Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Pawcio pewnie tĂŞskni za cieplutkim studiem.
Pewnie myÂśli sobie Âże nie po to studiowaÂł aby caÂły dzieĂą staĂŚ teraz na dworzu :spiewa: :spiewa:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:No, no :> PaweÂł dziÂś w Ustce - ale go przewiaÂło :lol:
Wczoraj jeszcze paradowa³ po studio w czasie trwania raportu popo³udniowego, a dziœ :shock: nad morze go wys³ali :uhh: Po capsach wnioskujê, ¿e by³y ralacje od rana :uhh: ja widzia³am tylko jedn¹ w serwisie o 15.00 :? Na raport popo³udniowy siê spóŸni³am, kiedy w³¹czy³am tv ju¿ po Paw³a relacji by³o :? Wczoraj przed 22.00 zabrali mi pr¹d i tak na dobre oddali dopiero dzisiaj po po³udniu :? Mój ulubiony walczy³ z ¿ywio³em, a ja nie mog³am go wspieraÌ, ciekawe czy odczu³ brak mojego skupionego spojrzenia :rozglada: Zastanawiam siê kto wpad³ na to, ¿eby na takie wiatrzysko pos³aÌ, tak filigranowego :rozglada: pana redaktora :mhm: Trzeba przyznaÌ, ¿e dzielnie siê trzyma³, za nim rozszala³e morze, a on sta³ sobie i relacjonowa³ ;) Wspomnia³ o tym, ¿e te wysokie fale to, dla niektórych przebywaj¹cych w³aœnie nad morzem, turystyczna atrakcja :uhh: Te¿ mi atrakcja, jak przypomnê sobie co dzia³o siê w nocy nad moim domem w³osy mi siê je¿¹ na g³owie :uhh:
adam pisze:Pawcio pewnie tĂŞskni za cieplutkim studiem.
Pewnie myÂśli sobie Âże nie po to studiowaÂł aby caÂły dzieĂą staĂŚ teraz na dworzu :spiewa: :spiewa:
W relacji, ktĂłrÂą ja widziaÂłam, nie wyglÂądaÂł na niezadowolonego ;) Energiczny, ÂżywioÂłowy, bardzo obrazowo relacjonujÂący sytuacjĂŞ nad morzem :tanczy: Ot, caÂły PaweÂł :tanczy: niezaleÂżnie od tematu ;) niezaleÂżnie od pogody ;) daje z siebie wszystko :tanczy:
Kole¿anka Anna Jêdrzejowska po relacji powiedzia³a, ¿e to co widaÌ za Paw³a plecami nie wygl¹da dobrze :mhm: ale ten, którego widaÌ by³o na pierwszym planie prezentowa³ siê bardzo atrakcyjnie :P ( ¿eby nie by³o ¿adnych niedomówieù :D druga czêœÌ tego zdania jest mojego autorstwa, a nie Anny :rozglada: ) Echhh ¿ywio³ na morzu ;) ¿ywio³ na l¹dzie ;) Na capsach, o ile dobrze widzê Pawe³ jest we firmowej kurtce :mhm: W relacji, któr¹ ja widzia³am mia³ na sobie tak¹ ³adn¹ :P jasn¹ kurteczkê, na ciep³¹ wygl¹da³a :uhh: mam nadziej¹, ¿e nie przewia³o go mocno nad tym morzem :uhh:

Ch³opaki dziêki za capsy :* moja wdziêcznoœÌ jest ogromna, zwa¿ywszy na to, jak ma³o mog³am dziœ podziwiaÌ mojego ulubieùca w akcji ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

