Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:
Ja trĂłjkÂątĂłw w zwiÂązku nigdy nie preferowaÂłem :] GdybyÂś jeszcze obieÂżyÂświat byÂł kobietÂą, to moÂże ... moÂże bym siĂŞ zastanowiÂł, ale przy aktualnym stanie rzeczy, nie ma mowy ... :nie: Przy aktualnym stanie rzeczy, moÂżesz siĂŞ obraÂżaĂŚ na wszystkie fronty - na mnie nie robi to najmniejszego wraÂżenia :lol: :lol: :lol:
.. :uhh: Black - nawet nie pytam jak spĂŞdzaÂłeÂś ten czas kiedy ciĂŞ z nami nie byÂło :devil:
..domyÂślam siĂŞ tylko Âże bardzo za nami tĂŞskniÂłeÂś :devil:
..a ja na ¿aden trójk¹t w twoim rozumieniu nie mam ochoty - ¿ebyœmy mieli jasnoœÌ :devil:
Black Jack '62 pisze:PrzygnĂŞbiajÂące moÂże byĂŚ jedynie to, Âże ona na pewno dzisiaj w pracy, a my owocĂłw tej pracy nie widzieliÂśmy ;( Ciekawe, czy mocno siĂŞ nudziÂła? :lol2:
.. no wÂłaÂśnie ja nie byÂłbym tego taki pewien :roll:
..wydaje mi siĂŞ Âże gdyby Agatka byÂła wczoraj w pracy to byÂłyby jakieÂś relacje z pogrzebu Krystyny Feldman a (to informacja dl tych ktĂłrzy nie mieli wczoraj dostĂŞpu do tvn24) byÂły tylko materiaÂły filmowe :mhm:
..poza tym telepatycznie wyczuÂłbym gdyby byÂła w pracy a nic nie czuÂłem wczoraj :lol2:
DÂżastina pisze: Jak to byÂło :mhm: czego oczy nie widzÂą...
..ale jeÂśli byÂła to jestem szalenie ciekaw co robi i czym siĂŞ zajmuje Agatka kiedy nie ma Âżadnych relacji na wizji :?: :D
Black Jack '62 pisze:Z nadziejami na jutro ... :rydzyk:
..pĂłki co - lipa :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:.. :uhh: Black - nawet nie pytam jak spĂŞdzaÂłeÂś ten czas kiedy ciĂŞ z nami nie byÂło :devil:
..domyÂślam siĂŞ tylko Âże bardzo za nami tĂŞskniÂłeÂś :devil:
Tak naprawdĂŞ to nawet nie miaÂłem czasu na to by zatĂŞskniĂŚ :devil: ÂŻartujĂŞ :buzi: Straszliwie tĂŞskniÂłem :D
..a ja na ¿aden trójk¹t w twoim rozumieniu nie mam ochoty - ¿ebyœmy mieli jasnoœÌ :devil:
Ja i bez Twojej deklaracji mia³em jasnoœÌ :devil:
..wydaje mi siĂŞ Âże gdyby Agatka byÂła wczoraj w pracy to byÂłyby jakieÂś relacje z pogrzebu Krystyny Feldman a (to informacja dl tych ktĂłrzy nie mieli wczoraj dostĂŞpu do tvn24) byÂły tylko materiaÂły filmowe :mhm:
..poza tym telepatycznie wyczuÂłbym gdyby byÂła w pracy a nic nie czuÂłem wczoraj :lol2:
Kiedyœ ktoœ, kto zna siê na rzeczy, no mo¿e nie bezpoœrednio, ale poœrednio to te¿ coœ :D napisa³, ¿e jak tvn24 nie zaplanuje live'ów, to ziemia musia³aby siê zapaœÌ, ¿eby na takowe live'y siê zdecydowali :?
DÂżastina pisze: Jak to byÂło :mhm: czego oczy nie widzÂą...
..ale jeÂśli byÂła to jestem szalenie ciekaw co robi i czym siĂŞ zajmuje Agatka kiedy nie ma Âżadnych relacji na wizji :?: :D

