Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Co my trutnie moÂżemy :spiewa:Hej trutnie ÂŻe siĂŞ zapytam wysyÂłaliÂście Waszej KrĂłlowej Âżyczenia walentynkowe?
a KrĂłlowa juÂż na antenie :aniol: :

MogÂłaby sobie jakiÂś szaliczek ubraĂŚ bo chyba zimno trochĂŞ jest :spiewa:
[ Dodano: Czw Lut 15, 2007 11:39 am ]
Joasia jako reporterka rĂłwnieÂż jest bardzo dobra :aniol:

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Starszy truteĂą Adam w swoim serduszku ÂżyczyÂł wszystkiego najlepszegoDÂżastina pisze:Hej trutnieÂŻe siĂŞ zapytam :rozglada: wysyÂłaliÂście Waszej KrĂłlowej Âżyczenia walentynkowe? :rozglada:

Nasza KrĂłlowa kupiÂła sobie nowy czarny pÂłaszczyk :spiewa:
-fajny jest ten nowy pÂłaszczyk :tanczy:
I ukryĂŚ przed caÂłym Âświatem takÂą piĂŞknÂą szyjĂŞ :mhm:MogÂłaby sobie jakiÂś szaliczek ubraĂŚ bo chyba zimno trochĂŞ jest :spiewa:
Nawet nas nie staĂŚ na pierÂścionek jaki sobie Joasia byÂła uprzejma zaÂżyczyĂŚ :spiewa:Co my trutnie moÂżemy :spiewa:

No to dla odmiany z BeatkÂą

No wiĂŞc ja wynika mÂłodszy truteĂą rĂłwnieÂż siĂŞ nie wywnĂŞtrzaÂłem wzglĂŞdem ÂżyczeĂą coĂŚ sÂą jak najlepszeStarszy truteĂą Adam w swoim serduszku ÂżyczyÂł wszystkiego najlepszego

..faktycznie bardzo fajny :spiewa: Cieszmy siĂŞ,Âże mamy tak reprezentatywnÂą krĂłlowÂą :aniol:Nasza KrĂłlowa kupiÂła sobie nowy czarny pÂłaszczyk
-fajny jest ten nowy pÂłaszczyk
po krotkim zastanowieniu przyznaje Ci racjĂŞ :aniol:I ukryĂŚ przed caÂłym Âświatem takÂą piĂŞknÂą szyjĂŞ
..a co do pierÂścionka to jakby to byÂła kwestia tylko jego coÂś byÂśmy poradzili

[/quote]
Nie wiem jak Maxxx :mhm: ale ja nie chciaÂłem przeÂżywaĂŚ dramatu nie odwzajemnionego uczucia wzglĂŞdem Joasi :spiewa: Po braku odzewu wzglĂŞdem ÂżyczeĂą ÂświÂątecznych nie chciaÂłem ponownie przeÂżywaĂŚ tych samych mĂŞczarni :nie:Cytat:
Starszy truteĂą Adam w swoim serduszku ÂżyczyÂł wszystkiego najlepszego
No wiĂŞc ja wynika mÂłodszy truteĂą rĂłwnieÂż siĂŞ nie wywnĂŞtrzaÂłem wzglĂŞdem ÂżyczeĂą coĂŚ sÂą jak najlepsze![]()
Joasia juÂż taka sobie jest i trzeba sie z tym pogodziĂŚ

To jest dowĂłd Âże nie jest doskonaÂła -o ile mi wiadomo jedyny :mhm: przynajmiej mam takÂą nadziejĂŞ :rydzyk:
Pewnie pare sprawek ma na swoim sumieniu i nie chce aby zostaÂło to ujawnione :nie:
-Bardzo mnie mnie interesuje co ona ma za straszne wady o ktĂłrych nie wolno nam wiedzieĂŚ :spiewa:
-Pewnie coÂś okropnego :mhm: :rozglada:
Jak sie chce pierœcionek za pó³ miliona dolarów :spiewa:
Nie wiem i nie chce wiedzieĂŚ :spiewa:
najbardziej ze wszystkich pracowitych pszczó³ekfaktycznie bardzo fajny :spiewa: Cieszmy siê,¿e mamy tak reprezentatywn¹ królow¹ :aniol:

CaÂłkiem niedawno martwiÂłem siĂŞ zdrowiem Joasi i pisaÂłem Âże dobrze ze chodzi w golfach :spiewa:Cytat:
I ukryĂŚ przed caÂłym Âświatem takÂą piĂŞknÂą szyjĂŞ
po krotkim zastanowieniu przyznaje Ci racjĂŞ :aniol:
Nigdy bym w to nie uwierzyÂł Âże jesteÂśmy w czymÂś gorsi od ukochanego Joasi :nie:.a co do pierÂścionka to jakby to byÂła kwestia tylko jego coÂś byÂśmy poradzili![]()
Po za tym Âże my nie jesteÂśmy obiektami jej westchnieĂą :spiewa:
Tak jest bezpieczniej :spiewa: I niech tak zostanie narazie :devil:Nie wiem jak Maxxx ale ja nie chciaÂłem przeÂżywaĂŚ dramatu nie odwzajemnionego uczucia wzglĂŞdem Joasi
W tv Joasia ukazuje same swoje najlepsze cechy-ale co tam nie musimy znaĂŚ caÂłej prawdyTo jest dowĂłd Âże nie jest doskonaÂła -o ile mi wiadomo jedyny przynajmiej mam takÂą nadziejĂŞ

Ja biore pierwszÂą opcje w ciemno-a co tam mam dusze hazardzisty :spiewa:
[/quote]
[ Dodano: Czw Lut 15, 2007 4:00 pm ]
Mam proste wytÂłumaczenie :tanczy: Nie jestesmy bo nie moÂżemy-na zasadzie,Âże dla Niej tyle znaczymy co obywatel seszeli :spiewa: Nie zna nas :spiewa: ---->to byl komentarz do ostatniego Twojego zdania bo cos mi sie kopiowac nie chce :hmm:
Czyli Jej wiĂŞcej nie byÂło juz po poczatku DnÂŻ,wiele nie straciÂłem-i tak dobrze ,Âże Asia nie musi sÂłuchaĂŚ tego cyrku na wiejskiej :cicho:
SÂłyszaÂłem jak zadawaÂła pytania podczas konferencji prasowej premiera.
Ale te¿ jej pó¿niej nie widzia³em :uhh:
Poprostu nas nie lubi :spiewa:
Bo jakby nas lubiÂła to by coÂś do nas napisaÂła. :spiewa:
Teraz Joasia pewnie opycha sie pÂączkami i zÂłapie parĂŞ kilogramĂłw :spiewa:
Policzki siĂŞ jej zaokrÂąglÂą :spiewa:
Brzuszek uroÂśnie :spiewa:
Pupa siĂŞ powiĂŞkszy od tych pÂączkĂłw. :spiewa:
Ale te¿ jej pó¿niej nie widzia³em :uhh:
Chyba zna nas lepjej niz ci sie wydaje :rozglada:Mam proste wytÂłumaczenie :tanczy: Nie jestesmy bo nie moÂżemy-na zasadzie,Âże dla Niej tyle znaczymy co obywatel seszeli :spiewa: Nie zna nas :spiewa:
Poprostu nas nie lubi :spiewa:
Bo jakby nas lubiÂła to by coÂś do nas napisaÂła. :spiewa:
Teraz Joasia pewnie opycha sie pÂączkami i zÂłapie parĂŞ kilogramĂłw :spiewa:
Policzki siĂŞ jej zaokrÂąglÂą :spiewa:
Brzuszek uroÂśnie :spiewa:
Pupa siĂŞ powiĂŞkszy od tych pÂączkĂłw. :spiewa:
Skoro nas nie lubi to my musimy J¹ lubiÌ :spiewa: Musimy dzia³aÌ na zasadzie przeciwieùstw :tanczy: w takim razie musimy cos wymyslic azeby zmieniÌ ten stan rzeczy :mhm: Mo¿e piszmy ze dzis mówila to ,to i to-bedziemy analizowac wy³¹cznie merytoryczny aspekt Jej wystapien :spiewa: Ale nie-sam nie wierze w to co pisze-nie wytrzymam tak
x: ..e tam pesymista jesteÂś-moÂże nie jest tak tragicznie
..a co do tych pÂączkĂłw,pozytyw tego byÂłby hipotetycznie taki,Âże byÂłaby wyrazniejsza w moim avatarze :aniol:
SMACZNEGO :devil: :spiewa: [/quote]
[ Dodano: Czw Lut 15, 2007 7:42 pm ]
1000 post zadedykuj Asi
x: :spiewa:

..a co do tych pÂączkĂłw,pozytyw tego byÂłby hipotetycznie taki,Âże byÂłaby wyrazniejsza w moim avatarze :aniol:
SMACZNEGO :devil: :spiewa: [/quote]
[ Dodano: Czw Lut 15, 2007 7:42 pm ]
1000 post zadedykuj Asi

No to 1000 -czny post dedykujĂŞ Joasi :devil:
Przez t¹ kobietê wszed³em na to forum ponad pó³ roku temu i trzasno³em tysi¹c postów :mhm:
Kurcze jak ten czas szybko leci.
Najlepszym dowodem Âże Joasia mnie nie lubi bĂŞdzie fakt ze z okazji 1000 postu nawet mi nie pogratuluje :rydzyk:
No moÂże nie wszystkie mi sie udaÂły ,ale sie staraÂłem :spiewa:
Moze od jutra bêdziemy nazywali Joasie P¹czusio a nie królowa pszczó³ek.
No bo pszczó³ki maj¹ w¹ska taliê ,a u Joasi moze byÌ z tym trudno :spiewa:
ZaokrÂąglona teÂż mi sie bĂŞdzie podobaÂła :tanczy:
To przecieÂż my sie bardziej staramy i ciĂŞÂżko pracujemy analizujÂąc jej wystÂąpienia.
Bez nas napewno nie daÂła by sobie rady :spiewa:
Przez t¹ kobietê wszed³em na to forum ponad pó³ roku temu i trzasno³em tysi¹c postów :mhm:
Kurcze jak ten czas szybko leci.
Najlepszym dowodem Âże Joasia mnie nie lubi bĂŞdzie fakt ze z okazji 1000 postu nawet mi nie pogratuluje :rydzyk:
No moÂże nie wszystkie mi sie udaÂły ,ale sie staraÂłem :spiewa:
[/quote]..a co do tych pÂączkĂłw,pozytyw tego byÂłby hipotetycznie taki,Âże byÂłaby wyrazniejsza w moim avatarze :aniol:
SMACZNEGO :devil: :spiewa:
Moze od jutra bêdziemy nazywali Joasie P¹czusio a nie królowa pszczó³ek.
No bo pszczó³ki maj¹ w¹ska taliê ,a u Joasi moze byÌ z tym trudno :spiewa:
ZaokrÂąglona teÂż mi sie bĂŞdzie podobaÂła :tanczy:
Tak siĂŞ zastanawiam kto tu naprawdĂŞ jest truteĂą -My czy Joasia :mhm:Skoro nas nie lubi to my musimy JÂą lubiĂŚ :spiewa: Musimy dziaÂłaĂŚ na zasadzie przeciwieĂąstw :tanczy: w takim razie musimy cos wymyslic azeby zmieniĂŚ ten stan rzeczy :mhm:
To przecieÂż my sie bardziej staramy i ciĂŞÂżko pracujemy analizujÂąc jej wystÂąpienia.
Bez nas napewno nie daÂła by sobie rady :spiewa:
Wiesz jak Joasi jest miÂło z tego powodu :aniol:No to 1000 -czny post dedykujĂŞ Joasi
Ja niedÂługo bedĂŞ miaÂł 200 i teÂż dziĂŞki Niej znalazÂłem to forum-Joasiu dziĂŞki :stop:
Mnie rĂłwnieÂż :aniol: Aczkolwiek wole Joasie taka jaka jest :spiewa: Dla mnie moÂże siĂŞ nie zmieniaĂŚ juÂż-mogÂłaby czĂŞsciej upinaĂŚ wÂłosy tylkoZaokrÂąglona teÂż mi sie bĂŞdzie podobaÂła

O wlasnie,i prawie zawsze JÂą bronimy przed zÂłem tego Âświata :spiewa: Martwimy siĂŞ gdy nie ma Jej kto potrzymac parasolki albo Âżeby siĂŞ nie przeziĂŞbiÂłaTak siĂŞ zastanawiam kto tu naprawdĂŞ jest truteĂą -My czy Joasia
Bez nas napewno nie daÂła by sobie rady

