Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

I znowu podró¿ w drugi koniec województwa :uhh:
Agatka powiinna mieĂŚ pÂłacone w zaleÂżnoÂści od przebytych kilometrĂłw :lol2:
To dlatego taki odstêp w relacjach - z powodu podró¿y :]
obieÂżyÂświat pisze:..ej Black - ty siĂŞ nigdy nie zmienisz :lol:
Wiem ;( Ale czasem udaje mi siĂŞ nad sobÂą panowaĂŚ, a czasami niestety nie ;(
..D¿astina Ty chcesz mnie wygryŸÌ :lol2:
MiÂło sie obserwuje tĂŞ WaszÂą rywalizacjĂŞ - owocne skutki przynosi za sobÂą :lol2:

Plenerowe relacje podobaj¹ mi siê chyba bardziej :D A to z ró¿nych powodów :spiewa:

O Bo¿e - Agatka pó³ godziny czeka³a na wejœcie - w tym wietrze i zimnie :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Obrazek

..na szczĂŞÂście juÂż chyba mogÂą wrĂłciĂŚ :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..a gdzie siĂŞ podziaÂła ta ciepÂła kurtka :uhh:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:MiÂło sie obserwuje tĂŞ WaszÂą rywalizacjĂŞ - owocne skutki przynosi za sobÂą :lol2:
Ale¿ to nie rywalizacja ;) to piêkna wspó³praca jest :D
Jako, Âże KrzyÂś zobrazowaÂł raportowÂą relacjĂŞ :D z mojej strony czas na dÂżwiĂŞk :D

