Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..masz Black bo widzĂŞ Âże nie masz z kim dyskutowaĂŚ :neutral:

:arrow:

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Ten sam caps z uÂśmiechem udaÂło mi sie uchwyciĂŚ, ale nie bĂŞde go dublowaĂŚ, bo chyba bez sensu... :D
Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Jacy Wy mili :buzi:

JuÂż na tych capsach widaĂŚ w jak wybornym nastroju byÂła dziÂś Anita, prawda? :D A jak siĂŞ oglÂądaÂło, przeÂżyÂło to naocznie, to wraÂżenie byÂło jeszcze wiĂŞksze :lol2:
Nie pytam nawet, dlaczego, bo nie wypada o takie w gruncie rzeczy intymne sprawy pytaĂŚ :lol2: ZwÂłaszcza, ze Anita najbardziej rozpogodziÂła siĂŞ, kiedy o prezencie walentynkowym opowiadaÂła :lol2:

A w PzP powa¿na by³a jedynie przy okazji zapowiadania ewidentnie powa¿nych materia³ów, za to przed materialami Artura i Sylwii Walendowskiej, mo¿e nie promienny, ale uœmiech :)
DziÂś troszkĂŞ trwaÂł program, no przynajmniej nie skoĂączyÂł siĂŞ na dwie minuty przed planowanym zakoĂączeniem :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: Artura i Sylwii Walendowskiej
:mhm: :rozglada:
Nasza Anitka :D Wczoraj we Flashu, a póŸniej w PzP, powiedzia³a nam do zobaczenia :) a dziœ przywita³a nas w poranku :D Jaka mi³a niespodzianka :lol2: Jak do tej pory Anitka w wyœmienitym nastroju :D Rozprawia sobie serdecznie z kolegami redakcyjnymi :D tak siê dziœ z³o¿y³o, ¿e dziœ wszyscy ni¿si od niej :lol2: Podczas przegl¹du prasy przyzna³a siê do tego, i¿ nie wiedzia³a o tym, ¿e dziœ t³usty czwartek :rozglada: A za chwileczkê Ewê Kopacz, z PO, bêdzie odpytywa³a, o... ju¿ odpytuje :)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze:Nasza Anitka :D Wczoraj we Flashu, a póŸniej w PzP, powiedzia³a nam do zobaczenia :) a dziœ przywita³a nas w poranku :D Jaka mi³a niespodzianka :lol2:
Kiedy jÂą zobaczyÂłem, zdziwiÂłem siĂŞ, Âże o tak wczesnej porze jest taka radosna :D Dawno juÂż taka w poradku nie byÂła :) No ... bo dawno jej w poradku nie byÂło :devil:
widziaÂłem Poradek od samego poczÂątku, ale tylko do 7'dmej widziaÂłem ;(
DÂżastina pisze:Jak do tej pory Anitka w wyÂśmienitym nastroju :D Rozprawia sobie serdecznie z kolegami redakcyjnymi :D tak siĂŞ dziÂś zÂłoÂżyÂło, Âże dziÂś wszyscy niÂżsi od niej :lol2:
Wszystkie moje ulubione ''pozycje'', ktĂłre sÂą miĂŞdzy 7'dmÂą a ... wÂłaÂściwie to do koĂąca, do 10'tej mnie minĂŞÂły ;(
DÂżastina pisze:A za chwileczkĂŞ EwĂŞ Kopacz, z PO, bĂŞdzie odpytywaÂła, o... juÂż odpytuje :)
No i jak ta rozmowa? Udana ... tzn. jak bardzo udana? :) Bo o czym, to siĂŞ domyÂślam :)

Na pocieszenie (akurat :? ) znalazÂłem to:
Spotkania w Traffic Clubie
Zapraszamy do warszawskiego salonu Traffic Club na spotkania poÂświĂŞcone literaturze. W najbliÂższym czasie bĂŞdÂą to:

ÂŚroda 21 lutego, godzina 19.00

Promocja ksi¹¿ki Kaczor po pekiùsku Jacka Pa³asiùskiego.

Dyskusjê na temat ksi¹¿ki poprowadzi Grzegorz Miecugow, a wezm¹ w niej udzia³: Stefan Bratkowski, Kamil Durczok, Bronis³aw Geremek, Katarzyna Kolenda-Zaleska, Roman M³odkowski, Henryk Suchar, Anita Werner, Maciej Wierzyùski.

Sala klubowa, 3. piĂŞtro, wstĂŞp wolny

Traffic Club
ul. Bracka 25
Warszawa
Warszawiacy - moÂżecie zaÂłapaĂŚ siĂŞ na intelektualnÂą bibĂŞ :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

DziÂś Anita rĂłwnieÂż od rana w dobrym nastroju i w gustownym fioleciku :D
Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nika pisze:DziÂś Anita rĂłwnieÂż od rana w dobrym nastroju i w gustownym fioleciku :D
A ja bym powiedzia³, ¿e wrzosik :> :lol: Nie bêdê z kobiet¹ polemizowa³ :D Jeœli mam byÌ szczery, to œrednio podoba³a mi siê ta bluzka ;) Nie wiem, co Anita tak sobie upodoba³a tem akurat styl :> Nie wierzê równie¿, ¿e jakiejœ sensowniejszej bluzki w Warszawie znaleŸÌ nie mo¿na :D
A merytorycznie bez zarzutu :)
Tak jak postanowi³em, tak zrobi³em i wczoraj nieco d³u¿ej mog³em ogl¹daÌ mój ulubiony poranny program :) Mog³em widzieÌ jak Anita powoli ... troszeczkê opada³a z si³ ;) Na pocz¹tku by³a naprawdê rzeœka - czyta³a tak szybko, uœmiecha³a siê na lewo i prawo, a z czasem piórka opada³y ;) Mog³o siê na to z³o¿yÌ kilka spraw :D Pierwsze to oczywiœcie zmêczenie ;) Druga to mog³a byÌ monotematycznoœÌ - w przegl¹dach prasy czyta³a niemal wy³¹cznie o aferze w szpitalu :? No, na przemian z prognozami pogody, a one jak wiadomo imponuj¹co ciekawe, ani rozbudzaj¹ce nie s¹ :devil: PóŸniej co tam by³o :roll: Acha, rozmowa z Kasi¹ £astowieck¹, Anita o ciuszkach dla dzieci z ni¹ rozmawia³a - czy¿by coœ planowa³a :>
PóŸniej interesuj¹ca rozmowa z Butkiewiczem - koleg¹ z ''Dziennika'' - koleg¹, bo by³a z nim na ''ty' ;) Oczywiœcie rozmowa dotyczy³a top tematów - szpital MSWiA i raport z likwidacji WSI - bardzo interesuj¹ca rozmowa - pierwsza!!! :D
Druga, tuÂż po Ăłsmej z Januszem Zemke, ta juÂż tylko o raporcie, ale rĂłwnie dobra 8)
No i to byÂł dla mnie niestety koniec poranka ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

A dziÂś Anitka w F16 i w PzP zawitaÂła :tanczy: W pasiaku :lol2: w wyÂśmienitym nastroju :lol2: , jak zwykle szybko i sprawnie informacje nam przekazywaÂła :D I na koniec obu programĂłw na jutro nas zaprosiÂła :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No a ja wczoraj tak siĂŞ urzÂądziÂłem, Âże ani tego ani tamtego nie widziaÂłem - dziÂś teÂż siĂŞ na to zanosi ;(
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:uhh: Dzisiaj i ja mijaÂłam siĂŞ z AnitkÂą :uhh: Ale w poradku coÂś widziaÂłam :rozglada: Anita siedziaÂła na swoim stanowisku, tam gdzie flasha, no i teraz jeszcze PzP, przygotowuje ;) no i po przeglÂądzie prasy podszedÂł do niej Mieciu :rozglada: i tak sobie rozprawiali chwilkĂŞ :rozglada:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: Anita siedziaÂła na swoim stanowisku, tam gdzie flasha, no i teraz jeszcze PzP, przygotowuje ;) no i po przeglÂądzie prasy podszedÂł do niej Mieciu :rozglada: i tak sobie rozprawiali chwilkĂŞ :rozglada:
Czyli, Âże wszystko po staremu :lol2:
A dziœ jak sobie porozprawiaj¹ podczas promocji ksi¹¿ki ''Kaczor po pekiùsku'' Jacka Pa³asiùskiego :lol2:
Tak, tak - to juÂż dziÂś :tanczy:
Przypominam (i zazdroszczĂŞ) Warszawiakom i nie tylko Warszawiakom :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Anita zrobiÂła nam prawdziwÂą niespodziankĂŞ, usmiecha siĂŞ do nas zalotnie z najnowszej okÂładki Pani :D Baaardzo romantycznie wyglÂąda, Black biegnij do kiosku i nie ÂżaÂłuj 7,70 zÂł, bĂŞdziesz mĂłgÂł gazetĂŞ trzymaĂŚ pod poduszkÂą! :D Obrazek
Anita w Pani
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ZszedÂłem na zawaÂł :o
A taki spokojny dzionek byÂł :spiewa:

Z pamiĂŞtnika duszy ÂŚ.+P. BJ :D
A se tutaj do Anity watku tip topami szedÂłem, Âżeby o spokojnym Poradku napisaĂŚ ... :szalony:
Rewelacyjna sesja :tanczy: :tanczy: Zaje ... fryzurka :brawa: Wreszcie Anita podczas sesji trafiÂła w rĂŞce porzÂądnego stylisty 8)

ArtykuÂł taki sobie ;) Mam nadziejĂŞ, Âże w Âśrodku jest coÂś wiĂŞcej ponad to, co w internetowym wydaniu :D

A to miaÂłem przed zejÂściem na zawaÂł napisaĂŚ o Poradku :D
Tak w ogóle to myœla³em, ¿e Anity dziœ nie bêdzie w Poradku, no bo tak po imprezie - tej promuj¹cej ksi¹¿kê Pa³asiùskiego :D A ona nie tylko by³a, ale i œwietn¹ formê prezentowa³a. Na pocz¹tku by³o nudnawo, bo tylko czyta³a gazety, zapowiada³a materia³y, ale robi³a to oczywiœcie pierwszorzêdnie ;) PóŸniej, po siódmej tradycyjnie zryw, rozmowy z redakcyjnymi kole¿ankami i kolegami. I punkt kulminacyjny rozmowa z Putr¹ z PiS'u, który by³ w studio i facetem z Greenpeace. Hehe, Anita musia³a studziÌ emocje podczas dyskusji, a jak wiemy w ch³odzeniu dobra jest :D Okie³zna³a rozmówców 8)
No i to byÂł niestety dla mnie koniec Poradka :(

No to pĂŞdzĂŞ po drodze do ... po gazetkĂŞ :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

U mnie na szczĂŞÂście obeszÂło siĂŞ bez zawaÂłu :D Jak masz gazetkĂŞ w rĂŞce to pewnie zauwazyÂłes Black, Âże artykuÂł jest dÂłuÂższy od tego na stronie internetowej Pani , mi sie on nawet podoba i ku memu zdziwieniu odkryÂłam wiele cech wspĂłlnych z AnitÂą, chyba byÂśmy sie dogadaÂły gdybyÂśmy sie spotkaÂły w realu :D
Niestety capsy z dzisiejszego dnia sÂą "cienkie" nie udaÂło mi siĂŞ naszej Damy Pik zÂłapaĂŚ na kontakt wzrokowy 8)
Obrazek Obrazek
P.S. PodobaÂła mi siĂŞ jej dzisiejsza poranna rozmowa z DominikÂą WielowiejskÂą, wyglÂąda na to, Âże panie siĂŞ dosyĂŚ lubiÂą :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Wow, ale zryw odnotowaÂłam :tanczy:
:lol: Szukam sobie dziÂś rano w baÂłaganie Blacka pilota od telewizora, znajdujĂŞ najpierw PANI i zastanawiam siĂŞ, co Blackowi odwaliÂło, Âże kupiÂł gazetĂŞ dla paĂą :devil: Nie poznaÂłam Anity z okÂładki :o
Sesja po prostu rewelska :tanczy: Stroje, ÂświatÂła, no i fryzura - w takiej jeszcze nie widzieliÂśmy Anity :D A powinna powaÂżnie zastanowiĂŚ siĂŞ nad takÂą na staÂłe :D
No wreszcie, coÂś siĂŞ ruszyÂło, bo juÂż myÂślaÂłam, Âże TVN caÂłkowicie zrezygnowaÂł z promocji swojej wspaniaÂłej dziennikarki :)
Ale ciekawe teÂż, jaki w tym okÂładkowym wydaniu miaÂła udziaÂł MaÂłgorzata Domagalik, redaktor naczelna PANI :D A wiĂŞc byÂła szczera, kiedy ubolewaÂła nad aktualnym losem medialnym Anity :)
Z wywiadu faktycznie zbyt wiele nowego dowiedzieĂŚ siĂŞ nie moÂżna ;) O wszystkim juÂż wiemy od przynajmniej dwĂłch lat :D No, ale zawsze jakimÂś nieco innym stylem Anita to opowiada :lol2:
Za to uwaga, uwaga :!: We wczorajszym dodatku do Dziennika - Kultura TV rĂłwnieÂż byÂł artykuÂł Anicie poÂświĂŞcony :D I tutaj oprĂłcz tych wiadomoÂści i faktĂłw, ktĂłre juÂż znamy, Anita zdradza, gdzie spĂŞdziÂła w tym roku urlop, co czyta i co oglÂąda :lol2:
Nika pisze:P.S. PodobaÂła mi siĂŞ jej dzisiejsza poranna rozmowa z DominikÂą WielowiejskÂą, wyglÂąda na to, Âże panie siĂŞ dosyĂŚ lubiÂą :D
Wyborcza i TVN24 lubiÂą siĂŞ, to i pracownice :lol2: WidaĂŚ byÂło, Âże poglÂądy te same, rozmowa w zwiÂązku z tym milutka :)

Ale mia³a Anita ogólnie radosny nastrój :D A najlepszy w okolicach wszystkich sytuacji, które mia³y zwi¹zek z jej redakcyjnym koleg¹ Grzegorzem Miecugowem :lol2: Wystarczy³o, ¿e przeczyta³a o nim w jednym z przegl¹dów prasy a na jej twarzy zagoœci³ uœmiech od ucha do ucha :lol2: A na pocz¹tku tak zwanego autorskiego przegl¹du prasy jak Miecia przywita³a: zanuci³a mu sto lat, sto lat, ale ten dzisiaj chyba nie mia³ nastroju na mi³ostki, bo nie zareagowa³ na te Anitowe ,,zaloty'' :uhh: Udawa³ oziêb³ego na pewno :lol2: PóŸniej da³ taki nudny wyk³ad podparty artyku³ami z prasy, i¿ dziwiê siê, ¿e Anita nie zasnê³a :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