Ah mogÂłaby tak choĂŚ jeden post napisaĂŚ do nas na dobry poczÂątek

Leci leci czas czÂłowiek niedawno bal siĂŞ napisaĂŚ coÂś na forum a teraz pisze czĂŞsto androny tak oo bez presji.No ale sorry-nie jestem poetÂą :stop: :spiewa: :aniol:
[/quote]
1001 post
TeÂż dla Joasi i o Joasi :rydzyk:
x:
Do kogoÂś kto nie za czesto wchodzi i pisze o niej to ona bardzo czĂŞsto odpisuje :mhm: Ciekawe co to za polityka :mhm:
Ciekawe czy to tego uczyli jÂą na tej politologii :mhm:
Ciekawe który Joasia p¹czek teraz m³óci :spiewa: -pewnie oko³o jedenastego siê krêci :spiewa:
Kurcze same jubileusze dziÂś :hmm:
50-ta strona rozpoczĂŞta
TeÂż dla Joasi i o Joasi :rydzyk:
to zaleÂży czy lubi czytaĂŚ moje posty :mhm:Wiesz jak Joasi jest miÂło z tego powodu :aniol:
w pe³ni siê zgadzam-Joasia choÌ raz powinna upi¹Ì w³osy :hyh:ju¿-mog³aby czêsciej upinaÌ w³osy tylko
czasami przez samym sobÂą :spiewa:O wlasnie,i prawie zawsze JÂą bronimy przed zÂłem tego Âświata :spiewa:
PowiedziaÂła by tylko sÂłowo abyÂśmy przybyli z pomocÂąMartwimy siĂŞ gdy nie ma Jej kto potrzymac parasolki albo Âżeby siĂŞ nie przeziĂŞbiÂłax:

ChoĂŚ wcale nie zdajemy sobie sprawy jakÂą ogromnÂą presjÂą :mhm:A nade wszystko cenimy wykonywana przez niÂą prace-byÂło nie byÂło pracuje pod presjÂą :uhh:
Do nas nie napisze bo jesteÂśmy nawiekszymi jej fanami.Ah mogÂłaby tak choĂŚ jeden post napisaĂŚ do nas na dobry poczÂątek
Do kogoÂś kto nie za czesto wchodzi i pisze o niej to ona bardzo czĂŞsto odpisuje :mhm: Ciekawe co to za polityka :mhm:
Ciekawe czy to tego uczyli jÂą na tej politologii :mhm:
Ciekawe który Joasia p¹czek teraz m³óci :spiewa: -pewnie oko³o jedenastego siê krêci :spiewa:
Kurcze same jubileusze dziÂś :hmm:
50-ta strona rozpoczĂŞta
Widze spodobaÂła siĂŞ metoda dedykacji :tanczy:1001 post
TeÂż dla Joasi i o Joasi
a kto nie lubi?to zaleÂży czy lubi czytaĂŚ moje posty

na skrzydÂłach,masz tÂą przewagĂŞ,Âże byÂłbys zdecydowanie szybciej :spiewa:PowiedziaÂła by tylko sÂłowo abyÂśmy przybyli z pomocÂą
Do nas nie napisze bo jesteÂśmy nawiekszymi jej fanami.
Do kogoÂś kto nie za czesto wchodzi i pisze o niej to ona bardzo czĂŞsto odpisuje Ciekawe co to za polityka
Ciekawe czy to tego uczyli jÂą na tej politologii
Czyli co tak za poÂł roku coÂś napisze nastepnym razem

Politologia jest mi obca wiĂŞc nie wiem-moÂżesz Joasi zapytaĂŚ-odpowiedzi nie uzyskasz :tanczy:
nie przeceniasz Jej mo¿liwoœci :devil:Ciekawe który Joasia p¹czek teraz m³óci -pewnie oko³o jedenastego siê krêci
Taakie ÂświĂŞta a pewnie Ona o tym nie wie :spiewa: Nie zdaje sobie sprawy jaka jest sÂławna i potrzebna :aniol:Kurcze same jubileusze dziÂś
50-ta strona rozpoczĂŞta
[ Dodano: PiÂą Lut 16, 2007 12:07 am ]
Joasia piĂŞknie przedstawiajÂąca serwis :aniol: :

[ Dodano: PiÂą Lut 16, 2007 1:15 am ]

Joasia tak sobie swietnie radzi,Âże niedÂługo nie bedzie co komentowaĂŚ :aniol:
zgadzam siĂŞ.Powoli to staje siĂŞ nudne.Joasia tak sobie swietnie radzi,Âże niedÂługo nie bedzie co komentowaĂŚ :aniol:
Ale wczoraj o ma³y w³os by³o by o czym pisaÌ ,gdy¿ podczas przegl¹du prasy joasia og³osi³a jakiœ artyku³ .W tym momencie powinna ukazaÌ sie oczom widzów ta strona zgazety .Ale ktoœ siê spó¿ni³ i Joasia by³a lekko przera¿ona zaistnia³¹ sytuacj¹-na szczêœcie dla Joasi to by³o tylko opó¿nienie :rydzyk:
Tej marynarki teÂż wczeÂśniej nie widziaÂłem-moraÂł z tego taki Âże Joasia dostaÂła podwyÂżkĂŞ :rozglada:
[ Dodano: PiÂą Lut 16, 2007 12:13 pm ]
ktos jest dziÂś zmĂŞczony po wczorajszym dniu :hmm:

Nie tylko Joasia jest zmeczona :spiewa:

Buziaczek

zmysÂłowa :spiewa:

a tu wielki buziak

NiezÂły kocioÂł zrobiÂł siĂŞ w sejmie.Ale Joasia tam siĂŞ czuje jak ryba w wodzie
Podoba mi siĂŞ,Âże podczas rozmowy zadaje krĂłtkie i konkretne pytania.I nie dajĂŞ siĂŞ zbyĂŚ byle jakÂą odpowiedziÂą-czyli jest ambitna i nie uznaje minimalizmu :nie: SwojÂą drogÂą faceci majÂą ciĂŞÂżko w rozmowie z NiÂą-mowie w pracy-bo mimo presji kamer i trudnych pytaĂą od Joasi muszÂą uwaÂżaĂŚ Âżeby zachowaĂŚ maxxxymalne skupienie co w Jej towarzystwie moÂże byĂŚ trudne :aniol:
Jeden fajny caps mam

Jeden fajny caps mam

wyglÂąda na to,Âże Krynia zastĂŞpuje SakowskÂą w sejmie i wcale a wcale mi to nie przeszkadza :tanczy: Magda pĂłjdzie sobie na macierzyĂąski i bĂŞdzie musiaÂła siĂŞ martwiĂŚ o swoje stanowisko w TVN24 nie tylko prezenterki,ale reporterki sejmowej nr 1 :devil: wyglÂąda na to,Âże KTOÂŚ tu caÂłkiem Âładnie "wysiuduje" koleÂżankĂŞ :spiewa:
jakoœ w tygodniu Krynia w sejmie rozmawia³a z Kaliszem w trakcie ³¹czenia.hmmm zada³a chyba 2-3 pytania,bo Kalisz wymienia³ punkty w kodeksach,a Joasia kodeksu raczej nie zna,chyba ¿e karny
Âżartuje oczywiÂście!pewnie nie byÂła wcale notowana..chociaÂż wiecie,teraz moÂżna byĂŚ notowanym nawet za to,Âże idzie siĂŞ 5cio osobowÂą grupÂą i gÂłoÂśno siĂŞ Âśmieje i to nie w godzinach ciszy nocnej!i na trzeÂźwo :devil: Krynia napewno przestrzega prawa i na klasĂłwkach w szkole nie ÂściÂągaÂła oczywiÂście
albo nie daÂła ÂściÂągaĂŚ innym :nie: nosiÂła grube okulary i nie odzywaÂła siĂŞ do koleÂżanek.a wszystko zmieniÂło siĂŞ w szkole Âśredniej kiedy zaczĂŞÂła wagarowaĂŚ
ups wyobraÂźnia mnie poniosÂła,chociaÂż kto wie...
no i koùcz¹c o Kaliszu,kiedy ³¹czenie siê koùczy³o,Tadla jej podziêkowa³a,a Joasia zamiast do kamery siê uœmiechaÌ
patrzy ze zdziwieniem na Kalisza,ktĂłry jak tylko skoĂączyÂł rozmowĂŞ na wizji siĂŞ obrĂłciÂł w drugÂą stronĂŞ i widaĂŚ byÂło tylko jego plecy i zdziwionÂą Krynie :tanczy: proszĂŞ o takich ciekawostek wieeeceeej! :rydzyk: :rydzyk: jakie to byÂło urocze :tanczy: :tanczy: :tanczy:
jakoœ w tygodniu Krynia w sejmie rozmawia³a z Kaliszem w trakcie ³¹czenia.hmmm zada³a chyba 2-3 pytania,bo Kalisz wymienia³ punkty w kodeksach,a Joasia kodeksu raczej nie zna,chyba ¿e karny

no i koùcz¹c o Kaliszu,kiedy ³¹czenie siê koùczy³o,Tadla jej podziêkowa³a,a Joasia zamiast do kamery siê uœmiechaÌ

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...