Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

G³owa do góry, jak mawiaj¹ mêdrcy, lepiej póŸno ni¿ wcale Ale jeœli liczysz na udzia³ w samej imprezie jubileuszowej, musisz mieÌ ukoùczone 18 lat
Mam mam :aniol: W innym razie nie oÂśmieliÂłbym siĂŞ nazywaĂŚ Agatki per' Agatka' :D
Aha i umiem nawet otwieraĂŚ szampana bezszelestnie tylko nie wiem czy to wada czy raczej zaleta :D Bo jak juz ÂświetowaĂŚ jubileusze to niech nawet szyby powybija co sobie bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚ :D 8)
Te¿ mia³am ogromn¹ przyjemnoœÌ widzieÌ materia³ Bardzo wzruszaj¹cy. Najwiêksze wra¿enie zrobi³ na mnie ton g³osu Agatki, tyle ciep³a z niego bi³o
Ja niestety nie zdoÂłaÂłem zobaczyĂŚ tego materiaÂłu ale dziĂŞki Wam chodz wiem,Âże takie coÂś miaÂło miejsce.. :aniol: Ale bĂŞde czekaÂł na inne materiaÂły :aniol:

Black Jack'62 napisaÂł/a:
Mo¿e nie odmówi³aby sobie ogromnej przyjemnoœci wziêcia wespó³
ze mnÂą udziaÂłu w tym bÂłyskotliwym konkursie

Twoja skromnoœÌ nigdy nie przestanie mnie zaskakiwaÌ Jutro pewnie bêdê tego ¿a³owaÌ, ale..... ¿e siê zapytam a co byœ zrobi³, gdyby nie odmówi³a?
Ja myÂśle,Âże by bÂłyskotliwie wygraÂł :aniol: Ale niech sam odpowie.. :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ale ja to mam pecha do pierwszych razĂłw Agatki ;(
..nie widziaÂłem pierwszej relacji ;(
..nie widziaÂłem pierwszego materiaÂłu do FaktĂłw ;(
..a teraz jeszcze do tego doszÂło Âże nie widziaÂłem pierwszego materiaÂłu do 'Prosto z Polski' ;(

..wszystko wina mojej drugiej miÂłoÂści: Red Hot Chili Peppers :rozglada:
..jak mi kumpel przysÂłaÂł smsa Âże w lipcu najprawdopodobniej przyjadÂą do Polski :szalony: nie mogÂłem usiedzieĂŚ spokojnie w domu :szalony:
..no i w rezultacie nie widziaÂłem materiaÂłu ;(
D¿astina pisze:Te¿ mia³am ogromn¹ przyjemnoœÌ widzieÌ materia³ :D Bardzo wzruszaj¹cy. Najwiêksze wra¿enie zrobi³ na mnie ton g³osu Agatki, tyle ciep³a z niego bi³o :)
..Dzastina - moja ty wspó³pracowniczko - tym razem nie pomyœla³aœ o wspó³pracy :?: :(

..juÂż wiem o czym byÂł i jaki byÂł materiaÂł to moÂże napiszcie jak Agatka wyglÂądaÂła :?: :)
Aha i umiem nawet otwieraĂŚ szampana bezszelestnie tylko nie wiem czy to wada czy raczej zaleta :D Bo jak juz ÂświetowaĂŚ jubileusze to niech nawet szyby powybija co sobie bĂŞdziemy ÂżaÂłowaĂŚ :D 8)
..im bardziej hooknie tym lepiej smakuje :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Musia³bym jeszcze raz to zobaczyÌ, ¿eby zlokalizowaÌ miejsce. Có¿¿¿z, nie rozgl¹da³em siê na boki, tylko na centralnej czêœci ekranu siê koncentrowa³em :lol2:
Rzeczywiœcie, ciê¿ko jest przekonaÌ oczy, by nie patrzy³y w takim skupieniu wy³¹cznie w linii prostej :lol2:
Black Jack '62 pisze:OdsyÂłam CiĂŞ do poczÂątkĂłw naszej dyskusji o tutaj
Dziêkujê :) Ju¿ rozumiem teraz, dlaczego ktoœ pisa³ kiedyœ o Pannie poznaniance - go³¹beczka :lol2: :lol2:
DÂżastina pisze:Twierdzisz tak tylko dlatego, Âże nie odpowiedziaÂła Ci na maila? A jak dÂługo czekasz? MoÂże zbyt niecierpliwy jesteÂś?
Tak, wÂłaÂśnie dlatego tak uwaÂżam :) A przyczyny upatrujĂŞ w mojej...A, napiszĂŞ krĂłtko, upierdliwoÂści :lol2:
Black Jack '62 pisze:Mo¿e nie odmówi³aby sobie ogromnej przyjemnoœci wziêcia wespó³ ze mn¹ udzia³u w tym b³yskotliwym konkursie :rozglada: :lol:
Lepiej, Âżeby to Panny Agatty w Âżaden sposĂłb, ÂżadnÂą drogÂą nie dotarÂło :rozglada: :devil: :lol:
maxxx pisze:ÂŁadnie pociÂągliÂście tenÂże piĂŞkny wÂątek :spiewa:
PiĂŞkny wÂątek o karierze piĂŞknej dziennikarki :spiewa: Czy mogÂło byĂŚ inaczej? :)
:hahaha: Twoja strata :hahaha:
A jak wyglÂądaÂła..? Dla formalnoÂści tylko napiszĂŞ, iÂż jak zwykle piĂŞknie :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:.
No wiesz, jak moÂżna byÂło poÂświĂŞciĂŚ tak piĂŞknÂą reporterkĂŞ dla tak maÂło atrakcyjnych panĂłw :lol:
..Dzastina - moja ty wspó³pracowniczko - tym razem nie pomyœla³aœ o wspó³pracy :?: :(
No nie spisa³am siê :? Ale to wina Agaty, tak mnie wzruszy³ jej materia³, ¿e zapomnia³am w³¹czyÌ nagrywanie :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
obieÂżyÂświat pisze:.
No wiesz, jak moÂżna byÂło poÂświĂŞciĂŚ tak piĂŞknÂą reporterkĂŞ dla tak maÂło atrakcyjnych panĂłw :lol:
..u RedhotĂłw liczy siĂŞ dla mnie ich uroda jak najmniej :lol2:
..to s¹ ch³opaki rockandrolowcy - uwielbiam ich twórczoœÌ :tanczy:
..a Agatka..owszem jej twórczoœÌ te¿ uwielbiam ale przy okazji uwielbiam te¿ jej aparycjê :lol2:
A jak wyglÂądaÂła..? Dla formalnoÂści tylko napiszĂŞ, iÂż jak zwykle piĂŞknie :lol2:
..tyle to i ja bez widzenia jestem w stanie sobie wyobraziĂŚ :D
..o szczegó³y mi chodzi³o :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
..tyle to i ja bez widzenia jestem w stanie sobie wyobraziĂŚ :D
..o szczegó³y mi chodzi³o :lol2:
Cudnie. Delikatnie, niewinnie, skromnie, godnie i wdziĂŞcznie :) W pierwszym momencie na myÂśl przyszÂło mi skojarzenie: grzeczniutka dziewczynka :) Idealnie pasowaÂła do tego opisu jej fryzura - taka kurtuazyjna, wÂłosy czĂŞÂściowo spiĂŞte, czĂŞÂściowo rozpuszczone, zaczesane na boczek :) PÂłaszczyk (chyba nowy, chyba czarny) spod ktĂłrego wystawaÂł biaÂły koÂłnierzyk, czy stĂłjka od bluzeczki :)
Tu, pod wp³ywem uroku jej spojrzenia, zawsze zaczyna rodziÌ siê kontrast - ka¿dy straceniec chyba musi przejœÌ przemianê wra¿eù - w jej spojrzeniu jest taka gor¹ca powabnoœÌ i przenikliwoœÌ ...
Kiedy siĂŞ na niÂą patrzy zawsze trudno uwierzyĂŚ, Âże wykluczono juÂż bĂłstwo z natury :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Z wolna, z wolna szanowny Black Jacku. Biedaczysko obieÂżyÂświat nawet jeÂśli nie umrze z rozpaczy, to z zazdroÂści i z Âżalu :lol2:

A dziÂś tak pusto bez niej ;( :
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:uhh: MoÂże lepiej, Âże jej nie byÂło :uhh: Chyba nie chcielibyÂście, Âżeby szukaÂła byÂłego Senatora StokÂłosy w ÂŚmiÂłowie (?) SÂłyszeliÂście co mĂłwiÂł Artur w Prosto z Polski, kiedy odpowiadaÂł Patrycji na pytanie dlaczego mieszkaĂący sÂą tacy rozzÂłoszczeni? :rozglada: Patrycjo, to trzeba czuĂŚ, tu trzeba byĂŚ... :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
maxxx

