Kuba pisze:Czyich?
Zlinczujemy

ÂŻe co? :> Niby za co TVN miaÂłby (gdyby kupiÂł) dostaĂŚ TeleKamerĂŞ? :? :>Memory pisze: ÂżaÂłuje, ze TVN tego nie kupiÂł wtedy miaÂł by 100% wygranÂą telekamery pirson break...
a tak to nie bardzo
Moderator: Łukasz
Kuba pisze:Czyich?
Zlinczujemy
ÂŻe co? :> Niby za co TVN miaÂłby (gdyby kupiÂł) dostaĂŚ TeleKamerĂŞ? :? :>Memory pisze: ÂżaÂłuje, ze TVN tego nie kupiÂł wtedy miaÂł by 100% wygranÂą telekamery pirson break...
a tak to nie bardzo
Ano wpadli, szczególnie Wentworth- ma w sobie to COŒ co przyciaga widza przed ekran. Ale aparycja aktorów nie jest dla mnie wyznacznikiem, by stwierdziÌ, ¿e serial jest wybitny, przeciez wokó³ mamy wiele kniotów, w których wystêpuja piekne bu¿ki i zadna si³a mnie nie przyciagnie, by taki drêtwy serial ogl¹daÌ. Na to, bym rzeczywiœcie polubi³a dany serial czy tez film sk³ada siê ca³a masa rzeczy: od œwietnie dopracowanego scenariusza, ciekawie wymyœlonej fabu³y, pracy operatorskiej (rewelacyjne ujêcia!), muzyki po grê aktórów i wiele innych szczegó³ów, które sprawiaj¹, ¿e widz nie mo¿e siê doczekac nastêpnego odcinka i plasuje go na topie swojej listy ulubionych.TVN_FAN pisze:Oj widzê, ¿e, paniom na naszym forum ch³opcy z serialu wpadli w oko Mam nadziejê, ¿e nie tylko dla nich ogl¹da³yœcie ten niew¹tpliwie wybitny serial.
Dobre pytanie. Wie ktoÂś?ktos pisze:A wie ktoÂś kiedy jest powtĂłrka ??
I ja siĂŞ cieszĂŞ, Âże Was to wciagnĂŞÂło, tylko bÂłagam nie myÂślcie, Âże jestem jakims tam ukrytym pijarowcem Polsatu :devil: , chciaÂłam po prostu zwrĂłciĂŚ WaszÂą uwagĂŞ na naprawdĂŞ genialny serial!Kuba pisze:No to Nika nas wciÂągnĂŞÂła na dobre.
Mog³o byÌ jeszcze piêkniej gdyby ten serial by³ w "normalnych" ramówkach (jesieù i wiosna) - TVN ma na to miejsce np. œroda i czwartek 21:30 zamiast powtórek powtórek filmów.Nika pisze:A mog³o byc tak pieknie: w przerwie miêdzy jesienna, a wiosenn¹ ramówk¹ TVN puszcza³by Prison Break...eh, juz wiêcej na ten temat nic nie mówie, szkoda gadaÌ, jak tr¹bilismy na forum juz w okolicach jesieni, ¿e to bêdzie w Polsce hit to nikt z TVN nie wzi¹³ sobie naszych wskazówek do serca, za to zrobi³ to Polsat :devil: ...i pos³ucha³ g³osu ludu z konkurencyjnego forum!
Nic, Âżadnych powtĂłrek nie przewidziano, a szkoda chĂŞtnie zobaczyÂłbym powtĂłrkĂŞ.Nika pisze:Dobre pytanie. Wie ktoÂś?ktos pisze:A wie ktoÂś kiedy jest powtĂłrka ??
To co napisa³aœ sk³oni³o mnie do zadania pytania: czy jakby ten serial pokazywa³ TVN to czy ogladalnoœÌ by³aby równie wysoka? Jednak Polsat na wiêkszy zasiêg i co za tym idzie wiêcej potencjalnych widzów. No i oczywiœcie czy TVN by tak wypromowa³ "Prison Break"? Ech nie wa¿ne.Memory pisze:pawell chodzi³o mi , ¿e TVN by ¿¹dzi³ wtedy na maxa no bo by mia³ serial z 7 mln ogl¹dalnoœci¹ i telekamery we wszystkich dziedzinach wygrane i zdecydowanie by³ by na prowadzeniu a tek to polsat goni ostro TVN
przepraszam nie wstawiÂłam (,) i zrobiÂło siĂŞ niezrozumiale
PuÂścili kiedyÂś tam raptem dwie serie i to o takich porach, Âże dla mnie siĂŞ to rĂłwna z tym jakby wogĂłle tego nie emitowali. SzczegĂłlnie pamietam jeden rekord: 3 w nocyszym pisze:Nika → "Alias" leci juÂż w polskiej telewizji... TVP ma do niego prawa.
Chyba juÂż prawie poÂłowa forum "zbreakowaÂła" avatarkiszym pisze: I nawet zrobiÂłem sobie chwilowy, okolicznoÂściowy avatarek
.
Greg Haus pozostaje Ci wzi¹Ì przyk³ad z KubyKuba pisze:Pozosta³e odcinki ju¿ siê œci¹gaj¹ :cicho: [/size]
No pewnie, Âże siĂŞ da! Na poczÂątku kaÂżdego odcinka jest maÂły skrĂłt tych wszystkich najwazniejszych wydarzeĂą, ktĂłre miaÂły miejsce w poprzednich odcinkach (bÂądÂż odcinku), albo tak jak mĂłwi Ptr15 przeczytaj skrĂłt, powinno byc na jakiejs stronie (moÂże tej polsatowkiej :hmm: ) GdybyÂś przebywaÂł na terenie St.Zjednoczonych miaÂłbyÂś darmowy dostep do wszystkich wyswietlonych odcinkĂłw online, ale o czym ja tu piszĂŞ, od StanĂłw dzieli nas daleka droga, tak wiĂŞc pozostajÂą Ci te powyÂższe sposoby....Greg Haus pisze:A da siĂŞ serial obejrzeĂŚ bez pierwszych 2 odcinkĂłw![]()
??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości