Wow :o Tu czêsto prócz nietuzinkowego tematu, znaleŸÌ mo¿na by³o atmosferê napiêcia, ale nigdy nie by³ to do tego stopnia g³êboki oddech podenerwowania :o
Gratulacje obie¿yœwiat za niez³¹ re¿yseriê
Funckyrella pisze:Faktycznie duÂżo ostatnio pracowaÂła :spiewa: I jak ona to robi, Âże taki wysiÂłek nie odbija siĂŞ niekorzystnie na jej urodzie :> JakiÂś sekret - chcĂŞ go poznaĂŚ

Wrodzona wœcibskoœÌ - Funcky, po kim my to mamy?

Musimy zacz¹Ì z tym walczyÌ
Alchemik pisze: SÂą ludzie, ktĂłrych podnieca niebezpieczeĂąstwo, byĂŚ moÂże Panna Agatta do nich siĂŞ zalicza?
Tak, to prawda, oczywiÂście. To byÂło widaĂŚ w jej oczach, gestach, sÂłychaĂŚ byÂło w gÂłosie

WolaÂłbym mimo wszystko, Âżeby podniecaÂły jÂą mniej niebezpieczne rzeczy :spiewa: i nastĂŞpnym razem (odpukaĂŚ) nie ryzykowaÂła tak bardzo po to, by relacja byÂła bardziej efektowna. ChoĂŚ przyznajĂŞ, Âże jej odwaga robi wraÂżenie i imponuje
DÂżastina pisze: Zobaczcie tylko jak dÂługo musiaÂłam ÂłapaĂŚ poziom
O cholera jasna

Prawie jak na morzu

A moÂże miaÂłaÂś przeciÂąg w pokoju?

btw. obieÂżyÂświat juÂż moÂże czuĂŚ siĂŞ zagroÂżony
Nika pisze: Oni chyba lubi¹ du¿o podró¿owaÌ, szczególnie gdy ma sie u boku tak¹ fantastyczn¹ reporterkê ... wtedy ka¿dy powód jest dobry, by d³u¿ej czas z Ni¹ spêdziÌ ..
Jak ja ich rozumiem

Jak ja im zazdroszczĂŞ
Nie to, co bym chciaÂł zobaczyĂŚ :/
Alchemik pisze:P.S. A widzieli w DDTVN poznaĂąskich laureatĂłw konkursu pocaÂłunkowego Zdaje siĂŞ stali w tym samym miejscu, w ktĂłrym Panna Agatta zwykÂła nadawaĂŚ relacje - tyle, Âże okno na oÂścieÂż otwarte Do czego zmierzam... pomyÂślaÂłem w kontekÂście Poznania, TVN, tego pocaÂłunku i konkursu, Âże gdyby tak...
Nie wiem, co chciaÂłeÂś tym ostatnim, niedokoĂączonym zdaniem wyraziĂŚ :>
Ale czuÂłem gdzieÂś tam w podÂświadomoÂści, czy raczej po koÂściach, Âże przy tym oknie z widokiem na rynek, czasem dziejÂą siĂŞ ciekawsze rzeczy

Ciekawsze nawet od samych relacji Agatki
Funckyrella pisze:Alchemik pisze:..ale ciekawe czy wszyscy Poznaniacy lubiÂą tak siĂŞ obcaÂłowywaĂŚ
W ramach konkursu :mhm: czy w ogĂłle?

nie wiem, o co z tym TVN-em i caÂłowaniem chodzi, ale jeÂśli o same pocaÂłunki chodzi, to chyba nie tylko Poznaniacy sÂą jak najbardziej ZA - zawsze i wszĂŞdzie?
Funcky :o Nie ma dla Ciebie znaczenia jak, gdzie, z kim i dlaczego? :devil: WyszÂło szydÂło z worka
ByÂł jakiÂś konkurs pocaÂłunkowy organizowany i ja nic o tym nie wiedziaÂłem :o Oj, oj, nie Âładnie :grozi: Po raz pierwszy jestem rozczarowany mojÂą ulubionÂą reporterkÂą :> Jak mogÂła nas nie poinformowaĂŚ o tym konkursie :o To ja jÂą wychwalam w niebogÂłosy za kompetencjĂŞ, a ona takÂą informacjĂŞ przemilczaÂła :grozi: Jestem zÂły

Tym bardziej, iÂż miaÂłbym duÂże szanse na wygranÂą :devil:
ObraziÂłem siĂŞ :]
JuÂż mi minĂŞÂło
Nika pisze: Kurtka z tym ciÌkiem wok³ szyi jest œwietna a co do upietej grzywki na bok to dobrze Agata zrobi³a przy tym wietrze, ja identycznie sobie podpinam grzywke spinka jak wieje, jest zbyt gor¹co, albo mam dzieù, ¿e mnie po prostu denerwuja w³osy wokó³ twarzy
DziÂś, wczoraj zresztÂą teÂż, mimo, iÂż wiatru sporego w studio nie wytwarzajÂą, rĂłwnieÂż zdecydowaÂła siĂŞ na zrezygnowaĂŚ z grzywki

Bo i po co tĂŞ ÂślicznÂą buziĂŞ przysÂłaniaĂŚ?

Tylko z bluzkÂą postanowiÂła poczyniĂŚ inaczej, zapiĂŞta szczelnie na ostatni guziczek :szalony:
Nie sÂądziÂłem jeszcze wczoraj wieczorem, Âże Agatka bĂŞdzie musiaÂła dziÂś znĂłw pojawiĂŚ siĂŞ w pracy :rozglada: Dlatego byÂłem chwilĂŞ po Ăłsmej strasznie zaskoczony, kiedy KuÂźniar wywoÂłaÂł jÂą do odpowiedzi :o A ona, jak gdyby nigdy nic, tak wyczerpujÂąco zdaÂła relacjĂŞ z ponownych wyborĂłw do rady powiatu w dwĂłch gminach Wielkopolski
Tak w ogĂłle, to, kiedy zobaczyÂłem AgatkĂŞ, miaÂłem dziÂś, niby ten co zwykle, ale jednak bardziej zÂłoÂżony, problem o poranku

Tradycyjnie, lekko zaspany, myÂślaÂłem, Âże widzĂŞ i sÂłyszĂŞ AnioÂła

a tym dodatkowym zdziwieniem by³ temat: wybory w Wielkopolsce :> Wtedy mia³em mêtlik w g³owie, dopiero póŸniej by³em w stu procentach pewien, ¿e to jawa

A jednak