Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

:shock: Taki spkĂłj :o

ChcĂŞ wierzyĂŚ, Âże to z innego, niÂż bojkot, powodu :shock:

Z treÂści nic niepokojÂącego nie wynika :shock:
:mhm:
Nie mamy ostatnio szczêœcia by sobie na bie¿¹co podyskutowaÌ o tym, co dzia³o siê u Panny Agatty, a w czym my mogliœmy za poœrednictwem TVN24 wspó³uczestniczyÌ :/ A tyle siê u niej dzia³o :spiewa:

ZaÂś z Poranka TVN wynika, Âże panna Agatta juÂż po Ăłsmej o wyborach bis w dwu gminach Wielkopolski mĂłwiÂła :o
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Alchemik dziaÂło siĂŞ oj dziaÂło ;(
..najpierw wia³o póŸniej tego skutki odczuwaliœmy i nie mogliœmy byÌ z Agatk¹ ;(
..póŸniej znowu forum nie dzia³a³o ;(
..a wczoraj Agatka caÂły dzieĂą w pracy byÂła :)
..Âżeby nie byÂło Âże przesadzam z capsami w jednym poÂście to bĂŞdĂŞ je wklejaÂł stopniowo :)
..tak wiêc szybkoœÌ pojawiania siê kolejnych capsów zale¿y tylko i wy³¹cznie od Was :devil:
..a narobiÂłem ich wczoraj sporo :lol2:
..tym wiĂŞcej bo strumieĂą audio wyjÂątkowo byÂł wczoraj cichy wiĂŞc nie musiaÂłem jednoczeÂśnie zapisywaĂŚ obrazu i dÂźwiĂŞku ;(

..ale pĂłki co z dzis :jupi:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

.tak wiêc szybkoœÌ pojawiania siê kolejnych capsów zale¿y tylko i wy³¹cznie od Was :devil:
ZabrzmiaÂło to jak szantaÂż :devil: Ale skoro taka Twoja wola, to ja siĂŞ podporzÂądkujĂŞ grzecznie :lol:

Nie bĂŞdzie gÂłosu? ;( Tragedia, liczyÂłem zwÂłaszcza na mp3 z piÂątku, kiedy to panna Agatta rozliczaÂła nocnÂą wichurĂŞ :/
BoÂże jakiÂż to zawĂłd podwyÂższonego ryzyka
SÂą ludzie, ktĂłrych podnieca niebezpieczeĂąstwo, byĂŚ moÂże Panna Agatta do nich siĂŞ zalicza? 8)

DziÂś tak spokojnie jednak siedzi na tle rynku - ach i taka piĂŞkna :P i uÂśmiechniĂŞta :P
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
.tak wiêc szybkoœÌ pojawiania siê kolejnych capsów zale¿y tylko i wy³¹cznie od Was :devil:
ZabrzmiaÂło to jak szantaÂż :devil: Ale skoro taka Twoja wola, to ja siĂŞ podporzÂądkujĂŞ grzecznie :lol:
..jak tak dalej pójdzie to ja nie bêdê nad¹¿a³ z robieniem capsów z dzis :lol2:
..ale spoko 8)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..no i D¿astinê chyba musimy wynaj¹Ì na sta³e do robienia capsów :lol2:
..ma dziewczyna rĂŞkĂŞ :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat - nie szantaÂżuj nas, tylko dawaj te capsy, bo Black jakiÂś posĂŞpny dzisiaj chodzi, to wiĂŞc moÂże dodatkowy obraz ,,uchwyconej'' Agatki rozjaÂśni mu w gÂłowie :lol2: .
Faktycznie duÂżo ostatnio pracowaÂła :spiewa: I jak ona to robi, Âże taki wysiÂłek nie odbija siĂŞ niekorzystnie na jej urodzi :> JakiÂś sekret - chcĂŞ go poznaĂŚ :lol2:
W dodatku trzeŸwoœÌ umys³u potrafi z samego ranka zachowaÌ i tak klarownie lokaln¹ sytuacjê samorz¹dow¹ wyjaœniÌ - brawa :brawa:
DÂżastina pisze:U mnie teÂż strasznie wiaÂło :(
Zobaczcie tylko jak dÂługo musiaÂłam ÂłapaĂŚ poziom :lol:
DÂżastina, a braÂłaÂś coÂś na uspokojenie? :lol: NieÂźle TobÂą chwiaÂło :lol: MnÂą ostatni raz tak chwiaÂło w Sylwestra :lol:

Z Waszych opowieÂści wynika, Âże Agatka to zuch dziewczyna - niczego siĂŞ nie boi 8) Brawa dla niej :brawa:

Alchemik, o szowinizmie nie porozmawiamy, bo nie ma w sumie o czym rozmawiaĂŚ :lol2: :buzi:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

I jak ona to robi, Âże taki wysiÂłek nie odbija siĂŞ niekorzystnie na jej urodzi :>
..dla mnie przyczyna jest nie tyle waÂżna co efekt :lol2:

..a wiĂŞc zalegÂłoÂści bĂŞdĂŞ wam dawkowaÂł :D
:arrow:
Podpisane byÂło PoznaĂą, ale to chyba gdzieÂś na obrzeÂżach byÂło ...
..i mp3 z Faktow z piÂątku z poznaĂąskiego Szczepankowa http://savefile.com/files/427271
..no to jak byÂło Black i co widziaÂłeÂś :?: :lol2:

..z wczoraj :D
..po wichurze z Poranka :)
..cz. pierwsza :lol2:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i druga z serwisu :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..mam wiĂŞcej z poszczegĂłlnych serwisĂłw :D

..na forum postanowi³em iloœÌ jednak ograniczyÌ do minimum :lol2:
..wiĂŞc jeÂśli ktoÂś jest zainteresowany wiĂŞkszÂą iloÂściÂą to niech na mail da znaĂŚ :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak wyglÂądaÂł w Poznaniu krajobraz po wichurze :> :lol2: Daliby choĂŚ uÂłamek tego krajobrazu do mnie :spiewa:
..a wiĂŞc zalegÂłoÂści bĂŞdĂŞ wam dawkowaÂł :D
:lol: Poprzez takie perystaltyczne, acz precyzyjne dawkowanie moÂżna nerwicy siĂŞ nabawiĂŚ :lol: :lol:

Ale czekam na resztĂŞ i tu, i w mailu 8)

Relacja Panny Agatty z rana pierwej na nogi, niÂźli kawa postawi 8)
Alchemik, o szowinizmie nie porozmawiamy, bo nie ma w sumie o czym rozmawiaĂŚ :lol2: :buzi:
Nie przypuszczaÂłem, Âże kobieta nas (wy)zrozumie :lol:

P.S. A widzieli w DDTVN poznaĂąskich laureatĂłw konkursu pocaÂłunkowego :> Zdaje siĂŞ stali w tym samym miejscu, w ktĂłrym Panna Agatta zwykÂła nadawaĂŚ relacje - tyle, Âże okno na oÂścieÂż otwarte :lol: Do czego zmierzam... pomyÂślaÂłem w kontekÂście Poznania, TVN, tego pocaÂłunku i konkursu, Âże gdyby tak... :roll: :lol: :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik napisaÂł/a:
Tak wyglÂądaÂł w Poznaniu krajobraz po wichurze Daliby choĂŚ uÂłamek tego krajobrazu do mnie
..ale masz chyba na mysli samÂą AgatkĂŞ :?: :lol:
Poprzez takie perystaltyczne, acz precyzyjne dawkowanie moÂżna nerwicy siĂŞ nabawiĂŚ
..eee..nie wierzĂŞ :devil:
..to czekanie - zwÂłaszcza jeÂśli ma zwiÂązek z AgatkÂą jest piĂŞknym uczuciem :lol2:
Ale czekam na resztĂŞ i tu, i w mailu
..dobrze
..wiĂŞc kontynuujmy :D

