Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

WidzĂŞ, Âże wszyscy nadrabiajÂą zalegÂłoÂści :D w takim razie ja nie bĂŞdĂŞ gorsza :D na poczÂątek nagrania z wczoraj :arrow:
Poranek
http://savefile.com/files/496372

Serwisy
http://savefile.com/files/496387
http://savefile.com/files/496414

Raport popoÂłudniowy
http://savefile.com/files/496757

Fakty
http://savefile.com/files/496458

Raport wieczorny
http://savefile.com/files/496969

Mam jeszcze zdjêcia z raportu wieczornego, ale :uhh: jakoœÌ jak zwykle pozostawia du¿o do ¿yczenia :uhh: Mam nadziejê, ¿e tym co nie widzieli, a¿ tak bardzo nie bêdzie to przeszkadza³o w odbiorze ;) WyobraŸcie sobie, ¿e te ciemne pr¹¿ki, to woalka :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Dama w woalu - sprytnie pomyÂślane :lol2:
Dla spokoju duszy czasem lepiej byÂłoby ÂżyĂŚ w peÂłnej nieÂświadomoÂści przegapionych zdarzeĂą i nie wiedzieĂŚ, ile siĂŞ straciÂło :szalony: Obaj jesteÂście dla siebie i innych ''okrutni'' :szalony: Jeden ÂślÂąc drugiemu i reszcie pokrzywdzonych nieÂświadomoÂściÂą tubylcĂłw wymiennie piĂŞkny obraz w dosÂłownoÂści, bÂądÂź sÂłownoÂści :szalony:
DÂżastina wpisujesz siĂŞ dodatkowo w ich dzieÂło dualistycznie, a z rozgraniczeniem obrazu i dÂźwiĂŞku pomysÂł trafiony :szalony:
Teraz, dziêki Wam, dosadniej siê przekona³em, ¿e mój ''TeWu'' pisz¹c ''przepiêkna...'' nie móg³ siê pomyliÌ, a ja mog³em pójœÌ tylko tym tropem :)
Black Jack '62 pisze:ZwÂłaszcza, Âże takiÂż byÂłem wczoraj podexcytowany - miaÂłem wenĂŞ jak jeszcze nigdy dotÂąd /.../
MyÂślĂŞ, Âże wena czĂŞsto towarzyszkÂą jest Ci wiernÂą ;)
obieÂżyÂświat pisze: ..napisz Âże kÂłamiesz :rydzyk:
..napisz Âże to odwet za te walentynki :rydzyk:
..napiszcie Âże jesteÂście z Alem w zmowie :rydzyk:
Zamiast czytaÌ miêdzy wierszami i doszukiwaÌ siê spisku, zacznij czytaÌ to, co faktycznie napisa³em :] Lubiê moje z Black Jackiem ''podziemne'' konwersacje, od tego czasu sta³em siê weselszy, ale nie przypominam sobie, ¿ebyœmy jakieœ uknucia przeciw Tobie formu³owali, bo i z Tob¹ obie¿yœwiatku stosunki ³¹cz¹ mnie serdeczne i zarówno ''naziemnie'' jak i ''podziemnie'' konwersacje prowadzi mi siê z Tob¹ nadzwyczaj mi³o :)

Pytanie mam jedno: prowadzÂąca serwis, mĂłwi, Âże do sprawy bĂŞdÂą jeszcze wracaĂŚ, czy to zatem oznacza, Âże nie poprzestano tego wieczoru na tej relacji? :o
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:WidzĂŞ, Âże wszyscy nadrabiajÂą zalegÂłoÂści :D w takim razie ja nie bĂŞdĂŞ gorsza :D na poczÂątek nagrania z wczoraj :arrow:

Mam jeszcze zdjêcia z raportu wieczornego, ale :uhh: jakoœÌ jak zwykle pozostawia du¿o do ¿yczenia :uhh: Mam nadziejê, ¿e tym co nie widzieli, a¿ tak bardzo nie bêdzie to przeszkadza³o w odbiorze ;) WyobraŸcie sobie, ¿e te ciemne pr¹¿ki, to woalka :lol2:
.. :shock: :o :shock: :o :shock: :o chyba siĂŞ zapowietrzyÂłem :lol:
..DÂżastina :brawa: - dziĂŞki :buzi:
..no rzeczywiÂście Agatka po zmierzchu jest jeszcze piĂŞkniejsza :szalony:
Alchemik pisze:z Tob¹ obie¿yœwiatku stosunki ³¹cz¹ mnie serdeczne i zarówno ''naziemnie'' jak i ''podziemnie'' konwersacje prowadzi mi siê z Tob¹ nadzwyczaj mi³o :)
..no dobra juÂż dobra :)
..wczoraj byÂłem zdruzgotany bo nie widziaÂłem relacji :(
..ale dzisiaj dziĂŞki DÂżastinie znĂłw odzyskaÂłem dobry nastrĂłj :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A wstĂŞpie, Alchemik: Kto z kim przestaje, takim siĂŞ staje :devil: Bardzo CiĂŞ Al przepraszam za to :lol: :devil:
DÂżastina pisze:WidzĂŞ, Âże wszyscy nadrabiajÂą zalegÂłoÂści :D w takim razie ja nie bĂŞdĂŞ gorsza :D na poczÂątek nagrania z wczoraj :arrow:
Za te nagrania juÂż raz Ci dziĂŞkowaÂłem, ale nie zaszkodzi drugi raz podziĂŞkowaĂŚ :* BĂłg CiĂŞ pobÂłogosÂław, moja Cenna ( :D ), niech Ci da wszystkie dobre dni :*
D¿astina pisze:Mam jeszcze zdjêcia z raportu wieczornego, ale :uhh: jakoœÌ jak zwykle pozostawia du¿o do ¿yczenia :uhh:
To ja tak siĂŞ nasiliÂłem z opisywaniem, a Ty tak ciach mach, jednym rzutem na taÂśmĂŞ mnie pokonaÂłaÂś zdetronizowaÂłaÂś i rozÂłoÂżyÂłaÂś na Âłopatki ;)
Alchemik pisze:Dama w woalu - sprytnie pomyÂślane :lol2:
''W utkanym z Nocy woalu zawstydzona i piêkna kobieta skrywa sw¹ jasnoœÌ'' - nie wiem jak to siê ma wstydliwoœÌ do Agatki, w sumie woal to te¿ nie z jej inicjatywy, ale tak mi siê przypomnia³o, to zacytowa³em :lol2:
Ten mrok sprawiÂł, Âże czerni duÂżo na tych capsach :) Widzicie, Agatka nawet wdowÂą bĂŞdzie przepiĂŞknÂą (oczywiÂście nie ÂżyczĂŞ jej Âżadnych smutkĂłw, tak tylko stwierdziÂłem zagalopowawszy siĂŞ :* ) :lol2: To moÂże lepsze skojarzenie umieszczĂŞ ;) W talii kart mogÂłaby byĂŚ damÂą kier :)
Alchemik pisze:Teraz, dziêki Wam, dosadniej siê przekona³em, ¿e mój ''TeWu'' pisz¹c ''przepiêkna...'' nie móg³ siê pomyliÌ, a ja mog³em pójœÌ tylko tym tropem :)
Mam nadziejê, ¿e sowicie wynagradzasz TW za owocn¹ wspó³pracê, donosicielstwo zw³aszcza? ;)
Pytanie mam jedno: prowadzÂąca serwis, mĂłwi, Âże do sprawy bĂŞdÂą jeszcze wracaĂŚ, czy to zatem oznacza, Âże nie poprzestano tego wieczoru na tej relacji? :o
Nie, nie byÂło wiĂŞcej ;) No przestaĂącie, to byÂłoby przegiĂŞcie ;) ZwÂłaszcza z perspektywy Onej i Onego - nie mogli juÂż dÂłuÂżej szefostwo ĂŚwiczyĂŚ Onego cierpliwoÂści ;) Dali ulÂżyĂŚ tĂŞsknocie Onego, czyli tego, ktĂłry zapewne najmniej cieszy siĂŞ z telewizyjnych relacji :lol: i pozostaÂłych dokonaĂą, ktĂłre odbywajÂą siĂŞ kosztem prywatnego Âżycia Agatki :spiewa: Chyba, Âże tak jak my, jest fanem rĂłwnieÂż jej dziennikarstwa, ale nawet jeÂśli, to zapewne juÂż przy okazji tej wieczornej jednej relacji przestĂŞpowaÂł zniecierpliwiony z nogi na nogĂŞ, przeklinajÂąc takÂą telewizjĂŞ, co ma liczebnik 24 w nazwie, w oczekiwaniu na powrĂłt wybranki jego serca :lol2:

Zaczynam stÂąpaĂŚ po niebezpiecznie ''grzÂąskim'' i nie swoim ( :( ) ''terenie'' ... :szalony: Nie wypada mi ... :/ MoÂże juÂż lepiej skoĂączĂŞ pisaĂŚ dalej ten scenariusz :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:rozglada: ZadziwiajÂąco lekko udaÂło Ci siĂŞ sprecyzowaĂŚ odczucia tego Onego :rozglada: :stop:

ChÂłopaki :lol2: uwielbiam kiedy mi tak piĂŞknie dziĂŞkujecie :lol2: aÂż Âżal, Âże nic dla Was dzisiaj nie mam :uhh: ale liczymy na lepsze jutro jasna rzecz :D
Black Jack '62 pisze: To ja tak siĂŞ nasiliÂłem z opisywaniem, a Ty tak ciach mach, jednym rzutem na taÂśmĂŞ mnie pokonaÂłaÂś zdetronizowaÂłaÂś i rozÂłoÂżyÂłaÂś na Âłopatki ;)
Ja chciaÂłam tylko udowodniĂŚ to, Âże prawdĂŞ piszesz :rozglada: ChoĂŚ pewna jestem, Âże Ci najbardziej zainteresowani, ktĂłrzy nie widzieli, uwierzyli Ci na sÂłowo :rozglada:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Widzicie, Agatka nawet wdowÂą bĂŞdzie przepiĂŞknÂą /.../
:lol: Nigdy nie przestanie Twoja pomys³owoœÌ skojarzeù zadziwiaÌ :hahaha:
Black Jack '62 pisze: Mam nadziejê, ¿e sowicie wynagradzasz TW za owocn¹ wspó³pracê, donosicielstwo zw³aszcza? ;)
MiÂłoÂściÂą, czuÂłoÂściÂą, oddaniem... wymieniaĂŚ dalej? :)
Black Jack '62 pisze:MoÂże juÂż lepiej skoĂączĂŞ pisaĂŚ dalej ten scenariusz :lol2:
AleÂż pisz, pisz proszĂŞ ciÂąg dalszy tej historii... ciekaw jestem dalszych losĂłw bohaterĂłw :lol2:
:hmm: PomyliÂły mi siĂŞ fronty naszej dyskusji :devil:
Black Jack '62 pisze:A wstĂŞpie, Alchemik: Kto z kim przestaje, takim siĂŞ staje :devil:
Ale chyba nigdy nie uda mi siĂŞ Ciebie zaraziĂŚ miÂłoÂściÂą do ''materii'' i przedmiotĂłw ÂścisÂłych :devil:
DÂżastina pisze:ChÂłopaki :lol2: uwielbiam kiedy mi tak piĂŞknie dziĂŞkujecie :lol2: aÂż Âżal, Âże nic dla Was dzisiaj nie mam :uhh: ale liczymy na lepsze jutro jasna rzecz :D
JesteÂś tutaj pĂłki co jedynÂą muszkieterkÂą pÂłci ÂżeĂąskiej, pÂłeĂŚ mĂŞska musi troszczyĂŚ siĂŞ o to, byÂś czuÂła siĂŞ miĂŞdzy nami jak najlepiej :lol2: A motywujesz nas bardzo :)
A na lepsze jutro czekamy... z niecierpliwoÂściÂą :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Nie, nie byÂło wiĂŞcej ;) No przestaĂącie, to byÂłoby przegiĂŞcie ;) ZwÂłaszcza z perspektywy Onej i Onego - nie mogli juÂż dÂłuÂżej szefostwo ĂŚwiczyĂŚ Onego cierpliwoÂści ;)
..jak kocha to niech czeka :lol2:
..a kocha na pewno :lol2:
..poza tym my musimy czekaÌ to czemu nie inni - sprawiedliwoœÌ musi w koùcu byÌ :]
..no ale akurat w piÂątek to kiepsko mi to czekanie szÂło :hmm:

..jeszcze moÂże byĂŚ tak Âże Agatka wcale nie traci swojego cennego czasu na jakieÂś tam amory ;)
..jest moÂże typem niezaleÂżnej kobiety..moÂże jest feministkÂą :lol2:
Black Jack '62 pisze:Zaczynam stÂąpaĂŚ po niebezpiecznie ''grzÂąskim'' i nie swoim ( :( ) ''terenie'' ... :szalony: Nie wypada mi ... :/ MoÂże juÂż lepiej skoĂączĂŞ pisaĂŚ dalej ten scenariusz :lol2:
..ale i tak to ty zacz¹³eœ wiêc wszystko jest na ciebie :devil:

..obiecujê ju¿ zamilkn¹Ì na pewne tematy :xx: :spiewa:
Alchemik pisze:A na lepsze jutro czekamy... z niecierpliwoÂściÂą :)
..dopiero na jutro :uhh:
..ja juÂż dzis czekam :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze::rozglada: ZadziwiajÂąco lekko udaÂło Ci siĂŞ sprecyzowaĂŚ odczucia tego Onego :rozglada: :stop:
U mnie o empatiê naprawdê ³atwo :) Zw³aszcza jeœli sprawa obraca siê wokó³ tak piêknych kobiet, bo gdybym napisa³ adoratorów, zabrzmia³oby co najmniej niesmacznie i co najmniej dwuznacznie :)
..jest moÂże typem niezaleÂżnej kobiety..moÂże jest feministkÂą :lol2:
Akurat :devil: Na jej twarzy maluje siĂŞ wiele, z oczu wiele moÂżna wyczytaĂŚ, ale na pewno nie jest to frustracja :)
obieÂżyÂświat pisze:..jak kocha to niech czeka :lol2:
..a kocha na pewno :lol2:
Nie tylko kocha, ale szaleje, ubĂłstwia, czci ... :szalony:
Alchemik pisze: MiÂłoÂściÂą, czuÂłoÂściÂą, oddaniem... wymieniaĂŚ dalej? :)
Um hmm :D OczywiÂście :lol2: PiĂŞknie :)
Alchemik pisze: AleÂż pisz, pisz proszĂŞ ciÂąg dalszy tej historii... ciekaw jestem dalszych losĂłw bohaterĂłw :lol2:
To ja wĂłwczas dokoĂączĂŞ tĂŞ o czekaniu ... dziĂŞkiii Bogu spieszno mi dziÂś :devil: Tylko nie pomyÂślcie, Âże to ja jestem tym uzbrojonym bandytÂą, co napadÂł na bank, ktĂłrego policja poznaĂąska Âściga wÂłaÂśnie :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..Black - umkn¹³eœ mi :/
..a ja chciaÂłem ciĂŞ zapytaĂŚ czy wczoraj kiedy to pisaÂłeÂś :arrow:
W talii kart mogÂłaby byĂŚ damÂą kier :)
..nie chodziÂło ci przypadkiem o DamĂŞ Pik :?: :lol:
dziĂŞkiii Bogu spieszno mi dziÂś :devil: Tylko nie pomyÂślcie, Âże to ja jestem tym uzbrojonym bandytÂą, co napadÂł na bank, ktĂłrego policja poznaĂąska Âściga wÂłaÂśnie :devil:
..jaki poÂścig :>
..jaki bandyta :uhh:

..czyÂżby w Poznaniu teÂż jakiÂś 'Snajper' byÂł :?: :shock:
..w dodatku obrabiajÂący banki :?: :shock:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

