obieÂżyÂświat pisze:..wszystko czyli co dokÂładnie
Ca³¹ po³owê mojego królestwa i Funcky za ¿onê :devil:
TytuÂł
NajwiĂŞkszego i uprzywilejowanego fana, oczywiÂście
Alchemik pisze: ''ZwyciĂŞzca bierze wszystko!!!'' CoÂś mi to mĂłwi :mhm: A w kontekÂście wyÂścigu do setnej strony i zbliÂżajÂącej siĂŞ fety, brzmi intrygujÂąco zachĂŞcajÂąco
Nie, nie, nie! OdwoÂłujĂŞ to, co wczoraj napisaÂłem

To niesprawiedliwa zasada, nie liczyÌ siê z poœwiêceniem i ze zdaniem innych, bior¹cych udzia³ we wspó³zawodniczeniu

Liczy siĂŞ przecieÂż musi to w Âżyciu, aÂżeby umieĂŚ siĂŞ dzieliĂŚ z innymi, takÂże wygranÂą

Zobaczcie sami, jakby Kaczki rok nie czyÂściÂły politycznego przedpola, dziÂś juÂż mielibyÂśmy w Polsce Tajwan

, a tak, bieda jak byÂła, tak jest, ale jedynie Kaczki, na tym skorzystaÂły, bo coraz wiĂŞcej wÂładzy w rĂŞkach majÂą :? A nam nie o to przecieÂż chodzi, Âżeby tutaj w wÂątku jakiegoÂś jednowÂładcĂŞ zweryfikowaĂŚ, prawda?

Po co póŸniej, kiedy ktoœ z nas ju¿ by wygra³ ten wyœcig, szukaÌ idiotycznych rozwi¹zaù, typu pakt stabilizacyjny, kupczenie stanowiskami, itd.?

Dla dobra w¹tku musimy nadal wszyscy byÌ równoprawnymi userami i wspó³pracowaÌ tak jak do tej pory - wtedy bêdziemy wszyscy ukontentowani

WpadÂłem na ten wspaniaÂły pomysÂł wczoraj, kiedy stawaÂłem do walki na ÂśnieÂżki z dzieciakami z sÂąsiedztwa

, a ktĂłrÂą to walkĂŞ straszliwie przegraÂłem

Cholera, teraz to mÂłodzieÂż ma strategie, o ktĂłrych kiedyÂś nawet nam siĂŞ nie ÂśniÂło :/ A takÂą miaÂłem, wydawaĂŚ by siĂŞ mogÂło, mocnÂą ekipĂŞ :mhm: Nawet 5 baÂłwanĂłw ulepionych naprĂŞdce nic nie pomogÂło

:devil: Ponieœliœmy bolesn¹ klêskê, ale przy ogromnym wysi³ku i poœwiêceniu z naszej strony. St¹d teraz dotar³o do mnie, ¿e bez wzglêdu na to, kto wygrywa, nie mo¿na zapominaÌ o trudzie, jaki ponosi równie¿ strona przegrana, która przecie¿ z za³o¿enia wszczyna walkê po to, by finalnie odnieœÌ zwyciêstwo, prawda?

Czasem trzeba postawiĂŚ wszystko na jednÂą kartĂŞ, ale moÂże nie tutaj?

ChcĂŞ zapobiec sytuacji w koĂącowej fazie rywalizacji, w ktĂłrej przegrani mieliby poczucie odtrÂącenia, czy marginalizacji tutaj w wÂątku

A ten user, ktĂłry zapoczÂątkuje setnÂą stronĂŞ, zdobĂŞdzie po prostu zaszczytne miejsce w Hall of fame Forum