisiaj ju¿ wyspana jestem to nie bêdê ubolewaÌ, tylko do³¹czê siê do zachwytów wczorajszym dy¿urem Paw³a

Ca³y i zdrów - i to nasza radoœÌ jestD¿astina pisze:Te¿ siê o jego zdrowie martwi³am Ufffff.....na szczêœcie ca³y i zdrowy pojawi³ siê wczoraj za biurkiem![]()

A ja na to, Âże PaweÂł ma ÂżonĂŞA teraz trochĂŞ o wczorajZaczĂŞÂło siĂŞ o CzyÂżby PawÂłowi podobaÂły siĂŞ blondynki :mhm: Funcky co Ty na to?
![]()

NaprawdĂŞ? ÂŚwietnie :jupi:I juÂż wiem, z pewnego ÂźrĂłdÂła, Âże i dziÂś spotka siĂŞ z nami :szalony:
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

:uhh: Dzisiaj ma, jutro moÂże... :rozglada: OczywiÂście ÂżartujĂŞ :rozglada: Ja jestem za tym, Âżeby z tÂą jednÂąFunckyrella pisze:A ja na to, Âże PaweÂł ma ÂżonĂŞ![]()

NaprawdĂŞ :jupi: A wiesz jakie to uczucie wiedzieĂŚ o tym juÂż od wczoraj :szalony: MiaÂłam takÂą potrzebĂŞ, Âżeby PawÂła o to zapytaĂŚ i oto co mi odpisaÂłNaprawdĂŞ? ÂŚwietnie :jupi:

I owszem, zapraszam na jutro (...)
:szalony: Nie ma jak to osobiste zaproszenie od idola :szalony:

-
- Fan Forum
A ja myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliweDÂżastina pisze: NaprawdĂŞ :jupi: A wiesz jakie to uczucie wiedzieĂŚ o tym juÂż od wczoraj :szalony: MiaÂłam takÂą potrzebĂŞ, Âżeby PawÂła o to zapytaĂŚ i oto co mi odpisaÂł![]()
I owszem, zapraszam na jutro (...)
:szalony: Nie ma jak to osobiste zaproszenie od idola :szalony:

DÂżastina - ale masz wtyki

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
:tanczy: Jak obieca³, tak siê pojawi³ :tanczy: Pawe³ ma kolejny nowy krawat :mhm: czy mi siê wydaje :mhm: nie dad¹¿am ju¿ za tymi jego nowymi elementami garderoby :rozglada:
SÂłyszeliÂście Âżyczenia, jakie PaweÂł zÂłoÂżyÂł babciom w raporcie popoÂłudniowym, jak nie to proszĂŞ bardzo
Cz1 http://savefile.com/files/430797
Cz2 http://savefile.com/files/430806
Na koniec powiedziaÂł enter
10 min. zajĂŞÂło mi rozszyfrowywanie tego, o co mogÂło mu chodziĂŚ :hmm: ale ja nie kumata jestem :rozglada: Ale w koĂącu skojarzyÂłam
To byÂło nawiÂązanie do tego co mĂłwiÂła koleÂżanka z Katowic Justyna (
) Wysocka
chodziÂło o mailujÂące babcie
MiaÂłam farta :rozglada: Jakie wtyki Black
miÂły idol mi siĂŞ przytrafiÂł :rozglada:
SÂłyszeliÂście Âżyczenia, jakie PaweÂł zÂłoÂżyÂł babciom w raporcie popoÂłudniowym, jak nie to proszĂŞ bardzo

Cz1 http://savefile.com/files/430797
Cz2 http://savefile.com/files/430806
Na koniec powiedziaÂł enter

Black Jack '62 pisze:A ja myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliwe![]()
![]()
![]()
DÂżastina - ale masz wtyki

-
- Fan Forum
..no to ja muszĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ Âże od razu zaÂłapaÂłemDÂżastina pisze:Na koniec powiedziaÂł enter10 min. zajĂŞÂło mi rozszyfrowywanie tego, o co mogÂło mu chodziĂŚ :hmm: ale ja nie kumata jestem :rozglada: Ale w koĂącu skojarzyÂłam
To byÂło nawiÂązanie do tego co mĂłwiÂła koleÂżanka z Katowic Justyna (
) Wysocka
chodziÂło o mailujÂące babcie
![]()

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Mam pytanie bo widze,Âże jesteÂście ekspertami capsowymi a ja siĂŞ tego prĂłbuje pomaÂłu uczyĂŚ :stop: :spiewa:
WiĂŞc po 1 nie mam moÂżliwoÂści odbierania tv na komputerze.Jest taka strona gdzie siĂŞ aktualizuje co parenascie sekund obraz z tvn24.Zapisuje sobie takie zdjĂŞcie na dysk.Pozniej z dysku wklejam na jakiÂś serwis hostingowy i.... wÂłaÂśnie
..w jaki sposób przenieœÌ to na forum bo przez zwyk³e kopiuj-wklej nie wchodzi :rozglada:
To jedno pytanie a drugie jaka rozdzielczoœÌ jest najbardziej optymalna..
Sorry za takie pytania no ale jakby co to bede wdzieczny za odpowiedz
WiĂŞc po 1 nie mam moÂżliwoÂści odbierania tv na komputerze.Jest taka strona gdzie siĂŞ aktualizuje co parenascie sekund obraz z tvn24.Zapisuje sobie takie zdjĂŞcie na dysk.Pozniej z dysku wklejam na jakiÂś serwis hostingowy i.... wÂłaÂśnie

To jedno pytanie a drugie jaka rozdzielczoœÌ jest najbardziej optymalna..
Sorry za takie pytania no ale jakby co to bede wdzieczny za odpowiedz

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Maxxx chĂŞtnie bym Ci pomogÂła, ale ja siĂŞ zupeÂłnie na tym nie znam :rozglada: Wszystko co jest wstawiane w moich postach, robi osoba, ktĂłrej aktualnie nie mam w zasiĂŞgu :rozglada: Ale pytaj obieÂżyÂświata, on na pewno Ci pomoÂże
:mhm: A po co ja tu wÂłaÂściwie zajrzaÂłam :mhm: Mam :rozglada: o raporcie wieczornym chciaÂłam coÂś napisaĂŚ
Dwie rozmowy PaweÂł przeprowadziÂł
W pierwszej czêœci z politologiem Grzegorzem Kostrzew¹ Zorbasem o impasie miêsnym Rosja - Polska. Panowie próbowali wyt³umaczyÌ widzom o co chodzi w³adzom rosyjskim. W druga czêœci rozmowa z pani¹ prof. Waleri¹ Hryniewicz o szpsie. Pawe³ pyta³ o szczepionki i ich skutecznoœÌ, o to jak siê mo¿na zaraziÌ itp. Pani prof. rzuca³a ³aciùskimi nazwami, a Pawe³ od razu je zapamiêtywa³ i powtarza³ :tanczy: Temat rozmowy bardzo powa¿ny, a mimo to, podczas jej trwania œmiaÌ mi siê chcia³o :rozglada: ale to wina Paw³a i niektórych jego pytaù :rozglada: Pod koniec raportu coœ siê pan redaktor zapl¹ta³
Zapowiada³ ju¿ koniec, a jeszcze pojawia³y siê tematy. By³o ³¹czenie z Danielem Stenzelem, który by³ na chrzcinach jakiegoœ katamaranu, którym niejaki kapitan Paszke ma op³yn¹Ì wkrótce œwiat
PaweÂł byÂł wyraÂźnie podekscytowany tym tematem
A na koniec jeszcze raz Âżyczenia z okazji dnia babci
juÂż bez enter 

Krzysiu :* mÂłodszyÂś ode mnie :rozglada: wiĂŞc nic dziwnego, Âże szybciej ÂłapieszobieÂżyÂświat pisze:..no to ja muszĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ Âże od razu zaÂłapaÂłem![]()

:mhm: A po co ja tu wÂłaÂściwie zajrzaÂłam :mhm: Mam :rozglada: o raporcie wieczornym chciaÂłam coÂś napisaĂŚ