Nawet wolĂŞ siĂŞ nie zastanawiaĂŚ ... na gÂłos :lol2: Bo jeszcze napiszĂŞ co niegrzecznego :devil:
..pĂłki co - lipa :spiewa:
To niedobrzeeee ... :/ A przecie¿ jakiegoœ dzia³acza pi³karskiego zatrzymali w Poznaniu :? Ale ja czekam jeszcze w domu z pó³torej godziny :D
Wyszliby na ulice posprawdzaÌ jak œlisko jest, bo nie wiem jakie s¹ warunki, czy wczeœniej z domu wyruszyÌ :roll: PojeŸdzi³bym sobie wokó³ wozu transmisyjnego, oczywiœcie tak wolno jak to by³oby mo¿liwe, by przypadkiem Agatki nie zachlapaÌ :lol2:

O cholera ... :o WÂłaÂśnie mĂłwiÂą o jakimÂś poÂścigu bandyty w SÂłubicach :o
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Black widaĂŚ dawno nie oglÂądaÂłeÂś Dnia na Âżywo :?
..nie bĂŞdzie Agatki na pewno :nie:
..bo jakby miaÂła byĂŚ to juÂż by byÂła - okazji caÂłkiem sporo juÂż byÂło :/
..zresztÂą sam zauwaÂżyÂłeÂś Âże:
:arrow:
Black Jack '62 pisze: Kiedyœ ktoœ, kto zna siê na rzeczy, no mo¿e nie bezpoœrednio, ale poœrednio to te¿ coœ :D napisa³, ¿e jak tvn24 nie zaplanuje live'ów, to ziemia musia³aby siê zapaœÌ, ¿eby na takowe live'y siê zdecydowali :?
..jak live majÂą byĂŚ to wygrzebujÂą maÂło waÂżne tematy o jakichÂś zÂłapanych handlarzach zÂłomu czy skradzionych samochodĂłw :?
..a jak sÂą waÂżne to nasza ulubiona reporterka o nich nie moÂże opowiedzieĂŚ :?
..bez sensu :?
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

..nie bĂŞdzie Agatki na pewno
..a jednak znĂłw niespodzianka :tanczy: :

Obrazek
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..Black widaĂŚ dawno nie oglÂądaÂłeÂś Dnia na Âżywo :?
..nie bĂŞdzie Agatki na pewno :nie:
..bo jakby miaÂła byĂŚ to juÂż by byÂła - okazji caÂłkiem sporo juÂż byÂło :/
I co? I co? :lol: Black Jack'a siĂŞ sÂłucha :lol2: Jak pisze, Âże czeka, to musi siĂŞ doczekaĂŚ :lol: BJ jest uprzywilejowanym widzem tvn24 :devil: Przedstawia Âżyczenie - ono w kilka godzin jest realizowane :lol:
..zresztÂą sam zauwaÂżyÂłeÂś Âże:
No nie zawsze naleÂży mnie sÂłuchaĂŚ :devil:

Ale Agatka pojawi³a siê jak za dotkniêciem czarodziejskiej ró¿d¿ki :lol2: Zupe³nie jak gdyby wiedzia³a, ¿e na ni¹ czekam :lol2: z cieplutkiego studia, w mojej nieulubionej marynarze :lol2: (o, maxxx ju¿ zapoda³eœ capsy :lol2: ) nada³a tym swoim wyj¹tkowym g³osem i z wyj¹tkowym spojrzeniem obszern¹, wyczerpuj¹c¹ relacjê o zad³u¿onych szpitalach w Polsce, g³ównie o szpitalach w Kostrzynie nad Odr¹ i S³ubicach :]
Tylko chyba fryzury nie zd¹¿y³a dopracowaÌ :szalony: piêkna moja :buzi:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..maxxx mnie uprzedziÂł :hmm:
..prawdziwa wojna na capsy a w³aœciwie na prêdkoœÌ ich wklejania :lol2:

..ale Âżeby nie byÂło Âże ja nie czuwam :arrow:

Obrazek

Obrazek

.. :tanczy: to lubiĂŞ :spiewa:

..wytoczyÂłbym dÂźwiĂŞkowe dziaÂła ale dÂźwiĂŞk nie dziaÂła ;(
..a relacja byÂła taka wspaniaÂła ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

IluÂż tu dziÂś straÂżnikĂłw :o
Panna Agatta moÂże czuĂŚ siĂŞ bezpieczna... tfu, spokojna rzecz jasna o to, Âże Âżadna relacja nie umknie naszej uwadze :lol2:
CzyÂżby zadziaÂłaÂło jakieÂś zaklĂŞcie :> Tylko, dlaczego dopiero teraz :uhh:
Black Jack '62 pisze: GdybyÂś jeszcze obieÂżyÂświat byÂł kobietÂą, to moÂże ... moÂże bym siĂŞ zastanowiÂł, ale przy aktualnym stanie rzeczy, nie ma mowy ... :nie:
Black Jack nadrabia zalegÂłoÂści :uhh: :lol:
Black Jack '62 pisze: Co najwy¿ej g³az spad³ mi z serca, i to z hukiem, ale o tym póŸniej :D/.../
Polskimi porzekadÂłami sypiecie :lol2: Ja byÂłem raczej przeÂświadczony podczas mojej nieobecnoÂści, Âże bliÂższe mojemu sercu po powrocie bĂŞdzie to: czego oko nie widzi, tego sercu nie Âżal :lol2:
Wtedy z czystym sumieniem mogÂłeÂś odpoczywaĂŚ :D
Za to dziÂś doÂświadczasz naocznie, jak serce widokiem i obecnoÂściÂą moÂże siĂŞ rozradowaĂŚ :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..maxxx mnie uprzedziÂł :hmm:
..prawdziwa wojna na capsy a w³aœciwie na prêdkoœÌ ich wklejania :lol2:
To lepsze niÂż wojna na ÂśnieÂżki - bicie siĂŞ wiĂŞc w dalszym ciÂągu - miÂło popatrzeĂŚ ... na efekty oczywiÂście :lol2:
Na tych Waszych capsach Agatka jakoÂś blado wyglÂąda :D Nie daÂłoby siĂŞ ich podkoloryzowaĂŚ? :lol2: U mnie w domu ... znaczy siĂŞ w telewizorze, Agatka wyglÂąda znacznie bardziej kolorowo :lol2:
Wtedy z czystym sumieniem mogÂłeÂś odpoczywaĂŚ :D
Eee ... tam :/ CaÂły czas miaÂłem w ÂświadomoÂści gÂłos sumienia, ktĂłry podszeptywaÂł mi, Âże byĂŚ moÂże tracĂŞ coÂś wielkiego ;( Na szczĂŞÂście staÂło siĂŞ inaczej :)

Ale jak tu wyjœÌ ze spokojnym sumieniem dzisiaj z domu, kiedy Agatka mo¿e znów lada moment siê pojawi? ;(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:To lepsze niÂż wojna na ÂśnieÂżki - bicie siĂŞ wiĂŞc w dalszym ciÂągu - miÂło popatrzeĂŚ ... na efekty oczywiÂście :lol2:
Na tych Waszych capsach Agatka jakoÂś blado wyglÂąda :D Nie daÂłoby siĂŞ ich podkoloryzowaĂŚ? :lol2: U mnie w domu ... znaczy siĂŞ w telewizorze, Agatka wyglÂąda znacznie bardziej kolorowo :lol2:
..albo to moja wina :uhh:
..dajĂŞ co mam i co mogĂŞ daĂŚ :]

..nie podobajÂą siĂŞ nasze capsy :?:
..trudno :]
..innych nie mam :]
..chcesz byĂŚ zadowolony to zaproÂś sobie AgatkĂŞ do domu niech ci nada relacjĂŞ w rzeczywistych kolorach :devil:

..to chyba póki co jedyne sensowne wyjœcie bo konferencje mno¿¹ siê jak grzyby po deszczu i wrêcz nak³adaj¹ siê na siebie :?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:To lepsze niÂż wojna na ÂśnieÂżki - bicie siĂŞ wiĂŞc w dalszym ciÂągu - miÂło popatrzeĂŚ ... na efekty oczywiÂście :lol2:
..albo to moja wina :uhh:
..dajĂŞ co mam i co mogĂŞ daĂŚ :]

..nie podobajÂą siĂŞ nasze capsy :?:
..trudno :]
..innych nie mam :]
..chcesz byĂŚ zadowolony to zaproÂś sobie AgatkĂŞ do domu niech ci nada relacjĂŞ w rzeczywistych kolorach :devil:
Spokojnie 8) RĂłb swoje nadal 8) Ja jestem zadowolony 8) Kolega Black Jack dzisiaj ogĂłlnie nieco chimeryczny :> :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
maxxx

..no trzeba byÂło dÂłuuuugo poczekaĂŚ ale byÂło warto :aniol: ..

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a co do jakoÂści to nic na to nie poradze :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..robi siĂŞ 8)
..z przyjemnoÂściÂą :D

..a ciekawe dlaczego Agatka taka zadowolona :?: :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

..i znĂłw nie mam dÂźwiĂŞku ;(

[ Dodano: Wto Sty 30, 2007 1:52 pm ]
..o kurcze maxxx - znowu byÂłeÂś szybszy :hmm:
maxxx

..moÂże minimalnie 8) Ale za to masz capsa z uÂśmiechniĂŞta AgatkÂą..a te dwa to mamy identyczne takÂże sprawiedliwy remis :aniol: ..
Ci radni na tych swoich laptopach powinni sobie umieÂściĂŚ Agatke jako tapete za to jak piĂŞknie opowiadaÂła o ich nowych cackach.. :D
Czuwajcie na posterunku bo ja juÂż dziÂś nie mogĂŞ-takie Âżycie.. :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:..moÂże minimalnie 8) Ale za to masz capsa z uÂśmiechniĂŞta AgatkÂą..a te dwa to mamy identyczne takÂże sprawiedliwy remis :aniol: ..
..rzeczywiÂście identyczne :uhh:
..nie zauwaÂżyÂłem wczeÂśniej a opcja edit dziaÂła tylko 15 minut :spiewa:
Ci radni na tych swoich laptopach powinni sobie umieÂściĂŚ Agatke jako tapete za to jak piĂŞknie opowiadaÂła o ich nowych cackach.. :D
..wÂłaÂśnie tak powinni zrobiĂŚ :lol2:
..ja mam codziennie innÂą AgatkĂŞ na tapecie :lol2:
..same korzystne skutki to przynosi :lol2:
..przynajmniej mieliby panowie radni motywacjĂŞ by czĂŞÂściej uruchamiaĂŚ te drogie laptopy :lol2:
Czuwajcie na posterunku bo ja juÂż dziÂś nie mogĂŞ-takie Âżycie.. :spiewa:
..czuwam ale nic mi z tego czuwania nie wychodzi :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

OpowiadaÂła piĂŞknie, a wyraÂżaÂła same superlatywy 8)
obieÂżyÂświat pisze:
..wÂłaÂśnie tak powinni zrobiĂŚ :lol2:
..ja mam codziennie innÂą AgatkĂŞ na tapecie :lol2:
..same korzystne skutki to przynosi :lol2:
..przynajmniej mieliby panowie radni motywacjĂŞ by czĂŞÂściej uruchamiaĂŚ te drogie laptopy :lol2:
Powinni, powinni 8) Przynajmniej do czasu, kiedy Panna Agatta zacznie ich rozliczaĂŚ z tego, co zadeklarowali, po zakupie tych drogich cacek, polepszyĂŚ i usprawniĂŚ w swoim dziaÂłaniu :devil:
ODPOWIEDZ