Post autor: maxxx »

..faktycznie..z tego co mĂłwiÂł wynika,Âże teraz i tak tam byÂło znoÂśnie ale mimo wszystko dobrze siĂŞ staÂło ,Âże JÂą oszczĂŞdzili :aniol: To sÂą te minusy tej pracy.. :spiewa:
Wole oglÂądaĂŚ i sÂłuchaĂŚ AgatkĂŞ w bardziej sprzyjajÂących miejscach niÂż to caÂłe StokÂłosowe imperium :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Ostatnio mam szczĂŞÂście do PawÂła. WidziaÂłam go w ciÂągu ostatnich 3 dni dwa razy. JeÂśli wybiera siĂŞ teraz na urlop to mam nadziejĂŞ, Âże znajdzie siĂŞ miejsce dla Joasi. :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Mandi :> ..ja rozumiem Âże kiedyÂś dyskutowaliÂśmy o tym Âże PaweÂł i Agatka mogÂą siĂŞ lubieĂŚ ale chyba nie do tego stopnia Âżeby dyskusjĂŞ przenosiĂŚ z wÂątku do wÂątku :lol:
Alchemik pisze:Z wolna, z wolna szanowny Black Jacku. Biedaczysko obieÂżyÂświat nawet jeÂśli nie umrze z rozpaczy, to z zazdroÂści i z Âżalu :lol2:
..Black to lubi kiedy inni mu zazdroszczÂą :(
..no to ma co chciaÂł :(
DÂżastina pisze::uhh: MoÂże lepiej, Âże jej nie byÂło :uhh: Chyba nie chcielibyÂście, Âżeby szukaÂła byÂłego Senatora StokÂłosy w ÂŚmiÂłowie (?) SÂłyszeliÂście co mĂłwiÂł Artur w Prosto z Polski, kiedy odpowiadaÂł Patrycji na pytanie dlaczego mieszkaĂący sÂą tacy rozzÂłoszczeni? :rozglada: Patrycjo, to trzeba czuĂŚ, tu trzeba byĂŚ... :rozglada:
..kiedy tak sÂłuchaÂłem wÂłaÂśnie sobie pomyÂślaÂłem Âże dobrze Âże Agatka pracowaÂła w tamtym tygodniu :uhh:
..przynajmniej miaÂła stale dopÂływ ÂświeÂżego powietrza :spiewa:
maxxx pisze:Wole oglÂądaĂŚ i sÂłuchaĂŚ AgatkĂŞ w bardziej sprzyjajÂących miejscach niÂż to caÂłe StokÂłosowe imperium :D
..tylko ciekawe kiedy teraz to nastÂąpi :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:Z wolna, z wolna szanowny Black Jacku. Biedaczysko obieÂżyÂświat nawet jeÂśli nie umrze z rozpaczy, to z zazdroÂści i z Âżalu :lol2:
..Black to lubi kiedy inni mu zazdroszczÂą :(
Nieprawda :nie: Black wcale nie lubi, kiedy mu zazdroszcz¹ :D Black cieszy siê tylko, kiedy jest bogatszy o, kiedy jest w posiadaniu czegoœ, czego pragn¹³ ... czego nadal pragnie :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

WpadaĂŚ potrafisz jak wiatr i siejesz sielski zamĂŞt :lol2: ZaintrygowaÂło mnie zdanie z sygnaturki :> ''ZwyciĂŞzca bierze wszystko!!!'' CoÂś mi to mĂłwi :mhm: A w kontekÂście wyÂścigu do setnej strony i zbliÂżajÂącej siĂŞ fety, brzmi intrygujÂąco zachĂŞcajÂąco :lol2:
Black Jack '62 pisze:Nieprawda :nie: Black wcale nie lubi, kiedy mu zazdroszcz¹ :D Black cieszy siê tylko, kiedy jest bogatszy o, kiedy jest w posiadaniu czegoœ, czego pragn¹³ ... czego nadal pragnie :lol2:
W gruncie rzeczy, wstêpnie zaspokojony, jesteœ nadal w punkcie wyjœcia :D Zmys³owiec tylko taki g³ód ci¹g³y czuje :D
obieÂżyÂświat pisze:..tylko ciekawe kiedy teraz to nastÂąpi :roll:
Oby jak najszybciej :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: ''ZwyciĂŞzca bierze wszystko!!!'' CoÂś mi to mĂłwi :mhm: A w kontekÂście wyÂścigu do setnej strony i zbliÂżajÂącej siĂŞ fety, brzmi intrygujÂąco zachĂŞcajÂąco :lol2:
..wszystko czyli co dokÂładnie :?: :D

