Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:..DÂżastina pewnie siĂŞ PawÂła nie spodziewaÂłaÂś :?: :D

..a on siĂŞ zjawiÂł :arrow:
PrzecieÂż DÂżastina zawsze na PawÂła czeka i siĂŞ go spodziewa :D Tylko on nie zawsze stawia siĂŞ w umĂłwione miejsce :lol2:
Dziœ siê stawi³. Z takich wiêkszych dokonaù warto zaznaczyÌ, ¿e ju¿ ma za sob¹ krótk¹ telefoniczn¹ rozmowê z prezydentem Wa³ês¹ :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

YYY...no to jeszcze coÂś dla DÂżastiny :aniol: :arrow:
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sob Lut 17, 2007 9:57 pm ]
i jeszcze jedna para capsĂłw :spiewa:
Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

PrzyznajĂŞ :D zaskoczyÂł mnie :lol2: Takiej lawiny capsĂłw rĂłwnieÂż siĂŞ nie spodziewaÂłam :D DziĂŞki chÂłopaki :*
Na poczÂątek zalegÂłoÂści z wczoraj :D czyli z piÂątku
Black Jack'62 pisze:Ale opowiedz jeszcze DÂżastina jak to PaweÂł wczoraj w sztafecie raport Macierewicza odczytywaÂł i co z tego wyszÂło ;)
Z wielk¹ przyjemnoœci¹ :D B.Tadla rano powiedzia³a, ¿e jak tylko raport zostanie opublikowany "nasi reporterzy zaczn¹ go czytaÌ" :devil: W czasie, kiedy to mówi³a Pawe³ œmiga³ za jej plecami :lol: Pomyœla³am sobie, ¿e pewnie bêdzie jednym z tych czytaczy ;) Z czasem okaza³o siê, ¿e inni trzej koledzy redakcyjni Paw³a mieli to zadanie :devil: Twierdzili, ¿e treœÌ raportu nie jest pora¿aj¹ca :> ale ob³êd jaki mieli w oczach wskazywa³ na to, ¿e perspektywa przeczytania tych, jakby nie by³o, prawie 400 stron dzie³a Macierewicza, jest dla nich przera¿aj¹ca :devil: Okaza³o siê, ¿e Paw³a te¿ ten temat dosiêgn¹³ ;) materia³ dla faktów popo³udniowych przygotowa³ ;) Materia³ jak na flasha doœÌ d³ugi. Fragmenty raportu przeplatane komentarzami polityków i dziennikarzy ( zebrane przez Paw³a kolegów i kole¿anki, a to w sejmie, a to w studio :devil:
:mhm: Ciekawe, czy Pawe³ pokusi³ siê o lekturê ca³oœci owego dzie³a :devil: No, ale znaj¹c Paw³ow¹ ciekawoœÌ wszystkiego ;) mo¿na przypuszczaÌ, ¿e przebrn¹³ przez ten raport od pocz¹tku do koùca ;) jeœli posiada umiejêtnoœÌ bardzo szybkiego czytania ;)

Tyle o wczoraj :lol2: a dziœ? :lol2: Echhh...jak ju¿ wspomnia³am :rozglada: zupe³nie siê go dziœ nie spodziewa³am :> Myœla³am, ¿e Pawe³ inaczej spêdza ten doœÌ mroŸny, zimowy weekend :roll: no chocia¿by zatracaj¹c siê w lekturze Raportu :devil: Zartujê oczywiœcie :D Tak od niechcenia w³¹czy³am tv o siedemnastej :D a tam nie kto inny, jak mój ulubiony pan redaktor :lol2: wita siê i zaprasza na ci¹g dalszy informacji w tvn24 :lol2: Spokojnie mu ten dzisiejszy popo³udniowo- wieczorny dy¿ur up³ywa ;) W jego towarzystwie, ci¹g³e wa³kowanie ujawnionego raportu Macierewicza nie jest nawet nudne ;) Co prawda Paw³a rola w relacjonowaniu kolejnych rozdzia³ów tego dzie³a ogranicza siê do zapowiedzi typu: A przed pa³acem prezydenckim jest nasz reporter Maciej Warsiùski, który wraz ze swoim goœciem zrelacjonuje dla paùstwa rozdzia³ zatytu³owany.... Liczy³am na goœci w studio :roll: ale jak widaÌ nie mo¿na mieÌ wszystkiego :roll: O czym by tu jeszcze :roll: Aaa, kilka rozmów telefonicznych Pawcio przeprowadzi³ :D m.in. z Lechem Wa³ês¹,, nt. wczorajszej obraŸliwej :devil: wypowiedzi by³ego prezydenta pod adresem obecnego, a dok³adniej chodzi³o o to, ¿e ta wypowied¿ zabola³a pisowców i postanowili oni oskar¿yÌ Wa³êsê o znies³awienie Kaczyùskiego. Paw³owi uda³o wyci¹gn¹Ì siê od prezydenta info, ¿e nie przeprosi, i ¿e tysi¹c razy mo¿e powtórzyÌ swoje wczorajsze s³owa :devil: :rozglada: Ja ich mo¿e nie powtórzê :roll: bo jeszcze ktoœ mnie o coœ oskar¿y :rozglada: i jeszcze mnie zamkn¹ :> A czy ktoœ wie, czy w wiêzieniach maj¹ dostêp do tvn24? :devil: :rozglada: A do Paw³a wracaj¹c ;) z kim on jeszcze rozmawia³ :roll: Ach, z pani¹ konsul RP w Czechach, o wypadku poci¹gu jad¹cego z Pragi do Warszawy, na szczêœcie, jak podkreœla³ Pawe³, nic groŸnego siê nie sta³o. I jeszcze rozmowa z rzecznikiem ( chyba?) elbl¹skiej policji o innym wypadku :? niestety, tym razem bardzo tragicznym :?
Ale, ¿eby tak pesymistycznie nie koùczyÌ :) napiszê jeszcze o tym jak bardzo zaintrygowa³a mnie jedna z zapowiedzi Paw³a ;) Mo¿e coœ przekrêcam, ale mniej wiêcej tak to sz³o: nieprzyzwoicie czaruj¹ce, uwodzicielsko piêkne :o Myœla³am, ¿e to coœ o kobietach bêdzie :lol: a to o jak¹œ wystawê amerykaùskich aut chodzi³o :lol:
Jeszcze coÂś mi siĂŞ przypomniaÂło ;) a to z serii moje wnikliwe obserwacje bĂŞdzie :szalony: PaweÂł na koniec serwisĂłw, odwraca siĂŞ bokiem do widzĂłw ;) Do tej pory ukazywaÂł nam swĂłj lewy profil :szalony: a dziÂś dla odmiany prawy :szalony: MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże z prawego profilu prezentuje siĂŞ jeszcze przystojniej :szalony:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Takiej lawiny capsĂłw rĂłwnieÂż siĂŞ nie spodziewaÂłam
..ejjj niepotrzebnie podciĂŞÂłaÂś lawinĂŞ bo zsuwa siĂŞ nadal :lol:
:arrow:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O! A jednak PaweÂł jest i dziÂś :D A juÂż chciaÂłem siĂŞ pytaĂŚ, kto ma dyÂżur popoÂłudniowy, bo widziaÂłem Jaconia i pomyÂślaÂłem, Âże PaweÂł byÂł z rana :mhm:

No ja Ci nie przytaknĂŞ, ani nie zaprzeczĂŞ w kwestii tego profilu, bo szczerze powiedziawszy wolĂŞ uwagĂŞ koncentrowaĂŚ na kobiecych profilach :D
A nawet, gdybym kiedyÂś zapomniawszy siĂŞ, skoncentrowaÂł siĂŞ na PawÂłowym, to i tak o tym nie napiszĂŞ ... :spiewa: :devil:
Ciekawe, czy PaweÂł pokusiÂł siĂŞ o lekturĂŞ caÂłoÂści owego dzieÂła
Pewnie z ciekawoÂści, z czystego obowiÂązku i w dodatku z przyjemnoÂściÂą :devil: No z przyjemnoÂściÂą rasowego dziennikarza ;)
A zresztÂą nawet dla osĂłb postronnych nie jest to nudna lektura :devil: Tylko trudno okreÂśliĂŚ gatunkowo tĂŞ literaturĂŞ :devil:
No to dziÂś obejrzymy razem raporcik wieczorny, przynajmniej bĂŞdĂŞ wiedziaÂł, czy DÂżastina prawdĂŞ pisze nazajutrz :D I bĂŞdĂŞ mĂłgÂł stwierdziĂŚ, czy obiektywnÂą :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..ejjj niepotrzebnie podciĂŞÂłaÂś lawinĂŞ bo zsuwa siĂŞ nadal :lol:
Jak najbardziej potrzebnie :D JeÂśli takie sÂą efekty to ja podcinam jÂą nadal :lol2: i proszĂŞ o wiĂŞcej :*
Black Jack '62 pisze:O! A jednak PaweÂł jest i dziÂś :D
A sprĂłbowaÂłby siĂŞ nie pojawiĂŚ :lol2:
Black Jack '62 pisze:No ja Ci nie przytaknĂŞ, ani nie zaprzeczĂŞ w kwestii tego profilu, bo szczerze powiedziawszy wolĂŞ uwagĂŞ koncentrowaĂŚ na kobiecych profilach :D
A nawet, gdybym kiedyÂś zapomniawszy siĂŞ, skoncentrowaÂł siĂŞ na PawÂłowym, to i tak o tym nie napiszĂŞ ... :spiewa: :devil:
:rozglada: To ju¿ mam jasnoœÌ tego, ¿e jeœli napiszê, i¿ Pawe³ prezentowa³ siê dziœ ( jak zawsze zreszt¹ :lol2: ) bardzo elegancko i zniewalaj¹co przystojnie :lol2: Ty równie¿ mi nie przytakniesz ani nie zaprzeczysz :rozglada:
Black Jack '62 pisze:No to dziÂś obejrzymy razem raporcik wieczorny
Jak miÂło z Twojej strony :lol2: DziĂŞki za towarzystwo :* PaweÂł miaÂł wsparcie przyjaÂźnie nastawionych do niego ludzi :lol2:
Black Jack '62 pisze:przynajmniej bĂŞdĂŞ wiedziaÂł, czy DÂżastina prawdĂŞ pisze nazajutrz :D I bĂŞdĂŞ mĂłgÂł stwierdziĂŚ, czy obiektywnÂą :D
:o ÂŻe co? :o ÂŻe niby ja miaÂłabym byĂŚ nieobiektywna? :uhh: Ja, ktĂłra od dwĂłch lat, oglÂądam najbardziej obiektywnÂą i najbardziej wiarygodnÂą stacjĂŞ w kraju? :rozglada:
A podsumowujÂąc weekendowe spotkanie z PawÂłem :rozglada: Trzeba stwierdziĂŚ, Âże odbyÂło ono w spokojnej i miÂłej atmosferze :rozglada: sielanka po prostu :rozglada:
Jak sam Pawe³ stwierdzi³: weekend w tvn24 up³ywa na lekturze i relacjonowaniu raportu z weryfikacji WSI, ale na inne tematy równie¿ znalaz³o siê miejsce i czas ;) A chocia¿by w raporcie wieczornym rozmowa, w pierwszej czêœci z Bartoszem Wêglarczykiem z GW, o tarczy antyrakietowej i debacie w tej sprawie. Na powitanie goœcia Pawe³ zapoda³ dawkê swojego, tak przeze mnie uwielbianego :lol2: poczucia humoru i powiedzia³: To czy bêdzie debata nie jest jeszcze przes¹dzone, ale pewne jest to, ¿e naszym goœciem w studio jest... :D Wêglarczyk podj¹³ ten dowcip i odpowiedzia³ Paw³owi, niestety nie pamiêtam co :hmm: W drugiej czêsci raportu rozmowa z dr Piotrem Lewandowskim z Kliniki Leczenia Bezp³odnoœci, a to przy okazji narodzin kolejnych piêcioraczków w Poznaniu.
Jedyne do czego moÂżna siĂŞ przyczepiĂŚ to, to Âże najmilszy memu sercu Pan Redaktor :lol2: oszczĂŞdnie sÂłaÂł uÂśmiech z ekranu :uhh: ale trzeba mu wybaczyĂŚ :uhh: tematy, ktĂłre miaÂł do przedstawienia, w przytÂłaczajÂącej wiĂŞkszoÂści, nie nastrajaÂły radoÂśnie :uhh: Ale, ale przypomniaÂło mi siĂŞ, Âże PaweÂł jednak oÂżywiÂł siĂŞ na koniec raportu, kiedy mĂłwiÂł o miĂŞdzynarodowym dniu kota :D taki rozbawiony zapraszaÂł na ogÂłoszenie wynikĂłw konkursu na :mhm: nie pamiĂŞtam jakiego kota :hmm: w kaÂżdym razie wyniki jeszcze dziÂś wieczorem :mhm: A ja czekam jeszcze na uÂśmiech i dobranoc w podsumowaniu dnia :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Po wieczornym dyzurze znĂłw w natarciu :rozglada:

Obrazek Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no jak to :uhh:
..nikt nie zauwaÂżyÂł Âże capsy ktĂłre daÂłem wczoraj byÂły z przedwczoraj :uhh:
..czas na wczorajsze :D
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

..i dzisiejsze :D
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Pon Lut 19, 2007 11:27 am ]
Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

..no jak to
..nikt nie zauwaÂżyÂł Âże capsy ktĂłre daÂłem wczoraj byÂły z przedwczoraj
ProszĂŞ bardzo! i stwierdziÂłem, Âże PaweÂł jest wczoraj na podstawie przedwczorajszych capsĂłw :devil: obieÂżyÂświat, nastĂŞpnym razem pisz, z kiedy wklejasz, bo widzisz, mogÂłem siĂŞ rozczarowaĂŚ wieczorem, gdybym kogoÂś innego niÂż PawÂła w raporcie zobaczyÂł ;)
DÂżastina pisze:Jak miÂło z Twojej strony DziĂŞki za towarzystwo PaweÂł miaÂł wsparcie przyjaÂźnie nastawionych do niego ludzi

Wsparcie, towarzystwo owszem, nawet liczniejsze, niÂż poczÂątkowo zakÂładaÂłem :) Tylko wÂłaÂśnie w zwiÂązku z tym, strasznie trudno mi byÂło koncentrowaĂŚ siĂŞ na rozmowach, zapowiedziach, no ale zÂłoÂżyÂłem Tobie DÂżastina obietnicĂŞ i musiaÂłem jej dotrzymaĂŚ :D No, ale widziaÂłem, Âże PaweÂł zadawaÂł tradycyjnie mnĂłstwo pytaĂą, a na twarzach goÂści malowaÂło siĂŞ zrozumienie, czyli wszystko po staremu ;)
A ja czekam jeszcze na uÂśmiech i dobranoc w podsumowaniu dnia
Pytanie, czy siĂŞ doczekaÂłaÂś, bo w rw skory do uÂśmiechania siĂŞ w kierunku widzĂłw nie byÂł ;)

A jak tam dziÂś? :D PaweÂł zna juÂż raport na pamiĂŞĂŚ? :lol2: Nie zdziwiÂłbym siĂŞ, gdyby tak byÂło :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat, nastĂŞpnym razem pisz, z kiedy wklejasz
..dobrze guru :devil:

..capsy z dzis :arrow:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..no jak to :uhh:
..nikt nie zauwaÂżyÂł Âże capsy ktĂłre daÂłem wczoraj byÂły z przedwczoraj :uhh:
A to byÂł jakiÂś podstĂŞp? :lol: Z przedwczoraj :P z wczoraj :P czy z dziÂś :lol2: ocapsowany obiekt niezmiennie czarujÂący i przystojny :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack'62 pisze:obieÂżyÂświat, nastĂŞpnym razem pisz, z kiedy wklejasz
..dobrze guru :devil:
:o Nie podejrzewaÂłam Was o takie relacje :devil:
Black Jack'62 pisze: Wsparcie, towarzystwo owszem, nawet liczniejsze, niÂż poczÂątkowo zakÂładaÂłem :) Tylko wÂłaÂśnie w zwiÂązku z tym, strasznie trudno mi byÂło koncentrowaĂŚ siĂŞ na rozmowach, zapowiedziach
Jako Âże bardzo wyrozumiaÂła jestem wybaczam Ci to nie do koĂąca uwaÂżne podziwianie PawÂła przy pracy :rozglada: SÂądzĂŞ, Âże on teÂż by Ci wybaczyÂł gdyby znaÂł przyczynĂŞ Twojego rozproszenia :rozglada:
Black Jack'62 pisze:no ale zÂłoÂżyÂłem Tobie DÂżastina obietnicĂŞ i musiaÂłem jej dotrzymaĂŚ :D No, ale widziaÂłem, Âże PaweÂł zadawaÂł tradycyjnie mnĂłstwo pytaĂą, a na twarzach goÂści malowaÂło siĂŞ zrozumienie, czyli wszystko po staremu ;)
No, tak na dobrÂą sprawĂŞ obiecaÂłeÂś mi wspĂłlne oglÂądanie tylko :rozglada: I proszĂŞ bardzo :D jak to znajÂąc tylko obraz, wybitnie obiektywnÂą opiniĂŞ moÂżna wyraziĂŚ :lol2:

Black Jack'62 pisze:
DÂżastina pisze:A ja czekam jeszcze na uÂśmiech i dobranoc w podsumowaniu dnia
Pytanie, czy siĂŞ doczekaÂłaÂś, bo w rw skory do uÂśmiechania siĂŞ w kierunku widzĂłw nie byÂł ;)
Ach :szalony: co prawda delikatny, ale zawsze coœ :rozglada: Us³ysza³am tak¿e z ust mojego ulubieùca: spokojnej nocy :szalony: i grzecznie posz³am spaÌ :rozglada: A dziœ kiedy siê obudzi³am i w³¹czy³am tv :arrow:
adam pisze:Po wieczornym dyzurze znĂłw w natarciu :rozglada:
:brawa: Adam, lepiej nie mo¿na tego uj¹Ì :lol2:
Black Jack'62 pisze:A jak tam dziÂś? :D PaweÂł zna juÂż raport na pamiĂŞĂŚ? :lol2: Nie zdziwiÂłbym siĂŞ, gdyby tak byÂło :lol2:
A jakÂże, nie mogÂło byĂŚ inaczej :lol2: Nawet widaĂŚ na jednym capsie obieÂżyÂświata jak namiĂŞtnie siĂŞ w Ăłw raport wczytuje :devil:
Od rana sta³ przed pa³acem prezydenckim i bardzo chêtnie dzieli³ siê z nami wra¿eniami po lekturze :D D³ugo i wyczerpuj¹co, prawie do po³udnia g³ównie spekulowa³ ;) o tym jak zareaguje prezydent w sprawie zniewa¿enia go przez Wa³êsê? :roll: Kto jest odpowiedzialny za ów raport, i kto w razie procesów bêdzie s¹dzony i ukarany? :roll: Wreszczie, czy wczorajsze rewelacje Leppera, jakoby by³y dwa raporty, s¹ prawd¹? Pawe³ kilka razy powtarza³, ¿e dziœ raczej komentarzy w tych sprawach, z pa³acu prezydenckiego na pró¿no wyczekiwaÌ :devil: A to dlatego, ¿e prezydent i jego skrza...yyy...najwa¿niejsi ministrowie :devil: s¹ z wizyt¹ w Irlandii. Do kogoœ chyba w koùcu te Paw³a s³owa dotar³y, bo odpuœcili mu to stanie "na pró¿no" pod pa³acem :devil: Tu¿ po 15:00 wróci³ z relacj¹ prosto po konferencji Romana Giertycha :lol2: i to nie z byle jakimi informacjami :lol2: Roman potwierdzi³, to ¿e by³y dwa raporty. Pawe³ jako pierwszy móg³ nas o tym poinformowaÌ :lol2: co zreszt¹ bardzo ochoczo uczyni³ :lol2:
Kilka relacji nagraÂłam ;) gdyby ktoÂś miaÂł ochotĂŞ posÂłuchaĂŚ :D

Z poranka :arrow:
http://savefile.com/files/502918
http://savefile.com/files/502941
Z dnÂż :arrow:
http://savefile.com/files/502998
http://savefile.com/files/503011
http://savefile.com/files/503367

:lol2: PrzepiĂŞknie mi ostatnio dni mijajÂą :lol2:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
No tego jeszcze nie byÂło :hmm: Pawcio nadaje z GdaĂąskiego studio :uhh: :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

:o ..o kurcze to wy juÂż wczeÂśniej wiedzieliÂście :lol:
..a ja dopiero teraz doznaÂłem szoku :D
Obrazek Obrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Co tam w tym GdaĂąsku siĂŞ dzieje -jakaÂś epidemia :mhm:
Ciekawe jak dÂługo Pawcio bĂŞdzie bawiÂł w trĂłjmieÂście. :mhm:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ja nie wiem :?

..moÂże DÂżastina coÂś wie dlaczego PaweÂł jest w GdaĂąsku kiedy tam majÂą 3 reporterĂłw :rozglada:

Obrazek

..chciaÂłem zrobiĂŚ wiĂŞcej ale chyba sprzĂŞt mi siĂŞ chrzani :hmm:
ODPOWIEDZ