:lol: Obie¿yœwiat ogl¹dasz ca³odobow¹ stacjê informacyjn¹ i nie wiesz jaki bandyta :devil: No tak nasza ulubiona stacja nie raczy³a nas o tym poinformowaÌ, no przynajmniej do czasu, kiedy ja czerpa³am przyjemnoœÌ z ogl¹dania :P
obie¿yœwiat pisze:..Black - umkn¹³eœ mi :/
..a ja chciaÂłem ciĂŞ zapytaĂŚ czy wczoraj kiedy to pisaÂłeÂś :arrow:
:lol2: Nasza Gwiazda bohaterkÂą Damy Pik? Jestem za :lol2: MoÂże nam , wiernym fanom :lol2: Anita zaproponuje udziaÂł w programie :rozglada:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no i nam nie odpowiedziaÂł :devil:
..ale niemi :uhh:
..dlaczego w liczbie mnogiej :?:

..bo Agatka dziÂś Beci nie odpowiedziaÂła na pytanie :devil:
..to znaczy zaczĂŞÂła ale nie byÂło nic sÂłychaĂŚ ;(

..to zd¹¿y³em jednak capsn¹Ì :lol2:
:arrow:
Obrazek

..a jak nie bêdzie ponownego ³¹czenia to siê rozz³oszczê :twisted:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nadrobione 8)
Panna Agatta z piêknym (ponownie) uœmiechem nada³a troszkê póŸniej relacjê :)
Trzeba przyznaĂŚ... ja muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże nie spodziewaÂłem siĂŞ dziÂś jÂą tak prĂŞdko zobaczyĂŚ, poniewaÂż 10 minut wczeÂśniej o tym temacie opowiadaÂła jej koleÂżanka :)
Ale zaskoczenie byÂło miÂłym :lol2:
Najpierw rozpacz z powodu problemu technicznego, a póŸniej radoœÌ z ponowienia próby po³¹czenia :)
obieÂżyÂświat pisze:..a ja chciaÂłem ciĂŞ zapytaĂŚ czy wczoraj kiedy to pisaÂłeÂś :arrow:
Ciekaw jestem co odpowie; ciekaw jestem co wybierze: grot, czy serce? :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Trzeba przyznaĂŚ... ja muszĂŞ siĂŞ przyznaĂŚ, Âże nie spodziewaÂłem siĂŞ dziÂś jÂą tak prĂŞdko zobaczyĂŚ, poniewaÂż 10 minut wczeÂśniej o tym temacie opowiadaÂła jej koleÂżanka :)
..to dobrze Âże nie widziaÂłem bo pewnie zrezygnowaÂłbym z dalszego oglÂądania tvn14 :rozglada:
Nadrobione 8)
..na szczĂŞÂście :lol2:
:arrow:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

DziÂś musisz siĂŞ obieÂżyÂświatku wykazywaĂŚ nie lada zwinnoÂściÂą podczas wykonywania screenĂłw :D
Na pocz¹tek z tego najistotniejszego wzglêdu, ¿e jest Panna Agatta, póŸniej z powodu niespodziewanych wpadek technicznych... jednej wpadki ;) Samych niespodziewanych relacji, bo i tak¹ by³a ta o gorzowskim szpitalu :) A ponadto niestety czêœciej decyzj¹ technicznych na wiêkszej czêœci ekranu widniej¹ obrazki do tematu, ni¿ temat omawiaj¹ca :?
Ale zawsze pozostaje fonia :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:DziÂś musisz siĂŞ obieÂżyÂświatku wykazywaĂŚ nie lada zwinnoÂściÂą podczas wykonywania screenĂłw :D
..na co mi ta zwinnoœÌ :?:
..w czym by mi pomogÂła :uhh:
..dochodzÂą jeszcze konferencje i mĂłj wolny komputer :evil:

..ale dali mocne ÂświatÂła :o
..Agatka aÂż oczki mruÂży :(

Obrazek Obrazek
Ale zawsze pozostaje fonia :lol2:
..i powrĂłt do tematu gorzowskiego szpitala :D
..kiedy sÂłuchaÂłem bodaj w sobotĂŞ o tym Âże bĂŞdÂą we wtorek znĂłw rozmawiaĂŚ to myÂślaÂłem Âże AgatkĂŞ znĂłw poÂślÂą na miejsce :)
..widocznie uznali Âże siĂŞ nie opÂłaci :D
ODPOWIEDZ