Black Jack '62 pisze:Nieprawda :nie: Black wcale nie lubi, kiedy mu zazdroszcz¹ :D Black cieszy siê tylko, kiedy jest bogatszy o, kiedy jest w posiadaniu czegoœ, czego pragn¹³ ... czego nadal pragnie :lol2:
..no to moÂże bardziej pragnij :D
..bo na razie jakoÂś maÂło skutecznie :?
..Agatki nie ma juÂż od niedzieli :(
..a jak siĂŞ przypomnÂą dni z tamtego tygodnia to Âłezka krĂŞci siĂŞ w oku od piĂŞknych wspomnieĂą ;(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..wszystko czyli co dokÂładnie :?: :D
Ca³¹ po³owê mojego królestwa i Funcky za ¿onê :devil:

TytuÂł NajwiĂŞkszego i uprzywilejowanego fana, oczywiÂście :lol2:
Alchemik pisze: ''ZwyciĂŞzca bierze wszystko!!!'' CoÂś mi to mĂłwi :mhm: A w kontekÂście wyÂścigu do setnej strony i zbliÂżajÂącej siĂŞ fety, brzmi intrygujÂąco zachĂŞcajÂąco :lol2:
Nie, nie, nie! Odwo³ujê to, co wczoraj napisa³em :D To niesprawiedliwa zasada, nie liczyÌ siê z poœwiêceniem i ze zdaniem innych, bior¹cych udzia³ we wspó³zawodniczeniu :D Liczy siê przecie¿ musi to w ¿yciu, a¿eby umieÌ siê dzieliÌ z innymi, tak¿e wygran¹ :) Zobaczcie sami, jakby Kaczki rok nie czyœci³y politycznego przedpola, dziœ ju¿ mielibyœmy w Polsce Tajwan :lol2: , a tak, bieda jak by³a, tak jest, ale jedynie Kaczki, na tym skorzysta³y, bo coraz wiêcej w³adzy w rêkach maj¹ :? A nam nie o to przecie¿ chodzi, ¿eby tutaj w w¹tku jakiegoœ jednow³adcê zweryfikowaÌ, prawda? :) Po co póŸniej, kiedy ktoœ z nas ju¿ by wygra³ ten wyœcig, szukaÌ idiotycznych rozwi¹zaù, typu pakt stabilizacyjny, kupczenie stanowiskami, itd.? :lol2: Dla dobra w¹tku musimy nadal wszyscy byÌ równoprawnymi userami i wspó³pracowaÌ tak jak do tej pory - wtedy bêdziemy wszyscy ukontentowani :)
Wpad³em na ten wspania³y pomys³ wczoraj, kiedy stawa³em do walki na œnie¿ki z dzieciakami z s¹siedztwa :lol2: , a któr¹ to walkê straszliwie przegra³em ;( Cholera, teraz to m³odzie¿ ma strategie, o których kiedyœ nawet nam siê nie œni³o :/ A tak¹ mia³em, wydawaÌ by siê mog³o, mocn¹ ekipê :mhm: Nawet 5 ba³wanów ulepionych naprêdce nic nie pomog³o :roll: :devil: Ponieœliœmy bolesn¹ klêskê, ale przy ogromnym wysi³ku i poœwiêceniu z naszej strony. St¹d teraz dotar³o do mnie, ¿e bez wzglêdu na to, kto wygrywa, nie mo¿na zapominaÌ o trudzie, jaki ponosi równie¿ strona przegrana, która przecie¿ z za³o¿enia wszczyna walkê po to, by finalnie odnieœÌ zwyciêstwo, prawda? :D Czasem trzeba postawiÌ wszystko na jedn¹ kartê, ale mo¿e nie tutaj? :) Chcê zapobiec sytuacji w koùcowej fazie rywalizacji, w której przegrani mieliby poczucie odtr¹cenia, czy marginalizacji tutaj w w¹tku :)
A ten user, ktĂłry zapoczÂątkuje setnÂą stronĂŞ, zdobĂŞdzie po prostu zaszczytne miejsce w Hall of fame Forum :lol2:
ODPOWIEDZ