Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:PoszedÂłeÂś chyba jednak zbyt daleko w interpretacji :devil:
Twoja wydaje siĂŞ byĂŚ trafniejszÂą :lol2:
Black Jack '62 pisze:OczywiÂście do momentu, w ktĂłrym mĂŞÂżczyÂźni zacznÂą rodziĂŚ dzieci, a kobiety korzystaĂŚ z ... pisuarĂłw :spiewa:
SkwitujĂŞ to rzewnym Âśmiechem :hahaha:
Black Jack '62 pisze:¯eby nie by³o, ¿e daleko i mnie (Al, aleœmy p³ochliwi :devil: ) do przestrzegania idea³ów demokracji poprzez respektowanie potrzeb i praw ka¿dej (no prawie ka¿dej, z wy³¹czeniem pewnych mniejszoœci) grupy spo³ecznej, napiszê, i¿ uwa¿am, ¿e naturalne jest, ¿e w miarê rozwoju cywilizacji, coraz wiêcej rzeczy mog¹ z takim samym skutkiem wykonywaÌ i mê¿czyŸni i kobiety :) Rozwijamy siê spo³ecznie razem a nie osobno. :)
ZakÂładajÂąc, czysto teoretycznie, Âże w sytuacji, w ktĂłrej spacerujesz z PannÂą AgattÂą pod jednym parasolem, bez Âżadnych dÂżentelmeĂąskich oporĂłw, pozwalasz jej trzymaĂŚ Ăłw ciĂŞÂżki parasol :> :D
Black Jack '62 pisze: Mo¿na by³o to wiêkszym rozs¹dkiem ogarn¹Ì, nie fatygowaÌ Agatki, skoro i tak by³y tylko 2 wejœcia :)
MoÂżna byÂło :] Ale niestety byliÂśmy Âświadkami sytuacji zupeÂłnie odwrotnej. Mimo to, korzystajÂąc z chwilowej sÂłaboÂści nasiÂąkniĂŞtej egoizmem, doÂświadczenie tych dwu relacji byÂło dla mnie miÂłym akcentem tego jakÂże wiosennego dnia :)

[ Dodano: Wto Lut 13, 2007 5:46 pm ]
I jeszcze, tak juÂż na samo poÂżegnanie, muszĂŞ przyznaĂŚ racjĂŞ obieÂżyÂświatowi, iÂż we wczorajszym materiale Panny Agatty rzeczywiÂście byÂło coÂś wyjÂątkowego :) JeÂśli zdiagnozujĂŞ co, to od razu to odnotujĂŞ :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

ÂŚliczna moja poczekaÂła na mnie i na mĂłj powrĂłt, Âżeby w Raporcie popoÂłudniowym jeszcze nadaĂŚ exkluzywnÂą relacjĂŞ :lol2: A wiĂŞc juÂż nie dwie, a trzy :) ChcÂąc zachowaĂŚ peÂłen obiektywizm, napiszĂŞ, iÂż nie wiem jakie pod wzglĂŞdem poziomu byÂły dwie pierwsze relacje, ale ta z raportu byÂła na najwyÂższym poziomie :)
Alchemik pisze:ZakÂładajÂąc, czysto teoretycznie, Âże w sytuacji, w ktĂłrej spacerujesz z PannÂą AgattÂą pod jednym parasolem, bez Âżadnych dÂżentelmeĂąskich oporĂłw, pozwalasz jej trzymaĂŚ Ăłw ciĂŞÂżki parasol :> :D
Tak, oczywiÂście, nie tylko na to, na wszystkie inne zachcianki bym jej pozwoliÂł :) Gdyby tylko wyraziÂła takÂą chĂŞĂŚ :) Z tym, Âże podczas spaceru ze mnÂą, nie musiaÂłaby tak siĂŞ gimnastykowaĂŚ i tak wysoko rÂączki podnosiĂŚ, by zapewniĂŚ mi peÂłen komfort podczas spaceru :lol2:
Alchemik pisze:I jeszcze, tak juÂż na samo poÂżegnanie, muszĂŞ przyznaĂŚ racjĂŞ obieÂżyÂświatowi, iÂż we wczorajszym materiale Panny Agatty rzeczywiÂście byÂło coÂś wyjÂątkowego :) JeÂśli zdiagnozujĂŞ co, to od razu to odnotujĂŞ :)
MoÂże ja bĂŞdĂŞ pierwszy? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:ÂŚliczna moja (...)
..Âśliczna nasza :]
Black Jack '62 pisze:ChcÂąc zachowaĂŚ peÂłen obiektywizm, napiszĂŞ, iÂż nie wiem jakie pod wzglĂŞdem poziomu byÂły dwie pierwsze relacje, ale ta z raportu byÂła na najwyÂższym poziomie :)
..wszystkie 3 na tym samym wysokim poziomie 8)
..wiem bo wszystkie widziaÂłem :D
Black pisze:
Alchemik pisze:I jeszcze, tak juÂż na samo poÂżegnanie, muszĂŞ przyznaĂŚ racjĂŞ obieÂżyÂświatowi, iÂż we wczorajszym materiale Panny Agatty rzeczywiÂście byÂło coÂś wyjÂątkowego :) JeÂśli zdiagnozujĂŞ co, to od razu to odnotujĂŞ :)
MoÂże ja bĂŞdĂŞ pierwszy? :lol2:
..nie chcĂŞ siĂŞ chwaliĂŚ ale pierwszym z pierwszych to ja byÂłem :lol2:
..okay do rzeczy :D
..po to tu wszedÂłem :arrow:
..nie szczĂŞdzĂŞ Wam Âżadnego ujĂŞcia :lol2:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
..mĂłj caps ulubiony :arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
..jaka powaÂżna :)
Obrazek

..bĂŞdĂŞ spaÂł dzis jak anioÂłek po takich atrakcjach :aniol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Za pierwszym razem dostaÂłem oczoplÂąsu wahadÂłowego, a po tej dawce capsĂłw oczoplÂąsu pionowego :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:ÂŚliczna moja (...)
..Âśliczna nasza :]
A niech Ci bêdzie :lol2: Od razu dopraszasz siê o swoje :lol2: Ale choÌ przez chwilê czu³em siê, jakbym mia³ ... wy³¹cznoœÌ :lol2:
..mĂłj caps ulubiony :arrow:
Nawet nie pytam: dlaczego? :lol2: i co Ci w gÂłowie zaÂświtaÂło na ten widok, to ujĂŞcie :lol2:
..jaka powaÂżna :)
Chyba padÂłbym jak zabity, gdyby takim powaÂżnym wzrokiem i bez sÂłowa na mnie spojrzaÂła :neutral: :lol2:
AbstrahujÂąc od moich wewnĂŞtrznych przeÂżyĂŚ ... :lol2: To wina, czy jak kto woli zasÂługa - bo przyznacie, Âże powaÂżna Agatka jest na ten inny sposĂłb piĂŞknÂą :) choĂŚ na koniec do kolegi koczujÂącego w studio lekko siĂŞ uÂśmiechnĂŞÂła :) , no wiĂŞc wracajÂąc do sedna, przyczynÂą powaÂżnego oblicza byÂł z pewnoÂściÂą temat medyczny, a dokÂładniej ten planowany protest tamtejszych kardiologĂłw. W dodatku finaÂłowy pat w negocjacjach :?
Taka piêkna, zorientowana w temacie, a nie mog³a w ¿aden sposób wp³yn¹Ì na to, by zaistnia³y tam spór za³agodziÌ :> Jacy¿ zatwardziali i niewra¿liwi ludzie musz¹ tam mieszkaÌ :>
Dla mnie to niezrozumia³e :uhh: :D £atwiejszym by³by œwiat, gdyby ka¿dy do tego œwiata nale¿¹cy cz³owiek, czerpa³ tyle radoœci i inspiracji do dzia³ania ze wspania³ej mo¿liwoœci, jak¹ jest bez w¹tpienia mo¿liwoœÌ efektownego ch³oniêcia zjawiskowych widoków :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:uhh: Niestety ludzie, zwÂłaszcza kiedy w grĂŞ wchodzi pieniÂądz :roll: sÂą zaÂślepieni i niewraÂżliwi na dobro i piĂŞkno :uhh:
Alchemik pisze:
Black Jack '62 pisze:OczywiÂście do momentu, w ktĂłrym mĂŞÂżczyÂźni zacznÂą rodziĂŚ dzieci, a kobiety korzystaĂŚ z ... pisuarĂłw :spiewa:
SkwitujĂŞ to rzewnym Âśmiechem :hahaha:
A ja pozwolĂŞ sobie stwierdziĂŚ, Âże bardzo naturalistycznie to brzmi :uhh:
Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..nie Âżartuj :>
..Agatka miaÂłaby podczas spaceru z 'kimÂś od siebie duÂżo wyÂższym' ( :lol2: ) dzierÂżyĂŚ parasol :>
PrzestaĂącie, wÂłaÂśnie przestaĂącie, bo mĂłj kompleks odÂżywa :devil:
Na pewno o czystÂą estetykĂŞ obrazu chodziÂło, Âżeby niepotrzebny ''kapelusz'' od parasola nie chwaÂściÂł :] I skoĂączmy juÂż ten bolesny, dla co niÂższych, temat :]
:rozglada: Jako, ¿e dopiero do³¹czy³am siê do tej jak¿e interesuj¹cej dyskusji :rozglada: pozwolê sobie poci¹gn¹Ì ten w¹tek :rozglada: Black jesteœ tak wspania³ym facetem, ¿e bez wzglêdu na Twój wzrost :rozglada: ka¿da kobieta gotowa by³aby nawet..... nosiÌ za Ciebie ciê¿kie walizki :devil: :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:ChcÂąc zachowaĂŚ peÂłen obiektywizm, napiszĂŞ, iÂż nie wiem jakie pod wzglĂŞdem poziomu byÂły dwie pierwsze relacje, ale ta z raportu byÂła na najwyÂższym poziomie :)
..wszystkie 3 na tym samym wysokim poziomie 8)
..wiem bo wszystkie widziaÂłem :D
MoÂże jak odsÂłuchacie jeszcze raz, to dojdziecie do porozumienia ;)

