Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:Powinni, powinni 8) Przynajmniej do czasu, kiedy Panna Agatta zacznie ich rozliczaĂŚ z tego, co zadeklarowali, po zakupie tych drogich cacek, polepszyĂŚ i usprawniĂŚ w swoim dziaÂłaniu :devil:
..no jakby mieli AgatkĂŞ na tapecie to nawet nie ruszaliby z pulpitu :lol2:

..ale juÂż nie chce mi siĂŞ ÂżartowaĂŚ ;(
..nie byÂło dzis wiĂŞcej Agatki ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Alchemik pisze:OpowiadaÂła piĂŞknie, a wyraÂżaÂła same superlatywy 8)
ÂŻaÂłujĂŞ, Âże tej relacji nie sÂłyszaÂłem ;(
Alchemik pisze: Kolega Black Jack dzisiaj ogĂłlnie nieco chimeryczny :> :lol:
:o Po reakcji na marynarĂŞ wnosisz :> Ja chimeryczny - nie :D Normatywny, wrĂŞcz ortodoksyjny - jeÂśli o tĂŞ marynarĂŞ idzie :lol2:
Zaczê³o siê od tego, zawsze siê od tego zaczyna, ¿e kiedy zobaczê tê marynarê, to popadam w lekk¹ wœciek³oœÌ :x Wyrazi³em tylko swoje niezadowolenie faktem, i¿ znów Agata zdecydowa³a swoje piêkne cia³o przystroiÌ czymœ tak ... :roll: tak ... nawet s³owa odpowiedniego nie potrafiê znaleŸÌ, które odda³oby to, jak bardzo nie podoba mi siê ta marynara :devil:
NaprawdĂŞ nie jestem chimeryczny :) Ja jestem bardziej refleksyjny, chcĂŞ uporzÂądkowaĂŚ Âświat, np. poprzez to, Âżeby przyczyniĂŚ siĂŞ do tego, by kobiety nie przywdziewaÂły na siebie tak nieÂładnych marynar :devil: , to potrzeba, a nie chwilowy kaprys. :D MusiaÂłbym zostaĂŚ dyktatorem mody :lol:
to raczej niemo¿liwe, bo z rysunku zawsze by³em kiepski, nie mówi¹c ju¿ o twórczym malowaniu, wiêc najchêtniej poszed³bym tam i sam zdj¹³ z niej tê marynarê i ... :shock: ... o Bo¿e :hmm: co ja wypisujê :rozglada: :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:mhm: KtoÂś tu chyba wyciszenia by potrzebowaÂł :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:..i znĂłw nie mam dÂźwiĂŞku ;(
Black Jack '62 pisze: ÂŻaÂłujĂŞ, Âże tej relacji nie sÂłyszaÂłem ;(

No, juÂż nie ryczeĂŚ mi tu, bo strasznie wraÂźliwa na Âłzy mĂŞÂżczyzn jestem :lol:
:nie: Takie fajne chÂłopaki, a takie z nich mazgaje :lol:
A od czego mnie macie, trochĂŞ Was przetrzymaÂłam :rozglada: Pierwsza relacja nie jest od poczÂątku, poniewaÂż musiaÂłam wyciszyĂŚ otoczenie :rozglada:

http://savefile.com/files/452960

cz1 http://www.savefile.com/files/453128
cz2 http://www.savefile.com/files/453167
Black Jack'62 pisze: Wyrazi³em tylko swoje niezadowolenie faktem, i¿ znów Agata zdecydowa³a swoje piêkne cia³o przystroiÌ czymœ tak ... :roll: tak ... nawet s³owa odpowiedniego nie potrafiê znaleŸÌ, które odda³oby to, jak bardzo nie podoba mi siê ta marynara :devil:
:mhm: Tak paskudnym :mhm: tak niezgrabnym :nie: Ta marynara to jakieÂś wielkie nieporozumienie :nie:
No, ale sama Agatka i jej relacje, jak zwykle bez zarzutu :D
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::mhm: KtoÂś tu chyba wyciszenia by potrzebowaÂł :rozglada:
Ale kto? :D
No, juÂż nie ryczeĂŚ mi tu, bo strasznie wraÂźliwa na Âłzy mĂŞÂżczyzn jestem :lol:
mmmmuah :buzi: mmmmuah :buzi: mmmmuah :buzi: D¿astina jesteœ fantastyczna dziewczyna :tanczy: To na Twoj¹ czeœÌ taki twórczy jestem :buzi:
No dobra - moÂże starczy, bo caÂły limit wieczorny wyczerpiĂŞ i dopiero bĂŞdzie afera :devil:
A od czego mnie macie, trochĂŞ Was przetrzymaÂłam :rozglada: Pierwsza relacja nie jest od poczÂątku, poniewaÂż musiaÂłam wyciszyĂŚ otoczenie :rozglada:
To ponad minutĂŞ potrzebowaÂłaÂś na wyciszenie otoczenia? :lol: Ja ryknĂŞ: cisza!!!!! :evil: , kiedy pojawia siĂŞ Agatka i w jednej sekundzie robi siĂŞ cicho :aniol: :devil:
Ta marynara to jakieÂś wielkie nieporozumienie :nie:
O wÂłaÂśnie o to mi chodziÂło - bingo :lol2:
No, ale sama Agatka i jej relacje, jak zwykle bez zarzutu :D
W rzeczy samej :D

No niezÂła bajka z tymi pracujÂącymi urzĂŞdnikami :D WÂłaÂściwie, na nowoczesnych laptopach moÂże z tydzieĂą popracujÂą :devil:
Nie dziwi mnie ten lekko ironiczny ton Agatki :D WyczerpaÂła mnie ta wojna o marynarĂŞ, a po tak Âładnie opowiedzianej bajce idĂŞ spaĂŚ moÂże ktoÂś piĂŞkny mi siĂŞ przyÂśni :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:
Alchemik pisze: Kolega Black Jack dzisiaj ogĂłlnie nieco chimeryczny :> :lol:
:o Po reakcji na marynarĂŞ wnosisz :> Ja chimeryczny - nie :D Normatywny, wrĂŞcz ortodoksyjny - jeÂśli o tĂŞ marynarĂŞ idzie :lol2:
ÂŻyczĂŞ nam wszystkim, ÂżebyÂśmy nigdy nie musieli jeszcze do tej marynary zatĂŞskniĂŚ ;)
A tak w ogóle, to ja nie wiem, dlaczego tak uczepiliœcie siê tej marynary :> Nie³adna marynara nie jest z³a :lol: ChoÌ rzeczywiœcie, jak siê ma w pamiêci poprzednie stroje (choÌby te z awatara obie¿yœwiata) widaÌ u Panny Agatty zmianê stylu :roll: A ja jako przedstawiciel p³ci mêskiem, równie¿ jestem zagorza³ym przeciwnikiem tego typu garderobianym dzia³aniom kobiet :lol2: Ale skoro takie czasy i trendy... có¿ my mê¿czyŸni mo¿emy z tym pocz¹Ì :neutral: Chyba jedynie to, co zasugerowa³ kolega Black Jack - zacz¹Ì dyktowaÌ kobietom modê :lol2:
Ale moÂże lepiej nie przy uÂżyciu poniÂższego schematu :>
Black Jack '62 pisze:wiêc najchêtniej poszed³bym tam i sam zdj¹³ z niej tê marynarê i ... :shock: ... o Bo¿e :hmm: co ja wypisujê :rozglada: :devil:
Schemat nam potrzebny musi byĂŚ mniej drastyczny, zdecydowanie bardziej delikatny i kuty na cztery nogi 8)
DÂżastina pisze:No, juÂż nie ryczeĂŚ mi tu, bo strasznie wraÂźliwa na Âłzy mĂŞÂżczyzn jestem :lol:
Kolejny przykÂład tego, Âże w zwariowanych czasach przyszÂło nam ÂżyĂŚ - Âświat staje na gÂłowie :neutral: :lol:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze: ChoĂŚ rzeczywiÂście, jak siĂŞ ma w pamiĂŞci poprzednie stroje (choĂŚby te z awatara obieÂżyÂświata) widaĂŚ u Panny Agatty zmianĂŞ stylu :roll:
..ale i tak najlepszy styl Agatka prezentowaÂła latem :lol2:

..piĂŞkny kobiecy strĂłj na piĂŞknym kobiecym ciele :arrow:
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

..szaleĂąstwo wspomnieĂą :szalony:
ÂŻyczĂŞ nam wszystkim, ÂżebyÂśmy nigdy nie musieli jeszcze do tej marynary zatĂŞskniĂŚ
..co chcesz przez to powiedzieĂŚ :?:
..zabrzmiaÂło groÂźnie :o
..juÂż wiem.. :(
..ja juÂż dzis tĂŞskniĂŞ kiedy nie widaĂŚ Âżadnych optymistycznych perspektyw na pojawienie siĂŞ Agatki ;(
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:No, juÂż nie ryczeĂŚ mi tu, bo strasznie wraÂźliwa na Âłzy mĂŞÂżczyzn jestem :lol:
Kolejny przykÂład tego, Âże w zwariowanych czasach przyszÂło nam ÂżyĂŚ - Âświat staje na gÂłowie :neutral: :lol:
..miaÂłem nadziejĂŞ Âże kogoÂś moje krokodyle Âłzy wzruszÂą :)
..dziĂŞki DÂżastina :buzi:
..dzisiaj chyba nie bêdziemy mieli okazji do wspó³pracy ;(
..nie ma z nami Blacka to tvn24 nas nie wysÂłucha :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

..ale i tak najlepszy styl Agatka prezentowaÂła latem :lol2:
Pamiêtam jak dziœ przytoczone przez Ciebie momenty :lol2: Wtedy nie by³em jeszcze mo¿e tak zagorza³ym fanem ( :rozglada: ) Panny Agatty, ale spory podziw mój budzi³a - ona i wszystko, co mia³o z ni¹ zwi¹zek i od niej wychodzi³o, ju¿ wówczas :lol2: Oczywiœcie rozbudza³a podziw... ''wielkorakoaspektowy'' :lol2: PóŸniej mog³o byÌ... i jest ju¿ tylko lepiej :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wpadam szybko tylko na chwilkĂŞ mam nadziejĂŞ, Âże zĂŞbĂłw sobie nie powybijam :devil:

O :o W pierwszej chwili myœla³em, ¿e to z dzisiaj te capsy :lol: Zd¹¿y³em siê nawet zastanowiÌ, sk¹d Agatka nadawa³a relacje - oczywiœcie bra³em pod uwagê tylko ciep³e kraje :lol2:
PiĂŞkne wspomnienia, od razu tak ciepÂło robi siĂŞ na sercu :lol2: Czekam i zaciskam zĂŞby wytrwale, wzdycham do lÂżejszych ubraĂą :lol2: A wzdycham tym radoÂśniej, bo przecieÂż z dnia na dzieĂą coraz bliÂżej do lata :lol2:
Alchemik pisze:Schemat nam potrzebny musi byĂŚ mniej drastyczny, zdecydowanie bardziej delikatny i kuty na cztery nogi 8)
A czy ja o drastycznym zdejmowaniu marynary pisaÂłem, nie rĂłb znĂłw ze mnie brutala :lol2: Jest wiele sposobĂłw - uniwersalnych!!! :D na pozbycie siĂŞ niechcianej marynary, no i nie tylko marynary - choĂŚ my tylko marynarĂŞ rozpatrujemy :D Wystarczy zapuÂściĂŚ romantycznÂą muzykĂŞ, wytworzyĂŚ ogĂłlnie romantyczny klimat, a reszta ... potoczy siĂŞ sama :lol2:
Alchemik pisze::lol2: Oczywiœcie rozbudza³a podziw... ''wielkorakoaspektowy'' :lol2: PóŸniej mog³o byÌ... i jest ju¿ tylko lepiej :)
Ale do czasu, kiedy Agatka zakupi³a tê szar¹ marynarê :lol: Myœla³em wczoraj zasypiaj¹c, ¿e jeœli przeœpiê siê (oczywiœcie w cudzys³owie) z t¹ marynar¹, to mi minie ta nieprzychylnoœÌ wobec niej, ale nie :nie: Nie sta³o siê tak :D Prawdopodobnie temu¿, i¿ Agatka wielokrotnie pokaza³a klasê nie tylko jako dziennikarka, ale tak¿e jako kobieta, która potrafi piêknie, elegancko i gustownie siê ubraÌ (oczywiœcie ³¹cznie z tymi ciuszkami z serii tzw. private gigs, podczas których zawsze prezentuje siê olœniewaj¹co :lol2: ).

WnioskujĂŞ z Waszych postĂłw, Âże dziÂś nie byÂło Agatki ani w tej szarej, ani czarnej, ani bez marynary :lol2:
No có¿, mia³em niestety takie przeczucia :/ No, ale mo¿e jak nie dziœ, to jutro :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Wystarczy zapuÂściĂŚ romantycznÂą muzykĂŞ, wytworzyĂŚ ogĂłlnie romantyczny klimat, a reszta ... potoczy siĂŞ sama :lol2:
..wypada tylko poÂżyczyĂŚ ci: powodzenia :!: :lol:
Black Jack '62 pisze:WnioskujĂŞ z Waszych postĂłw, Âże dziÂś nie byÂło Agatki ani w tej szarej, ani czarnej, ani bez marynary :lol2:
No có¿, mia³em niestety takie przeczucia :/ No, ale mo¿e jak nie dziœ, to jutro :rozglada:
..i dzis to samo ;(
..niech siĂŞ dzieje wola nieba..ja robiĂŞ sobie wolne :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..wypada tylko poÂżyczyĂŚ ci: powodzenia :!: :lol:
A dziĂŞkujĂŞ, dziĂŞkujĂŞ :D :lol:
Black Jack '62 pisze:WnioskujĂŞ z Waszych postĂłw, Âże dziÂś nie byÂło Agatki ani w tej szarej, ani czarnej, ani bez marynary :lol2:
..i dzis to samo ;(
:uhh: NaprawdĂŞ? ;( Jakie to przygnĂŞbiajÂące - taki talent i uroda w stanie wegetacji - oczywiÂście z naszego punktu widzenia ... pĂłki co ... tak na dobrÂą sprawĂŞ ;)
Mam nadziejĂŞ, Âże luty nie bĂŞdzie miesiÂącem, w ktĂłrym bĂŞdziemy mogli tylko (albo aÂż :lol2: ) o imieninach Agatki pisaĂŚ :?
..niech siĂŞ dzieje wola nieba..ja robiĂŞ sobie wolne :rozglada:
I tak ... ot tak sobie wyszedÂłeÂś? :o
Jestem zbulwersowany :x A jeÂśli Agatka miaÂła jednak relacje?!!!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..cicho siedÂź - nie miaÂła :lol:

..ale sobie Agatka grzywkĂŞ ciachnĂŞÂła :lol:

Obrazek

..czy mi siĂŞ wydaje czy trochĂŞ nierĂłwno :lol:

..materiaÂł Âświetny 8)
Ostatnio zmieniony czwartek 01 lut 2007, 18:39 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 3 razy.
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

,,jaka fajna grzywka :aniol: :
Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..znĂłw niemal jednoczeÂśnie :lol:
..musia³em usun¹Ì jednego capsa ¿eby nie dublowaÌ - choÌ ja nie mia³bym nic przeciwko :spiewa:
Mam nadziejĂŞ, Âże luty nie bĂŞdzie miesiÂącem, w ktĂłrym bĂŞdziemy mogli tylko (albo aÂż :lol2: ) o imieninach Agatki pisaĂŚ :?
..a to w lutym Agatka ma imieninki :o
..szykuje siĂŞ nastĂŞpna imprezka :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..cicho siedÂź - nie miaÂła :lol:
MoÂże bardziej kulturalnie :>
..ale sobie Agatka grzywkĂŞ ciachnĂŞÂła :lol:
Kiedy ona to zrobiÂła? :shock: DziÂś, czy wczoraj jeszcze nic nie wskazywaÂło na to, Âże ... a nie to byÂło przedwczoraj :szalony:

Za ma³o pracy maj¹ w redakcjach regionalnych :] Nudz¹ siê, nie maj¹ co pocz¹Ì z inwencj¹ twórcz¹, któr¹ niejednokrotnie mogliby nas z³oiÌ, to przelewaj¹ j¹ na inne fronty i efekt jest podobny :szalony: Zaczê³o siê od Asi, która te¿ postara³a siê o grzywkê, to teraz przyszed³ czas na Agatkê :lol:

Gdybym mĂłgÂł to ja wykazaÂłbym siĂŞ ogromnÂą inwencjÂą twĂłrczÂą, kreatywnoÂściÂą i pomysÂłowoÂściÂą w angaÂżowaniu im czasu :devil:
..czy mi siĂŞ wydaje czy trochĂŞ nierĂłwno :lol:
JakiÂś stylista nonkonformista zaprezentowaÂł wrĂŞcz wirtuozeriĂŞ warsztatowÂą :lol2:
Grzywka, grzywka, nowa - a ju¿ ostatnio tak piêknie siê jej pozbywa³a. Moda jest nieub³agana, a Agatka zawsze za ni¹ pod¹¿a :neutral:

Chyba potrzebujĂŞ wypiĂŚ filiÂżankĂŞ melisy - przecieÂż w koĂącu wejdÂą nowe trendy, ale prĂŞdzej chyba grzyweczka odroÂśnie :szalony:
..materiaÂł Âświetny 8)
Œwietny, to za ma³o napisane :] Rewelacyjny 8) Temat interesuj¹cy, a co najwa¿niejsze bardzo interesuj¹co podany 8) Fina³ - mora³ w stand up'ie powalaj¹cy 8) Agata robi zdecydowanie za ma³o materia³ów :] Jej talent siê marnuje - no, ale to nic nowego :x

Na koniec: niech ÂżyjÂą grzywki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Niech ÂżyjÂą :jupi: Niech ÂżyjÂą :jupi: I niech szybko odrastajÂą :jupi: :rozglada:
:lol: Panowie, mo¿ecie sobie zaœpiewaÌ: Mein Baby war beim Friseur... :rozglada: Dalej w tej piosence :mhm: o ile dobrze pamiêtam :rozglada: goœÌ œpiewa coœ o tym, ¿e kiedy j¹ zobaczy³ by³ zszokowany :rozglada: Po reakcjach wnioskujê, ¿e Panowie te¿ trochê dziœ zaskoczeni byli :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..materiaÂł Âświetny 8)
Œwietny, to za ma³o napisane :] Rewelacyjny 8) Temat interesuj¹cy, a co najwa¿niejsze bardzo interesuj¹co podany 8) Fina³ - mora³ w stand up'ie powalaj¹cy 8) Agata robi zdecydowanie za ma³o materia³ów :] Jej talent siê marnuje - no, ale to nic nowego :x
Gdyby ktoÂś miaÂł ochotĂŞ usÂłyszeĂŚ jeszcze raz :arrow: http://savefile.com/files/458234
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
ODPOWIEDZ