Cz1 http://savefile.com/files/430783
Cz2 http://savefile.com/files/430794
obieÂżyÂświat pisze:..na szczĂŞÂście juÂż chyba mogÂą wrĂłciĂŚ :)
Tak , zdaÂła raport PawÂłowi :> ktĂłry coÂś za bardzo, jak dla mnie :rozglada: oÂżywiÂł siĂŞ na jej widok :rozglada: ale nie moÂżna mu siĂŞ dziwiĂŚ ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:MiÂło sie obserwuje tĂŞ WaszÂą rywalizacjĂŞ - owocne skutki przynosi za sobÂą :lol2:
Ale¿ to nie rywalizacja ;) to piêkna wspó³praca jest :D
..nigdy nawet nie marzy³em o tak wspania³ej wspó³pracowniczce :lol2: :buzi:
Tak , zdaÂła raport PawÂłowi :> ktĂłry coÂś za bardzo, jak dla mnie :rozglada: oÂżywiÂł siĂŞ na jej widok :rozglada: ale nie moÂżna mu siĂŞ dziwiĂŚ ;)
..moÂże to tak jest Âże jak fani siĂŞ lubiÂą nawzajem to ich ulubione gwiazdy automatycznie teÂż :lol: :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja sobie czasami myÂślĂŞ, Âże kiedy Ci nasi ulubieni :P spotykajÂą siĂŞ np. na Wiertniczej ;) to zastanawiajÂą siĂŞ wspĂłlnie dlaczego coÂś takiego przytrafiÂło siĂŞ wÂłaÂśnie im :lol: dlaczego ci ludzie na forum wÂłaÂśnie do nich siĂŞ przyczepili :lol: I ta niedola :lol: ich zbliÂża i dlatego te relacje miĂŞdzy nimi sÂą takie przyjacielskie :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze:I znowu podró¿ w drugi koniec województwa :uhh:
Agatka powiinna mieĂŚ pÂłacone w zaleÂżnoÂści od przebytych kilometrĂłw :lol2:
To dlatego taki odstêp w relacjach - z powodu podró¿y :]
Powinnismy specjalnie dla Agatki skonstruowaĂŚ jakiÂś teleport :D
...ale wówczas odebralibysmy sobie szansê spotkania Agaty gdzieœ w drodze, np. na stacji benzynowej pij¹c¹ ciep³¹ kawkê ..
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Taryfikator to trafiony pomysÂł zwlaszcza biorÂąc pod uwagĂŞ stan naszych drĂłg.Za to ile siĂŞ Agatka namĂŞczy premia nakÂładana co 25 km-a co bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚ.. :D
Ciekawe czy tvn 24 stosuje nawigacje reporterĂłw :spiewa:
Pewnie sobie jeÂździ wesoÂła wycieczka..kierowca + caÂły pion operacyjny :aniol:
Mam nadzieje ,Âże Agatka jest oczkiem w gÂłowie ekipy :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:A ja sobie czasami myÂślĂŞ, Âże kiedy Ci nasi ulubieni :P spotykajÂą siĂŞ np. na Wiertniczej ;) to zastanawiajÂą siĂŞ wspĂłlnie dlaczego coÂś takiego przytrafiÂło siĂŞ wÂłaÂśnie im :lol: dlaczego ci ludzie na forum wÂłaÂśnie do nich siĂŞ przyczepili :lol: I ta niedola :lol: ich zbliÂża i dlatego te relacje miĂŞdzy nimi sÂą takie przyjacielskie :D
..ja staram siĂŞ jak mogĂŞ Âżeby byĂŚ 'znoÂśnym' fanem :spiewa:
..a Was nie bĂŞdĂŞ rozliczaÂł - moÂże niech kaÂżdy zrobi indywidualny rachunek sumienia :lol2:
maxx pisze:Taryfikator to trafiony pomysÂł zwlaszcza biorÂąc pod uwagĂŞ stan naszych drĂłg.Za to ile siĂŞ Agatka namĂŞczy premia nakÂładana co 25 km-a co bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚ.. :D
Ciekawe czy tvn 24 stosuje nawigacje reporterĂłw :spiewa:
..no tak ale z drugiej strony Agatka ma mo¿liwoœÌ 'darmowego' zwiedzania wzd³u¿ i wszerz no przynajmniej zachodnio-pó³nocnej czêœci Polski :lol2:
..co nie zmienia faktu ¿e dodatkowy trud podró¿owania po drogach powinno siê wynagrodziÌ :D
Nika pisze:...ale wówczas odebralibysmy sobie szansê spotkania Agaty gdzieœ w drodze, np. na stacji benzynowej pij¹c¹ ciep³¹ kawkê ..
..jeœli tak ma byÌ to niech Agatkê wypuszcz¹ w Polskê ca³¹ :lol2:
..zeby kaÂżdy miaÂł szansĂŞ :uhh:
maxx pisze:Pewnie sobie jeÂździ wesoÂła wycieczka..kierowca + caÂły pion operacyjny :aniol:
..ja nie mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ Âżeby byÂło inaczej :lol2:
..poza tym zawsze w takich ekstremalnych relacjach mam nadziejĂŞ Âże ekipa troszczy siĂŞ szczegĂłlnie o bezpieczeĂąstwo Agatki :rydzyk:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:A ja sobie czasami myÂślĂŞ, Âże kiedy Ci nasi ulubieni :P spotykajÂą siĂŞ np. na Wiertniczej ;) to zastanawiajÂą siĂŞ wspĂłlnie dlaczego coÂś takiego przytrafiÂło siĂŞ wÂłaÂśnie im :lol: dlaczego ci ludzie na forum wÂłaÂśnie do nich siĂŞ przyczepili :lol: I ta niedola :lol: ich zbliÂża i dlatego te relacje miĂŞdzy nimi sÂą takie przyjacielskie :D
..ja staram siĂŞ jak mogĂŞ Âżeby byĂŚ 'znoÂśnym' fanem :spiewa:
..a Was nie bĂŞdĂŞ rozliczaÂł - moÂże niech kaÂżdy zrobi indywidualny rachunek sumienia :lol2:
Tylko nie sugerujcie, Âże jesteÂśmy im kulÂą u nogi ;( Nie mogÂłabym ÂżyĂŚ z tÂą ÂświadomoÂściÂą :( Nie mĂłwiÂąc juÂż o w peÂłni sprawnym funkcjonowaniu na forum :(
maxxx pisze:Taryfikator to trafiony pomysÂł zwlaszcza biorÂąc pod uwagĂŞ stan naszych drĂłg.Za to ile siĂŞ Agatka namĂŞczy premia nakÂładana co 25 km-a co bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚ.. :D
My jesteœmy szczodrzy :lol2: Wynagradzamy naszych dziennikarzy za nieograniczon¹ lojalnoœÌ wzglêdem widza, jak tylko umiemy 8) Ale czy zza szklanych œcian przychodz¹ jednak jakieœ realne i zjadliwe gratyfikacje, czy chocia¿by usi³uj¹ce je zast¹piÌ gesty :roll:
Black Jack '62 pisze:WolaÂłbym mimo wszystko, Âżeby podniecaÂły jÂą mniej niebezpieczne rzeczy
O wszystkim chciaÂłbyÂś decydowaĂŚ :] Chcesz rzÂądziĂŚ takiej kobiecie jak Agata? :lol2: TrochĂŞ jÂą juÂż znamy, znamy niektĂłre z cech jej dziennikarskiego charakteru :D Napisz do niej: ,,Pani Agato - wolaÂłbym, Âżeby przy najbliÂższej okazji pani tak nie ryzykowaÂła.......'' - moÂże wzruszy siĂŞ TwojÂą troskÂą i CiĂŞ posÂłucha ? :lol2:
Black Jack '62 pisze:ObraziÂłem siĂŞ :]