http://savefile.com/files/488297
http://savefile.com/files/488337
http://savefile.com/files/488784

:rozglada: Moja mama, ktĂłra nagrywaÂła dziÂś dla mnie moich ulubieĂącĂłw :rozglada: StwierdziÂła, Âże Âładna ta Agata :lol2: i tak Âładnie, zrozumiale mĂłwi :lol2:
Alchemik pisze:
DÂżastina pisze:Ja miaÂłabym o Was zapomnieĂŚ :nie: ChÂłopaki, Wy moich myÂśli nie opuszczacie :D
A czy ja takÂże? :)
I owszem ;)
No, chÂłopaki moje kochane :lol2: Nie wiem czy jutro znajdĂŞ czas, Âżeby do Was zajrzeĂŚ, wiĂŞc juÂż dziÂś z okazji jutrzejszego ÂświĂŞta :rozglada: jeszcze wiĂŞcej miÂłoÂści Wam ÂżyczĂŞ :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::uhh: Niestety ludzie, zwÂłaszcza kiedy w grĂŞ wchodzi pieniÂądz :roll: sÂą zaÂślepieni i niewraÂżliwi na dobro i piĂŞkno :uhh:
..a dzis w takim dniu my - wraÂżliwi na piĂŞkno i dobro moÂżemy ten dzieĂą spĂŞdzaĂŚ z AgatkÂą :jupi:
..byÂła przed chwileczkÂą :tanczy:
DÂżastina pisze:MoÂże jak odsÂłuchacie jeszcze raz, to dojdziecie do porozumienia ;)
..dziĂŞki :buzi:
..z przyjemnoÂściÂą bĂŞdĂŞ sÂłuchaÂł :lol2:
:rozglada: Moja mama, ktĂłra nagrywaÂła dziÂś dla mnie moich ulubieĂącĂłw :rozglada: StwierdziÂła, Âże Âładna ta Agata :lol2: i tak Âładnie, zrozumiale mĂłwi :lol2:
.. :lol2: to u mnie znowu tata podziela ten sÂąd :lol2:
DÂżastina pisze:No, chÂłopaki moje kochane :lol2: Nie wiem czy jutro znajdĂŞ czas, Âżeby do Was zajrzeĂŚ, wiĂŞc juÂż dziÂś z okazji jutrzejszego ÂświĂŞta :rozglada: jeszcze wiĂŞcej miÂłoÂści Wam ÂżyczĂŞ :lol2:
..dziĂŞki :buzi:
..wzajemnie :buzi:

..czy ja coÂś o Agatce wspominaÂłem :?:
:jupi:
..juÂż z Poznania ale o Gorzowie :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Za pierwszym razem dostaÂłem oczoplÂąsu wahadÂłowego, a po tej dawce capsĂłw oczoplÂąsu pionowego :lol2:
W tego typu przypadkach nastĂŞpstwo to nieuniknione :)
Black Jack '62 pisze:A po raz wtóry tak w ogóle, to ja chcia³bym ¿yÌ w czasach, kiedy to mê¿czyŸni zwyczajowo rozpruwali sobie ³by, a kobiety zwyczajowo przemywa³y ³zami rany poranionych biedaków i karmi³y czymœ po¿ywnym, ¿eby Ci nabrali czem prêdzej si³, ¿eby znowu mogli siê wzajemnie rozpruwaÌ i tak w ko³o Macieju. Có¿ to by³y za czasy
PrzeÂżyÂłbyÂś bez telewizji i internetu? :lol2:
Black Jack '62 pisze:Chyba padÂłbym jak zabity, gdyby takim powaÂżnym wzrokiem i bez sÂłowa na mnie spojrzaÂła :neutral: :lol2:
Ciekawe, czy jÂą dziÂś widziaÂł, kiedy staÂła pod UrzĂŞdem WojewĂłdzkim z samego ranka? :)
DÂżastina pisze: :uhh: Niestety ludzie, zwÂłaszcza kiedy w grĂŞ wchodzi pieniÂądz :roll: sÂą zaÂślepieni i niewraÂżliwi na dobro i piĂŞkno :uhh:
KrĂłtko piszÂąc - mamona :?
obieÂżyÂświat pisze:..juÂż z Poznania ale o Gorzowie :arrow:
Tak nagle temat jej siĂŞ zmieniÂł i chyba miejsce nadawania relacji :mhm: Ten o Gorzowie tak nagle siĂŞ pojawiÂł i staÂł siĂŞ tematem gorÂącym, a przed dziewiÂątÂą Panna Agatta o planowanym strajku emerytĂłw i rencistĂłw nam opowiadaÂła :)
obieÂżyÂświat pisze:
.. :lol2: to u mnie znowu tata podziela ten sÂąd :lol2:
Czy¿by to tak w okolicach Dnia œw. Walentego by³o standardowym has³em :rozglada: Moja ¿ona dziœ doœÌ nietypowo jak na ni¹, bo bez zazdroœci w zachowaniu i spojrzeniach, zachwycaÌ siê zaczê³a urod¹ tej pani z telewizora :D Nie wypada³o siê nie do³¹czyÌ :lol2: Mi³e wspólne ma³¿eùskie œniadanie zesz³o nam na opiewaniu urody Panny Agatty :lol2:

Chyba zacznê wierzyÌ w magiê tego dzisiejszego œwiêta. Nie trawiê na ogó³ tego cukierkowatego zwyczaju posy³ania ¿yczeù akurat dziœ, bo jeœli ktoœ kocha, to na co dzieù, a nie raz w roku, a z sympati¹ ró¿nie bywa (nie u wszystkich :lol2: ale jednak) :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Tak nagle temat jej siĂŞ zmieniÂł i chyba miejsce nadawania relacji :mhm: Ten o Gorzowie tak nagle siĂŞ pojawiÂł i staÂł siĂŞ tematem gorÂącym, a przed dziewiÂątÂą Panna Agatta o planowanym strajku emerytĂłw i rencistĂłw nam opowiadaÂła :)
..what :?: :!:
..Agatka byÂła juÂż wczeÂśniej :?:
..nie zaÂłamuj mnie :!: ;( ;(
..taki miaÂłem dobry..dobry nastrĂłj dzis ;(
Alchemik pisze:Czy¿by to tak w okolicach Dnia œw. Walentego by³o standardowym has³em :rozglada: Moja ¿ona dziœ doœÌ nietypowo jak na ni¹, bo bez zazdroœci w zachowaniu i spojrzeniach, zachwycaÌ siê zaczê³a urod¹ tej pani z telewizora :D Nie wypada³o siê nie do³¹czyÌ :lol2: Mi³e wspólne ma³¿eùskie œniadanie zesz³o nam na opiewaniu urody Panny Agatty :lol2:
..a co to Twoja Âżona jest wyrozumiaÂła tylko od ÂświĂŞta :?: :devil:
Chyba zacznê wierzyÌ w magiê tego dzisiejszego œwiêta. Nie trawiê na ogó³ tego cukierkowatego zwyczaju posy³ania ¿yczeù akurat dziœ, bo jeœli ktoœ kocha, to na co dzieù, a nie raz w roku, a z sympati¹ ró¿nie bywa (nie u wszystkich :lol2: ale jednak) :)
..chyba nie chcesz powiedzieĂŚ Âże nie powysyÂłaÂłeÂś ÂżyczeĂą :uhh:

..na szczĂŞÂście kolejne wejÂście zmieÂściÂło siĂŞ przed konferencjÂą :rydzyk:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..czekam dalej :D
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..Agatka byÂła juÂż wczeÂśniej :?:
..nie zaÂłamuj mnie :!: ;( ;(
..taki miaÂłem dobry..dobry nastrĂłj dzis ;(
Tak byÂła :) PisaÂłem przecieÂż chyba wyraÂźnie :] Szkoda jednak, iÂż nie daÂłeÂś ujĂŞĂŚ z tego wejÂścia z Poranka :P
obieÂżyÂświat pisze:..a co to Twoja Âżona jest wyrozumiaÂła tylko od ÂświĂŞta :?: :devil:
Dlatego napisaÂłem, iÂż zaczynam wierzyĂŚ w magiĂŞ tego ÂświĂŞta :D
..chyba nie chcesz powiedzieĂŚ Âże nie powysyÂłaÂłeÂś ÂżyczeĂą :uhh:
No nie wysÂłaÂłem :uhh:
Ale b³¹d muszê jak szybko siê da naprawiÌ...
obieÂżyÂświat pisze:..na szczĂŞÂście kolejne wejÂście zmieÂściÂło siĂŞ przed konferencjÂą :rydzyk:
Kolejne wspaniaÂłe wejÂście :lol2:
NastĂŞpne, jeÂśli bĂŞdÂą, to juÂż chyba na ten pierwszy temat: strajku emerytĂłw i rencistĂłw :roll:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

oczywiœcie chodzi mi o lew¹ czêœÌ zdjêcia :D :
Obrazek
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:NastĂŞpne, jeÂśli bĂŞdÂą, to juÂż chyba na ten pierwszy temat: strajku emerytĂłw i rencistĂłw :roll:
..aa ta rozmowa byÂła niesmowita pod wieloma wzglĂŞdami :lol2:
..starsza pani zÂłapaÂła wiatr w Âżagle dopiero pod koniec rozmowy :lol2:

:arrow:
..Agatka niewyspana :> :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Lut 14, 2007 11:29 am ]
..maxxx - a pierwszej relacji z Poranka nie scapsowaÂłeÂś :?: ;(

[ Dodano: Sro Lut 14, 2007 11:34 am ]
..a zobaczcie lewy gĂłrny rĂłg capsa :szalony:

Obrazek

..pan operator mĂłgÂł daĂŚ na dÂłuÂżej i w szerszym kadrze to zbliÂżenie :szalony:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

To siĂŞ nazywa DzieĂą na Âżywo :tanczy: JuÂż dawno w poÂłudnie nie byÂłem tak usatysfakcjonowany i nie mogÂłem pisaĂŚ o takiej radoÂści :jupi: JuÂż zgubiÂłem rachubĂŞ... ktĂłra to przed momentem relacja dobiegÂła koĂąca? :lol2:
..aa ta rozmowa byÂła niesmowita pod wieloma wzglĂŞdami :lol2:
..starsza pani zÂłapaÂła wiatr w Âżagle dopiero pod koniec rozmowy :lol2:
Agatta stara³a siê kierowaÌ rozmow¹, ale jak to bywa z babciami, te nie maj¹ w zwyczaju s³uchaÌ m³ódek :hahaha: Mimo to, informacje, które mia³y pojawiÌ siê w rozmowie, pojawi³y siê 8)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..nie potrafiĂŞ wybraĂŚ najpiĂŞkniejszego ujĂŞcia wiĂŞc znĂłw daje wszystki jakie udaÂło mi siĂŞ uchwyciĂŚ :lol2:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek Obrazek ObrazekObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony środa 14 lut 2007, 12:57 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 2 razy.
maxxx

Post autor: maxxx »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Lut 14, 2007 12:51 pm ]
..maxxx - a pierwszej relacji z Poranka nie scapsowaÂłeÂś
;( ;( ;(
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Panowie szalejÂą :lol:

EMERYCI CHC¡ WIÊCEJ - niech chc± :lol2: My¶my te¿ chcieli wiêcej Panny Agatty w TVN24 i siê doczekali :tanczy:
Jak dobrze, ¿e czêstotliwoœÌ pojawiania siê Panny Agatty w TVN24 nie le¿y w gestii, prezydenta, rz¹du i premiera :lol: Bo tutaj sprawiedliwoœci nie ma :neutral:
Ale jak juÂż pisaÂłem, optymizm gĂłrÂą :lol2:
Niech tylko do emerytĂłw nie dojdÂą sÂłuchy o lekarzach z Gorzowa, gdyby przypadkiem Panna Agatta znĂłw nadawaÂła na ten temat relacjĂŞ :spiewa:
ODPOWIEDZ