Oooo

Widzê, ¿e mój pomys³ z p³aceniem wynagrodzenia w zale¿noœci od przebytych kilometrów przypad³ Wam do gustu. Ot, solidarnoœÌ fanów w imiê troski o odpowiednie docenienie opiewanej postaci

Mam nadziejĂŞ, Âże to pĂłjdzie dalej i zaowocuje w przyszÂłoÂści
I nie ma mowy w zwiÂązku z powyÂższym o Âżadnym odpoczywaniu :tanczy:
No wiecie, dziÂś Agatka byĂŚ moÂże ma wolne

MateriaÂł mĂłgÂł byĂŚ zrobiony np. wczoraj

Albo jeszcze wczeÂśniej

Nie by³o widaÌ, czy to sama Agatka zbiera³a nagrania do tego materia³u, bo pokaza³a siê nam w nim nie wczeœniej ni¿ na koniec :mhm: Tym niemniej, i mnie podoba³ siê bardzo, by³o w nim wszystko, co powinno byÌ ujête, nie by³o w nim wrzawy i sensacji, tylko piêkne i poruszaj¹ce ludzkie uczucia i odruchy serca. A na koniec coœ dla nas - fanów Agatki - totalna nowoœÌ: stand up w jej wykonaniu, okraszony trafnym i rozrzewniaj¹cym komentarzem

Zawsze lubi³em we wszelakich reporta¿ach stand up'y jeœli zawiera³y piêkn¹, obiektywn¹ i uniwersaln¹ treœÌ - to prawdziwa sztuka precyzji, jak widaÌ Agatka j¹ posiad³a. A poza tym, skoro telewizja daje wiêksze mo¿liwoœci, ni¿ np. radio, to dlaczego tego nie wykorzystaÌ i nie pokazaÌ siê, niby nasyconym w ostatnim czasie, ale jednak spragnionym oczom fanów?

To dla nas zdecydowanie nowe doœwiadczenie, mam nadziejê, ¿e w przysz³oœÌ bêdziemy doœwiadczani w ten sposób czêœciej
Na zakonczenie materiaÂłu ukazaÂła sie Agatka ze Starym Rynkiem w tle, ale nie byÂł to widok z redakcji poznaĂąskiej, raczej wyglÂądaÂło jakby byÂło nakrĂŞcone na zewnÂątrz, albo z jakiegos lokalu, ktĂłry znajduje sie na parterze Starego.
Musia³bym jeszcze raz to zobaczyÌ, ¿eby zlokalizowaÌ miejsce. Có¿¿¿z, nie rozgl¹da³em siê na boki, tylko na centralnej czêœci ekranu siê koncentrowa³em
Jak widaĂŚ Panna Agatta nie potrzebuje wcale odpoczywaĂŚ

WrĂŞcz przeciwnie - potrzebuje pracowaĂŚ i nas cieszyĂŚ swoim widokiem, swojÂą obecnoÂściÂą
A co z prywatnym Âżyciem?

PrzecieÂż i w tej sferze musi co ja piszĂŞ, na pewno z przyjemnoÂściÂą siĂŞ spala
Alchemik pisze:W ogóle zaskoczeniem dla mnie by³o, kiedy w DDTVN zobaczy³em z odleglejszej perspektywy stanowisko pracy Panny Agatty i okaza³o siê, ¿e okno przy którym zwyk³a siadaÌ jest pó³okr¹g³e :o
Czasami widaĂŚ to i w relacjach w tvn24, ale masz racjĂŞ, Âże maÂło wnikliwy widz tego nie zauwaÂży

OdsyÂłam CiĂŞ do poczÂątkĂłw naszej dyskusji o
tutaj
Albo lepiej, odsyÂłam CiĂŞ na poznaĂąski rynek

Sam wszystko dokÂładnie sobie obejrzysz
Wojtkowi kiedyÂś nawet udaÂło siĂŞ uchwyciĂŚ z zewnÂątrz AgatkĂŞ od wewnÂątrz

ZresztÂą tak jak piszĂŞ, sam zobacz - wszystko piĂŞknie tam widaĂŚ
DÂżastina pisze:Funckyrella pisze:
Tylko nie sugerujcie, Âże jesteÂśmy im kulÂą u nogi

Nie mogÂłabym ÂżyĂŚ z tÂą ÂświadomoÂściÂą

Nie mĂłwiÂąc juÂż o w peÂłni sprawnym funkcjonowaniu na forum
Spokojnie Funcky

PrzecieÂż wiemy, Âże jesteÂśmy dla nich wsparciem

LubiÂą ... nie lubiÂą? LubiÂą ... nie lubiÂą? LubiÂą ... nie lubi? LubiÂą ... nie lubiÂą? LubiÂą ...? moÂżemy siĂŞ sami siebie pytaĂŚ i prĂłbowaĂŚ wyliczaĂŚ

A có¿ móg³bym wiêcej o tym napisaÌ

MoÂże to, Âże jedynie te dwie opcje sÂą przez mnie do zaakceptowania. Mam nadziejĂŞ, Âże uczucia Agatki wzglĂŞdem nas sprowadzajÂą siĂŞ albo do pierwszej, albo do drugiej opcji: lubienia albo nielubienia

ObojĂŞtnoÂści nie znoszĂŞ

W Âżadnych relacjach ... o miĂŞdzyludzkich tym razem piszĂŞ, nie reporterskich

no wiêc w ¿adnych relacjach miêdzyludzkich nawet nienawiœÌ jest lepszym i znoœniejszym uczuciem od uczucia obojêtnoœci
''MiaÂłbyÂś'' :> To byÂł konkurs dla par

Chyba Âże... chyba, Âże miaÂłeÂś na myÂśli konkurs ''caÂłowania klamki'' :devil:
:hahaha: ÂŚwietny dowcip :brawa: Dawno juÂż siĂŞ tak nie uÂśmiaÂłem - przysiĂŞgam

W odpowiedzi na Twoje pytanie, moje pytanie: byÂła Agatka wczoraj w pracy, czy jej nie byÂło?

By³a :] Mo¿e nie odmówi³aby sobie ogromnej przyjemnoœci wziêcia wespó³ ze mn¹ udzia³u w tym b³yskotliwym konkursie :rozglada:
maxxx pisze:ÂŁadnie pociÂągliÂście tenÂże piĂŞkny wÂątek :spiewa: Prawie setka siĂŞ zbliÂża

GratulujĂŞ,bo niestety nie miaÂłem udziaÂłu za duÂżego

Tak oo symbolicznie :tanczy:
G³owa do góry, jak mawiaj¹ mêdrcy, lepiej póŸno ni¿ wcale

Ale jeÂśli liczysz na udziaÂł w samej imprezie jubileuszowej, musisz mieĂŚ ukoĂączone 18 lat