.. :uhh: Black - nawet nie pytam jak spĂŞdzaÂłeÂś ten czas kiedy ciĂŞ z nami nie byÂło :devil:Black Jack '62 pisze:
Ja trĂłjkÂątĂłw w zwiÂązku nigdy nie preferowaÂłem :] GdybyÂś jeszcze obieÂżyÂświat byÂł kobietÂą, to moÂże ... moÂże bym siĂŞ zastanowiÂł, ale przy aktualnym stanie rzeczy, nie ma mowy ... :nie: Przy aktualnym stanie rzeczy, moÂżesz siĂŞ obraÂżaĂŚ na wszystkie fronty - na mnie nie robi to najmniejszego wraÂżenia![]()
![]()
![]()
..domyÂślam siĂŞ tylko Âże bardzo za nami tĂŞskniÂłeÂś :devil:
..a ja na ¿aden trójk¹t w twoim rozumieniu nie mam ochoty - ¿ebyœmy mieli jasnoœÌ :devil:
.. no wÂłaÂśnie ja nie byÂłbym tego taki pewienBlack Jack '62 pisze:PrzygnĂŞbiajÂące moÂże byĂŚ jedynie to, Âże ona na pewno dzisiaj w pracy, a my owocĂłw tej pracy nie widzieliÂśmyCiekawe, czy mocno siĂŞ nudziÂła?

..wydaje mi siĂŞ Âże gdyby Agatka byÂła wczoraj w pracy to byÂłyby jakieÂś relacje z pogrzebu Krystyny Feldman a (to informacja dl tych ktĂłrzy nie mieli wczoraj dostĂŞpu do tvn24) byÂły tylko materiaÂły filmowe :mhm:
..poza tym telepatycznie wyczuÂłbym gdyby byÂła w pracy a nic nie czuÂłem wczoraj

..ale jeÂśli byÂła to jestem szalenie ciekaw co robi i czym siĂŞ zajmuje Agatka kiedy nie ma Âżadnych relacji na wizjiDÂżastina pisze: Jak to byÂło :mhm: czego oczy nie widzÂą...

..pĂłki co - lipa :spiewa:Black Jack '62 pisze:Z nadziejami na jutro ... :rydzyk: