Krzysztof Górlicki

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

W Wikipedii napisane jest Âże Krzysztof wyjechaÂł do stanĂłw w 2002r-pytanie co tam robiÂł :mhm:
Krzysio rĂłwnieÂż naleÂży do Polskiego Stowarzyszenia Dziennikarzy Naukowych-fiu fiu jak mawiaÂł wrĂłbel ĂŚwirek :spiewa:
Ciekawe czym siĂŞ tam zajmuje :mhm:
miaÂłeÂś racjĂŞ adamie, Krzysztof Âśpi z dÂługopisem :D
Pisaliœmy wczeœniej ¿e Krzysztof potrafi przez noc niez³ego picassa stworzyÌ - a co z twa¿¹ ukochanej :mhm:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

adam pisze:W Wikipedii napisane jest Âże Krzysztof wyjechaÂł do stanĂłw w 2002r-pytanie co tam robiÂł :mhm:
TeÂż widziaÂłam to kiedys w Wikipedii, no kto wie, moÂże KrzyÂś nabieraÂł szlifu, w ktĂłrymÂś z amerykaĂąskich mediĂłw, a moÂże tak po prostu wyjechaÂł- sprawy osobiste...rĂłznie to bywa.
adam pisze:
miaÂłeÂś racjĂŞ adamie, Krzysztof Âśpi z dÂługopisem :D
Pisaliœmy wczeœniej ¿e Krzysztof potrafi przez noc niez³ego picassa stworzyÌ - a co z twa¿¹ ukochanej :mhm:
Pytanie czy wogĂłle aktualnie takowa jest? :mhm: A jezeli tak to w takim razie jest "chodzÂącym dzieÂłem sztuki" :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Nie uwierzê ¿e wokó³ Krzysztofa nie krêc¹ siê kobiety .
Pewnie jakaÂś jest tylko Krzysio jÂą ukrywa przed Âświatem
A jak nie ma
:hmm:
Mam nadziejĂŞ, Âże przygoda w stanach miaÂła podÂłoÂże doskonalÂące umiejĂŞtnoÂści dziennikarskie a nie dla pieniĂŞdzy :mhm:
Trzeba przyznaÌ ze jego ¿yciowy dorobek jest ju¿ imponuj¹cy ,i wielorakoœÌ tematów, jakimi siê w przesz³oœci zajmowa³ budzi respekt.
Ale teraz wydaje siĂŞ, Âże Krzysztof odnalazÂł siĂŞ w Internet 24
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:Nie uwierzê ¿e wokó³ Krzysztofa nie krêc¹ siê kobiety .
Ja teÂż nie uwierzĂŞ
adam pisze:Pewnie jakaÂś jest tylko Krzysio jÂą ukrywa przed Âświatem
i dobrze robi, kaÂżdy zasÂługuje na odrobinĂŞ prywatnoÂści...
adam pisze:A jak nie ma
:hmm:
Jak nie ma teraz to prêdzej czy pó¿niej ta wyœniona druga po³ówka stanie na jego drodze :D
Ale od³ó¿my spekulacje na bok i skupmy siê na jednym: juz za 5,5 h poranne pobudki stan¹ siê o niebo ³atwiejsze! :tanczy:
adam
Fan Forum
Fan Forum

No i jest :tanczy:

ale na poczÂątek caps z wczorajszego interNET24

Obrazek

no a teraz z poranka

Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam wieelkie dzieki za te capsy :* , kurcze jak on to robi, Âże wstaje tak wczeÂśnie i wyglada rzeÂśko jak skowronek??! Ja dochodze do siebie przynajmniej z godzinĂŞ rano...
btw.-fajny krawat dziÂś miaÂł :D
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jak zobaczy³em t¹ ró¿owaw¹ koszulê to przypomnia³ mi siê ojciec i jego koszule .
Ca³y czas matka k³óci³a siê z ojcem ¿eby ich nie nosi³
Mnie ten kolor nigdy nie przeszkadzaÂł, ale moja matka zawsze byÂła ciĂŞta
fajny krawat dziÂś miaÂł :D
bardzo fajny-dodaje powagi :hyh:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

DziÂś od rana KrzyÂś w bardzo dobrym humorze, to chyba ze wzglĂŞdu na wczorajszy wygrany mecz, bo zarĂłwno on jak i Anita gdy w Poranku mĂłwili o wygranej, od razu na ich twarzach goÂściÂł uÂśmiech. Na pierwszy strzaÂł ujĂŞcie unikat: Anita i KrzyÂś razem w Poranku :D Obrazek Obrazek
i uÂśmiech :D Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Niestety maÂło poranka miaÂłek okazjĂŞ oglÂądaĂŚ