..zmiana tematu :)
..o sepsie z serwisu :arrow:

..o sepsie z serwisu
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cytat:
P.S. A widzieli w DDTVN poznaĂąskich laureatĂłw konkursu pocaÂłunkowego Zdaje siĂŞ stali w tym samym miejscu, w ktĂłrym Panna Agatta zwykÂła nadawaĂŚ relacje - tyle, Âże okno na oÂścieÂż otwarte Do czego zmierzam... pomyÂślaÂłem w kontekÂście Poznania, TVN, tego pocaÂłunku i konkursu, Âże gdyby tak...
..nie daÂłbym rady naraz obydwu tvnĂłw oglÂądaĂŚ :hyh:
..ale ciekawe czy wszyscy Poznaniacy lubiÂą tak siĂŞ obcaÂłowywaĂŚ :?: :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Tak wyglÂądaÂł w Poznaniu krajobraz po wichurze Daliby choĂŚ uÂłamek tego krajobrazu do mnie
..ale masz chyba na mysli samÂą AgatkĂŞ
PrzecieÂż nie poÂłamane drzewa - to i u mnie byÂło :?
..to czekanie jest piĂŞknym uczuciem
Pomyœla³byœ, ¿e zapach œwie¿ych dro¿d¿ówek te¿ szkodzi? :?
JakaÂś swoista magia sprawia, Âże i uczucia piĂŞkne atakujÂą, wyniszczajÂą organizm, wyczerpujÂąc wpierw jego rezerwy, wiĂŞc skoĂącz pan z tym dawkowaniem i oszczĂŞdÂź nas wreszcie :twisted:
..ale ciekawe czy wszyscy Poznaniacy lubiÂą tak siĂŞ obcaÂłowywaĂŚ
W ramach konkursu :mhm: czy w ogĂłle? :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Panowie, wyczuwam lekk¹ nerwowoœÌ :devil: Dawkê czegoœ na uspokojenie nerwów? :lol2:
Czekamy w spokoju na wspomnienia z wczoraj i na kolejnÂą ÂświetnÂą relacjĂŞ dzisiaj :D
Alchemik pisze:

nie wiem, o co z tym TVN-em i caÂłowaniem chodzi, ale jeÂśli o same pocaÂłunki chodzi, to chyba nie tylko Poznaniacy sÂą jak najbardziej ZA - zawsze i wszĂŞdzie? :lol2: :lol:
Alchemik pisze:Nie przypuszczaÂłem, Âże kobieta nas (wy)zrozumie :lol:

A po co siĂŞ z Wami uÂżeraĂŚ? :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Panowie, wyczuwam lekk¹ nerwowoœÌ :devil: Dawkê czegoœ na uspokojenie nerwów? :lol2:
..no dobra dobra :D

..to te juÂż razem :D :arrow:
..z kolejnego serwisu :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..z raportu :arrow:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czekamy w spokoju na wspomnienia z wczoraj i na kolejnÂą ÂświetnÂą relacjĂŞ dzisiaj :D
..teraz czekamy juÂż tylko na dzisiejsze :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Wow :o Tu czêsto prócz nietuzinkowego tematu, znaleŸÌ mo¿na by³o atmosferê napiêcia, ale nigdy nie by³ to do tego stopnia g³êboki oddech podenerwowania :o
Gratulacje obie¿yœwiat za niez³¹ re¿yseriê :lol2:
Funckyrella pisze:Faktycznie duÂżo ostatnio pracowaÂła :spiewa: I jak ona to robi, Âże taki wysiÂłek nie odbija siĂŞ niekorzystnie na jej urodzie :> JakiÂś sekret - chcĂŞ go poznaĂŚ :lol2:

Wrodzona wœcibskoœÌ - Funcky, po kim my to mamy? :lol: Musimy zacz¹Ì z tym walczyÌ :lol2:
Alchemik pisze: SÂą ludzie, ktĂłrych podnieca niebezpieczeĂąstwo, byĂŚ moÂże Panna Agatta do nich siĂŞ zalicza?
Tak, to prawda, oczywiÂście. To byÂło widaĂŚ w jej oczach, gestach, sÂłychaĂŚ byÂło w gÂłosie :D WolaÂłbym mimo wszystko, Âżeby podniecaÂły jÂą mniej niebezpieczne rzeczy :spiewa: i nastĂŞpnym razem (odpukaĂŚ) nie ryzykowaÂła tak bardzo po to, by relacja byÂła bardziej efektowna. ChoĂŚ przyznajĂŞ, Âże jej odwaga robi wraÂżenie i imponuje :lol2:
DÂżastina pisze: Zobaczcie tylko jak dÂługo musiaÂłam ÂłapaĂŚ poziom
O cholera jasna :lol: Prawie jak na morzu :lol: A moÂże miaÂłaÂś przeciÂąg w pokoju? :lol2: btw. obieÂżyÂświat juÂż moÂże czuĂŚ siĂŞ zagroÂżony :D
Nika pisze: Oni chyba lubi¹ du¿o podró¿owaÌ, szczególnie gdy ma sie u boku tak¹ fantastyczn¹ reporterkê ... wtedy ka¿dy powód jest dobry, by d³u¿ej czas z Ni¹ spêdziÌ ..
Jak ja ich rozumiem :lol2: Jak ja im zazdroszczĂŞ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze: ..i mp3 z Faktow z piÂątku z poznaĂąskiego Szczepankowa http://savefile.com/files/427271
..no to jak byÂło Black i co widziaÂłeÂś
Nie to, co bym chciaÂł zobaczyĂŚ :/
Alchemik pisze:P.S. A widzieli w DDTVN poznaĂąskich laureatĂłw konkursu pocaÂłunkowego Zdaje siĂŞ stali w tym samym miejscu, w ktĂłrym Panna Agatta zwykÂła nadawaĂŚ relacje - tyle, Âże okno na oÂścieÂż otwarte Do czego zmierzam... pomyÂślaÂłem w kontekÂście Poznania, TVN, tego pocaÂłunku i konkursu, Âże gdyby tak...
Nie wiem, co chciaÂłeÂś tym ostatnim, niedokoĂączonym zdaniem wyraziĂŚ :>
Ale czuÂłem gdzieÂś tam w podÂświadomoÂści, czy raczej po koÂściach, Âże przy tym oknie z widokiem na rynek, czasem dziejÂą siĂŞ ciekawsze rzeczy :lol2: Ciekawsze nawet od samych relacji Agatki :lol2:
Funckyrella pisze:
Alchemik pisze:

nie wiem, o co z tym TVN-em i caÂłowaniem chodzi, ale jeÂśli o same pocaÂłunki chodzi, to chyba nie tylko Poznaniacy sÂą jak najbardziej ZA - zawsze i wszĂŞdzie? :lol2: :lol:
Funcky :o Nie ma dla Ciebie znaczenia jak, gdzie, z kim i dlaczego? :devil: WyszÂło szydÂło z worka :lol:
ByÂł jakiÂś konkurs pocaÂłunkowy organizowany i ja nic o tym nie wiedziaÂłem :o Oj, oj, nie Âładnie :grozi: Po raz pierwszy jestem rozczarowany mojÂą ulubionÂą reporterkÂą :> Jak mogÂła nas nie poinformowaĂŚ o tym konkursie :o To ja jÂą wychwalam w niebogÂłosy za kompetencjĂŞ, a ona takÂą informacjĂŞ przemilczaÂła :grozi: Jestem zÂły :x Tym bardziej, iÂż miaÂłbym duÂże szanse na wygranÂą :devil:

ObraziÂłem siĂŞ :]

JuÂż mi minĂŞÂło :lol2:
Nika pisze: Kurtka z tym ciÌkiem wok³ szyi jest œwietna a co do upietej grzywki na bok to dobrze Agata zrobi³a przy tym wietrze, ja identycznie sobie podpinam grzywke spinka jak wieje, jest zbyt gor¹co, albo mam dzieù, ¿e mnie po prostu denerwuja w³osy wokó³ twarzy
DziÂś, wczoraj zresztÂą teÂż, mimo, iÂż wiatru sporego w studio nie wytwarzajÂą, rĂłwnieÂż zdecydowaÂła siĂŞ na zrezygnowaĂŚ z grzywki :) Bo i po co tĂŞ ÂślicznÂą buziĂŞ przysÂłaniaĂŚ? :) Tylko z bluzkÂą postanowiÂła poczyniĂŚ inaczej, zapiĂŞta szczelnie na ostatni guziczek :szalony:

Nie sÂądziÂłem jeszcze wczoraj wieczorem, Âże Agatka bĂŞdzie musiaÂła dziÂś znĂłw pojawiĂŚ siĂŞ w pracy :rozglada: Dlatego byÂłem chwilĂŞ po Ăłsmej strasznie zaskoczony, kiedy KuÂźniar wywoÂłaÂł jÂą do odpowiedzi :o A ona, jak gdyby nigdy nic, tak wyczerpujÂąco zdaÂła relacjĂŞ z ponownych wyborĂłw do rady powiatu w dwĂłch gminach Wielkopolski :)
Tak w ogóle, to, kiedy zobaczy³em Agatkê, mia³em dziœ, niby ten co zwykle, ale jednak bardziej z³o¿ony, problem o poranku :D Tradycyjnie, lekko zaspany, myœla³em, ¿e widzê i s³yszê Anio³a :lol2: a tym dodatkowym zdziwieniem by³ temat: wybory w Wielkopolsce :> Wtedy mia³em mêtlik w g³owie, dopiero póŸniej by³em w stu procentach pewien, ¿e to jawa :lol2: A jednak :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ej Black - ty siĂŞ nigdy nie zmienisz :lol:

..a Agatka juÂż na miejscu :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:O cholera jasna :lol: Prawie jak na morzu :lol: A moÂże miaÂłaÂś przeciÂąg w pokoju? :lol2: btw. obieÂżyÂświat juÂż moÂże czuĂŚ siĂŞ zagroÂżony :D
Funckyrella pisze:DÂżastina, a braÂłaÂś coÂś na uspokojenie? :lol: NieÂźle TobÂą chwiaÂło :lol: MnÂą ostatni raz tak chwiaÂło w Sylwestra :lol:
obie¿yœwiat pisze:..no i D¿astinê chyba musimy wynaj¹Ì na sta³e do robienia capsów :lol2:
ÂŁadnie to tak nabijaĂŚ siĂŞ z moich dzieÂł :nie: Mimo wszystko zobaczcie, a moÂże raczej posÂłuchajcie ;) moi mili :D co dla Was mam ;) To tak, ÂżebyÂście samym obrazem nie Âżyli :D no i Agatki gÂłosu nie zapomnieli :D

http://savefile.com/files/429865

To byÂło jeszcze z cieplutkiego studia :) W ddtvn widaĂŚ byÂło kaloryfer, z ktĂłrego to ciepÂło siĂŞ wydobywa :lol:
A tu juÂż na wietrze Agatka :uhh: sÂłychaĂŚ go nawet w tle :uhh:

http://savefile.com/files/430388
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..D¿astina Ty chcesz mnie wygryŸÌ :lol2:

..o mocniej wiaÂło :uhh:

Obrazek

Obrazek

Obrazek