JuÂż mi minĂŞÂło :lol2:
Owinê³a sobie Ciebie wokó³ palca :devil: A w³aœciwie to siê sam owin¹³eœ :devil: Agatki nie mogê obwiniaÌ, bo niczemu winna nie jest :lol:
Black Jack '62 pisze:Funcky Nie ma dla Ciebie znaczenia jak, gdzie, z kim i dlaczego? WyszÂło szydÂło z worka
UwaÂżaj tylko, Âżebym CiĂŞ tym szydÂłem kiedyÂś nie przekÂłuÂła :devil: :twisted: :evil:
obieÂżyÂświat pisze:
maxx pisze:Pewnie sobie jeÂździ wesoÂła wycieczka..kierowca + caÂły pion operacyjny :aniol:
..ja nie mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ Âżeby byÂło inaczej :lol2:
..poza tym zawsze w takich ekstremalnych relacjach mam nadziejĂŞ Âże ekipa troszczy siĂŞ szczegĂłlnie o bezpieczeĂąstwo Agatki :rydzyk:
ChroniÂą na pewno AgatkĂŞ jak skarb :) ChuchajÂą i dmuchajÂą, Âżeby wÂłos jej z gÂłowy nie spadÂł :lol2:
DÂżastina pisze:ÂŁadnie to tak nabijaĂŚ siĂŞ z moich dzieÂł
My siê nie nabijamy, tylko podziwiamy Ciê za Twoj¹ pomys³owoœÌ :D

PrzejrzaÂłam wÂłaÂśnie parĂŞ stron wstecz i dotarÂło do mnie, Âże w zeszÂłym tygodniu Agatka miaÂła tylko jeden dzieĂą wolny :o
W³aœciwie to niedziela, to pierwszy dzieù tygodnia, ale umówmy siê, ¿e zaliczymy j¹ - dll lepszego efektu, do tygodnia zesz³ego. :D No wiêc zaczê³o siê od wystêpów poniedzia³kowych, póŸniej by³y wtorkowe, tym jedynym wolnym dniem by³a œroda, bo jak wiemy w czwartek pewnie by³o nag³e wezwanie na rozkaz wichury, póŸniej ca³y pi¹tek przegada³a o skutkach wichury, dlatego myœlê, ¿e nie mo¿emy narzekaÌ, jeœli w najbli¿szym czasie dadz¹ jej szefostwo odpocz¹Ì ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: Tylko nie sugerujcie, Âże jesteÂśmy im kulÂą u nogi ;( Nie mogÂłabym ÂżyĂŚ z tÂą ÂświadomoÂściÂą :( Nie mĂłwiÂąc juÂż o w peÂłni sprawnym funkcjonowaniu na forum :(
Spokojnie Funcky :D PrzecieÂż wiemy, Âże jesteÂśmy dla nich wsparciem ;)
dlatego myœlê, ¿e nie mo¿emy narzekaÌ, jeœli w najbli¿szym czasie dadz¹ jej szefostwo odpocz¹Ì ;)
ZasÂłuÂżyÂła sobie na odpoczynek :D ale to nie znaczy, Âże jak zniknie na jakiÂś czas to bĂŞdzie jej nam bardzo brakowaÂło :?
maxxx

Post autor: maxxx »

ZasÂłuÂżyÂła sobie na odpoczynek ale to nie znaczy, Âże jak zniknie na jakiÂś czas to bĂŞdzie jej nam bardzo brakowaÂło
DokÂładnie zasÂłuÂżyÂła jak maÂło kto :D mam nadziejĂŞ,Âże ten 'jakis czas'nie bĂŞdzie dÂługi :aniol: Wszak lepsze czestsze odpoczynki krĂłtkie niz jeden dÂługi 8)
Zreszta Agatka pewnie tak przyzwyczaiÂła siĂŞ do adrenaliny dnia codziennego,Âże ani myÂśli dÂługo siĂŞ regenerowaĂŚ :aniol:

ÂŁadnie pociÂągliÂście tenÂże piĂŞkny wÂątek :spiewa: Prawie setka siĂŞ zbliÂża 8) GratulujĂŞ,bo niestety nie miaÂłem udziaÂłu za duÂżego ;( Tak oo symbolicznie :tanczy:
Funckyrella napisaÂł/a:

Tylko nie sugerujcie, Âże jesteÂśmy im kulÂą u nogi Nie mogÂłabym ÂżyĂŚ z tÂą ÂświadomoÂściÂą Nie mĂłwiÂąc juÂż o w peÂłni sprawnym funkcjonowaniu na forum

Spokojnie Funcky PrzecieÂż wiemy, Âże jesteÂśmy dla nich wsparciem
Grupa wsparcia.. 8) Tacy fani to skarb :aniol: Ciekawe jak to jest..czy bardziej Agatka jest dla nas czy My dla Niej :rozglada: Ale to dziaÂła badz co badz w obie strony..bĂŞdzie przesada jak powiem ,Âże My bez Niej i Ona bez Nas nie moÂże Âżyc?? 8)
Nie zaglĂŞbiajac siĂŞ w uczuciowÂą strone tego zagadnienia powiem,Âże niech bedzie jak jest :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

DziÂś mozna byÂło obejrzeĂŚ materiaÂł Agaty w Prosto z Polski, o wolontariuszach pracujÂących dla Wlkp. Stowarzyszenia Alzheimera. Na zakonczenie materiaÂłu ukazaÂła sie Agatka ze Starym Rynkiem w tle, ale nie byÂł to widok z redakcji poznaĂąskiej, raczej wyglÂądaÂło jakby byÂło nakrĂŞcone na zewnÂątrz, albo z jakiegos lokalu, ktĂłry znajduje sie na parterze Starego.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Zreszta Agatka pewnie tak przyzwyczaiÂła siĂŞ do adrenaliny dnia codziennego,Âże ani myÂśli dÂługo siĂŞ regenerowaĂŚ :aniol:
I nie ma mowy w zwiÂązku z powyÂższym o Âżadnym odpoczywaniu :tanczy: Jak widaĂŚ Panna Agatta nie potrzebuje wcale odpoczywaĂŚ :lol2: WrĂŞcz przeciwnie - potrzebuje pracowaĂŚ i nas cieszyĂŚ swoim widokiem, swojÂą obecnoÂściÂą :)
Nie sÂądzĂŞ by tak mÂłoda i peÂłna energii dziewczyna byÂła w stanie dÂługo bezczynnie odpoczywaĂŚ :) A siÂły regeneruje zapewne z prĂŞdkoÂściÂą ÂświatÂła 8)
Nika pisze:DziÂś mozna byÂło obejrzeĂŚ materiaÂł Agaty w Prosto z Polski, o wolontariuszach pracujÂących dla Wlkp. Stowarzyszenia Alzheimera.
Bardzo wzruszajÂący i chwytajÂący za serce materiaÂł o wnuczkach-wolontariuszkach :)
To chyba pierwszy raz Panny Agatty w tymÂże programie? :) Mam nadziejĂŞ, Âże teraz bĂŞdzie czĂŞÂściej - jej materiaÂł trafiÂł do mnie i na pewno dÂługo o nim nie zapomnĂŞ :)
Nie doczekaÂłem siĂŞ odpowiedzi od niej (ona chyba za mnÂą nie przepada :( ) w kwestii jej udziaÂłu w programie, ale doczekaÂłem siĂŞ samego materiaÂłu :)
Na zakonczenie materiaÂłu ukazaÂła sie Agatka ze Starym Rynkiem w tle, ale nie byÂł to widok z redakcji poznaĂąskiej, raczej wyglÂądaÂło jakby byÂło nakrĂŞcone na zewnÂątrz, albo z jakiegos lokalu, ktĂłry znajduje sie na parterze Starego.
Nie wiem :roll: Ja nie odpowiem Ci :rozglada: W ogóle zaskoczeniem dla mnie by³o, kiedy w DDTVN zobaczy³em z odleglejszej perspektywy stanowisko pracy Panny Agatty i okaza³o siê, ¿e okno przy którym zwyk³a siadaÌ jest pó³okr¹g³e :o
Wy o plenerowych wypadach piszecie, a mi przypomniaÂło siĂŞ studio :lol2:
Black Jack '62 pisze:ByÂł jakiÂś konkurs pocaÂłunkowy organizowany i ja nic o tym nie wiedziaÂłem :o Oj, oj, nie Âładnie :grozi: Po raz pierwszy jestem rozczarowany mojÂą ulubionÂą reporterkÂą :> Jak mogÂła nas nie poinformowaĂŚ o tym konkursie :o To ja jÂą wychwalam w niebogÂłosy za kompetencjĂŞ, a ona takÂą informacjĂŞ przemilczaÂła :grozi: Jestem zÂły :x Tym bardziej, iÂż miaÂłbym duÂże szanse na wygranÂą :devil:
''MiaÂłbyÂś'' :> To byÂł konkurs dla par :lol2: Chyba Âże... chyba, Âże miaÂłeÂś na myÂśli konkurs ''caÂłowania klamki'' :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Oooo :lol2: Widzê, ¿e mój pomys³ z p³aceniem wynagrodzenia w zale¿noœci od przebytych kilometrów przypad³ Wam do gustu. Ot, solidarnoœÌ fanów w imiê troski o odpowiednie docenienie opiewanej postaci :lol2: Mam nadziejê, ¿e to pójdzie dalej i zaowocuje w przysz³oœci :lol2:
I nie ma mowy w zwiÂązku z powyÂższym o Âżadnym odpoczywaniu :tanczy:
No wiecie, dziœ Agatka byÌ mo¿e ma wolne ;) Materia³ móg³ byÌ zrobiony np. wczoraj :) Albo jeszcze wczeœniej :) Nie by³o widaÌ, czy to sama Agatka zbiera³a nagrania do tego materia³u, bo pokaza³a siê nam w nim nie wczeœniej ni¿ na koniec :mhm: Tym niemniej, i mnie podoba³ siê bardzo, by³o w nim wszystko, co powinno byÌ ujête, nie by³o w nim wrzawy i sensacji, tylko piêkne i poruszaj¹ce ludzkie uczucia i odruchy serca. A na koniec coœ dla nas - fanów Agatki - totalna nowoœÌ: stand up w jej wykonaniu, okraszony trafnym i rozrzewniaj¹cym komentarzem :) Zawsze lubi³em we wszelakich reporta¿ach stand up'y jeœli zawiera³y piêkn¹, obiektywn¹ i uniwersaln¹ treœÌ - to prawdziwa sztuka precyzji, jak widaÌ Agatka j¹ posiad³a. A poza tym, skoro telewizja daje wiêksze mo¿liwoœci, ni¿ np. radio, to dlaczego tego nie wykorzystaÌ i nie pokazaÌ siê, niby nasyconym w ostatnim czasie, ale jednak spragnionym oczom fanów? :lol2: To dla nas zdecydowanie nowe doœwiadczenie, mam nadziejê, ¿e w przysz³oœÌ bêdziemy doœwiadczani w ten sposób czêœciej :lol:
Na zakonczenie materiaÂłu ukazaÂła sie Agatka ze Starym Rynkiem w tle, ale nie byÂł to widok z redakcji poznaĂąskiej, raczej wyglÂądaÂło jakby byÂło nakrĂŞcone na zewnÂątrz, albo z jakiegos lokalu, ktĂłry znajduje sie na parterze Starego.
Musia³bym jeszcze raz to zobaczyÌ, ¿eby zlokalizowaÌ miejsce. Có¿¿¿z, nie rozgl¹da³em siê na boki, tylko na centralnej czêœci ekranu siê koncentrowa³em :lol2:
Jak widaĂŚ Panna Agatta nie potrzebuje wcale odpoczywaĂŚ :lol2: WrĂŞcz przeciwnie - potrzebuje pracowaĂŚ i nas cieszyĂŚ swoim widokiem, swojÂą obecnoÂściÂą :)
A co z prywatnym Âżyciem? :D PrzecieÂż i w tej sferze musi co ja piszĂŞ, na pewno z przyjemnoÂściÂą siĂŞ spala :lol2:
Alchemik pisze:W ogóle zaskoczeniem dla mnie by³o, kiedy w DDTVN zobaczy³em z odleglejszej perspektywy stanowisko pracy Panny Agatty i okaza³o siê, ¿e okno przy którym zwyk³a siadaÌ jest pó³okr¹g³e :o
Czasami widaĂŚ to i w relacjach w tvn24, ale masz racjĂŞ, Âże maÂło wnikliwy widz tego nie zauwaÂży ;)
OdsyÂłam CiĂŞ do poczÂątkĂłw naszej dyskusji o tutaj
Albo lepiej, odsyÂłam CiĂŞ na poznaĂąski rynek :lol2: Sam wszystko dokÂładnie sobie obejrzysz :lol2:
Wojtkowi kiedyÂś nawet udaÂło siĂŞ uchwyciĂŚ z zewnÂątrz AgatkĂŞ od wewnÂątrz :lol2: ZresztÂą tak jak piszĂŞ, sam zobacz - wszystko piĂŞknie tam widaĂŚ :D
DÂżastina pisze:
Funckyrella pisze: Tylko nie sugerujcie, Âże jesteÂśmy im kulÂą u nogi ;( Nie mogÂłabym ÂżyĂŚ z tÂą ÂświadomoÂściÂą :( Nie mĂłwiÂąc juÂż o w peÂłni sprawnym funkcjonowaniu na forum :(
Spokojnie Funcky :D PrzecieÂż wiemy, Âże jesteÂśmy dla nich wsparciem ;)
Lubi¹ ... nie lubi¹? Lubi¹ ... nie lubi¹? Lubi¹ ... nie lubi? Lubi¹ ... nie lubi¹? Lubi¹ ...? mo¿emy siê sami siebie pytaÌ i próbowaÌ wyliczaÌ :( A có¿ móg³bym wiêcej o tym napisaÌ :roll: Mo¿e to, ¿e jedynie te dwie opcje s¹ przez mnie do zaakceptowania. Mam nadziejê, ¿e uczucia Agatki wzglêdem nas sprowadzaj¹ siê albo do pierwszej, albo do drugiej opcji: lubienia albo nielubienia :D Obojêtnoœci nie znoszê :( W ¿adnych relacjach ... o miêdzyludzkich tym razem piszê, nie reporterskich :lol2: no wiêc w ¿adnych relacjach miêdzyludzkich nawet nienawiœÌ jest lepszym i znoœniejszym uczuciem od uczucia obojêtnoœci :(
''MiaÂłbyÂś'' :> To byÂł konkurs dla par :lol2: Chyba Âże... chyba, Âże miaÂłeÂś na myÂśli konkurs ''caÂłowania klamki'' :devil:
:hahaha: Œwietny dowcip :brawa: Dawno ju¿ siê tak nie uœmia³em - przysiêgam :D W odpowiedzi na Twoje pytanie, moje pytanie: by³a Agatka wczoraj w pracy, czy jej nie by³o? :D By³a :] Mo¿e nie odmówi³aby sobie ogromnej przyjemnoœci wziêcia wespó³ ze mn¹ udzia³u w tym b³yskotliwym konkursie :rozglada: :lol:
maxxx pisze:ÂŁadnie pociÂągliÂście tenÂże piĂŞkny wÂątek :spiewa: Prawie setka siĂŞ zbliÂża 8) GratulujĂŞ,bo niestety nie miaÂłem udziaÂłu za duÂżego ;( Tak oo symbolicznie :tanczy:
G³owa do góry, jak mawiaj¹ mêdrcy, lepiej póŸno ni¿ wcale 8) Ale jeœli liczysz na udzia³ w samej imprezie jubileuszowej, musisz mieÌ ukoùczone 18 lat :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Te¿ mia³am ogromn¹ przyjemnoœÌ widzieÌ materia³ :D Bardzo wzruszaj¹cy. Najwiêksze wra¿enie zrobi³ na mnie ton g³osu Agatki, tyle ciep³a z niego bi³o :)
Alchemik pisze:ona chyba za mnÂą nie przepada :(
Twierdzisz tak tylko dlatego, Âże nie odpowiedziaÂła Ci na maila? A jak dÂługo czekasz? MoÂże zbyt niecierpliwy jesteÂś? :lol: Mnie odpowiedziaÂła kiedyÂś po dwĂłch tygodniach :D Przepada, nie przepada :rozglada: najwaÂżniejsze, Âże my za niÂą przepadamy :tanczy:
Black Jack'62 pisze: Mo¿e nie odmówi³aby sobie ogromnej przyjemnoœci wziêcia wespó³
ze mnÂą udziaÂłu w tym bÂłyskotliwym konkursie :rozglada: :lol:
Twoja skromnoœÌ nigdy nie przestanie mnie zaskakiwaÌ :lol: Jutro pewnie bêdê tego ¿a³owaÌ, ale..... ¿e siê zapytam :rozglada: a co byœ zrobi³, gdyby nie odmówi³a? :rozglada:
ODPOWIEDZ