Ale interNet24-to w caÂłoÂści

http://img184.imageshack.us/img184/6932/24g545gkz5.jpg

Patrzcie jakie emocje
Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

adam pisze:Niestety maÂło poranka miaÂłek okazjĂŞ oglÂądaĂŚ

Ale interNet24-to w caÂłoÂści

]
No to ja dzisiaj wrĂŞcz przeciwnie, Poranek od 7-9 dzis widziaÂłam, a Net24 jak narazie nie, ale jak wiadomo nic straconego, bo jeszcze przede mnÂą dwie powtĂłrki, ale juÂż wiem z gĂłry, Âże raczej zaÂłapiĂŞ siĂŞ na tÂą nocnÂą.
...z tego co widac na capsie to byÂło bardzo ÂżywioÂłowo, ciekawe co go wprawiÂło w taki podniesiony stan emocjonalny? No, bo chyba nie serwis nieruchomoÂści (widoczny na capsie) 8)
adam
Fan Forum
Fan Forum

WczeÂśniej bywaÂło tak Âże Krzysztof pojawiaÂł sie w DDTVN ale ostatnimi czasy to miejsce zajmowane jest przez pewna paniÂą.
CaÂły czas mam nadziejĂŞ zrobiĂŚ capsy -tak dla odmiany w trochĂŞ innym miejscu.
No to ja dzisiaj wrĂŞcz przeciwnie, Poranek od 7-9 dzis widziaÂłam,
Ja znĂłw po 9-tej rozpoczoÂłem -trochĂŞ Krzysztofa widziaÂłem
..z tego co widac na capsie to byÂło bardzo ÂżywioÂłowo, ciekawe co go wprawiÂło w taki podniesiony stan emocjonalny? No, bo chyba nie serwis nieruchomoÂści (widoczny na capsie)
Pewnie siĂŞ ucieszyÂł Âże jego program ma zinteresowanie
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Z dzisiejszego InterNET24, z nieod³¹cznym....wiadomo czym :D
Obrazek
tomas40
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomas40 »

adam pisze:WczeÂśniej bywaÂło tak Âże Krzysztof pojawiaÂł sie w DDTVN ale ostatnimi czasy to miejsce zajmowane jest przez pewna paniÂą.
CaÂły czas mam nadziejĂŞ zrobiĂŚ capsy -tak dla odmiany w trochĂŞ innym miejscu.
No to ja dzisiaj wrĂŞcz przeciwnie, Poranek od 7-9 dzis widziaÂłam,
Ja znĂłw po 9-tej rozpoczoÂłem -trochĂŞ Krzysztofa widziaÂłem
..z tego co widac na capsie to byÂło bardzo ÂżywioÂłowo, ciekawe co go wprawiÂło w taki podniesiony stan emocjonalny? No, bo chyba nie serwis nieruchomoÂści (widoczny na capsie)
Pewnie siĂŞ ucieszyÂł Âże jego program ma zinteresowanie

...Krzysiu i kobiety ............. :mhm: fiu fiu powiedziaÂł wrĂłbel ĂŚwirek to nie ta bajka panie i panowie.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Do tomasa 40 -jak masz problemy to staraj siĂŞ nie upokarzaĂŚ ludzi.

Bardzo pirytowaÂł mnie twĂłj post.
NapisaÂłem dÂługÂą odpowiedz ,ale coÂś mnie natchneÂło i pozwoliÂłem przeczytaĂŚ wszystkie posty napisane przez ciebie. :mhm:
Nie bedĂŞ wdawaÂł sie w toba w gÂłupiÂą dyskusjĂŞ .
Ograniczasz siê wy³¹cznie do z³oœliwoœci,
Nika
Fan Forum
Fan Forum

A ju¿ mysla³am, ¿e ktoœ nowy siê przy³¹czy³ do naszej mi³ej "konwersacji" w tym w¹tku. a to tylko jakiœ tam zawadiaka, który robi du¿o ha³asu o nic. Ale Twoja postawa adamie wprost zrobi³a na mnie du¿e wra¿enie, natychmast zareagowa³eœ i stan¹³eœ w obronie Krzysia. Ja bym siê a¿ tak nie przejmowa³a tego typu postami, w porównaniu z tymi z pierwszej strony w¹tku to jest ma³y pryszcz, a jeszcze wiele podobnych nas czeka "kwiatków". A to, ¿e my sobie tak tu dywaguujemy o kobietach wokó³ Krzysia to ka¿dy wnikliwy czytelnik powinien siê domysliÌ, ¿e s¹ to takie nasze sympatyczno-¿artobliwe spekulacje, nie robi¹ce szkody nikomu, a tym bardziej naszemu g³ównemu bohaterowi (mam nadziejê :uhh: ), a mówi¹c ca³kiem serio o ¿yciu prywatnym Krzysia to jest to jak najbardziej jego prywatna sprawa i to czy rzeczywiœcie krêca siê wokó³ niego kobiety, czy te¿ jak to mówi tomas40 jest to zupe³nie inna bajka, nie powinno nas tak naprawdê interesowaÌ.

[ Dodano: Wto Lut 06, 2007 8:21 pm ]
Dla rozluÂżnienia atmosfery, wrzucam capsa z dzisiejszego InterNET24 :D
Obrazek
ODPOWIEDZ