DÂżastina pisze: W relacji, ktĂłrÂą ja widziaÂłam, nie wyglÂądaÂł na niezadowolonego ;) Energiczny, ÂżywioÂłowy, bardzo obrazowo relacjonujÂący sytuacjĂŞ nad morzem
Zgadzam siĂŞ, PaweÂł to czÂłowiek, ktĂłry urodziÂł siĂŞ by byĂŚ reporterem i to jest Jego ÂżywioÂł :D A dziÂś wyszedÂł na spotkanie z huraganem - no i dwa ÂżywioÂły siĂŞ spotkaÂły :D
Z tym, Âże KiryÂł juz uciekÂł, a PaweÂł dzielnie przetrwaÂł ... :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Zgadzam siĂŞ, PaweÂł to czÂłowiek, ktĂłry urodziÂł siĂŞ by byĂŚ reporterem i to jest Jego ÂżywioÂł :D A dziÂś wyszedÂł na spotkanie z huraganem - no i dwa ÂżywioÂły siĂŞ spotkaÂły :D
Z tym, Âże KiryÂł juz uciekÂł, a PaweÂł dzielnie przetrwaÂł ...
Ja bym jeszcze nie ÂświĂŞtowaÂł zwyciĂŞstwa Pawcia nad strasznym ÂżywioÂłem :xx:
Martwi mnie to ¿e nierówn¹ walkê móg³ przyp³aciÌ prze¿êbieniem :rozglada:
w najbliÂższych dniach wszystko siĂŞ wyda kto z kim wygraÂł :spiewa:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Martwi mnie to ¿e nierówn¹ walkê móg³ przyp³aciÌ prze¿êbieniem
w najbliÂższych dniach wszystko siĂŞ wyda kto z kim wygraÂł
Chyba wygraÂł tÂą nierĂłwnÂą walkĂŞ,przynajmniej na antenie wydaje siĂŞ,Âże z jego gÂłosem wszystko ok :D ..Âładnie podsumowaÂł dzieĂą :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Te¿ siê o jego zdrowie martwi³am Ufffff.....na szczêœcie ca³y i zdrowy pojawi³ siê wczoraj za biurkiem :D ten maraton trwa ju¿ d³u¿ej ni¿ Tour de France :rozglada: Nie, ¿ebym siê nie cieszy³a, dos³ownie szalejê z radoœci :szalony: Pokrzy¿owa³ mi trochê plany na sobotnie popo³udnie i wieczór, tym swoim pojawieniem siê ;) ale spokojnie wszystko da siê jakoœ zgrabnie po³¹czyÌ w jedn¹ ca³oœÌ :D Je¿eli coœ dotyczy Paw³a, nie ma takiej mo¿liwoœci, ¿eby to by³o niemo¿liwe :D Zastanawiam siê czy ten ktoœ, kto jest odpowiedzialny za to czêste pojawianie siê Paw³a, chce, ¿eby on siê nam
znudziÂł :mhm: NIEDOCZEKANIE :lol2:
A teraz trochê o wczoraj :D Zaczê³o siê o 17.00 :D Jeden serwis zosta³ przerwany przez konferencjê PO, któr¹ to konferencjê Pawe³ potem piêknie zrelacjonowa³ :tanczy: Nie ma to, jak reporter na stanowisku prezentera :tanczy: Fajn¹ mia³ minê, kiedy by³y problemy z po³¹czeniem siê z Magd¹ Hykawy :lol: Ona nieœwiadoma tego, ¿e jest na wizji, odstawia³a w tym sejmie, a Pawe³ wygl¹da³ tak, jakby ba³ siê o to co to dziewczê mo¿e jeszcze zrobiÌ :lol: W raporcie wieczornym by³a rozmowa z Dariuszem Dziekanowskim i Ryszardem Czarneckim. Jak fajnie Pawe³ zapowiedzia³ tê rozmowê na koniec pierwszej czêœci rw :D Na pocz¹tek dali wypowiedŸ Leppera, która brzmia³a mniej wiêcej tak: Chcia³bym powiedzieÌ, ¿e Ryszard Czarnecki na pewno nadaje siê na prezesa PZPNu
na co Pawe³: A ja chcia³bym powiedzieÌ, ¿e Ryszard Czarnecki na pewno bêdzie goœciem drugiej czêœci raportu :D a jak piêknie siê wtedy do nas uœmiechn¹³ pan redaktor :szalony: W serwisie o 23.30 zaprosi³ na kalejdoskop tygodnia, w którym m.in. mo¿na byy³o zobaczyÌ nowy image J. Tymoszenko, Pawe³ powiedzia³, ¿e naprawdê warto :D Czy¿by Paw³owi podoba³y siê blondynki :mhm: Funcky co Ty na to? ;)
maxxx pisze:Chyba wygraÂł tÂą nierĂłwnÂą walkĂŞ,przynajmniej na antenie wydaje siĂŞ,Âże z jego gÂłosem wszystko ok :D ..Âładnie podsumowaÂł dzieĂą :spiewa:
Zgadzam siĂŞ z TobÂą maxxx :P I spokojnej nocy nam ÂżyczyÂł :D I juÂż wiem, z pewnego ÂźrĂłdÂła, Âże i dziÂś spotka siĂŞ z nami :szalony:

Ps. Funcky moja zÂłota :rozglada: DostaÂłam info, iÂż napisaÂłaÂś do mnie na pw, ale w skrzynce nie mam od Ciebie wiadomoÂści :roll: mogÂłabyÂś jÂą odtworzyĂŚ :rydzyk: strasznie ciekawa jestem kiedy do Wawy jedziemy? :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..zalegÂłoÂści
:arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

I wszystko juÂż Âśmiga :jupi:
DziĂŞki Krzysiek za capsy :buzi: No i widaĂŚ nowe szaty PawÂła :lol2: Szalenie przystojnie wyglÂąda, to fakt :lol2:

No tak, forum nie dzia³a³o, to nie mog³am pouboloewaÌ, ¿e Pawe³ mi nie wynagradza³ nieprzespanej wichrowej nocy. Dzisiaj ju¿ wyspana jestem to nie bêdê ubolewaÌ, tylko do³¹czê siê do zachwytów wczorajszym dy¿urem Paw³a :lol2:
DÂżastina pisze:TeÂż siĂŞ o jego zdrowie martwiÂłam Ufffff.....na szczĂŞÂście caÂły i zdrowy pojawiÂł siĂŞ wczoraj za biurkiem :D
Ca³y i zdrów - i to nasza radoœÌ jest :lol2: I nastrój wczoraj ca³y dzieù mia³ wyœmienity :lol2: W rw trzyma³ tak wysoki poziom, i¿ czu³am siê jak na prawdziwym seansie publicystycznym :brawa:
A teraz trochĂŞ o wczoraj :D ZaczĂŞÂło siĂŞ o CzyÂżby PawÂłowi podobaÂły siĂŞ blondynki :mhm: Funcky co Ty na to? ;)
A ja na to, Âże PaweÂł ma ÂżonĂŞ ;( Ale ........... ale i tak siĂŞ cieszĂŞ :lol2: No w sumie to, facetom podobajÂą siĂŞ blondynki, a ÂżeniÂą siĂŞ z brunetkami :devil:
I juÂż wiem, z pewnego ÂźrĂłdÂła, Âże i dziÂś spotka siĂŞ z nami :szalony:
NaprawdĂŞ? ÂŚwietnie :jupi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:A ja na to, Âże PaweÂł ma ÂżonĂŞ ;(
:uhh: Dzisiaj ma, jutro moÂże... :rozglada: OczywiÂście ÂżartujĂŞ :rozglada: Ja jestem za tym, Âżeby z tÂą jednÂą :P z tym jedynym :P aÂż do koĂąca ;)
NaprawdĂŞ? ÂŚwietnie :jupi:
NaprawdĂŞ :jupi: A wiesz jakie to uczucie wiedzieĂŚ o tym juÂż od wczoraj :szalony: MiaÂłam takÂą potrzebĂŞ, Âżeby PawÂła o to zapytaĂŚ i oto co mi odpisaÂł :D
I owszem, zapraszam na jutro (...)

:szalony: Nie ma jak to osobiste zaproszenie od idola :szalony:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze: NaprawdĂŞ :jupi: A wiesz jakie to uczucie wiedzieĂŚ o tym juÂż od wczoraj :szalony: MiaÂłam takÂą potrzebĂŞ, Âżeby PawÂła o to zapytaĂŚ i oto co mi odpisaÂł :D
I owszem, zapraszam na jutro (...)

:szalony: Nie ma jak to osobiste zaproszenie od idola :szalony:
A ja myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliwe :D :shock: :lol:
DÂżastina - ale masz wtyki :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:tanczy: Jak obieca³, tak siê pojawi³ :tanczy: Pawe³ ma kolejny nowy krawat :mhm: czy mi siê wydaje :mhm: nie dad¹¿am ju¿ za tymi jego nowymi elementami garderoby :rozglada:
SÂłyszeliÂście Âżyczenia, jakie PaweÂł zÂłoÂżyÂł babciom w raporcie popoÂłudniowym, jak nie to proszĂŞ bardzo :arrow:
Cz1 http://savefile.com/files/430797
Cz2 http://savefile.com/files/430806
Na koniec powiedziaÂł enter :lol: 10 min. zajĂŞÂło mi rozszyfrowywanie tego, o co mogÂło mu chodziĂŚ :hmm: ale ja nie kumata jestem :rozglada: Ale w koĂącu skojarzyÂłam :D To byÂło nawiÂązanie do tego co mĂłwiÂła koleÂżanka z Katowic Justyna ( :lol2: ) Wysocka ;) chodziÂło o mailujÂące babcie :lol:
Black Jack '62 pisze:A ja myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliwe :D :shock: :lol:
DÂżastina - ale masz wtyki :lol2:
:lol2: MiaÂłam farta :rozglada: Jakie wtyki Black :lol: miÂły idol mi siĂŞ przytrafiÂł :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Na koniec powiedziaÂł enter :lol: 10 min. zajĂŞÂło mi rozszyfrowywanie tego, o co mogÂło mu chodziĂŚ :hmm: ale ja nie kumata jestem :rozglada: Ale w koĂącu skojarzyÂłam :D To byÂło nawiÂązanie do tego co mĂłwiÂła koleÂżanka z Katowic Justyna ( :lol2: ) Wysocka ;) chodziÂło o mailujÂące babcie :lol:
..no to ja muszĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ Âże od razu zaÂłapaÂłem :lol:
:arrow:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Mam pytanie bo widze,Âże jesteÂście ekspertami capsowymi a ja siĂŞ tego prĂłbuje pomaÂłu uczyĂŚ :stop: :spiewa:
Wiêc po 1 nie mam mo¿liwoœci odbierania tv na komputerze.Jest taka strona gdzie siê aktualizuje co parenascie sekund obraz z tvn24.Zapisuje sobie takie zdjêcie na dysk.Pozniej z dysku wklejam na jakiœ serwis hostingowy i.... w³aœnie ;( ..w jaki sposób przenieœÌ to na forum bo przez zwyk³e kopiuj-wklej nie wchodzi :rozglada:
To jedno pytanie a drugie jaka rozdzielczoœÌ jest najbardziej optymalna..

Sorry za takie pytania no ale jakby co to bede wdzieczny za odpowiedz :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Maxxx chĂŞtnie bym Ci pomogÂła, ale ja siĂŞ zupeÂłnie na tym nie znam :rozglada: Wszystko co jest wstawiane w moich postach, robi osoba, ktĂłrej aktualnie nie mam w zasiĂŞgu :rozglada: Ale pytaj obieÂżyÂświata, on na pewno Ci pomoÂże :D
obieÂżyÂświat pisze:..no to ja muszĂŞ siĂŞ pochwaliĂŚ Âże od razu zaÂłapaÂłem :lol:
Krzysiu :* mÂłodszyÂś ode mnie :rozglada: wiĂŞc nic dziwnego, Âże szybciej Âłapiesz :lol:
:mhm: A po co ja tu w³aœciwie zajrza³am :mhm: Mam :rozglada: o raporcie wieczornym chcia³am coœ napisaÌ :D Dwie rozmowy Pawe³ przeprowadzi³ :) W pierwszej czêœci z politologiem Grzegorzem Kostrzew¹ Zorbasem o impasie miêsnym Rosja - Polska. Panowie próbowali wyt³umaczyÌ widzom o co chodzi w³adzom rosyjskim. W druga czêœci rozmowa z pani¹ prof. Waleri¹ Hryniewicz o szpsie. Pawe³ pyta³ o szczepionki i ich skutecznoœÌ, o to jak siê mo¿na zaraziÌ itp. Pani prof. rzuca³a ³aciùskimi nazwami, a Pawe³ od razu je zapamiêtywa³ i powtarza³ :tanczy: Temat rozmowy bardzo powa¿ny, a mimo to, podczas jej trwania œmiaÌ mi siê chcia³o :rozglada: ale to wina Paw³a i niektórych jego pytaù :rozglada: Pod koniec raportu coœ siê pan redaktor zapl¹ta³ :lol: Zapowiada³ ju¿ koniec, a jeszcze pojawia³y siê tematy. By³o ³¹czenie z Danielem Stenzelem, który by³ na chrzcinach jakiegoœ katamaranu, którym niejaki kapitan Paszke ma op³yn¹Ì wkrótce œwiat :) Pawe³ by³ wyraŸnie podekscytowany tym tematem :D A na koniec jeszcze raz ¿yczenia z okazji dnia babci :D ju¿ bez enter :lol:
ODPOWIEDZ